6177
-
RaSzTaH #3771 -
donatus13 #3770 Ez elég jónak tűnik :) -
Santata #3769 Str melee:
Q: Kis rangeben magic dmg meg slow
W: Passzívban: Armor meg magic armort ad
Aktívban:2 mpcig nullstoneként működik (ha sikeres mágialeszedése van, dmg-t kap és speedet 5 mpig)
Ha aktívot használsz, amíg le nem megy a cooldown addig nem érvényes a passzív.
E:Charge-s skill, hasonló chipper rakétáihoz csak fejszével. Kisebb range-nagyobb dmg. Lassít, nem pedig stunol
R:Toggle-s skill, 5% hp-t veszítesz cserébe ennek 1/1.25/1.5-szeresét sebzed physicalba pluszba. (tehát 1000 hp-d van, veszítesz 50 hp-t de 50-el többet sebzel köv ütéskor). Life steallel nem működik. -
donatus13 #3768 Ezt a kurva nagy képet nem lehetne már megoldani valahogy mert baromi idegesítő, am milyen az új hős? -
Santata #3767 Test clienten az új hős. -
#3766 Kell valakinek trial acc? Ha igen, küldje el az e-mailcimét. -
Szeszmester #3765 Trialra meg tud hívni vki pls? :) -
#3764 Ha valakinek van felesleges trialja nekem is jöhet, elvagyok a dotával, de ennek jobban tetszik a grafja:D -
#3763 Küldj E-mail címet és küldök! :) -
#3762 [URL=http://www.heroesofnewerth.com/player_stats.php?aid=1625355]vannak azért "antipr"o játékosok is, ezt is elég lehetett elérni :)[/URL] -
#3761 El se hiszem, hogy van valakinekekkora Tsr-e, gyáááááááááá Ez már egy isten. -
Santata #3760 Kell még, küldjek? Írj egy mail címet ha igen. -
Hurkans #3759 Sziasztok ha van valakinek trialra key-e tudna küldeni egyet?
Kipróbálnám a játékot.
Köszönöm előre is ha tud valaki -
#3758 tegnap volt blizzconnon d3 craftingról szó :) -
donatus13 #3757 Mint kiderült mindenről mindenhogyan van kép teljesen össze vissza :D hát bocsi akkor a linkért:D tocsek ha gondolod töröld. -
donatus13 #3756 ja nem ez d 3 lesz:D -
donatus13 #3755 képek az sc dotából ha jól tudom:D -
donatus13 #3754 valve dotat szerintem nem szabad lenézni, én egyetlen hon ellenfélnek tartom.De az egészséges verseny mindig jó:D -
#3753 Nekem személy szerint nem keltette fel az érdeklődésem. A hősök uncsik és ez a hyper 2045-ös környezet se jön be.
Az a probléma a HON-nal, hogy hiába jó játék, nem kapott elég jó reklámot. Amint kijön valami nagy port kavaró, agyonfényezett dota klón, úgyis érdemes lesz átmenni és azzal játszani, mert több embert fog magába szippantani. Persze, ha a valve dotája is ilyen blizzardfos lesz, akkor leszarom :) -
donatus13 #3752 Itt lehet megtekinteni a bemutatót -
donatus13 #3751 Most már starcraft 2 blizzard dota is bejelentve te jó ég mennyi lesz -_- -
#3750 hoppálá mit találtam
hon stream :D -
petecz #3749 Elkészült playhonon is fórum. Bátran lehet használni. :)
http://www.heroesofnewerth.hu/forum/ -
nomoney #3748 wtb gold shield account 7k-ért
e-mail [email protected] -
#3747 ÖÖÖÖ, hogy én is beleszóljak a dolgokba én játszottam párszor Rasztah mellett és ellene is, és hát tudjuk jól nem tartozok a legjobb játékosok közé, és csináltam anno játék közbe olyan dolgokat, hogy én is lefordultam magamtól a székről, Rasztah mégse oltogatott egyáltalán, hanem egy bizonyos másik személy (akit azóta utálok mint a szart, mert oltogasson, valaki, de ne olyan aki pont olyan balfék mint én :)). Mondjuk ez pár hónapja volt azóta pro vagyok -
donatus13 #3746 Jah linux kliens is hiba mentes :D nincs semmi gondom vele de sajna linux nem olyan elterjedt még mert igen sok gyakorlat meg alaptudás kell hozzá. -
#3745 egyébként a mac kliens is iszonyat stabil, mindig röhögök amikor mindenki crash-re panaszkodik :) -
donatus13 #3744 Azt már megnéztem semmi konkrét nincs de semmi gond linuxról megy szépen:) -
#3743 szerintem add el 3500 ft-ért, és ess mélydepresszióba
.. vagy használd a googlet :) -
donatus13 #3742 lehet:S -
#3741 Az SC2 belepte a gépedet! Ő irányít mindent! -
donatus13 #3740 valamiért nem tudok játszani a honnal el akarom indítani és S2 ős képernyőn megáll :S semmit nem tok csinálni, -
Madlain #3739 ingame nyafogás?:D jézusom te sztem egy egészen más játékkal játszol meg világban élsz:D komolyan ilyen jót rég nevettem valakin:D sztem magadban kéne keresned a hibát nem pedig másokba belekötni:/ ja várj ismerem a te típusod: "majd elverlek ingame!" jahogy még ez sem?:D aki nem meri felvállalni h kicsoda ő az inkább ne szólaljon meg,mert így csak szégyenbe hoztad magad egy egész community előtt:D sebaj valaki így szeret "híres" lenni:DXD bearanyoztad az ostobaságoddal az estém:) köszi(Y) -
#3738 fotót a nyereményről vagy FAKE! -
#3737 sárga hangszórót. -
donatus13 #3736 Honor pontot :D -
RaSzTaH #3735 de amúgy azt fejtsd már ki mit nyertél?!:D mert folyamatosan ezt írod... -
RaSzTaH #3734 ment vissza a pü, de itt is leírom, azzal hogy még kommenteltél ide mégegyet kb semmi értelme nem volt, ha csak szimplán befogtad volna, vagy abbahagytad volna a bizonygatását annak, hogy én szerinted "buta" vagyok akkor már rég nem lett volna több komment részemről se, de neked azért még kellett egyet írni, amiben szerinted megaláztál (gondolom ez lett volna a célod, más értelmét nem látom), ehelyett csak kezded előlről :( kár érted, jah nem -
#3733 Most mi? Befejeztél egy vitát és kezdeményezel egy másikat? Hát normális vagy??? -
Hugh Hefner #3732 látom megy a nyafogás ingame, csodálatos : )