Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha pre-purchaset akarok nyomni akkor mi az az expiration date? ujra kell vennem vmikor?
replayek, vagy honcast.com, közbe tudsz mást is csinálni 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

fura, mert pl. tegnap is 27 ember volt HUN csatin estefele

penge25
Én azt se bánom ha szidnak, de mondják meg azt is mit csináljak majd jobban legközelebb és nyilván tanul belõle az ember

penge25
thx, de láttam adataid 1650+ psr én még 1520-nál vagyok a fizetõs karimmal, max ha bénának tartasz akkor többé nem játszol velem, de mindenki volt kezdõ, nagyon sokat olvasok a játékról az egyes karik buildjeirõl, de más az elmélet és más a gyakorlat 😞

j0nNyKa
nagyjából ugyanazokat az embereket találod meg ott, mint itt, és nyilván elõre senki nem tudja, hogy na akkor ma este 6 óra 29 perctõl õ veled fog tudni játszani 😊

egyébként meg ez az egész most fog igazából kialakulni, hogy kijön a teljes verzió, a legértelmesebb amit "közösségépítés" címszóval tehetünk, hogy berakjuk autojoinba a hun csatit, aztán meglátjuk, mi sül ki a dologból

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

penge25
a lényeg péntek estétõl legyen szerver, meglátjuk az új egerem segít e valamit a játékmenetemen 😊

Ok, szerintem megkereslek és hozzáadlak friend-hez

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Igazán köszönöm építõ jellegû hozzászólásod! Erre is sor fog kerülni, és õszintén szólva fel szoktam rá nézni, de mivel ott általában 4-5 ember van, gondoltam, itt is megkérdezem, hátha több ember olvassa 😛 Remélem, nem gond.

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

új patch, új server down 😊))

penge25
thx az infot, akkor én majd csak holnap látom meg, hogy mennyi magyar maradt, mert este 10-ig leszek 😊

Ma este 11-tõl zárul le a béta, vele együtt pedig jön egy eddig nem említett, meglepetés hõs is (puck-ra tippelnék, chipper "sorozatszáma" utáni oldaon egy félig üres adatlapon egy az egyben puck spelljei vannak leírva, de nincs más info a hõsrõl)
penge25
mától már nem ingyenes a játék, vagy csak ma estétõl? Mert nekem most is azt mutatja, hogy 36k player van épp online!

penge25
én szívesen csatlakoznék, nem vagyok túl pro pár hete próbálgatom csak a gamét én hétköznap este 9 és 10 között tolok 1-2 partyt, de péntek szombat vasárnap este 9-tõl vagyok mikulásig 😊 Silvermage néven megtalálsz ezekben az idõpontokban mindig, én is egy fix magyar 5-15 fõs csapat tagja akarok lenni 😊

<#eljen> ezer kösz, nem lett volna türelmem keresni 😊 az autojoin-ról tudtam ^^
faber: ma este úgyis kiderül mennyi magyar maradt kb 😊 (már akik járnak hun csatira)

j0nNyKa
na sorry a triplapostért, közben megvan ez is:
ez a mod kinyírja a Hon XX, és a Match XXXXX nevû csatikra való belépést

j0nNyKa
egyébként közben rájöttem a megoldás felére:
az autojoin-t implementálták a játékba, a chat rész jobb felsõ X -e mellett van az auto connect elõtt egy checkbox, azt bepipálod, és mindig belép az adott csatira loginnál

namost hogy ezeket a Hon XX csatikat hogy lehet kinyírni, na azon még dolgozom

j0nNyKa
felmész hun csatira, benyögöd, hogy jönne-e valaki játszani, és megnézed, mennyire érzed jól magad az illetõvel / társasággal

Sziasztok!

Esetleg van itt olyan értelmes ember, aki szívesen játszana közösen? Nem muszáj különösebben jónak lenni (én sem vagyok pro), elég, ha nem nyáladzó szellemi fogyatékos az illetõ (mint a külföldi random emberek nagytöbbsége)...általában du. 18-22 között szoktunk egy cimborámmal játszani, jól jönne még 2-3 értelmes jelentkezõ!

Akinek van kedve,e-mial/msn elérhetõségem: [email protected]

Köszi,
F.

az ilyen engem is érdekelne #2700 képet szerettem volna linkelni de valamiért lemaradt...

j0nNyKa
arra mondjatok nekem okosságot, hogy 3.x-es verziókhoz van-e valami megoldás, amivel megölhetem azt, hogy alapból becsatlakozik a HoN XX chat szobákba (na ezt ne tegye), mindamellett ha automatice belépne hun-ra, az jó lenne

