6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • RaSzTaH
    "én se szoktam érteni hogy rohangálnak emberek ilyen 150-180 (!) apm-el egy olyan játékban ahol nagyrészt egy hőst kell irányítanod." azért magamra vettem ezt:)

Ezért a nagy apm, ami egyáltalán nem fölösleges és nem unalom kérdése, az hogy te leragadtál a kis 60-80-as apmednél (és az állandó sírásnál) a magánügyed:
    "tegyük fel 2 autoatk között van 1-1,5 mp szünet) egy kezdőbb játékos hogy próbál megölni egy ellefelet?! - rákattint és autoatkol, ha az közbe mozog akkor kezd szaladni utána hogy ellőjje a következő atk-ot, míg ha mozogsz a 2 action között folyamatosan tudod harassolni. atk->mozgás->atk,"

Másik pedig ez nem sc2 és a kutyát sem érdekli hogy ott a kis sárgák mennyit kattintanak, más játék, nem értem miért mindig az sc2-t hozzák fel ha olyan nagy vkinek az apmje... még jó hogy nagy ott amikor kismillió dolgot kell csinálnod egyszerre hogy eredményes legyél.
  • Hugh Hefner
    ha neked szólt volna, akkor arra a kommentre válaszoltam volna. ha neked kell kattintgatni, hogy ne unatkozz, vagy mert neked úgy könnyebb lereagálnod a dolgokat, oké, csak -szerintem- felesleges, nem beszólni akartam. mondjuk amikor látok valakit 50-el akkor én is elgondolkozom hogy vajon agyhalott-e.
  • RaSzTaH
    ki beszélt 200-as apmről? öcsém ennyire ne legyél már retard :S
  • Inv1sus
    Ez cska sima poén volt, nem gondoltam komolyan
  • donatus13
    Mint ahogy előbb említették az apmtől nem leszel jó az ,hogy egy akciót gyorsan letudsz reagálni az nem jelenti azt ,hogy 200 apm kell hozzá.
  • Inv1sus
    Én védem a kezem az ínhüvelygyulladástól, ezért nem lesz belőlem soahe pro :D.
  • j0nNyKa
    szerintem te is ess neki mégegyszer az értő olvasásnak :)

mondjuk nekem teljesen mind1 hogy ti mennyire nem értitek, amit rasztah írt - nekem segített, megkaptam a válaszomat :)
  • petecz
    Jezus, a kommentekbol azt veszem ki hogy ciki a magas apm?! Vicceltek? Egyreszt ami honban 150 apm az amugy egy starcraftban boven 100 alatt van. Errol regen volt egy betas forum. Masik meg nem veletlen hogy a 90% verseny szeru jatekosoknak "magas" apmje van. Szituacio: csendben creepelsz vagy stackelsz neutralt a magad 40 apmjevel, tehat nem csinalsz semmi felesleges kattintast, egyszer csak olyan akcio lesz ahol hirtelen kell produkalni sokkal tobb kattintast. Aki mar alapbol csinalja konyebben reagalja le. Nyilvan nem azt mondom hogy csak akkor lehet jo valaki ha magas az apmje, mert nem. De nehogy mar az ciki legyen.
  • donatus13
    így van benne van a billentyűzés is elvileg, stratosoknak ezért olyan magas.
  • RaSzTaH
    amúgy az apm nem csak a kattintás ugye, hanem a parancsok is
  • RaSzTaH
    látom te se olvastad el figyelmesen amit írtam, leragadtál a "számodra sok kattintásnál" :P fuss neki mégegyszer
  • Hugh Hefner
    én se szoktam érteni hogy rohangálnak emberek ilyen 150-180 (!) apm-el egy olyan játékban ahol nagyrészt egy hőst kell irányítanod. sc-ben nem nehéz összehozni egy ilyet, hisz sok dolgot kell csinálnod. pláne mikor olyan hőssel van, aminek nem kell, vagy amikor vége van 10 perc után, és látom hogy 150-es apm. ugyan minek, creeplasthitre? már nem a lankorszakot éljük, ahol profibbnak tűnsz, ha kattintgatsz mint egy vadbarom oO
  • j0nNyKa
    ami igaz is, nade

