6177
-
#3811 ehh néztem is hova tüntetek, ejj kár hogy nem indultatok a magyar bajnokságon, megnéztem volna egy döntős Bsr vs 7c-t :) -
RaSzTaH #3810 érthető persze, viszont remélem competitive playbe nem lesznek használhatóak a hősök "egyedi" skinjei, az hogy pubba mi van nem érdekel;D , én akkor is vegyes érzelmekkel fogadom ezeket az "újításokat"...(ha jól vettem ki ezek ingame coinokért is megvehetőek lesznek, és az egyik kép arra utalt, hogy pl. bloodlust/annihilation/immortal stb. killeket lehet beváltani erre a játékbeli pénzre, ami arra ösztönzi majd az összes embert, hogy carryzzen, ami így is sokszor gáz pubba), ami jó az a Team MM és a pályaszerkesztő (új mapok, modok, stb.)
Tocsek: volt most egy 1,5-2 hónapos kihagyásunk, pihentünk, igazából vártuk mikor jön ki a team match making, de tegnap kezdtünk el újra játszogatni igaz, még csak 4-en a régi csapatból :) a magyar kupáról meg lecsúsztunk, next time :) -
#3809 pénzbeétel=pénzbevétel :) -
#3808 Mindenképp jó dolog igy legalább a pénzesebb lol playerek is odamennek ami pénzbeétel az S2-nek szoval nekik mindenképp jó :D -
#3807 rasztaaaah :D nyomjátok még? :D hiddennel mivan? nem láttam nevetek kupa résztvevők között :D -
RaSzTaH #3806 casual playereknek ott lesz a "LoL-mód" is.. yay -
#3805 hát meg kell dolgozni érte, gondolom ugyan úgy kapsz majd játék végén pontot mint lolban, csak itt tudsz venni skint belőle nem úgy mint lolban :9 ott csak hőst tudsz meg rúnát. -
#3804 amugy az a durva, h 30dollár a játék és a kozmetikát ingyen kapod, lol-ban meg ingyenes a játék de 1-1 jobb skin 20dollár körül van... -
#3803 igen...én is ezért kérdem, meg lassan tuti megveö kategirába kerül, csak egy kis akcio lenne rá :) -
#3802 elolvastam honhunagryn a cikket, gec ez kurva imba cucc lesz, itt az ideje megvenni :D -
donatus13 #3801 a new microtransaction(cosmetics only) contain flag, announcer sound, colored ID, and Hero Costumes(see the image) and we are going to buy those with coins(coins can be buy via real money or coins you will earned ingame) -
#3800 tudom mi az a lol, van 24es accom nem ugy értettem... hanem ugy lol hogy omg..
"HON 2.0 Release Date Around 13th December
So HON 2.0 is the patch contain huge amount of big major update
As what you guys can read in the WorthPlaying, I will summarize the new things in HON 2.0
We will have a new microtransaction(cosmetics only) contain flag, announcer sound, colored ID, and Hero Costumes(see the image) and we are going to buy those with coins(coins can be buy via real money or coins you will earned ingame)
Next is Team Matchmaking, another cool stuff, as what you can see before, I post the image of it already.
Casual Game Mode, no gold penalty on death and about creeping and farming stuff,
New UI looks, no big change, just icon and color
Grimm Crossing Winter looks and Attack and Defense Target new effect, looks cool in red and green.
2 New Items, 1 is like Purple Riftshard and 1 is in the cooldown, dont know what is that.
And the most awaited thing, the Map Editor, you guys now can start develop own map, I want FUFU HoN version and TD !
And dont forget, Myrmidon this Friday ! I sent Myrmidon(pokemon sound)
So thats all, you guys can read the full official article in WorthPlaying
Always expect moar !"
Blogon irták tuti nem kamu .d -
donatus13 #3799 League of Legends, micropayment , hero skinek pénzért,... -
#3798 lol? -
#3797 Hm olvastam, h most nagy update jön a játékhoz...ez igaz?
Kicsit lekkopintják a LoL-nak néhány megoldását, lesz casual mod, skin-ek, stb. -
MityaAhitetlen #3796 Köszi szépen,megyek is kipróbálni. -
#3795 Ment az invite -
MityaAhitetlen #3794 Hiall!
