Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Ennek nem ma délbe kellett volna kezdõdnie? Már 12:46 és nem tudok belépni... :S
Mindkét bázisról három ösvény (lane) vezet az ellenség bázisába. Ezek az alsó, a középsõ és a felsõ vonalon futnak. Mindkét fél a bázison található védelmi épületeken kívül rendelkezik két-két külsõ toronnyal mindhárom fronton. Ezek a tornyok az alapjátéknál tapasztaltakkal ellentétben jóval erõsebben támadnak, a játék elején így esélyünk sincs egységeinkkel lerombolni õket. Amíg egy külsõ tornyot nem rombolunk le, addig az egyel beljebb található és attól bázisig lévõ tornyok/épületek mindegyike sebezhetetlen. A cél így nyilvánvalóan az, hogy seregeinkkel az egyes vonalakon beljebb törjünk (push). Minden front felé áll a bázisunkon néhány barakk amelyekbõl a játék bizonyos idõközönként indít egy-egy kisebb „creep” sereget (nem összekeverendõ a semleges creep -ekkel! a fórumokon és a játékban is gyakran mindkét dologra ugyanazt az elnevezést használják) az ellenség irányába a hozzá tartozó vonalon (ezek többnyire közelharci illetve kisebb számú távolsági egységbõl állnak, valamint az újabb verziók óta minden 6. körben egy-egy ostromgép is csatlakozik, amelyek ha elérik az ellenség egy épületet jelentõsebb sebzést képesek bevinni). A saját és az ellenség „creep” -jei kezdetben nagyjából fél úton csapnak össze és alapesetben „kioltják” egymást így sehová sem halad az ütközet. És itt lépnek képbe az elszánt játékosok, akik a játék elején választanak/véletlenszerûen kapnak (játékmódtól függõen) egy általuk irányított kiemelt szerepû egységet, egy hõst.
"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Lenne egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, ugyanis sokat toltam wc-vel :-) Nem nagyon értem a hõsfejlõdést illetve az exp pontot. Minden egyes játéknál 1. szinttõl kezdi a fejlõdést és szitnenként lehet majd elosztani skill pontokat? Gondolom minél jobban játszik az ember a meccs végén kap expet majd késõbb tapasztaltabb játékossal találja magát szembe?
bfbc2,meg boi-t nyomom, meg várom sc2-t
amúgy már rég megvettem volna ha lenne értelmes bankkártyám.. 😄
otp junior azon kívül hogy free másra nem igen jó 😞
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
2. aoe sebzés egy ütésre X sec cd-vel
3. kijelölsz egy targetet ami X pontba van, ha mégegyszer megnyomod akkor arra az X pontra visszateleportálja (vagy ha lejár rajta a time asszem 4 sec)
4. "aoe" stun egy bizonyos irányból - végülis ez is delayes
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
soha nem voltam kunkkaval dotában = skilljeit sem ismerem.
valaki elmagyarázhatná hogy melyik mit csinál 😄
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
de igy elorelathatolag legalabb annyira eros lesz, mint most
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egyébként szerintem jó ötlet néha megnyitni a játékot a nagyközönség számára, így jöhetnek újabb playerek.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
hõhõhhõõõõõõõõõõ, reszkessetek tocsek back<#gonosz2>#gonosz2><#beka2>#beka2>
kíváncsi vagyok mit változott béta vége óta 😊
YAY!