Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
megint?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Valamiért nem tudok belépni a játékba, és az oldal sem jön be:S DDOS attack van megint?

solo/publicba jó dolog, viszont egy teammel már megoldható hogy biztonságba maradjon és ne akarjon hazamenni magától😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Inv1sus
Aki akarja kikapcsolhatja. Én tuti nem kapcsolom ki. Egyébként azt is be lehet állítani, hogy ne szûrje ki a csúnya beszédet. Be is állítottam. <#miaz>

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Hegi90
hát ez elég nagy baromság volt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Inv1sus
aaaah. Beleraktak egy olyan opciót, hogy ha valaki szakad, akkor a hõse automatikusan visszamegy a kúthoz. Végre!

Inv1sus
Na megjött a peccsss kidz

Inv1sus
beszéltem a honplay tulajaival. Ha minden igaz, akkor jövõhéten már fent lesz a mûködõ weblapjuk. Úgyhogy addig én szerintem nem is állok neki csinálni bármit is. Megnézzük a megvalósítást 😊

azt hittem megjön a patch most hétvégén:S

Szerintem durván sokan várjuk ezt a funkciót 😊
ha van/lesz reklám lehet segítenék kis pénzel.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Inv1sus
Olvasom a blogodba, hogy lesz report player. NA VÉGRE!

Inv1sus
unblogra gondoltam, mert így bármilyen ötlet megvalósítható. Hát sztem akkor elkezdek tervezgetni 😊

honsite.blog.hu =D Ha meg unblog lapra gondolsz, akkor elvileg készül a pléjhonponthu, de csak a Jóisten a megmondhatója, hogy az a projekt él-e hal-e. Ha tényleg ráész, szerintem egyébként érdemes lenne! 😊
Hegi90
you are gay

ToCsEk
invite codom nekem is van

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

uuu balanar volt az egyik hos, ahol nem egyszer volt, hogy kileptek a jatekbol, ha vki kiszedte. ha jol hasznaltad brutalis volt

j0nNyKa
ja és még valami: bloodline champions acc kell valakinek?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
dark lady az nekem eléggé balanar portnak tûnik

invi: nem úgy látom, hogy bárki erõltetné a hon oldalt

ha belekezdesz, írj rám, tárhelyszolgáltatónál dolgozom, kiokoskodunk valamit tárhely/domainre

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Inv1sus
Neki van a legcukibb pofija :3

Minden tisztelet a tiéd de legalább ne azt az igénytelen bubblest rakd ki a nickednek 😄 valami igazi harci szerkezet kell neked.

Inv1sus
Másik: Szerintetek lesz magyar hon-os honlap egy éven belül vagy kezdjek el csinálni egyet. Befejeztem a web-programozás szakot, szal nagyából ráérek. <#gonosz1>

Inv1sus
Egyébként tudom, hogy esetleg az agyatokra megyek, de tényleg senki nem akar anyagot beküldeni egy fragmoviehoz? <#vigyor3> Lesz benne saját 3d-s animáció meg minden. Csak lassan gyûlik az alapanyag. <#zavart2>

GibboRamone
Nekem az összes kedvenc hõsöm bentvan😄 Talán a jó öreg Ursa Warrior hiányzik még. A medveidomár ultijának modellje talan jó is lett volna hozzá.

Dota 2

Inv1sus
Hugh, van pár player, akinek kénne majd az accod <#zavart1>

ToCsEk
hostolsz gamet aztán az az elsõ hogy bannolod ennyi 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

lol, megnéztem ezt a troll warlordot az ahogy van teljesen imba , miss es skillje siralmas 😄

persze, ha áthozzák troll warlordot, én letörlöm a játékot abban a pillanatban

Inv1sus
Azért én is úgy gondolom inkább, hogy teljesen új, eredeti hõsök lennének jók. Olyanok, amikhez több skill kell.

Notes : Furion port coming soon !

Zephyr
- Cyclone damage halved against non-hero units

Ezek jó hírek 😄 de van még sok más balance is.

skeleton king-be se volt túl sok fantázia gyk. 1 gombos karakter, mégis fun volt😊

Persze, hogy jó hõs Pyro, de nem arról van szó, hanem a port "eredetiségérõl" Ué. nincs túl sok fantázia a képességeiben 😛
Nekem hiányzik
Goblin, Dryad, Slitchie, Undying, Broodmother /bár kétlem hogy még egy pók jönne 😛/ és persze Balanar =)
morphling.
pedig pyro pont jó teamfightokban, és gankelni is... 😊 de ha már így felvetõdött a portolás téma amit szívesen látnék: ursa, phantom lancer, goblin, kentaur, chaos knight, magnataur, troll warlord

Inv1sus
Nekem kunka volt a kedvenc hõsöm, úgyhogy csak portolják át gyorsan 😊

Kerülni az a baj nem lehet, mert sok ügyes/jófej srác van, aki nem beszél ánglisul. Mondjuk talán nem is ezzel van a baj, hanem tényleg, ha valaki már arra se képes, hogy elolvasson egy skill descriptiont...és meglepõ mennyi ilyen van. Ha csak abba gondolok bele, mennyi idõ volt hogy felfogják az emberek hogy nincs Scout wardozás nélkül...brutál.
Rami am igazad van, van már most is pár eredeti saját hõsük. Ugyanakkor én azt se bánom, hogy ha ilyen kewl hõsöket mint Kunkka lehoznak. Inkább az zavarna ha mondjuk ilyen Pyro jellegû egyszerû karikat portolgatnának. De szerintem amúgy már nem lesz sok ilyesmibõl.
Glacius szvsz nagyon sok hõssel hard lane. Csak ugye kell hozzá valaki aki beáldozza magát total support playernek '^^
Inv1sus
Megnéztem mejh egy játékát. Hát én nem venném példaértékûnek a fickót, az biztos. Látszik, hogy direkt erre épít mindent. <#levele>

Inv1sus
szerintem ezt a zenét én lefogom nyúlni a fragmoviemba <#hehe>

Twetr0x

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Keresek eladó accountot!