Tudna valaki küldeni inv-et? Köszi
itelethozo kukac gmail pont com -
#3793 Sziasztok, van egy kis gondom a játékkal, nemrég vásároltam egy routert. Mikor nekapcsolom a pc-t és a laptopot, mindkettőn van internet, de ha játszok a honnal, hatalmas lagom van kb 5 másodpercenként megjelenik oldalt a discconect icon, így játszhatatlan a játék. Van e erre valami megoldás? Valaki írta, hogy a portforwardba kell beállítani dolgokat, de azt nem írta, hogy ott mit kell :( Thx a helpet előre is -
Santata #3792 Newsletter Állítólag új hős. -
donatus13 #3791 annyi, megnéztem. -
donatus13 #3790 Annyi ha jól tudom. -
#3789 Még mindig $30 a hon? Nem találok sehol árat az oldalukon... -
donatus13 #3788 Tetszik nagyon, igaz nagyon str párti vagyok de ez akár ,hogy is nézem nagyon fasza hős, legjobban a spell blokkja tetszik. -
Santata #3787 Holnap este Moraxus. -
#3786 Úgy csak sub-accot tudsz venni és elvileg, ketten egyszerre nem játszhattok public gamet úgy, hogy te a rendessel vagy fent, ő meg a sub-accal. -
Santata #3785 Létezik még az a lehetőség, hogy az accommal más vkinek veszem meg a HON-t, vagy nem? -
#3784 Gyáj, miért írsz hülyeségeket? Lol lehet egy szar, de hogy nem a balance miatt az is biztos. Teljesen jól meg van oldva hősök közötti egyensúly. -
Santata #3783 A bannert ki lehetne cserélni, és a linket is átirányítani playhon-ra. -
#3782 cserélnék hon accot w3+tft-re vagy modern warfare 2re. PMME -
#3781 7rossz szavam nem volt :(
Miért kell bántani? -
RaSzTaH #3780 úúúúgy de pofánbasználak irl :) -
#3779 Uh kit találtam itt, mi ez a sok felkiáltójel a neved mellett?^^ -
Santata #3778 Új test client:
Moraxus
- Hellbourne
- new ult
- Effects, model touchups, etc
- He's really changed! Check him out!
Accursed
- Fire Shield cast range from 350 to 450
Armadon
- Buff Quills projectile flight speed from 900 to 2700
Bombardier
- Boom Dust cast range reduced from 700 to 600
Blood Hunter
- Blood Crazy from unremovable debuff to removable on enemies, debuff is unremovable on allies
Chipper
- Rocket now use target_cursor rather than target_position
* This allows him to shoot a missile in the direction of your mouse cursor when you press Q.
Engineer
- Turret now shoots twice as fast and the cap of number of hits removed.
* Damage per bullet starts at 40 and is lowered by 10% for every bullet that hits you
* The push starts at the same it was, but gets weaker the more you are hit
* Snare is still max of 35% from 10 hits
Flint Beastwood
- DoT to smooth damage over the 2 seconds instead of 2 ticks
Legionnaire
- Terrifying Charge CD from 30 static to 30/25/20/15
Kraken
- Tsunami Charge touch radius from 60 to 80
- Splash CD from 8 secs to 11/10/9/8 seconds, damage type changed from magic to physical
Voodoo Jester
- Mana Cost on Mojo from 95/105/115/125 to 110/120/130/140
Items
Tablet
- Switched out the Major Totem for Apprentice's Robes
- Final item is now +16 int and an additional bonus +10 damage
Ring of Sorcery
- Removed Guardian Ring component
- Recipe lowered from 525 to 500
Striders
- They now lose charges if you are within 300 units of a visible enemy hero at the same rate they gained them. You begin to gain the charges back as soon as you run away from the enemy. -
donatus13 #3777 Mégsem kell idő közben megoldódott :) -
donatus13 #3776 [email protected]
Ide nem tudna valaki trial-t küldeni? nagyon megköszönném :) -
#3775 Nektek van server, én belépek és semmi, 0 játékos, megint most pöcsölnek? -
RaSzTaH #3774 ez változni fog, legalábbis írták hogy még a model+effektek sem a véglegesek, tuningolnak rajta... maga a karakter tesztelése miatt rakták fel gyorsba :) -
#3773 Ugye ez csak vicc, hogy egy itemnek az ikonját rakják oda a spell helyére. -
#3772 Az a kis történet beteg :DDDD