köszi a tippeket, ezeket tényleg nem csinálom / csak ritkán
    ..és akármennyire is viccnek szántad, lényegében igazad volt, mert ezek hibák, amiken javítani kell, mivel lényegesen hatékonyabb egy többet mozgó játékos, ez tény
  • GibboRamone
    Abszolut nem kell hozzá. Igazi apm-et a koreaik csinalnak warcraftba meg starcraftba meg etc strategiakban. Ott lazan csinalnak 300 400 apmeket. Ők viszont direkt verik fel ennyire. Kinéznek valami parancsot amit folyamat spammol, a többi alapvető micro parancsai mellé. Ezt csak azert teszik mert elmondasuk szerint ugy jobban felporognek ami jobb reflexet,koncentraciot,microt ad nekik a jatekhoz.
  • RaSzTaH
    senki se mondta, hogy ez kell a prosághoz:D csak a magas apm-et magyaráztam meg miért is van nálam :)
  • Skill
    sose leszek pro ha ez kell hozzá
  • RaSzTaH
    viccnek szántam az apm-et:) de amúgy 2 autoatk között én pl. mozgok, ez néha hasznos is, (tegyük fel 2 autoatk között van 1-1,5 mp szünet) egy kezdőbb játékos hogy próbál megölni egy ellefelet?! - rákattint és autoatkol, ha az közbe mozog akkor kezd szaladni utána hogy ellőjje a következő atk-ot, míg ha mozogsz a 2 action között folyamatosan tudod harassolni. atk->mozgás->atk, mi lehet még ami növeli az apm-ed?! hmm.. talán még amit szoktam látni az hogy egy creepwavenél áll az ember és arra vár hogy a creepek mikor ütik le egymás hpját hogy aztán lasthitelje... ez egy vicc... ha rásegít egy egy atk-al gyorsabban fog haladni... szoktam még használni a hold/stop parancsot is, ha egy creepet akarok ütni akkor egyszer rákattintok, aztán mozgás->stop (ekkor autoatk 1 hitre)->mozgás->stop stb... hamar felmegy az az apm 150 felé :)
  • GibboRamone
    alt+tab :P
  • j0nNyKa
    megnéztem, átlagban tényleg kisebb az apm-em, mint az ügyesebb játékosnak
    na akkor oktass mester, hagy tanuljon a pórnép:

mik azok az action-ök, amiket a profik csinálnak, és mondjuk egy kezdő játékos nem?
  • j0nNyKa
    ettem közben, azér kicsi, kössél bele

DROGOT ettem.
  • RaSzTaH
    én csak azt látom, hogy kicsi az apm-ed!:D te tényleg drogos vagy!
  • j0nNyKa
    akkor bizony az vagyok :(

nade, tessék, tökéletes példa a publicra, én kihoztam belőle a maxot :)
    érdemes nézni a szinteket, tárgyakat, PICKEKET! :)
  • penge25
    fun game lesz ma este, tegnap lecsúsztam róla ehhh
  • RaSzTaH
    nah látod ebben lehet valami!
  • FSpofon
    de te drogos vagy
  • penge25
    thx a te válaszodat is, én eddig sajnos sb-t preferáltam ez látszik is a statomon, 50%-ba voltam vele kb., de csak azért mert nagyon sok meccset hoztam vele egyedül, ha nagyon béna volt a csapat. Az utóbbi időben nem tudtam már vele egyedül a hátamon vinni vele a csapatot, mert az enemy secpec kispécizet engem pár kill után :)
  • j0nNyKa
    azért láttunk már sok olyat, hogy egy bizonyos hős / játékos nyerte meg az adott meccset a csapatának

de ahhoz tényleg nagyon ott kell lenni, nagyon ki kell emelkedni :)

mindenesetre amely hősökkel én már tapasztaltam ilyet: scout, night hound, magebane, panda, chronos, fayde, accursed, armadon, pebbles, repulzor, arachna, dark lady

- értelemszerűen a hard carryk azért, mert pillanatok alatt szétkaptak egy egész csapatot is akár
    - pebb, fayde, arachna a folyamatos gank miatt, ilyenkor az ellenfél egyszerűen nem mer kimozdulni a bázisról, és amíg ők se nem fejlődnek, sem nem lesz pénzük, ez a 3 hős teljesen eltáposodhat
    - panda, acc, arma meg azért, mert nem voltak hajlandóak meghalni, miközben szépen lassan megnyerték tulajdonképpen egyedül a játékot