Ha esetleg valaki megválna tõle, várom üzenetét!
kerülni kell õket. engem nagyon zavar a magyar mentalitás, hogy nem tanulnak meg csak azért sem angolul, bár még mindig jobb, a hibás angoltól még jobban kiráz a hideg. nem olyan nehéz ez a nyelv, pláne nem ilyen alapvetõ szinten...

Szerintem se olyan rossz, egyedül a hookja teljesen felesleges a többi az mind elég kemény rajta.

Inv1sus
Múltkor csináltam vele 5/1-et :d DE! Deadwoodot egy 2-es vagy 3-as elsõ varázslattal leszedtem full hpról 1/3-adra. Szerintem egy jó csapattal imba tud lenni. Nem a kettes spellre kel rakni. Társank kellene hozzá egy glacius és annyi is lenne az enemynek.

jól néz ki!

gauntlet jó valamire? 😮 ettõl persze lehet hangulatos.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

GibboRamone
Hát én jobban örülnék neki ha végre elszakadnának ettõl a portolgatástól és csak saját "gyári" hõsöket pakolnának be.Oké hogy beraknak 40 vagy mennyi höst dotaból hogy legyen valami alap balance.
De mostmár engem kurvara nem elégít ki az hogy jön a következõ port dotábol.
Most berakják a Tundrát, de vele kb. csak azokat a játékosokat elégítik ki akik nem dotáztak ezelõtt.
Bár nem tudok konkrét adatokat én azt tippelem, még mindig többen vagyunk akik dotából jöttek, mint az újak. Sztem tudnak õk is hangulatos hõsöket csinálni. Lásd Engi vagy Gauntlet..
Ha kell én várok annyi idõt mint amennyit icefrog szokott tökölni egy patchel, de legalaább az új legyen..

Dota 2

milyen rosszmájúságról beszélsz tulképp?😊 Fejtsd ki kérlek, csak hogy tisztábban lássak! Te általánosítottál és szerintem az ilyen általánosításaidat nem a HoN-ból hanem a dotából szûrted le, amihez mindenki könnyen hozzáfér és még "pénz" sem kell hozzá -.-
A blogodhoz meg sok sikert kívántam se többet se kevesebbet, hogy Te mit képzeltél e mondatom mögé az már egyéni...

Nem sértettél meg 😛 Btw a fan oldalak közül én ugyanazt nézem amit Te, és pontosan onnan van az info is, ezért csodálkoztam a postodon. Pirossal kiemelte a srác az S2 közleményt.
Általánosítani had általánosítsak már, mert mondjuk kb. a magyar játékosok 80%-a nem beszél elfogadható szinten sem, nem hogy tájékozódási/megértési szinten. Amíg nálunk a "sztun" meg "gank" kiejtések vannak, ezt a témát fölös is vitatni szvsz. Ha neked más tapasztalataid vannak, akkor szimplán csak irigyelni tudlak '^^
Rossz májúságra meg most mit mondjak? Ezért jó a H-HoN community, a sok jófej ember (Y) 😊
nem akarlak megsérteni, de nem nagyon olvastam eddig sem az általad ajánlott "fan" oldalt, sõt a létezésérõl sem tudtam... 😊 ami információt szerzek azt mind külföldi oldalakról/fórumokról olvasom, számomra nem volt egyértelmû hogy 100%-ba jön a kunka a közeljövõben... biztos jön de nem ma/holnap...
"A magyarok angoltudása a béka segge alatt sincs" <- szar lehet így általánosítani, nagyjából manapság egy konyhai angolt bárki összekovácsol magának csak azzal, hogy neten játszik - egyszerûen rákényszerül... az más kérdés hogy van akinek ezt tanították, esetleg szükséges a munkájához is..
Volt egy srác aki betalált még cbt alatt, hogy szeretné lefordítani az egész játékot (menüt, leírásokat, tehát ingame magyarítani) azt is elhajtottam, kb. értelme nincs. Anno dotához is volt magyarítás... kb a hideg rázott ki tõle 😊
Ha annyira fordítani akarsz, akkor fordíts guide-okat ne hero/item neveket, mert nevetségesen nézne ki 😊
Amúgy kitartást a blog és sok olvasót! - aki akarja úgyis elolvassa a "napi" híreket külföldi oldalakról instant😊
Ramika: ugyanez volt Bubble-sel és egy rakat porttal 😊 azokkal nincs is gond... ezért anyáznak fórumon is hogy dota portokat akarnak többségbe, azoknak "csak" új design kell ugye..