6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • MrStokes
    A Jatekok listajat lehet valahogy ugy filterezni, hogy a mar folyamatban levo jatekokat ne jelezze ki? Kicsit idegesito, hogy 10-bol 10 jatke mar megy, de a listaban meg azert kijelzi.

Van erre valamifele trukk?
  • Hugh Hefner
    ezen nem fogunk összeveszni, de anno amit én láttam a cs-ből neten, meg utcáról mindenféle netcafeban, az rosszabbnak tűnt, mint a cod, bár utóbbiban klánnal játszottam, az más volt nyilván.

1700 felé meg jó lenne jutni, de a psr sok rossz tulajdonsága mellett azért úgy nagyjából jó helyre rak be, 1700-hoz még gyenge vagyok
  • j0nNyKa
    igen bosszantó, sajnos változtatni rajta - nehéz

nana, a cs communityben is megvolt a gyökér banda, meg az értelmes banda
    sőt, talán a legértelmesebbje ott volt, csak mivel rengetegen játszották, sok volt a nyomorult is - de arányában kevesebb, mint pl. a codosok között, azok valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag egytől egyig retardok voltak :)

egyébként pedig 1700+ -os játékokban minden 50-ből van egy balfasz, amúgy jókat lehet játszani
  • Viktor99
    Tudom de azért ha belegondolsz, vicces fejeket vághattak amikor mind a hármukat leszedi egyedül (skilltől függetlenül) :P
  • Hugh Hefner
    se arachna ulti, se nymphora stun, azért ez ritka mint a fehér holló : )
  • Viktor99
    Ebben van valami, és a support hősökkel is lehet osztani rendesen >:D

• Hugh Hefner
    nem lehet sebességet állítani. a tempóhoz szokj hozzá, ha eleinte túl gyors neked, akkor vegyél ki support hősöket, amíg hozzá nem szoksz, akkor nincs akkora felelősség rajtad.

lehet úgy kreálni, amikor servert választasz, válaszd a practice servert, ott azt csinálsz amit akarsz. botok nincsenek, de olyan hőst raksz be (aki csak ácsorogni fog ott) amilyet akarsz

ja, és felejtsd el az em-t (easy mode), az sokkal gyorsabb mint a normal, és szerintem baromság az egész. ne szokj hozzá.
  • MrStokes
    Egy krealt game sebessege allithato?

A probahet kereten belul kiprobaltam a jatekot, es igy elsore rettentoen gyorsnak tunt a tempo.

Lehet ugy jatekot krealni, hogy megnezegessem mukodes kozben a skilleket, hogy rajtam kivul nincs mas bent?
  • Hugh Hefner
    szoktam ignorera rakni mindenkit, működik is, jobban megy a játék, csak érted, bosszantó

az zavar igazán, hogy "régebben" azért ez nem volt, amikor warcraft3-aztam vagy sc-ztem, akkor nem számított ennyire, hogy ki hány éves... akkoriban a gyökerek mentek cs-zni, tiszta sor volt, ha nem akarsz tizenéves hormonzavaros frusztrált kiskölkökkel játszani, nem mész cs-zni. mentél q3-azni, ut-zni, cod-ozni akár egy időben. vagy wow-ban egyszerűen elkerülted a bloodscalp szervert, és meg volt oldva a probléma. tudom, itt el kell kerülnöd a pubot, de nekem se időm se affinitásom klánban játszani. najó, nem sírok tovább, nagyságrendekkel jobb a helyzet amióta retail a játék.
  • j0nNyKa
    teljesen értem a logikádat, de szétnéztél te a mai 16-18 éves korosztályban akár itthon? szerintem kb. generációs szakadék van köztünk (mondjuk 22+), és a mai 16-18 évesek között is (ami 6-8!! év)

igen, régen neten a 12-14 éves korosztály alkotta a balfasz squadot, és az "öregek", a 17-20 évesek voltak a normálisak

