Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GibboRamone
Zep csak publicba olyan félelmetes. De ott se ha a csapat felfogja hogy nem szabad levegot sem hagyni neki.

Dota 2

Inv1sus
<#zavart1> Right

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

talán jövõre ^^

Mi most akarnánk majd csinálni de akkor mind 1 😄 ilyenért felesleges eladni.

Inv1sus
Mert nincs klánom -.-

Igen, az tényleg kell nekem, a multiplayer változatot várom. Köszi!
Zomil
azt vágom, de nekem nem mmo kell, hanem csak diablo szerü multi, de ugy nézem ezt az ürt csak a d3 fogja betölteni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

penge25
hamarosan az lesz belõle 😊 MMorpg-t fognak csinálni a Torchlightból kb 2010 év végére, 2011 elejére várható. mmorpg

Zomil
ha lenne benne multi, az uj diablo lenne amig a 3 meg nem jelenik, igy viszont számomra felejtös 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nem mertem kipróbálni, elég bugyutának tûnt, de akkor majd megnézem😊 btw w8in for d3 ! 😊

penge25
Miért adod el áááá, várhattam volna 1 hónapot és megvettem volna a tied olcsóért 😞

penge25
ez igen csak jó játék, diablo klónok között a legjobb. Számomra hatalmas megeleptés volt ez a kis játék, mármint a Torchlight!

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Köszönöm, egyértelmû ismertetõt írtál. Avatatlan ember számára érthetõbbet a cikkekben olvasottaknál.

Mivel az "utóbbi" a játékmenet a kérdesemben, így nem olvastam tovább a cikket (azért megnéztem). Egy diablo féle kiadású játéknak örültem volna igazán. A wow túlzás a számomra, ez pedig sajnos kevés. <#szomoru1> Várok tovább, az ingame video viszont nagyon tetszett.
Inv1sus
Nem kell valakinek az accom 4k-ért?

Hegi90
az utóbbi.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ToCsEk
A játékot maximum 10 fõ játszhatja egy idõben, két 5 fõs csapatba osztva. A játék térképén a két csapat bázisa áll egymással szemben a terület két átellenes sarkában. A Legionnal illetve a Hellbourneal (ha analógiával szeretnék élni: jók és a rosszak) fennhatósága alá tartozó részeket egy a pályán keresztülívelõ folyó választja el egymástól. Mindkét bázis rendelkezik egy kitüntetett épülettel, amely nem más mint az oldal saját õsi épülete. cél: ezen épületek ledöntése. A helyzet azonban közel sem ilyen egyszerû.

Mindkét bázisról három ösvény (lane) vezet az ellenség bázisába. Ezek az alsó, a középsõ és a felsõ vonalon futnak. Mindkét fél a bázison található védelmi épületeken kívül rendelkezik két-két külsõ toronnyal mindhárom fronton. Ezek a tornyok az alapjátéknál tapasztaltakkal ellentétben jóval erõsebben támadnak, a játék elején így esélyünk sincs egységeinkkel lerombolni õket. Amíg egy külsõ tornyot nem rombolunk le, addig az egyel beljebb található és attól bázisig lévõ tornyok/épületek mindegyike sebezhetetlen. A cél így nyilvánvalóan az, hogy seregeinkkel az egyes vonalakon beljebb törjünk (push). Minden front felé áll a bázisunkon néhány barakk amelyekbõl a játék bizonyos idõközönként indít egy-egy kisebb „creep” sereget (nem összekeverendõ a semleges creep -ekkel! a fórumokon és a játékban is gyakran mindkét dologra ugyanazt az elnevezést használják) az ellenség irányába a hozzá tartozó vonalon (ezek többnyire közelharci illetve kisebb számú távolsági egységbõl állnak, valamint az újabb verziók óta minden 6. körben egy-egy ostromgép is csatlakozik, amelyek ha elérik az ellenség egy épületet jelentõsebb sebzést képesek bevinni). A saját és az ellenség „creep” -jei kezdetben nagyjából fél úton csapnak össze és alapesetben „kioltják” egymást így sehová sem halad az ütközet. És itt lépnek képbe az elszánt játékosok, akik a játék elején választanak/véletlenszerûen kapnak (játékmódtól függõen) egy általuk irányított kiemelt szerepû egységet, egy hõst.

ha még érdeke tovább is akkor olvasd el ezt

ez a játék 1az1ben ugyan az új köntösben 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Köszi, olvastam több leírást is a gamepodon és a gamekapocson pl. De egyikbõl sem szûrtem le pontosan milyen játék is ez, azt nem voltak képesek leírni, csak pedáloztak a war3 pályával/móddal. Nos mivel én nem ismerem az elõbb leírt pályát/módot, kérdezem: ez egy diablo szerû fejlesztegetõs játék, ahol a karakterem és szintem a tárgyakkal együtt megmarad vagy mindig resetelõs, mindig új hõst fejlesztõs játék?
1 hónapja megy már az éles kb.

