6177
-
#3611 Meghaltam 5x az utolsó játékban, simán nyerésre álltunk és megint az idióta, hülye noob ismeretlen játékosok miatt kaptam ki, aakik még az általánost se járták ki és morci vagyok. Eladó az Accom: 4500 Ft.
No brain players -
Skill #3610 mikor jössz msn vagy skype? -
RaSzTaH #3609 nincs, elfogyott nem is volt. -
#3608 meghaltam egyszer a játékban és most morci vagyok
eladom az accom egy finom rántottáért (NEM tükörtojásért) -
#3607 4500 -
RaSzTaH #3606 *tól -
RaSzTaH #3605 az se pottyant magátol az ölembe -
RaSzTaH #3604 -
Skill #3603 nekem sincs még se rinyálok . pár év és úgy vonulok be a hon történelmébe hogy : aki eldönti a publik gamékat! -
#3602 Neked úgyis mindegy, mivel megvan a baráti köröd, akikkel folyamatosan együtt játszol 5v5-öt, így nem kell idiótákat elviselned magad mellett. -
RaSzTaH #3601 nézd szíved joga mennyiért adod el, de szerintem rossz helyen próbálkozol vele ITT, gyk. mindenkinek megvan a játék innen aki ide ír, akinek nincs az meg nem hiszem hogy 5eFt-t fog adni egy olyan accountért aminek még csak a nevét sem ő választhatta meg... 6-7eFt egy normál szűz acc.
amúgy meg nem teljesen mindegy hogy 1270 v. 1700+-on van az account? aki béna az úgyis lerontja, aki ügyes az meg úgyis felviszi...
De látom a lelked mélyén hogy ez csak egy újabb segélykiáltás a HoN community felé hogy "need clan" ! Love trollin' -
#3600 Jah, biztos van, akinek az 1270-es acc kell inkább ennyiért, 0.4-es k/d ratioval és 300 lejátszott meccsel, nem igaz? -
Skill #3599 wts 1750+os acc XD -
#3598 Sajnálom, de nincs pénzem és nincs cigim se. -
RaSzTaH #3597 nő a psr, nő az ár is... logikus;D -
Skill #3596 tegnap megdöntöttem a negatív apmet wild soulal. 38 vagy menyi volt. =( -
#3595 Gamf Kecskemét? -
#3594 ha haromezerer kihozod a mernoki kar kolijaba, tudok ra vevot :) -
Skill #3593 nő az ár zomg XD -
petecz #3592 :DDDDDD -
#3591 1676+ acc eladó. 1.3kdr stb. Személyes találkozó Szegeden vagy Kecskeméten lehetséges. Akit érdekel, írjon. irányár: 5000Ft. -
#3590 Szívás :/ -
Madlain #3589 Tisztában vagyok a képességeimmel,ez önismeret nem ego -
#3588 Vannak szerény emberek. -
Madlain #3587 Az APM-re visszatérve,bár nem sok közöm van hozzá, Petecz és Rasztah is igazolni tudja h nekem em éri el a 60-at mégsem játszom szarul -
Madlain #3586
Hamár a fórumos csemegéknél tartunk itt egy kis jótanács DW barátunktól:) -
#3585 Végülis majdnem... -
RaSzTaH #3584 egy kis csemege fórumról:
Teammate; "I pick Scout!"
Me; "Ehh... you sure..? Are you really sure you can handle him correctly?"
Teammate picks Scout
Teammate; "It's cool, i've played Rogue for 4 years in WoW and i've watched replays with Scout, he is imba.. all cool."
Me; "...."
-
#3583 Az apm miatt veszekedtek. Nem vagytok kockák, ááá nem... -
Hugh Hefner #3582 vanh egy olyan érzésem, hogy elég ritkán járok a hun csatornán, mert tisztában vagyok vele, hogy reagálják le a magyarok egymást. még elevenen él az emlékemben milyen pl petecz mikor veszít, kösz nem. örülök, hogy csak nekem van olyan balszerencsém, hogy mindig balfaszokat fogok ki. befejeztem a vitát, ezt a fajta trollkodást sajnos túl jól ismerem, 9 éve ücsörgöm az sg-n, tudom hogy megy ez, jó mulatást -
#3581 :DDDDDDDDDDD MÉG, BESZÉLJ!
gondolj arra, hogy nem rajtad nevet mindenki, hanem veled :)
azér nem kezdem el kiszedni belőled az in-game neved, mer van egy olyan érzésem, hogy élből ignore listen vagy :) -
petecz #3580 Most is csak sirsz meg flamelsz, unalmas. -
Hugh Hefner #3579 és ha már fail, akkor egy szóval sem állítottam, hogy csak azért kapok ki, mert mindenki szar rajtam kívül. de látom már teljesen mindegy mit írok, az érvek elsiklanak füled mellett, köszönöm a lehetőséget -
Hugh Hefner #3578 ki a tököm mondta, hogy a korodra gondoltam? szerinted valakit többre saccolni csak a korra lehet? fail -
RaSzTaH #3577 igen a vásárlásnál:D -
RaSzTaH #3576 ok!:D -
RaSzTaH #3575 vicc vagy ember:) szerinted én a szökőkútban állok és kattintgatok, hogy nagy legyen az apm-em?
Amúgy nem tudom mennyire tűnt még fel neked, de Te folyamat csak azt állítgatod ezt a játékot csak "nagyon fiatalok játszák", akkor Te mi a tökömért játszod? Tán Te is ebbe a kategóriába tartotol? Rajtad kívül senki se sír a fórumon (talán még 1 valaki de nem mutogatok) hogy jajj de szar mindenki, "mindig csak kikapok" <- ez inkább vall egy hülyegyerekre... tőlem egyszer nem láttál itt sírást HoN-al kapcsolatban... az hogy engem megpróbálsz oltogatni a korommal?:DD Vicc tárgya vagy komolyan... semmit se tudsz rólam:) amúgy is kit érdekel? Gyerekes dolog hogy mindenkit a korával próbálsz baszogatni... Lehet idősebb vagyok nálad... de hát ilyenek a FAILtrollok... gl hf -
donatus13 #3574 inv1susnak ment a komment nem neked, 2 a magas apmet honban a vásárlásnál tudod kihasználni. -
Hugh Hefner #3573 no látod, pont erről beszélek. hogy szerinted ha valaki azért kap ki, mert kicsi az apm-je, és nem azlrt mert hárommillió indok miatt ki lehet kapni, ráadásul pont egy ilyen játékban, amit folyamatosan rájövök hogy nagyon fiatalok játszanak, és kb lehetetlen pubban értelmes csapatot kikapni 1600 alatt. semmi köze nincs ahhoz, hogy nem kattintgatok mint egy hülye a szökőkútban ahhoz, hogy mennyire vagy eredményes. érj el egy szintet és kész. ez már tényleg csak epenis. kicsit többre saccoltalak, de ezzel a kommentel most megnyugtattál -
petecz #3572 Nem rad reagaltam hanem hugh kommentere. Egyebkent nem hiszem hogy tovabb kene ragozni ezt a temat, en igen is megnezem hogy mennyi apmje van valakinek ha statot csekkelek, de lehet valaki jo jatekos 100 alatti apmel is.