6177
-
#3851 jaj te félisten :D én már honozni se tudok -
Essencia #3850 Tocsek, már várlak most is olyan gamet toltam, hogy 5-26 ide a Kill arány és elbukjuk 3 genocide után csak én pusholtam mert ők csak farmolni akartal..-.- fasz retardáltakkal rossz játszani(elnézést a kifejezésért!)
-
donatus13 #3849 Essencia lolos fórumban nem írtam le teljesen a HoN t csak a store t nem szeretem:D micro payment nálam elég nagy érvágás. -
#3848 hamarosan visszatérek nyugi :) -
#3847 Miért nem veszed meg Inv1sus-ét 3500-ért adja,meg ingyen is hírhedeti a saját weblapján :) -
RaSzTaH #3846 jajj kifogás.txt, fel volt kínálva a lehetőség azt ugyanúgy szartál bele, szal ne mondd itt a kamut:D -
#3845 nincs értelmes bankkártyám szóval nem tudom megvenni xD -
Essencia #3844 Tocsek mivan már??? de komolyan?:D vedd meg azt gyere!! Ingame: Essencia ne feledd: )) -
#3843 hát é nem tudom, de ez a pach nekem elintézte a játékot, letöröltem a gamét a documentum mappából is mindent és nem hajlandó elindulni, crashel a bejelentkezésnél, már kodot se tudok irni :( -
#3842 pedig elvileg már le lehet tölteni, + patch note is van -
bgmaster #3841 Csak nem akar jönni ez a 2.0 -ás nagyobbacska patch ! -
donatus13 #3840 :D szerintem nem kell már sokat várni ,csak azt akarják hogy jó legyen. -
RaSzTaH #3839 őő ezzel teljesen egyetértek, VISZONT akkor nem kéne úgy beharangozni a játékot, mint ahogy az a videóban is látszik, hogy Team MM+Map editor feature etc., így akár várhattak is volna vele, de gondolom kell a lóvé és azért a goblin coinos cuccok jók lesznek addig, a többi dolgot meg majd belerakják :o
(azért a skinek között láttam egy pár jót :) ) -
donatus13 #3838 ?:D -
donatus13 #3837 Kösz , hát szerintem így is jó, inkább jöjjön egy kész Team MM és editor mint egy bugos szar. -
RaSzTaH #3836 welcome hLOLn -
RaSzTaH #3835 elvileg lesz ma 2.0, viszont a Team MM+map editor gomb SZÜRKE lesz (magyarul amíg nincs rendesen tesztelve, nem lesz semmi extra a pénzért ill, ingame coinért megvárásolható skineken/hangokon kívül) -
donatus13 #3834 őőő magyarul?:D -
RaSzTaH #3833 s2Maliken: Ok, hopefully nothing gets lost in this statement: Match Making is part of the HoN 2.0 patch. It will be tested and as ready as we can have it before mass public consumption. However, that public consumption may reveal other issues and will give valuable data to make sure it is doing everything it should. Please don't overreact and start false rumors that it is not part of 2.0
-
RaSzTaH #3832 elvileg igen -
donatus13 #3831 Elvileg ma jön a 2.0 ugye? -
#3830 xD -
Essencia #3829 Tocsek vedd már meg !!: ) unatkozok.. kell 1 partner.. aki még tud is játszanI!: D -
petecz #3828 1400+ ap gamekbe bármilyen jobb játékos tud ilyen statot csinálni. Szánalmas. De már tegnap is leírtam erről a véleményem csatin. -
#3827 aki tud vele játszani annak kegyetlen imba.
10 a tsr-je a gyereknek, 700+ game után, élmény volt az oldalán játszani, ez egy gép érdemes megsasolni a kd assist stb statját MSI-be simán mehetne a gyerek
-
donatus13 #3826 Milyen az új hős? -
#3825 azlesz xD -
Essencia #3824 Tocsek: ) Vedd meg kéne valami normális ember mellém sok a béna: ) -
Essencia #3823 Na szóval RaSzTaH kezdem is:) :
Psr: 1669
K:D: 1,33:1 (678-510)
Ward Place kevés, hála a sok pub-nak, ha supportal vagyok alap, hogy wardolok de mivel ált. pickel 1-2 srác Supportot ezért Carry/Tank-ot játszok.
Stílus: Carry/Tank leginkább de persze supportot és ganker-t is vállalok ha arra van szükség.
Naponta online vagyok ált. 14:00-től 20:00-ig persze szünetekkel de max az is 1-2 óra: )
Van mögöttem 3-4 DotA tapasztalat, TS3,Ventri,Mumble van. És hát ennyi Ingame név: Essencia keressetek meg ha érdekellek titeket: ) -
RaSzTaH #3822 psr/tsr? k/d, ward placed, ganker/carry/support etc.? -
#3821 csőőő, én megvagyok, lolban kerestelek csomószor, volt hogy ott csöveltem napokig de nem voltál online 1x sem :D jah ts, win instal volt aztán ts címet nem tudtam szóval felejtős volt hogy felmenjek :D
amúgy még mindig nem vettem meg hont azóta sem :D, ez a 2.0 talán kellő motiváció lesz hogy végre megvegyem, nah meg régi bétás arcokkal jó lenne újra megint nyomni :D
amúgy hogy írjak valami értelmeset, szívesen elvállalom a topic házigazda jogát, ha nektek megfelel :) -
Essencia #3820 Keresnék valami magyar HoN klánt..: ) akik lehetőleg normális gamelnek normális pick stb..., Durván 3-3,5 év dota:) (Hon béta teljesen)
Ha lenne valami klán ingame: Essencia néven megtalál!: ) -
Essencia #3819 Jééé Tocsek, cs mivan veled?: ) ember... soha nem talállak titeket TS-en...: ) Ingame-be vegyél fel FL-re azt tolhatunk 1-2 gamet ha van kedved
: ) -
#3818 Jah, csak akkor volt munkám most meg nincs :D -
RaSzTaH #3817 már miért lenne akció?! így is elég olcsón lehet hozzájutni, ahhoz képest, hogy most mennyit ér majd az új featureökkel :o ha az mmo-t bírtad fizetni ez nem pénz érte :) -
#3816 Nem tudjátok, h esetleg karácsony alkalmábol várhato-e akcio? :) -
RaSzTaH #3815 jól játszanak, meg hát mögöttük van jónéhány év dotából amit együtt játszottak le :) -
#3814 omg nem is láttam, hogy ők ennyire tápok, mivel nincs is guildjük, azt hittem nincs sok esélyük a győzelemre. Pff 1920 Psr az egyik tagnál tudom a Psr az nem jelent semmit, de khmmm ez azért durvaaaaaaaaaaaa :) -
RaSzTaH #3813 + az új tagunkkal 6 meccset játszottunk kb., aztán 1,5 hónap off, nem hiszem hogy felvennénk a versenyt most akárkivel is, majd... ;D -
RaSzTaH #3812 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!régen kanin sokat toltam velük, itt meg ellenük játszottunk párszor :)"fun" fogja megnyerni szvsz