Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dota 2
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mivel az "utóbbi" a játékmenet a kérdesemben, így nem olvastam tovább a cikket (azért megnéztem). Egy diablo féle kiadású játéknak örültem volna igazán. A wow túlzás a számomra, ez pedig sajnos kevés. <#szomoru1>#szomoru1> Várok tovább, az ingame video viszont nagyon tetszett.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mindkét bázisról három ösvény (lane) vezet az ellenség bázisába. Ezek az alsó, a középsõ és a felsõ vonalon futnak. Mindkét fél a bázison található védelmi épületeken kívül rendelkezik két-két külsõ toronnyal mindhárom fronton. Ezek a tornyok az alapjátéknál tapasztaltakkal ellentétben jóval erõsebben támadnak, a játék elején így esélyünk sincs egységeinkkel lerombolni õket. Amíg egy külsõ tornyot nem rombolunk le, addig az egyel beljebb található és attól bázisig lévõ tornyok/épületek mindegyike sebezhetetlen. A cél így nyilvánvalóan az, hogy seregeinkkel az egyes vonalakon beljebb törjünk (push). Minden front felé áll a bázisunkon néhány barakk amelyekbõl a játék bizonyos idõközönként indít egy-egy kisebb „creep” sereget (nem összekeverendõ a semleges creep -ekkel! a fórumokon és a játékban is gyakran mindkét dologra ugyanazt az elnevezést használják) az ellenség irányába a hozzá tartozó vonalon (ezek többnyire közelharci illetve kisebb számú távolsági egységbõl állnak, valamint az újabb verziók óta minden 6. körben egy-egy ostromgép is csatlakozik, amelyek ha elérik az ellenség egy épületet jelentõsebb sebzést képesek bevinni). A saját és az ellenség „creep” -jei kezdetben nagyjából fél úton csapnak össze és alapesetben „kioltják” egymást így sehová sem halad az ütközet. És itt lépnek képbe az elszánt játékosok, akik a játék elején választanak/véletlenszerûen kapnak (játékmódtól függõen) egy általuk irányított kiemelt szerepû egységet, egy hõst.
ha még érdeke tovább is akkor olvasd el ezt
ez a játék 1az1ben ugyan az új köntösben 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Szeretném megkérdezni azt hogy bug-e az ha egy accal 2-en betudnak egyidõben lépni a játékba ?!
Az egyik fél csak Match Makinget nyom a másik meg Public gamet !!
Account törlés járhat érte ?
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Ezt tudtam, de reméltem nem sokkal többet vesz le!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mondjuk tegnap néztem és: 6.677FT-ot írt..
2. Nekem VISA-m van, amit elfogadtak. De a többi tényleg ki van írva 😊
3. Átváltódik automatikusan dollárba a pénz