6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Zomil
    Sajnos ebbe a hibába estem: "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
  • Inv1sus
    Szerintem meg ez egy hon-os topik azt senkit nem érdekel a lol. ennyi.
  • donatus13
    Mit halottam a haverom haverjától? De segítek, ez kell neked. Amit mondtam nekem van meg és én is játszok vele máig.
  • ToCsEk
    lol ma mindenki elkapta a levegőben terjedő oltsd a másikat kórt? :D
  • Zomil
    jhaaaaj...
    nekem megjelenés óta van, és máig játszok vele...az, h halottad a haverod haverjátol, h mennyire elrontották a játékot nevetséges...
    nem is értem, miért állok le veled vitázni...leginkább azért, mert zavar, h milyen hülyeséget irtál
    igen, kijött egy patch, igen, bejött egy olyan lehetöség, h a játékban craftolható/megtalálható fegyvereket meg lehet venni, de ENNYI, semmi olyat nem lehet megvenni, amit amugy nem lehetne megszerezni, ráadásul mindent ki lehet craftolni, igy aztán tényleg csak az vesz cuccot a boltban akinek szarásig van pénze és nincs egy kis kedve gyüjtögetni.
    Ráadásul tf2-ben nincs olyan, h jobb fegyver, soha nem is volt, csak különbözöek...
  • donatus13
    Hát igazából egy jó 2 éve már megvan szóval inkább te is csöndbe maradhatnál.Játszottam vele eleget.
  • Zomil
    ha nem tudsz róla semmit inkább maradj csöndben...
    hülységeket nem kell mondani...
  • penge25
    patch lesz, vagy mi? Ne akar felengedni a szerverre :(
  • donatus13
    Tf 2 nem rég bekerült a vegyél tuning fegyvert euróért , azt hiszem ez mindent elmond.
  • Zomil
    Jah most elolvastam és... :D
    Aion-t nem nagyon követem már figyelemmel, sajnos egy ismerösöm se játszik vele, és nagyon ingerem sincs arra, h havi 3ezret elköltsek egy mmo-ra :)
    Amugy igazad van, a Lol egy casual dota, bár engem nem zavar, lényegesen kevesebb figyelemmel is lehet legalább játszani, nem kell a deny-kre figyelnem :D
    Bár valóban, ha kijön a dota 2, tuti egy darabig nehéz lesz átállni rá, a lol után :)
  • RaSzTaH
    meg is válaszoltad a LoL-os dolgokat, de szerintem ezt korábban már kitárgyaltuk, de amivel sose tudnék megbarátkozni ami a LoL-ban van: NO DENY, és ha jól tudom,ha meghalsz akkor sem buksz pénzt, gyk. olyan mint egy spammelhetö skillekkel 5v5 arena, a pénz meg jön magától, semmi esélyed arra, hogy a saját creepjeid leölésével akadályozd az ellenfél xp/gold szerzését, ezért örültem anno a HoN-nak mert azt kaptam mint a Dotában, csak értelemszerűen jobb minőségben, nem bugyuta mese(képregény)szerű grafikával, antileaver funkcióval, reconnectelési lehetőséggel és még számos egyéb más újítással...
    Jah Zomil, nem tudom mennyire követted még nyomon az Aion-t, pont ma olvastam variance blogon, megkapják a LoL-osok Tamat-ot!!!!! FTW
  • Zomil
    off:
    A LoL-al sztem el lehet lenni. Nem olyan komoly, mint a hon/dota, de sztem dota 2 megjelenésik tökéletes lesz :)
    Amugy meg runák/szintek nem nagyon okoznak gondot, ha elérted a lvl 30-at(ami viszonylag hamar megvan)...nem azzal van a gond, meg nem kerül sokban 1-1 runalap összeállitása, 30-as szintet meg gyorsan meg lehet lépni. Pénzel játékbeli elönyre nem lehet szert tenni, mivel spec. az nem érdekel, h valaki skinre költi a pénzét, ip/xp boost sem egy nagy elöny, runát ugysem lehet venni pénzért csak játékbeli pontért, igy hidd el, nem azzal van a gond, h van benne mikrotranzakcio. A gond ott van, h az ingyenessége miatt halmozottan sok idiota van a játékban. Persze Hon-ban is akad, de béta alatt nem találkoztam annyival, mint itt. Pl. a Riot nem meri meglépni azt, mint ami hon-ban tökéletesen müködik, h van no-leaver opcio. Lol-ban simán mászkálnak 200win mellett 100leave-vel emberek...A másik problémám meg a Riot idegesitö politikája. Egyszerüen nagyon minimális mértékben hallgatnak a játékosokra, leginkább a saját fejük után mennek, a test realm is teljesen zárt, de annyira, h a test realm forumba még a patch note sem kerül ki(persze kb. 5perc mulva kedvenc orosz oldalunkon meg is jelenik a leak), és nem látom semmi értelmét. Néha bugokat bennehagynak a játékban ugy, hogy a játékosok irtak rola a ptr forumba. Ha jól rémlik Hob-ban szinte bárki lehet teszter, és azért eléggé hallgatnak a játékosokra.
    Igazábol ezek a dolgok ami miatt a Lol nem egy kiemelkedö játék. Lehetne ez jó, ha Riot változtatna a hozzáállásán, és kevesebb idiota lenne, de az ingyenesség miatt, ezek ugysem fognak változni.
    Mondjuk a balance-al nincsenek akkora gondok, persze mindig van 1-2 durvább hös, de ilyen Hon-ban is van.
    Mindenesetre én dota 2-öt várom mint a messiást :D Remélem Valve hozza a szokásos minöséget. Az, hogy esetleg 1-2 skin-t megvásárolhatóvá tennének nem zavarna, ha a játék ezen kivül hibátlan :)
  • Inv1sus
    A sok tizenéves hunpistikének (vagy legyen inkább globaljhonny) fogalma nincs arról, mennyi munka leprogramozni valami szimpla egyszerű dolgot is úgy, hogy az ne okozzon hibát, simán működjön a rendszerrel. Ezt a map editort se csodálom, hogy nem adták ki. Úgy kell megcsinálni, hogy könnyen lehessen kezelni és a térképeket hiba nélkül generálja meg :/
  • RaSzTaH
    S2 Maliken:
    I wanted to address some concerns that I see in the forums:

