Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
invi: nem úgy látom, hogy bárki erõltetné a hon oldalt
ha belekezdesz, írj rám, tárhelyszolgáltatónál dolgozom, kiokoskodunk valamit tárhely/domainre
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Dota 2
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Zephyr
- Cyclone damage halved against non-hero units
Ezek jó hírek 😄 de van még sok más balance is.
Nekem hiányzik
Goblin, Dryad, Slitchie, Undying, Broodmother /bár kétlem hogy még egy pók jönne 😛/ és persze Balanar =)
Rami am igazad van, van már most is pár eredeti saját hõsük. Ugyanakkor én azt se bánom, hogy ha ilyen kewl hõsöket mint Kunkka lehoznak. Inkább az zavarna ha mondjuk ilyen Pyro jellegû egyszerû karikat portolgatnának. De szerintem amúgy már nem lesz sok ilyesmibõl.
Glacius szvsz nagyon sok hõssel hard lane. Csak ugye kell hozzá valaki aki beáldozza magát total support playernek '^^
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Ha esetleg valaki megválna tõle, várom üzenetét!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
De mostmár engem kurvara nem elégít ki az hogy jön a következõ port dotábol.
Most berakják a Tundrát, de vele kb. csak azokat a játékosokat elégítik ki akik nem dotáztak ezelõtt.
Bár nem tudok konkrét adatokat én azt tippelem, még mindig többen vagyunk akik dotából jöttek, mint az újak. Sztem tudnak õk is hangulatos hõsöket csinálni. Lásd Engi vagy Gauntlet..
Ha kell én várok annyi idõt mint amennyit icefrog szokott tökölni egy patchel, de legalaább az új legyen..
Dota 2
A blogodhoz meg sok sikert kívántam se többet se kevesebbet, hogy Te mit képzeltél e mondatom mögé az már egyéni...
Általánosítani had általánosítsak már, mert mondjuk kb. a magyar játékosok 80%-a nem beszél elfogadható szinten sem, nem hogy tájékozódási/megértési szinten. Amíg nálunk a "sztun" meg "gank" kiejtések vannak, ezt a témát fölös is vitatni szvsz. Ha neked más tapasztalataid vannak, akkor szimplán csak irigyelni tudlak '^^
Rossz májúságra meg most mit mondjak? Ezért jó a H-HoN community, a sok jófej ember (Y) 😊
"A magyarok angoltudása a béka segge alatt sincs" <- szar lehet így általánosítani, nagyjából manapság egy konyhai angolt bárki összekovácsol magának csak azzal, hogy neten játszik - egyszerûen rákényszerül... az más kérdés hogy van akinek ezt tanították, esetleg szükséges a munkájához is..
Volt egy srác aki betalált még cbt alatt, hogy szeretné lefordítani az egész játékot (menüt, leírásokat, tehát ingame magyarítani) azt is elhajtottam, kb. értelme nincs. Anno dotához is volt magyarítás... kb a hideg rázott ki tõle 😊
Ha annyira fordítani akarsz, akkor fordíts guide-okat ne hero/item neveket, mert nevetségesen nézne ki 😊
Amúgy kitartást a blog és sok olvasót! - aki akarja úgyis elolvassa a "napi" híreket külföldi oldalakról instant😊
Ramika: ugyanez volt Bubble-sel és egy rakat porttal 😊 azokkal nincs is gond... ezért anyáznak fórumon is hogy dota portokat akarnak többségbe, azoknak "csak" új design kell ugye..