6177
-
HiddenOne #3731 De azért ezt még közölnöd kellett :D:D -
Hugh Hefner #3730 buta vagy, ennyi, nem vagy érdemes a vitára, ezt ezzel aztán tényleg bebizonyítottad, semmit sem csinálsz, csak ostoba módon lefordítod erre a troll nyelvre amit mondanak neked és visszavágsz, egy olyan helyen ahol lehetőleg nem olvasták el, hogy mit írtak neked.
részemről befejeztem a vitát, mert nyertem, nincs hova ragozni, ennyi -
#3729 kezdjük el anyázni egymást, mert én szeretem a zsemlét
TE TE TEEEEE teeee ööö
ö..
te..
TE ÓGAZDAG ******** AKI MÉG A ZSEMLÉT SE SZERETI
TEEEEEEEEE
Ja és az amúgyis zsÖmle. Főleg neked, aki Szegeden forogsz. Izé, Szögeden. Szögödön. Érted. -
#3728 Szerintem nem vicces. Kezdek kiakadni, hogy valaki szereti a zsemlét. Legszívesebben töröltetném. -
donatus13 #3727 Vicces ez a vita:D -
#3726 Utálom. -
RaSzTaH #3725 Feladó: Efreet
Elküldve: 2010. 10. 14. 15:41
Tárgy: re: törlés
nincs töröltetésre lehetőség, a legegyszerűbb módszer:
változtasd meg a jelszavad mondjuk erre:
XmCpCk67PN3CEe
és jelentkezz ki. -
petecz #3724 -
petecz #3723 Szerintem meg: -
RaSzTaH #3722 már bocsi, de te próbálgatod bizonyítgatni az igazadat te péniszhuszár szar, azt se tudod mióta dotáztam, az meg hogy levonsz következtetéseket a te dolgod, kurvára leszarom, ott is ugyanúgy szétoltottalak mint itt is, semmi gyerekes nem volt benne azon kívűl, hogy mindenhol sírtál hogy jajj de szar ez meg jajj de szar az.... de TE vagy a mr. tökéletes :( sajnos nem tudlak megérteni mert akkor is egy darab fos maradsz
"mert tisztában vagyok vele milyen a community, csontra ugyanaz amilyen mindig is volt dotában is" --- mert te aztán már tudod ha mindig azzal a pár ökörrel játszottál és elzártad magad a communitytől
minek kommentelsz mindig egyet miután én?:D inkább neked sérti az önérzeted, hogy valaki megmondja mekkora egy fosszar vagy akármennyire is próbálod itt bizonygatni azt a hatalmas intelligenciádat, gondolkozz már el te gyökér mit tettél hozzá a hon-os communityhez? lófaszt, amennyit ér a szaros kis életed :) nah most mehetsz megint sírni a modikhoz hogy kitiltsanak és verheted rá a farkadat ;)))
amúgy meg csak hogy idézzem a moderatort: "nem lehet törölni, megváltoztatod a jelszódat valami randomra és kilogolsz"
csodálkozom, hogy egyáltalán életben tudsz maradni azzal a csöppnyi kis agyaddal, mire vitted az életben? tard. -
Madlain #3721 sajnos ezekkel az állításokkal az baj h mindegyik fail tőből:D nem tudom észrevetted e de te írogatsz folyamatosan vissza,ezzel szítva itt a kedélyeket mert hát valljuk be ehhez már nekem is hozzá kell szólnom.. a hun csatis community egyre jobb és jobb ebből látszik h kivonod magad mindenféle együttes szórakozásból,sajnálni tudlak érte csak bár úgy gondolom az ilyen emberekre mint TE valójában nincs is szükségünk.... Ha meg sírni szeretnél menj el egy pszichológushoz de ne az itt lévő emberek idegeit fixírozzad a mondva csinált hülyeségeiddel....
Am meg Rasztah soha sem káromkodott in-game ugyh sztem te vhol nagyon elvagy tévejedve,ha nagyjából egyidősek vagytok akkor te példa értékű mintája vagy annak ha valaki nem képes felnőni és értelmesen hozzászólni semmihez... szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról újfent,csak gratulálni tudok hozzá:) -
HiddenOne #3720 Szeretem. -
petecz #3719 Invisus te szereted a zsemlét? -
#3718 Támadnak a zombik! -
Hugh Hefner #3717 egyébként te komolyan egy tanítanivaló mintapéldája vagy ennek a dolognak. basszus egy az egyben produkálod azokat a pszichológiai tüneteket és cselekvésmintákat, amiket egy sértődött gyerek produkál, ha elvesztett egy vitát, akkor megpróbál viccesen átmenni az elvileg biztos környezetébe, és bebizonyítani magának az igazát, illetve meggyőzni magát arról, hogy igaza volt, mert elfogult környezetben nagyobb esélye van. állati jó
no befejeztem, mert esélyed sincs, és amúgy nem is idevaló, elnézést -
Hugh Hefner #3716 nagyon durva, hogy ha ott nem trollkodhatsz, akkor jössz ide, no akkor itt is, nehogy már abban a téves elképzelésben éld le nyomorult kis életed, hogy igazad van.