Perception is everything and I can see how some may perceive the most recent couple of months and very "unproductive" for the continued development of HoN. From that view it may be seen that we're not working on HoN inside the S2 organization. I apologize that the 1000s of hours we have been working on quite a few things can't be seen more immediately.

There seems to be a certain segment of our community who feels we are happy with the money we have earned from HoN and we simply don't care about the product. This couldn't be further from the truth. Since HoN's retail we have been hiring, enlarged our staff, and HoN continues to be S2's main priority. Unfortunately many of the things we have been working on are not visible to you all just yet.

Valve and Ice Frog have announced their upcoming game DotA 2. As can be seen on these forums, many people feel HoN will be severely impacted. While there is some truth to that, it is up to S2 to make sure HoN is a great game and able to compete. We already have an excellent product that has achieved tremendous success and continues to generate significant sales and revenue for S2. We plan to make that product better and create new ways to draw more attention to the game and increase our playerbase even more than its current growth rate.

The challenge is welcomed and you can bet we plan to "bring it!"

Game HoN!!!!!!!!
  • RaSzTaH
    elkezdtem írni erre valamit, de inkább kitöröltem, mert nem idevaló;D inkább csak nevetek az ilyeneken:))
  • penge25
    Azért ilyen röhejes kommenteket, hogy a LOL sokkal jobb mint a HON a gamestaros hozzászólásokban, meg hogy a HOnnak nincs jövője
  • RaSzTaH
    ha nagy célközönséget akarnak, és a régi fanokat akkor csak simán dota úk köntösben, hon-os featurekkel, versenyre kihegyezve...
    nem tudom tf2-be milyen lehúzások vannak jelenleg, de azért remélem nem követik a LoL-os dolgokat majd, mert az szánalmas:)
    Zomil, a HoN meg jó vétel amúgy, jelenleg az egyetlen ami megállja a helyét ebben a stílusban, a LoL-t nem sorolnám ide mert az bár stílusában ugyanez mégis más a runák/szintek/unbalanced herok/és az ingyenessége miatt (ebből adódóan sok leaver) :P
  • GibboRamone
    Ezzel sok mindenki így lesz. :)
  • ToCsEk
    én karácsonykor tf2tem utoljára, de haver mesélt róla hogy most milyen én meg csak lestem nagyokat :D
  • Zomil
    semmi lehuzás nincs a tf2-ben se csak aki lehuzatja magát :)
  • donatus13
    Szerintem oda teszik magukat rendesen ott van icefrog is meg a valve os ok kegyetlenül lefogják húzni a népet de azért meglesz csinálva, legalábbis tf 2 is kurva jó csak lehúzás lett belőle.
  • Zomil
    mondjuk igy már tuti nem veszem meg a hon-t :(
    addig elleszek lol-lal, de engem megvett a valve :D
  • Zomil
    a cikk alapján igen, és még többet :)
  • ToCsEk
    találkozunk rasztah mester :D
  • RaSzTaH
    elvileg jövőre meg is kapjuk! ámen :)) ha az itteni feature-ket tartalmazni fogja, akkor megvettek :)
  • donatus13
    Marha jónak tűnik ez a dota 2 :D mind a 100 dota hőst átteszik bele érdekes lesz.
  • nomoney
    még mindig goldshieldes accountot vennék ha van eladó valakinek
  • j0nNyKa
    te... jó... isten... ez... egy... állat
    :D
  • RaSzTaH
    fail... kár hogy ez csak a test client patch, ennek lehet a fele se fog jönni live-ra...
  • donatus13
    Itt a teljes patch.
  • donatus13
    Version 0.2.93
    -------------
    == General ==