<#idiota>

játék elindít -> lost password

én is arra szavaztam, igazi ganker intes hero:o, igaz lassan rakhatnának be pusher herokat is...
bloodline... nc 😊 még mindig nincs beta keyem, gondolom ha majd a szerverek nem csak 7végéken mennek talán több meghívót küldenek szét.
szívesen vettem volna dobozos verziót HoN-ból de így se rossz vétel 30$-ért+megszabadultam egy retardált dota közösségtõl - tisztelet a kivételnek -
Nem tudom mennyire szoktátok olvasni HoN off fórumot, iszonyat sírás megy a Garena-s megoldásuk miatt, bár minket eu-ban nem érint ugye 😊
Solo MM-t átrakták BD-re, ami végülis nem rossz megoldás tekintve, hogy oda azért elég sok kezdõ járt és mindig ugyanazokat a herokat pickelték/banolták...
Team MM-t pedig meghagyják BP-re ha egyszer bekerül, így a csapatok tudnak taktika szerint pickelni 😊
A PSR resetrõl pedig annyit, ha jól tudom hogy "közelebb" viszik a PSR-t 1500hoz, tehát aki pl. 1700+-on van gondolom 1600-ra viszik le vagy valami ilyesmi...
nah reggelinek ennyi eszmefuttatás elég azt hiszem😊

Hali!Haverom május elsején megvette neten a Hont nekem és minden rendben ment,kiírta h upgradelve,tudtam is vele gamelni a mai napig.Ma(kedd)hajnalifél1-kor felmentem és nem tudtam belépni:SValami ötlet hogy miért?A legjobb h nem kaptam email címre semmit h igen megvetted a hont vagy bármi hasonlo:SDe a hon oldalára mikor felmentem h akkor uuj acc kiírta h ez az acc(ami az ennyém) már foglalt:SHa valaki tudna segíteni megköszönném.
j0nNyKa
komolyan mondom, ámen.

leszámítva egy mondatot különösebb bajunk nincs egymással, de szerintem az is tisztázva lett, én viszont remélem hogy egy pár nagyon kultúrált szépbeszédû magyar eltávozik, tekintve hogy ezért fizetni kell a dota meg ugye "ingyenes"

j0nNyKa
világot tényleg nem váltotta meg, de adott egy csomó mindent, amitõl összességében egy jó kis cucc volt, viszont most lóf*szt se ad, semmire se jó kb

nomes aurája így se ért sokat, csak olcsón adott mana reget...

j0nNyKa
értettem én 😊

btw ez eddig szerintem magasan a legjobb patch, istenjó dolgokat pakoltak be / javítottak ki
bár megint nem értek 1-2 dolgot, a nomet pl. miért kellet mégjobban legyengíteni ?! szegény support heroknak már ígyis sz*pás volt a 600as recept, erre kb. fele olyan gyenge lett a cucc, mint volt ?! vicc
az új hangokra kíváncsi vagyok

Hegi90
akarom mondani 21. századi kockának...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
😄D igaz

hefner: a bank mondta, hogy ehhez a bankkártya szám megadós internetes tranzakcióhoz a visa elektron semmilyen formában nem jó, nem tudom, hogy ez bankfüggõ-e, nálunk k*cs*g*k, az a lényeg 😄

na meg hogy sikerült idõben megvenni, yay!

nagyon-nagy kérdés hogy a beta eltünése és a teljes verzió kijövetele után milyen magyar közösség lesz, remélem jobb, mint amire számítok 😊

Hegi90
21. kockának egy dombornyomott MC jár <#fogmosas>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Twetr0x
kijött a patch és login failed

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

én vásároltam már visa electronról, csak nem mindenhol fogadják el

Most látom a 3 ik int hero gyõzött aminek én nagyon örülök 😄 ide látom fav intesem lesz azok a kedvenc hõseim amik a földet mozgatják 😄 paraszt rambo. Mint bloodline ba a glutton, vagy itt a pebbles😄

Nekem sem majd idõvel jó lesz😊 ez mindenkinél így van szerintem.

penge25
megvettem a gamét se a chat, se semmi nem mûködik 😞

penge25
skacok most mi van nincs server vagy mi?

j0nNyKa
sikerült 3 napig sz*pni mire rájöttem, hogy a visa elektron kártya nem használható interetes tranzakcióra, szal ha valakit folyamatosan elutasít a tranzakció, azér van 😊

internetkártya megoldja

sajnos arany pajzs meg név már nem jár😄 taunt mûködik amúgy?😊

nah, mi megvettük ma 😊

Twetr0x
Nem, szerdáig tart.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

ToCsEk
bétának vége van már? 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

penge25
na, megvettem én is 😊

úgy néz ki 😊

penge25
na ma veszitek meg Raszta asszonnyal a játékot?

ha esetleg valaki nem látta volna még a pontos leírását a skilleknek:

A képen látható Belph mellett balra egy másik lény, elvileg az lesz a str hero contest nyertese:

elég nagy faszság ez a mode 😄

ennyi erõvel ranged only is lehetne a mode neve