manapság ÚGY BUTA MINDENKI AHOGY VAN, de úgy komolyan.. szerintem ez már nem is korhoz kötött - aki fiatal, az azért buta, aki meg idősebb, az azt hiszi magáról, hogy okos, és még lehet, hogy rosszabb.. :/

de egyébként ahogy írtad is: ignore, tényleg nagyon jó dolog, minden balfaszból egészen pontosan elég 1 sor, többre nem vagyok kíváncsi
    inkább játszok végig kussolva, senkivel sem chatelve, ámde nyugodtan, és higgadtan, minthogy beszálljak a szájkaratéba, és ne a játékra figyeljek

ajánlom neked is, látványosan jobban lehet játszani, ha nem a butaságra figyelsz :)
  • RaSzTaH
  • Hugh Hefner
    frusztrációt nem vált ki, de zavar, hogy ezeket kell olvasnom. mégha általában nem is rám vonatkoznak, egyszerűen zavaróak. mondjuk most zsinórban játszottam 3-at ilyenek nélkül, hátha megmarad a szériám
  • RaSzTaH
    nem tudom én nem látom ennyire borúsan a helyzetet, úgy látszik csak téged találnak meg az ilyen emberek, én béta óta talán ha 1-2 ilyennel találkoztam, az pedig nem most volt:)
    de ha belőled ekkora frusztrációt vált ki egy-egy kisgyerek beszólása akkor fordulj orvoshoz:)
    30 dollár tényleg nem sok pénz, DE fórumon láttad volna mennyi cry ment miatta hogy hú de drága, meg miért fizessünk érte mikor egy ez dota koppintás (és hát a dota "ingyen" van,kár hogy azért is fizetni kéne:P), és nem mind a környező országokból volt:p
  • Hugh Hefner
    azt aláírom, hogy nagyon jót tett a játéknak, hogy fizetni kell érte, kevesebb a leaver meg a balfasz. attól még hogy ki kellett adnia a gyereknek egy heti zsebpénzét, ettől még ugyanúgy ugat. tényleg, még az sem zavar hogy balfasz, 1580 psr-en vagyok, nem csodálkozom, hogy vannak még balfaszok, néha én is hibázom hatalmasakat, de ez a kibaszott nyávogás.

az hogy 14 évesek játszák? ahogy lereagálják a dolgokat, ahogy beszélnek angolul, ahogy vinnyognak a mikrofonba. aki ugat, az szinte 90%ban nagyon fiatal. aki megszólal, hogy ugyanmár ne így csináld hanem úgy, az már idősebb. ez tényleg ilyen egyszerű.

