6177
-
RaSzTaH #3651 nemsoká lesz másik:P amúgy sem vagy érdekelt a honos témában:D inkább vedd meg:) -
#3650 lol hát mi lett a csodaszép bannerommal -
RaSzTaH #3649 trixis kijelentéseddel pedig egyetértek, legalábbis az ő játéka tetszett anno a legjobban mikor még a régi MSI volt, nem ez az új.. azóta sokszor háttérbe szorul a csapatban... -
RaSzTaH #3648 invisus pedig ahelyett hogy összeszedne pár játékost és alkotna valamit, inkább bohócot csinál magából -
RaSzTaH #3647 kedves vagy de közöm sincs a prokhoz:D -
#3646 trixi a világ egyik legjobb honosa
Rasztáhnak sincs szégyelni valója
-
#3645 pedig Inv jó játékos majdnem 6. a tsr-je az meg nem rossz,Rasztah-é meg brutálisan jó vetekszik China, meg hasonló kaliberű pro játékosok Tsr-jével pfffffff :) -
#3644 Gondolom ezért akarja eladni, elég csúnya a sok piros vesztett meccs, sajna nekem is gyakran néz ki így a statom, de már nem izgat, bohóckodni jó ez a játék! -
Madlain #3643 Még mindig elakarod adni? Azt hittem egy ideje lecsengett ez már:D -
#3642 Na levittem 3500 Ft-ra. Annyiért hátha... -
#3641 Értelmes tartalomra vágysz itt? Mikor volt utoljára értelmes tartalom? Még a címkép is el lett baszarintva :P -
D4v3 #3640 Egészen valószínűtlen, hogy bárkinek is kéne egy használt, nem saját nevű account.. Erre rájöhettél volna már az elmúlt ~fél évben... -
RaSzTaH #3639 petecz csinál neked külön gumiszobát fórumra, ahol spammelheted az acceladásodat! -
donatus13 #3638 Tekintve ,hogy mindent elolvasok amit ide írnak és értelmes tartalomra vágyom,arra kérnélek meg ,hogy ne írd be minden 2 kommentbe ,hogy eladó mert az elmúlt 200 kommentben már írtad vagy 100 szor. -
#3637 Acc eladó 4k-ért. pm me -
nomoney #3636 Hello mindenki
Szeretnék venni egy accountot ami még béte lött meglett véve (gold shield/taunt van rajta) stat nem számít rajta név sem...
ha valaki ad el vagy tud eladót az léccives írjon e-mailt előre is kössz
e-mail:[email protected] -
#3635 jó biz -
RaSzTaH #3634 -
donatus13 #3633 Hmm látom nagy update jött most a játékba , kraken jó lett? -
#3632 Hefner: hiányolunk :( -
#3631 van olyan addon,amiben van all ignore funkció? -
#3630 De csak mert durva voltál bloodhunterrel -
#3629 4k -
RaSzTaH #3628 mennyiért? -
#3627 Ezt azért írom, mert unom már ezt a puszis hozzászólást... :D -
RaSzTaH #3626 és invisus kedvéért, puszira?:P -
Skill #3625 1mért én lehet bevállalnám. kevesebbért nem mert kell ügyvédre is. XD -
RaSzTaH #3624 ilyet az ellenségeimnek se kívánnék, menj már végi pest némelyik "fényes utcáján" meztelenül :))) -
#3623 Akkor megyek ki pucéran az utcára ha eladtad az accot:P -
RaSzTaH #3622 randommal munka :D -
Skill #3621 gz . én az 1800ért küzdök. randommal mert én hc vagyok XD -
#3620 Ma szeptember 22.-én, hajnali kettőkor 1700+ lettem. Ezentúl ez a nap pirosbetűs ünnep, legyen ingyen a sör és tilos ruhában mászkálni az utcán! -
Relevart #3619 Sziasztok!
Érdekel valakit egy HoN account?
Ezzel a névvel. Akit érdekel, küldjön ajánlatot priviben! -
#3618 igen, ezert irtam hogy a publicot kell hanyagolni
public nalam = egyedul bemesz tokismeretlenek koze jatszani
persze ha van teamed akkor nincs ilyen problema, szarom en le hogy mennyire buta az enemy, en attol jot jatszom :) -
#3617 Vagy amennyiben van pár felnőtt játszótársad, ilyenkor lehet jókat alázni. -
Skill #3616 ez igaz de ő is gyerek XD -
#3615 egyébként arra is rájöttem, hogy héköznap délután / este, illetve hétvégén hanyagolni kell a public játékot
egyszerű, a gyerekek akkor tudnak játszani :)
furcsa módon hétköznap délután 2-3 óráig jókat lehet játszani -
#3614 Most egy hétig akciósan lehet majd kapni hon accot, 4000Ft-ért. Jelentkezni nálam lehet. -
#3613 Tudtok ajánlani egy modot amivel a default nézet helyett, valami átláthatóbb enemy statustáblát eredményez. Plus compatibilis a miniUI-val? -
#3612 sakcok nektek van szerver?