- New lobby with expanded hero slots.
    - Quick stats favorite hero % will now display correctly for accounts with over 32k seconds played on that hero
    - Fix for that infinite life infinite spawn simpleemitter particle on the background effect
    - Fixed all of the tooltip bugs thanks to ElementUser

- Kongor now has a larger health bar
    - Kongor now has a .3 attack time, down from .7
    - Kongor now has 75% Magic reduction
    - Kongor base armor lowered from 3.5 to 3
    - Kongor attack range increased from 100 to 128
    - Kongor now 25% angrier against Hellbourne players

== Items ==

Alchemist's Bones
    - Now can accumulate a most of 2 charges that can be used. Still has 100s cooldown between gaining charges

Bottle
    - Crow Ferrying now refills to 2/3 instead of full

Insanitarius
    - Fixed it to be a proper sum of its part

Mana Battery
    - AoE radius from 1600 to 1200
    - Health gain from 12 to 10 per charge
    - Cost from 210 to 200

Power Supply
    - AoE radius from 1600 to 1200
    - Health gain from 15 to 10 per charge
    - Cost from 290 to 240

Ghost Marchers
    - Shouldn't let you move through Pollywog Priest's Voodoo Wards

== Heroes ==

- New Legion Int hero, Bombardier ~EFFECTS NOT NEARLY DONE YET~

- Tagged a lot of hero abilities so they will only play the custom voice response instead of two overlapping ones
    - Remove silence off of panda flick, make it a stun instead

Andromeda
    - Correctly hid her stunned state
    - Str gain from 2.3 to 2.1
    - Dimensional link aura radius from 900 to 800
    - Aurora AoE from 300 to 275, damage from 25/50/75/100 to 40/65/90/115

Dark Lady
    - Dark Blades
    * 50/70/90/110% damage to 50/60/70/80%
    - Taint Soul
    * Cast range from 1200 to 800/900/1000/1100

Devourer
    - Maximum health gained from devouring from 100/150/200 to 75/125/175 per charge

Electrician
    - Electrician cooldown on Electric Shield from 2 secs to 0.5 secs
    - Cleansing Shock SotM effect change: instead of bouncing, it purges target and yourself at the same time
    - Purge damage on summoned units is now pure instead of magical

Fayde
    - Fixed Burning Shadows so it does not reveal enemies hit for a longer time than intended

Flint Beastwood
    - His Flare effect will no longer play in the fog
    - Changed Explosive Flare instant damage nuke to apply a 3 sec dot to targets that does the same amount of damage

Gauntlet
    - Grapple
    * Fixed hit detection while right next to someone

Jereziah
    - Removed the attack, put on a slow aura with 7/14/21/28 % 300 radius AOE slow

Kraken
    - Projectile speed of Torrent increased from 1000 to 1250

Legionnaire
    - Terrifying Charge
    * Damage is now instant instead of through an attack
    * The increased movespeed is kept for an additional second
    - Decapitate range increased from 150 to 175

Puppetmaster
    - Increased casting speed of Puppet Show and Voodoo Puppet
    * Cast action time lowered from 500ms to 300ms

Tundra
    - Shiver is no longer Magic Immune, but is now Splash Immune

Vindicator
    - No longer applies his aura to enemy heroes he cannot see

Voodoo
    - Mojo can now be double activated to cast on self
  • Santata
    Bombardier's Spells
    Tess
  • GibboRamone
    Mesélj róla! Mit tud?
  • Santata
    Test patchben benne van az új hős.
  • penge25
    mármint privátba küld :)
  • penge25
    elnézész ez nem neked hanem Inv1susnak ment :)
  • penge25
    dobj egy emailes vagy mobilos elérhetőséget és megbeszéljük akkor a dolgokat oksa
  • nomoney
    senki nem tud eladó GoldShieldes accountot??
  • Inv1sus
    Nem vagyok Budapesti. Szegeden lakom. Mostanság nem is valószínű, hogy megyek Pestre.
  • penge25
    Inv lenne egy vevőm az accodra 3500 Ft-ért kérdésem az, hogy budapesti vagy e, hogy meg tudjuk oldani a személyes átvételt?