a túlkoros trollt én írtam, mert sajnos a 25 éves korodra az ember kicsit más reakciókészletet várna, nem olyat, amit egy 16 éves pattanásos frusztrált tinédzser produkálna ki magából, de látom ha ideges vagy, akkor pont erre a szintre süllyedsz le. de megjegyzem korban ugyanott vagyunk kb, úgyhogy ezt (is) elnézted.
a többi nem az álregem, a hefner az álregem, nem használom a már több mint 9 éves regemet az sg-n, ahogy azt sem reklámozom, hogy mióta dotázom (egyébként régebb óta mint te). egyszerűen annyira sokrétűen failt csináltál az utóbbi napokban, hogy öröm volt nézni. persze sírhatsz tovább mindenhol, a hun csatin, ahova nem járok már nagyon régóta, mert tisztában vagyok vele milyen a community, csontra ugyanaz amilyen mindig is volt dotában is, csak dotában én is fix emberekkel játszottam, azért tűnik fel ilyen erősen a kontraszt a honban.
és egyébként még balfasz is vagy, mert van törlésre lehetőség -
donatus13 #3715 ja mindig engem csesztettél hogy nem dotáztam , gyalázatos:D -
RaSzTaH #3714 jah fail;D amúgy akkor nem járhatsz túl sok topicba, mert csak a dota2-be alakítottak antifanklubbot, a 14-18 év közötti gyerkőcök, idézem: "túlkoros trollról" :( ha én nekik 25 évesen túlkoros vagyok, vannak elképzeléseim arról, hogy ők hol helyezkednek el abban az intervallumban :)) dehát messziről jött parasztok azt mondanak amit akarnak, én jól szórakozom az ilyeneken, messzemenően szánalmasak, amúgyis ha kijön a játék egyik se fogja megvenni, mert anyuci nem ad rá pénzt -hozzáteszem a nagyrésze LoL topicból szabadult, tisztelet a kivételnek, mert ott is játszanak normális emberek - /cry
meg érted ilyet ír neked a kis csíra: "láttalak/hallottalak már ingame, mindenkinek ugatsz aki nem dotázik annyi ideje mint te" :DDDD ez a legjobb, mert játékban sose anyáztam, szídtam a másikat inkább csak kacagtam:)) szal az ilyen 14 éves pöcs általánosít, sebaj, még van pár büntipont és kitiltanak innen, merthogy törlésre nincs lehetőség sajnos hála a jól megtervezett fórumnak ;) -
#3713 Nem vágom, mi ez a hefner mizéria, de én neked szurkolok :> -
donatus13 #3712 :D -
petecz #3711 "Milyen hátterek" trololol. Hatert irt dona. failfailfail. xoxo -
RaSzTaH #3710 jóhát, ezek nem táblák... ACHIVEMENTEK hugh hefner és a kis szaros haverjai szídásáért járnak! 20-nál be lehet váltani egy matrciára -
donatus13 #3709 Tábla gyűjtősek :D anno én is kaptam 4 et fasiszta megnyilvánulásért asszem:D -
RaSzTaH #3708 milyen hátterek?:D -
donatus13 #3707 :DDDDD Vicces akár melyik topicba megyek rasztah haterek várnak:D -
petecz #3706 Probálkozz hun csatin is hátha! :) Vannak még olyanok mint te. -
Santata #3705 Indulnék a cupon hétvégén, de egyedül vok. Vki? -
RaSzTaH #3704 :DDD pár tízenéves nyomi oltogatni próbált, hefner álregjei, akarom mondani a tiéd :S -
#3703 mi? jarok hun csatira
:D -
RaSzTaH #3702 adj egy msn/xfire elérhetöséget aztán du./estefele megbeszélhetjük ha gondolod -
#3701 ha valakia adna bakszámlaszámot küldenék rá pénzt és megvehetné nekem -
RaSzTaH #3700 hétvégén csinálunk nightcupot magyaroknak :) közhihedelemmel ellentétben építjük a kommunitit, nem romboljuk mint az ilyen patkány hefner féle lowok, de ő úgyse jár hun csatira honnan is tudhatná ;) kár h nem HoN-olsz amúgy:P -
#3699 hőhő, maradék 2 helyre van valaki? -
petecz #3698 yap, ezzel a sok trollal, hiddenone meg raszta. pfhej. >_< -
#3697 vérkomolyan
leáldozott neki? :D mit tolsz? ujra hon? -
petecz #3696 Ha komolyan vetted én sajnálom. =D
Egyébként meg imba sc2 player voltam. -
#3695 már megyek is te escépró
lol látom megártott a sok hon almák -
RaSzTaH #3694 támogatom!!! nézd én szereztem 2 felkiáltójeles achivementet Hegi90 jóvoltából!!! -
petecz #3693 Húzz innen te troll!!!1 xoxo -
donatus13 #3692 Sebaj legalább én nyertem így is:)