hirtelen ők jutnak eszembe, velük publicon láttam már csodát művelni :)
    mert ugye ezek teljesen public tapasztalatok (ami téged perpill érdekel), nyilván picit is komolyabb játékban ezek a viszonyok átalakulnak
  • Inv1sus
    Ha megint összeruccan a nép egy játékra, írjatok ide pls. Mitomén
    hogy 20 - 10 perc múlva kezditek. :)
  • penge25
    köszi az oldalt, majd meglesem oket
  • GibboRamone
    Hát ha most te konkétan ulti combokra gondolsz,azokból van jópár. Sztem ismered a hősök ultijait te is. Én konkrétan nem emelném ki egyiket se. Szerencsére mindent lehet counterelni. Ahhoz hogy ezek működjenek, csapat kell. Ezt az úgy pickelek, hogy biztos nyerjük dolgot meg felejtsd el.
    Nézegess pro replayeket. Jópárat megnézel és lesz egy alapvető rálátásod arra, hogy a játék úgy global, hogyan történik.
    Ezt az oldalt ajánlom replay töltögetéshez. FnaticMSI,Loaded, Deal with it meccseket ajánlom!
  • Inv1sus
    Egy plague rider még jó választás lehet. A játék elején kiválló harassolásra, nem kell manatöltéssel törődnöd. Később meg az ultiját megfelelő időben elnyomva lazán szétkenni a csapatot.
  • penge25
    hmmm akkor melyik vagy melyek azok a herok, akik alkalmasak arra, hogy ha 1-2 nagyon béna játékos van a csapatba, ettől függetlenül megnyerd a meccset? Nyilván behét azért ajánlották szerintem nekem, mert lazán megtud ölni 5 herot is, vagy 5 heronak a hpját drasztikusan le tudja csökkenteni, annyira, hogy a csapattársaid már bealázzák az ellent. Pl egy behe+fa vagy behe+magmus vagy behe+dw stb... simán bever 5 herot, ha nincs ideje valakinek ellőni a magic immunitást. Persze ehhez az kell, hogy egybe legyen az 5 enemy hero sok creep legyen mellettük és tudj jól játszani behével.
  • GibboRamone
    Hát sztem egy late game heroval több esélyed van lehozni egy meccset ha elhúzodik, ahhoz meg famolni kell megtanulni. Behe nem hoz le egyedül egy meccset. Ő megkívánja a csapatjátékot.
  • penge25
    thx Rasztah a helpet, tudom hogy sok múlik behén ezért is akarok jól megtanulni vele játszani, mert így elérhetem végre a 1600 psr-t (ha jó vagyok), mert így talán ha 1-2 nagyon lámóca van a csapatba akkor is tudunk nyerni( vagy nagyobb esély van rá, mintha nem behével mennék)
  • RaSzTaH
    más... HoN Map editor:

[S2]Idejder
    S2 Staff Member

"We are working on it, but I wouldn't expect it for a bit. Some of us are moving from Cali to Michigan, so we will have a week or so of downtime during that in Sept, and it would be after that. "
  • RaSzTaH
    ha ilyen hőst választasz nagyobb is a felelősség, nagyon számít a jól időzített stun, az ellenfél útjának elzárása stb.. de egy-egy rosszul sikerült stunnal pont a csapattársaidat szopatod :)
  • RaSzTaH
    a replayt letöltöd, bemásolod a hon mappába, elvileg kell ott lennie egy replays nevű könyvtárnak emlékeim szerint, aztán ingame bal felül van olyan hogy replays, és lejátszod... valahogy így:) de ha hazaértem megnézem neked pontosan hogy merre mit..:)
    hun fun game volt, elég fun buildet pakoltam össze behének, de volt egy pár vicces ownolásom vele:D dps-re mentem így runed axeot pakoltam neki, így a második skillel ilyen 600-as atkom volt kb:)
  • penge25
    pontosan hogy is kell megnézni egy adott matchet magyar match, azért szeretném megnézni én vagyok silvermage, akinek azt tanácsoltátok, hogy mivel nincs fix társam/aim, ezért próbáljak olyan heroval menni ami jelentősen befolyásolja a játék kimenetelét, és többen mondtátok ez a hős behe és látom itt Rasztah azzal volt, hátha tanulhatnék belőle. Neten néztem sok behés videót, de ezekből sosem elég :) Bár most nem panaszkodom random csapatokkal egyhuzamban 11 győzelem. Vagy aki tud jó behés videót azt várom szeretettel :)
  • j0nNyKa
    jobbulást
  • Hugh Hefner
    akkor játszom sokat, amikor nem tudok mást csinálni, jelenleg itthon betegeskedem, azért nem csajozomiszomtanulokdolgozok. de jogos, befejeztem oO