Mikor jelenik meg a játék? Most találkoztam a játékkal elõször egy video formájában és számomra nagyon várós darab lett!
Inv1sus
<#hehe>

Inv1sus
Én tuti nem játszanék a tûzzel. De ezt a hibát úgy is hamarosan kijavítják. Egy titok, amit többen tudnak, az már nem titok. Remekül terjesztitek, grat! Asszem írok is egy levelet! <#ejnye1>

de flamelõ az még mindig sok van... balfasz határozottan kevesebb

Biztos nem javitották mert öcsémmel igy játszunk .
Még a béta ideje alatt haverommal, ugyanarról az accról játszottunk egyszerre, egy játékban. Lehet azóta nem javították<#wow3><#idiota>

ilyet se hallottam még, bár nem is próbáltam, lehet ez az új feature! 😊 vszleg account törlés nem jár érte, miért járna?!

Hali!
Szeretném megkérdezni azt hogy bug-e az ha egy accal 2-en betudnak egyidõben lépni a játékba ?!

Az egyik fél csak Match Makinget nyom a másik meg Public gamet !!
Account törlés járhat érte ?
penge25
jobb lett szerintem is mióta fizetõs kb 40 játékon vagyok túl és lekopogom, nem volt még leaver a csapatomban, de feeder az még akad bõven

Inv1sus
Asszem jót fogok aludni. Most csináltam Witch Slayerrel 29/1/14-et, hehe..<#mf2>

Inv1sus
Jobb. Kevesebb a hülye és az ostoba. De még mindig nem eléggé. 😊

Én személy szerint sokkal jobb meccseket játszom, kevesebb a feeder/leaver és kezdenek belejönni a játékba az emberek, ami még mindig hatalmas negatívum nekem ,hogy a zephyrt nem nerfelik sõt mi több nem is akarják,pedig egy normál player kezében is halálos, nem ,hogy egy pro kezében.

Szerintetek mióta fizetõs jobb lett valamivel vagy jobb lesz valamivel?...ha igen mivel? Kérdezem, mert még 12.-óta nem gémeltem.
speed01
Amióta nem nyomtam, nyilván 4 új hõs van! vissza kell szoknom. 😄😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

speed01
Oké! kösz. 😊

/cry moaaaaaaaarrr <#idiota>

212-es árfolyammal 6500 Ft-ot emelt le a kártyámról

nekem asszem max 8000 volt...

Nem hinném, hogy sok. Nekem fel sem tûnt, hogy többet vett le.

speed01
Csak tippelj valamennyi összeget és kész.

speed01
És az sok? 😊
Ezt tudtam, de reméltem nem sokkal többet vesz le!

vedd hozzá, hogy nemzetközi tranzakció miatt emel még le a kártyádról...

Hegi90
google: 30 usd in huf

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

speed01
Még kb csak annyi kéne hogy 30 dollár mennyi?
Mondjuk tegnap néztem és: 6.677FT-ot írt..

speed01
Köszi D4v3! tesómnak is Visája van, mostmár megoldom! de azért köszi 😊

2688848 Ezt a meccsemet nézzétek meg, mennyire siralmas vereség , egy noob NH miatt az az egész hõs egy imba fosadék.

1. Igen
2. Nekem VISA-m van, amit elfogadtak. De a többi tényleg ki van írva 😊
3. Átváltódik automatikusan dollárba a pénz
Inv1sus
Azt tervezem, hogy csinálok egy fragmoviet. Designerként videóvágást is vállalni akarok és gondoltam csinálok egyet referenciának. Ha gondoljátok, esetleg elküldhettek ti is demokat nekem részletes leírással, hogy mikor mi történt, aztán belekerülhetnétek a filmbe. Ti mit gondoltok errõl? <#smile>

Hegi90
Elég egy értelmes bankkártya is.

Inv1sus
Az internetes kockáknak érdemes csináltatni egy paypalt, pár kattintással kifizettem a cuccot, méghozzá biztonságos módszerrel.