6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • ToCsEk
    nekem sem tetszett videó alapján :D
  • RaSzTaH
    tengap kipróbáltam az scII-es dota mapot is, mit is mondjak... HoN után szörnyű volt, de eléggé beta állapotban van még az a map :)
  • ToCsEk
    :) bele lehet ebbe jönni :)
    ajánlom husky channeljét :D nagyon állat kommentátor
  • RaSzTaH
    én azalatt bőven:D még azt tanulgatom hogy érdemes építkezni és mit, kb pár napig csak replayeket bámultam youtubeon, hogy tudjam miről is van szó nagyjából:) de csak belejövök:D a mikrozással nincs gond... az ugye van honba is.. a makró az már más tészta:D
  • ToCsEk
    megy a platina liga mi? :D
    sctem kb 3 órát, én nagy war3 buzi voltam, sc2 bétát vigig nyomtam :D 1hónap és megveszem kinyomom singlet 3-4x utána gogo multi :D
    én olyan közepes játékos vagyok :D
  • RaSzTaH
    én tegnap vettem meg, igazából sose sc-ztem, meg az rts-ek se kötöttek le annyira /talán wc3 nagyon régen/ de ez nagyon megtetszett gondoltam adok neki egy esélyt, aztán kicsit rákattantam, bár nagyon noob vagyok;D -tanulgatom még a játékot-
  • ToCsEk
    háhá xD majd 1 hónap múlva én is sc2zök :D amugy csak no ranekd meccset leeht menni free accal :D
  • RaSzTaH
    most sc2 van nem érek rá honozni:D
  • RaSzTaH
    :DDD hatalmas psr!:D majd bnőm accával jövök az olyan 1500-1600 körül van:D mondjuk tegnap húztam rajta rendesen 16/4,17/4, 11/3 asszem ilyen gameket toltam, de hát 1500-as psres emberek ellen nagyjából eléggé látszik az a +-200 psr carryvel monkeyztam, wardoltam :S
  • ToCsEk
    im back :D 1530 psr xD rasztah este csapathatnánk :D
  • Inv1sus
    Megint ingyenes a játék hétfőig. Bárki jöhet, csak regelni kell és annyi.
  • Inv1sus
    Skill, mi az in-game neved?
  • Skill
    kérésed számomra parancs! ja hogy azt se tudom ki vagy? XD
  • petecz
    1.0.7-be volt teaskancso a modellje akkor ha a grafika low-on volt. 1.0.8-ba elvileg mar az is javitva lett.
  • RaSzTaH
    dotában is lehetett vágni a fát egy hatchet+repülő monkey kombóval vagy csak itt hon-ba van ez a fantasztikus újdonság?:o
  • Inv1sus
    Rasztah majd válaszolok csak elkezdtem hirtelenjébe egy gamet :D
  • Inv1sus
    Semmi cry nincs, csak puszta szándék. Skill te meg fogd vissza magad, ne légy ennyire debil. Köszi.

Gauntlet BUG

Egyébként a tegnapi uccsó meccsem a W55 színeiben ilyen meglepetést produkált. Bebugosodott Gauntlet :P. Nem tudtam használni a második meg negyedik skillem, amíg meg nem ölettem magam Kongorral.
  • Skill
    érdekes replayben már azt látom amit te linkeltél, csak a játékban látszik egy fehér teáskancsó.
  • Skill
    na majd csinálok screent. így jobban néz ki.
  • RaSzTaH

Nem tudom mennyi köze van a teáskancsóhoz :o
  • Skill
    ja ok. megnyugodtam. XD
  • RaSzTaH
    az nem teáskancsó LoL, egyik havernál is egy teáskancsó látszik, vmi bugos nála, az egy kis csóka egy gépben amiből ilyen csápszerű cuccok jönnek ki a végén mágnesekkel :o kancsó :D:D
  • Skill
    ja meg adjatok klánt különben eladom a hont! szar a kdrem! elég hülye voltam ,hogy állandóan suportot hoztam és wardoltam.
  • Skill
    ez a teás kancsó komoly? ennyire telik? =(
  • RaSzTaH
    nincs klán egyből acc eladás?:) vagy csak nyilvános cry? :P accountot úgyse tudsz eladni ne hisztizz szedd össze magad! :) privátot meg nézd meg:P
  • Skill
    azaz jó kselőt? XD
  • Inv1sus
    Inv1sus stat picture

Hasonló kaliberű klánt keresek. Ha nincs, akkor van egy eladó account. Ajánlatok jöhetnek mindkét ügyben.
  • donatus13
    AZ egész játék azzá válik egy idő után :D:D:D
  • HiddenOne
    Hát az szopó :) szerencsére nagyon kevés ilyen van. Nekem eddig 1x volt ez, de akkor sem írta be leave-nek.
  • mckj12
    Igen tudom énse vagyok hülye!De nem lehetett semmit kezdeni a dologgal mindenki kiesett és leavet kapott!...
  • penge25
    thx a válaszokat
  • Inv1sus
    Meg a defiler ulti is vicces invisben. Egyszer úgy ölt meg, hogy mellettem szaladgált. :(
  • Inv1sus
    A dotában úgy emlékszem, hogy nem szakadt meg. Itt meg úgy rémlik, hogy megszakad.
  • petecz
    Ha megölöd megszakad nem? :)
  • ToCsEk
    olyan mint a razor ulti :D az is vicces invisben :D
  • Inv1sus
    Semmivel sem lehet megszakítani, ha egyszer el lett castolva.
  • penge25
    Lenne egy gyors kérdésem szóval moon queennek van ugye az ultija, ez ha mozgok vagy pl használom a moonbeam spelljét nem szakad meg? Használható ez az ulti úgy, hogy fogom berohanok a herok közé, és használom a l áthatlanná tévő köpenyt és ekkor megy tovább az ulti nem szakad meg?
    Megszakíthatja az enemy ezt az ultit valahogy? Kösz a válaszokat
  • hosid
    nem kell újraindítani, elég ha ctrl + f8-al előhozod a konzolt és oda beírod hogy reconnect
  • Skill
    a cheten fellép magától mindig a játék chaneljére. jobb alul jobb egér click valamelyik névre és join game és már bent is vagy.
  • HiddenOne
    :D Vissza lehet joinolni a gamebe,csak néha újra kell inditani az egész játékot nem csak simán log-out.