Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a noon az DÉL te
Aradebil2
úgy h est az +5-6 óra hozzánk képest,és péntek 24:00-kor indul,azaz szombat éjfélkor--> kora reggel lesz nálunk mire elindul

Nightwish006
Khmmm perpill Friday, July 2, 2010 at 11:17:05 AM EST. Ebbõl hogy jön ki a szombat reggel?

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Jah már értem EST idõ szerint, nem szóltam...
en ugy szamoltam hogy magyar ido szerint szombat reggel 6kor kezdodik. 😊
Starting Friday at noon EST and ending Sunday 11:59pm EST anyone can

Ennek nem ma délbe kellett volna kezdõdnie? Már 12:46 és nem tudok belépni... :S
visszakerestem neked Tocsek írt korábban egy hasonló kérdésre választ: "A játékot maximum 10 fõ játszhatja egy idõben, két 5 fõs csapatba osztva. A játék térképén a két csapat bázisa áll egymással szemben a terület két átellenes sarkában. A Legionnal illetve a Hellbourneal (ha analógiával szeretnék élni: jók és a rosszak) fennhatósága alá tartozó részeket egy a pályán keresztülívelõ folyó választja el egymástól. Mindkét bázis rendelkezik egy kitüntetett épülettel, amely nem más mint az oldal saját õsi épülete. cél: ezen épületek ledöntése. A helyzet azonban közel sem ilyen egyszerû.

Mindkét bázisról három ösvény (lane) vezet az ellenség bázisába. Ezek az alsó, a középsõ és a felsõ vonalon futnak. Mindkét fél a bázison található védelmi épületeken kívül rendelkezik két-két külsõ toronnyal mindhárom fronton. Ezek a tornyok az alapjátéknál tapasztaltakkal ellentétben jóval erõsebben támadnak, a játék elején így esélyünk sincs egységeinkkel lerombolni õket. Amíg egy külsõ tornyot nem rombolunk le, addig az egyel beljebb található és attól bázisig lévõ tornyok/épületek mindegyike sebezhetetlen. A cél így nyilvánvalóan az, hogy seregeinkkel az egyes vonalakon beljebb törjünk (push). Minden front felé áll a bázisunkon néhány barakk amelyekbõl a játék bizonyos idõközönként indít egy-egy kisebb „creep” sereget (nem összekeverendõ a semleges creep -ekkel! a fórumokon és a játékban is gyakran mindkét dologra ugyanazt az elnevezést használják) az ellenség irányába a hozzá tartozó vonalon (ezek többnyire közelharci illetve kisebb számú távolsági egységbõl állnak, valamint az újabb verziók óta minden 6. körben egy-egy ostromgép is csatlakozik, amelyek ha elérik az ellenség egy épületet jelentõsebb sebzést képesek bevinni). A saját és az ellenség „creep” -jei kezdetben nagyjából fél úton csapnak össze és alapesetben „kioltják” egymást így sehová sem halad az ütközet. És itt lépnek képbe az elszánt játékosok, akik a játék elején választanak/véletlenszerûen kapnak (játékmódtól függõen) egy általuk irányított kiemelt szerepû egységet, egy hõst.
"

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, ugyanis sokat toltam wc-vel :-) Nem nagyon értem a hõsfejlõdést illetve az exp pontot. Minden egyes játéknál 1. szinttõl kezdi a fejlõdést és szitnenként lehet majd elosztani skill pontokat? Gondolom minél jobban játszik az ember a meccs végén kap expet majd késõbb tapasztaltabb játékossal találja magát szembe?

ToCsEk
ááá nem lol-zok már vagy 1 hónapja 😄 lvl22ig jutottam 😄
bfbc2,meg boi-t nyomom, meg várom sc2-t
amúgy már rég megvettem volna ha lenne értelmes bankkártyám.. 😄
otp junior azon kívül hogy free másra nem igen jó 😞

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

apropó, mikor veszed már meg a gamet?:o núúbkodsz LoL-ba inkább?!😊

nézegettem test szerón rec. itemeket, viszont runed axe-ot nem láttam... érdekes😊 dotába jó volt neki a battle fury pedig😊

ToCsEk
zsír kösz

ez úgy volt érdekes, hogy lenyomod 3 skillt, és már tolod is alá az elsõ skilledet aztán megint 3. és mire visszateleportálta az playert már fel is volt dobva😄

1. feldobás+lassítás 2 sec delayyel, elég nagy távolságból -ground target-
2. aoe sebzés egy ütésre X sec cd-vel
3. kijelölsz egy targetet ami X pontba van, ha mégegyszer megnyomod akkor arra az X pontra visszateleportálja (vagy ha lejár rajta a time asszem 4 sec)
4. "aoe" stun egy bizonyos irányból - végülis ez is delayes

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ToCsEk

soha nem voltam kunkkaval dotában = skilljeit sem ismerem.

valaki elmagyarázhatná hogy melyik mit csinál 😄

slither meg még mindig egy vicc a számomra. az egész hõs úgy ahogy van egy vicc...

gyakorlatilag egy hõs megvert ötünket. jó, a csapat szar volt, mindenki féltette magát, nehogy meghaljon, ha már 4 carryt vettek ki, így gyakorlatilag egyenként öltek meg; de egy ügyes ophelia szétverte az egész csapatunkat kb...

ws ellen ? lehet tényleg túl rég játszottál, nem idióta ellen játszol miden akkor egyáltalán nem olyan könnyû vele.

