6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • RaSzTaH
  • donatus13
    Ez elég jónak tűnik :)
  • Santata
    Str melee:
    Q: Kis rangeben magic dmg meg slow
    W: Passzívban: Armor meg magic armort ad
    Aktívban:2 mpcig nullstoneként működik (ha sikeres mágialeszedése van, dmg-t kap és speedet 5 mpig)
    Ha aktívot használsz, amíg le nem megy a cooldown addig nem érvényes a passzív.
    E:Charge-s skill, hasonló chipper rakétáihoz csak fejszével. Kisebb range-nagyobb dmg. Lassít, nem pedig stunol
    R:Toggle-s skill, 5% hp-t veszítesz cserébe ennek 1/1.25/1.5-szeresét sebzed physicalba pluszba. (tehát 1000 hp-d van, veszítesz 50 hp-t de 50-el többet sebzel köv ütéskor). Life steallel nem működik.
  • donatus13
    Ezt a kurva nagy képet nem lehetne már megoldani valahogy mert baromi idegesítő, am milyen az új hős?
  • Santata
    Test clienten az új hős.
  • Inv1sus
    Kell valakinek trial acc? Ha igen, küldje el az e-mailcimét.
  • Szeszmester
    Trialra meg tud hívni vki pls? :)
  • balvin
    Ha valakinek van felesleges trialja nekem is jöhet, elvagyok a dotával, de ennek jobban tetszik a grafja:D
  • speed01
    Küldj E-mail címet és küldök! :)
  • penge25
    [URL=http://www.heroesofnewerth.com/player_stats.php?aid=1625355]vannak azért "antipr"o játékosok is, ezt is elég lehetett elérni :)[/URL]
  • penge25
    El se hiszem, hogy van valakinekekkora Tsr-e, gyáááááááááá Ez már egy isten.
  • Santata
    Kell még, küldjek? Írj egy mail címet ha igen.
  • Hurkans
    Sziasztok ha van valakinek trialra key-e tudna küldeni egyet?
    Kipróbálnám a játékot.
    Köszönöm előre is ha tud valaki
  • j0nNyKa
    tegnap volt blizzconnon d3 craftingról szó :)
  • donatus13
    Mint kiderült mindenről mindenhogyan van kép teljesen össze vissza :D hát bocsi akkor a linkért:D tocsek ha gondolod töröld.
  • donatus13
    ja nem ez d 3 lesz:D
  • donatus13
    képek az sc dotából ha jól tudom:D
  • donatus13
    valve dotat szerintem nem szabad lenézni, én egyetlen hon ellenfélnek tartom.De az egészséges verseny mindig jó:D
  • Inv1sus
    Nekem személy szerint nem keltette fel az érdeklődésem. A hősök uncsik és ez a hyper 2045-ös környezet se jön be.
    Az a probléma a HON-nal, hogy hiába jó játék, nem kapott elég jó reklámot. Amint kijön valami nagy port kavaró, agyonfényezett dota klón, úgyis érdemes lesz átmenni és azzal játszani, mert több embert fog magába szippantani. Persze, ha a valve dotája is ilyen blizzardfos lesz, akkor leszarom :)
  • donatus13
    Itt lehet megtekinteni a bemutatót
  • donatus13
    Most már starcraft 2 blizzard dota is bejelentve te jó ég mennyi lesz -_-
  • ToCsEk
    hoppálá mit találtam
    hon stream :D
  • petecz
    Elkészült playhonon is fórum. Bátran lehet használni. :)
    http://www.heroesofnewerth.hu/forum/
  • nomoney
    wtb gold shield account 7k-ért
    e-mail [email protected]
  • penge25
    ÖÖÖÖ, hogy én is beleszóljak a dolgokba én játszottam párszor Rasztah mellett és ellene is, és hát tudjuk jól nem tartozok a legjobb játékosok közé, és csináltam anno játék közbe olyan dolgokat, hogy én is lefordultam magamtól a székről, Rasztah mégse oltogatott egyáltalán, hanem egy bizonyos másik személy (akit azóta utálok mint a szart, mert oltogasson, valaki, de ne olyan aki pont olyan balfék mint én :)). Mondjuk ez pár hónapja volt azóta pro vagyok
  • donatus13
    Jah linux kliens is hiba mentes :D nincs semmi gondom vele de sajna linux nem olyan elterjedt még mert igen sok gyakorlat meg alaptudás kell hozzá.
  • j0nNyKa
    egyébként a mac kliens is iszonyat stabil, mindig röhögök amikor mindenki crash-re panaszkodik :)
  • donatus13
    Azt már megnéztem semmi konkrét nincs de semmi gond linuxról megy szépen:)
  • j0nNyKa
    szerintem add el 3500 ft-ért, és ess mélydepresszióba

.. vagy használd a googlet :)
  • donatus13
    lehet:S
  • GibboRamone
    Az SC2 belepte a gépedet! Ő irányít mindent!
  • donatus13
    valamiért nem tudok játszani a honnal el akarom indítani és S2 ős képernyőn megáll :S semmit nem tok csinálni,
  • Madlain
    ingame nyafogás?:D jézusom te sztem egy egészen más játékkal játszol meg világban élsz:D komolyan ilyen jót rég nevettem valakin:D sztem magadban kéne keresned a hibát nem pedig másokba belekötni:/ ja várj ismerem a te típusod: "majd elverlek ingame!" jahogy még ez sem?:D aki nem meri felvállalni h kicsoda ő az inkább ne szólaljon meg,mert így csak szégyenbe hoztad magad egy egész community előtt:D sebaj valaki így szeret "híres" lenni:DXD bearanyoztad az ostobaságoddal az estém:) köszi(Y)
  • Inv1sus
    fotót a nyereményről vagy FAKE!
  • Twetr0x
    sárga hangszórót.
  • donatus13
    Honor pontot :D
  • RaSzTaH
    de amúgy azt fejtsd már ki mit nyertél?!:D mert folyamatosan ezt írod...
  • RaSzTaH
    ment vissza a pü, de itt is leírom, azzal hogy még kommenteltél ide mégegyet kb semmi értelme nem volt, ha csak szimplán befogtad volna, vagy abbahagytad volna a bizonygatását annak, hogy én szerinted "buta" vagyok akkor már rég nem lett volna több komment részemről se, de neked azért még kellett egyet írni, amiben szerinted megaláztál (gondolom ez lett volna a célod, más értelmét nem látom), ehelyett csak kezded előlről :( kár érted, jah nem
  • Inv1sus
    Most mi? Befejeztél egy vitát és kezdeményezel egy másikat? Hát normális vagy???
  • Hugh Hefner
    látom megy a nyafogás ingame, csodálatos : )