és amúgy az a koszos 30 dollár csak itt a balkánon tarthat egyáltalán bárkit vissza, akár csak 300 km-rel arrébb ha elbaszta az accountját csinál másikat, nagy bumm, 30 dollár, 3 meki
  • Inv1sus
    Azt én még beletenném a játékba, hogy disconnectált hőst ne lehessen irányítani.
  • Inv1sus
    Hát meg a 14 éves hunpistik általában nem fizetnek egy játékért. Max megkérik a szüleiket, hogy adjanak má pénzt.
  • Skill
    dehogynem! 1700ig menne is publikkal.
  • RaSzTaH
    psr -farmolást nem árulsz? vkinek biztos lenne rá szüksége:D
  • RaSzTaH
    Van esetleg valami statisztikád, hogy a játékot 14éves gyerekek játszák csak? rly? Mutass már ilyet pls! Idegesítő hon community?:D Azért lenyomtam jópár LoL gamet, csak hogy lehessen róla véleményem, lehet itt flamelnek néha az emberek, de ami ott megy az szánalom: - leave - leave - flame - leave - feed -
    anno megkérdeztem egy gyereket hogy ebbe nekem mi a jó, hogy berohansz 5 közé és meghalsz!? válasz: úgyis csinálok másik accot.... jah bocsi :) akkor miről is beszélünk? itt legalább már van report funkció, ha nem is figyelik, azért érezhetően kevesebb lett a feed/flame is, amúgy lehet hogy valami alacsony psr-el rendelkezel, mert magasabb tierekbe azért jóval kevesebb ilyen "hülyegyerek" van.
    Az idiótaság sajnos tényleg nem kor függvénye mint skill is írta, találkoztam már értelmes fiatallal és retardált idősebbel is.. :)
  • Hugh Hefner
    azért nagyban meghatározza, hogy hogy reagál le dolgokat valaki
  • Skill
    sajnos az ész nem kor függvénye. =(
  • Hugh Hefner
    sztem tök szórakoztató. honban ha hibázol véged, a lol tök mást céloz meg. nincs deny, spammelheted a varázslatokat, kisebb a pálya, sokkal inkább a darálásra meg a szórakoztatásra megy rá. meg a honban úgy utálom, hogy 14 éves kölkök folyamatosan ugatnak, hogy omg nub, l2p, geez concede now, igen szegényes angol tudásukkal nem nagyon tudnak választékosabban fröcsögni, de rettentően idegesítő a hon community. tudom hogy van ignore de akkor is. eddig nem tűnt fel, csak most hogy nyári kihagyás után sokat hibázok, borzalmas. komolyan nem engednék soha senkit egyáltalán az internet elé sem, aki nem múlt el 18 éves. tanuljon az iskolában addig
  • RaSzTaH
    fáj az igazság tudom, azért észrevehető amint van ingyenes Hon hét egyből szivárognak vissza az emberek, köztük Te is ;)
  • ToCsEk
  • RaSzTaH
    HoN forum <-- itt találsz addonokat, modokat.
  • RaSzTaH
    jah ha valaki unja a dotát és nincs pénze normális játékra csak barbiházra.
  • petecz
    LOL = casual dota
  • mckj12
    Hy!

Hol találok jó modok ami ennél a verziónál is müködik?
    Unitframes pl...köszi!
  • ToCsEk
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
    szerintem simán jó
  • RaSzTaH
    sokan rákattantak mert "free-to-play"
  • RaSzTaH
    hagyjad már magad:D mi az a mesegrafika, meg a játékmenet is egy vicc:D nem kell bemutatni játszottam vele:)
  • D4v3
    Egész jó lett az ingyenes hét promó videója:
    http://www.joystiq.com/2010/08/03/heroes-of-newerth-free-to-play-this-week/#continued
  • ToCsEk
    jóazjóaz :D
  • RaSzTaH
    no deny!! :) meg hát egyéb más unbalanced dolgok a LOL-ba könnyen betesznek a honos játékba:) szvsz az easyplay...
  • Hugh Hefner
    kihagytam 1,5 hónapot, és elfelejtettem játszani. játszottam egy kicsit lollal, és teljesen betett, nem tudok értelmesen játszani a honnal. nemtudom mi történt, de sehol sem vagyok magamhoz képest a vizsgaidőszakban oO
  • RaSzTaH
    sehol nem írtam hogy "hon+macro" öhm :)
  • RaSzTaH
    biztos neked van igazad, mint olvashattad nem nagyon ismerem az sc-t meg úgy az rts-eket sem nagyon :) konkrétan nekem az a része jobban tetszik a játéknak mikor az egységekkel kell darálni az ellent, visszavonulni, taktikázni stb... mint az építgetés, persze azzal sincs bajom, de pl. tegnap volt egy pálya ahol annyira belemerültem az egységeim irányításába hogy építkezni, újra gyártani elfelejtettem, meg kell szokni ;)
  • petecz
    Plusz Sc2ben macro fontosabb, ami honban nem letezik.
  • Hugh Hefner
    félre ne érts, de a hon mikro, amikor egy hőst kell irányítani, esetleg az esetek 3%-ban pár miniont, még csak egy lapon sem említhető egy sc vagy war3 mikroval. ott azért kicsit többet kell... : )
  • RaSzTaH
    amúgy még a ligabesorolós meccsekbe se kezdtem bele, egyenlőre coop 2v2 AI ellen, az nekem bőven elég, legalább tudjam, hogy miket lehet építeni stb... :)