ToCsEk
bh-val miden meghalni mûvészet 😄

1400es ratingosok? 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Inv1sus
Én witch slayerrel csináltam már 32/1-es statot. Soloba kezdtem miden bh ellen aztán már kb annyi volt a játék 10 perc után, hogy amint megláttam egy enemyt, futottam és kinyírtam <#vigyor3> Nem tagadhatom, élveztem a dolgot, hogy az egész csapat fosik tõlem.

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

pug. nem csak rajtam múlik. a lényeg az , hogy ha balfékekkel is vagyok agis hõssel a végén többet érek.

ha az elején 15-t ölsz az inttel, és van lategame, ott valamit elbasztatok. olyan pofátlan tud lenni a játék pl nymphora, jeraziah, meg még valaki aki vesz astrolabet, esetleg opheliaval... még azelõtt belehet fejezni a játékot, hogy egyáltalán concedelni tudjanak...

Alapvetoen igazad van, de ha ugyes az ember akkor int-es hossel is lehet late gamelni. Persze nem azt mondom hogy carrykent. Peldaul szepen farmolt agis carryk legnagyobb ellenfele a cc, tehat hexet erdemes csinalni. Hostol fugg de fontos hogy eltudj elole menekulni, portal key vagy tablet of command.
én 1400on is voltam már. ahogy megismertem a játékot javult. igaz a statjaim miatt azt hiszik noob vagyok de már 1600 körül járok. sokat kell játszani és akkor ahogy javulsz javul a psred is . amúgy 2 fontos dologra jöttem rá (legalább is nekem bevált) nem megyek int heroval. hiába csinálok 15 killt az elején, ha nem nyomi az ellenfél kivárja mig az agisok 2 ütésbõl megölnek és egybõl ott a 15k/20d stat rontás + még vesztünk is mert a végén semmit nem érek, ja meg wardolás is ugye az intes hõs dolga szóval intes herot nem pickelek. str hösöket nagyon ritkán pickelek és csak olyat ami tud stunolni , de kb ezt se nagyon ajánlom. a jobbak úgy is shrunkent raknak össze és míg nem hatnak rájuk a varázslatok simán megölnek 1-2 embert. =( persze ott van a sebzést vissza adó ittem. ha jó az enemy megvárja azt a pár secet.

Hát nézz meg 1 gamet 0-1200 mondjuk 😄 nem sokat látok 1kdr-el vagy többel, múltkor láttam 1et 4,2-vel de az más volt.
Inv1sus
account reset vagy alnick vásárlása 4k-ért. Egyébként 1100-at összehozni már mûvészet.

Az sosem jön össze, és ha megint lesz 1500-1600as psr és megint ugyanúgy elbasszák akkor megint 1v1...unalmas az 1v1 meg fél óra míg lesz valaki aki nem leavel.
1v1
Lement a psr-em 1100 körülire és nem tudok csinálni semmit, hogy megint jó legyen. Nem tudnátok ötlettel szolgálni? Nem vagyok feeder...nem vagyok noob de pro sem.
Versenyre alkalmas pick-et akartak csinalni belole. Ez alapjan nezzetek.
Am nem kicsit buherálták meg... de azt bírom itt senkinek nem jó semmi, valamit csinálnak akkor biztos azért ,hogy "elmondhassák ,hogy csináltak valamit" jó lett a rework ,sokkal hasznosabb.De mind 1 unalmas már a sok semmire való semmi nem tetszik komment.

j0nNyKa
ne aggodjal azert annyira nem full az a rework, lenyegeben dotasitjak egy kicsit, meg buheraljak, hogy elmondhassak, csinaltak rajta valamit 😊

de igy elorelathatolag legalabb annyira eros lesz, mint most

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ToCsEk
nem 😞 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Aradebil2
te sem bírod sc2 nélkül mi?😊

így hogy visszaeresztik azokat, akik sajnáltak 30 dollárt a játékra, tökéletesen semmit

Inv1sus
A replay fájlt hogy lehet megnézni? Folyton a login képernyõre dob.

Hegi90
full ramp rework? nemá, kedvenc hero-m volt, meg amúgy is, mit kell azon újradolgozni? <#ticking>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Inv1sus
Ez ez a héten lesz? Mert ha igen, örülök, hogy nem lesz netem 😄

Egyébként szerintem jó ötlet néha megnyitni a játékot a nagyközönség számára, így jöhetnek újabb playerek.

am gladiátor egy az egybe kunkka de kúrva jó, forsakent nerfelték nincs ministun de nagyobb a dmg az elsõ skillen, rampage is nagyon jó lett.

Zomil
én tuti benézek, én is kiváncsi vagyok mennyi minden változott 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jajj😄 kíváncsi vagyok mennyi noob jön vissza😄

ToCsEk
Starting Friday at noon EST and ending Sunday 11:59pm EST anyone can login with their old beta account and enjoy HoN once again.

hõhõhhõõõõõõõõõõ, reszkessetek tocsek back<#gonosz2><#beka2>

kíváncsi vagyok mit változott béta vége óta 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Aradebil2
háhá lehet menni trollkodni,kár h pont most szedtem le😞

This Friday we have a great patch coming to HoN with a full Rampage rework, new hero Gladiator, Report A Player functionality, new item, and a bunch of balance tweaks. To celebrate this excellent patch we are giving all old, non purchased beta accounts a Free2Play weekend. Starting Friday at noon EST and ending Sunday 11:59pm EST anyone can login with their old beta account and enjoy HoN once again.

YAY!
Inv1sus
Ezeket a dreamhack-es döntõs replayeket valahonnan le lehet szedni?

Inv1sus
Hát ha ez a hõs is üresjáratba úgy forgatja a kardot a kezébe <#gonosz1>

haha OMG RUSSELL CROWE 😄
Örülök hogy jön kunkka, de annak is hogy a carry-ktõl elveszik a stunokat.