Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inv1sus
3-4 hozzászólással lejjebb<#mf1>

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Van valami lehetõség kipróbálni a játékot?Nem akarok látatlanba kiadni 7k-t érte, pedig érdekel 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

stevenson1988
hát azért 10 emberre már elég gyérül jut feltöltési sávszél egy 1-2mbit-es letöltési sávszéllel rendelkezõ net esetén 😊

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

normális esetben lan-on is van net 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

stevenson1988
tudom, off, meg warez, meg nem is a leg-leg-legjobb megoldás, DE!
Heroes of Newerth LAN verzió: http://honlan.xobor.de/
alap + patchek letölt, kicsomagol, tunngle telepít/heroes of newerth szoba, oszt lehet játszani
Mondjuk nekem is meg van eredetiben, de hát na, akinek esetleg épp nem tellik rá, és mivel nem épp a legfrissebb a kliens (pl a régi ui-t használja még csak, meg a modman nem használható vele) akit nagyon érdekel az egyszer úgyis kicsengeti azt a 6-7 ezer forintos egyszeri árat az eredetiért
Na meg lan party-kra is kell valami HoN xD

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Inv1sus
Na? Vége lett a gyereknapoknak? 😛<#zavart1>

Valaki betudná linkelni az 5vs5 AI map-ot? Elõre is köszi!

hajnal 5kor nincs szerver ? /cry

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

csak engem dob ki crash-el, mikor joinolok egy game lobby-ba? <#wilting>
Rampage egész türhetõ lett, bár pesti még mindig táposabb ugyanarra a szerepre,ha simán portolták volan batridert sztem jobban jártak volna, na mind1 majd meglátjuk mennyit használják.
Igen, nagyon tap, de csak early es mid gameben. Es sok modon counterelheto, aoe hosok, alchemist bones etc etc.
25 mana... ha jól tudom, nem egy nagy költség.

gankhez ott van az ulti. bagoly néha tud hasznos lenni, de én inkább tartalékolom a manát 😄
tippre a creepre gondoltak...

patchben van egy ilyen ,hogy

Vulture Lord
- Removed armor aura

ez mi is pontosan?😄

Thundra petjei full tápak, slow gankhez + kis dmg, meg free ward omg. Ward legtápabb item egész gameben , ezt meg még mozgatni is lehet. Manaigénye meg abszolút nem nagy , simán lehet spammolni. Annó régen dotában madár végén perma invis volt, nem csak 3secig, akkor ez volt egész játék legtápabb skillje mert tényleg maphack volt, azóta legyengítették, és szerencsére azt portolták át.
mondjuk számomra teljesen az... a játék úgy a 20. percben annyira kevés fps-el fut, hogy örülök, hogy ha egy hõssel oda tudok kattintani ahova akarok, nem hogy még mikrozzak is a sok minionnal. gáz, de ez van : \ de pl egy ophelia puzzleboxxal meg helm of "akármi nem tudom az új nevét" kombóval kb legyõzhetetlen ha ügyes.

😄DDD marhafölös skill a call of winter. Szerintem maradj a tetrisnél /a.k.a. TELEP/ 😊)
Inv1sus

Inv1sus
Ajaj, beleremeg a föld amikor a sok pro megszólal. <#szomoru2>

Tudsz adni egy linket ahonnan letudnám tötleni a mapot? Sajnos amit linkeltél nem találtam meg a letöltést. Köszi elõre is!

az több hero-nak is jó, ami egyébként is egy item, tehát a hero-nak még van mellette 4 skillje.
Mind1, használja aki akarja, sztem marhafölösleges.
Ennyi erovel a puzzlebox is szar item? De buta vagy.
illetve egyszer voltak hasznosak: mikor menekülnöm kellett, és beálltam velük blokkolni <#nevetes1>
hát nemtom, én enélkül is 2-0-10es statot csináltam vele xD
sok mana az ahhoz, hogy folyamatosan spawnoljam, amúgy meg pocséklás az egész.
Tundra egy az egybeni mása a dota beli Rexxarnak. és mivel gyakorlatilag folyamatosan tudod idezni oket, ezert gyakorlatilag maphack. folyamatosan egy lepessel mindenki elott vagy...

60 másodperc nagy mepphekk <#idiota>
kb meg tod nézni vele, hogy hanyan állnak a dombon, de amúgy lofasz.
ennél azért kreatívabbak is lehettek volna.
miért ne tudnának? az egyik lassít, elég szemét tud lenni, hisz külön mozgatod... a másik meg egy folyamatos maphack kb...

tundrának mi a faszt tud a második skillje?
csinál két állatot, amik lófaszt nem tudnak csinálni?

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Az van, és van hozzá AI is. HON-ba meglehet valahogy oldani az AI-t?

Aradebil2
rampage a no statos pubok sztárja...batrider ultival elég cuki lett😊

Aradebil2
akkor ha van warcraft3 tft a gépeden,kezdj el dotázni,máshogy nem nagyon fog kiderülni,h bejön-e a játék stílusa,esetlen League of Legends,bár azt nem vágom

Lehet AI ellen is tolni vagy csak rendes humán játékosok ellen? Nem nagyon ismerem ezt a játékstílust és ha megvenném jobban megszeretném nézni. Köszi a válaszokat!

mondjuk starcraft után elég lassú a játék 😄
Hmmm... vagy nagyon ügyes vagyok, vagy csak az ellenfelek voltak balfaszok.

10-0-3 :$
épphogy forditva de m1
Bugos a chronos , nem stunol a curse of ages csak lvl 1 en, kerüljétek.

Inv1sus
Na fogadjunk, hogy én tudok mást is 😛

Aradebil2
csak no statos gamet lehet játszani😞

lol, és nem, rosszul tudtam, bocsi

a 12 pm az éjfél. a 12 am a dél

petecz
Akkor most oda jutottunk ahogy én mindvégig gondoltam. 😄 Szóval ma este 7-tõl kellett volna mennie, de most néztem és 2 órát késtek mert csak 9-kor tudtam lépni! Úgyhogy megy srácok!! 😊 Valaki adna nevet akivel nyomhatnánk? Egyedül nincs kedvem. :S 1800 PSR szintû játékos vagyok!
igen már mennie kéne csak sztem a birkák még nem peccselték fel
Aradebil2
lol tényleg.akkor marad a kérdés,hogy miért nem tudok még mindig belépni a bétás accommal?mostmár legalább felugrk,h vegyem meg,de nem enged be a gamebe :S

Oke, elneztem, de akkor mar mennie kene nem?
"Starting Friday at NOON EST and ending Sunday 11:59pm EST anyone can..."

és csak szólok a 12 pm az dél, az éjfél az 00:00 am
Aradebil2
és ki beszél itt noonról? 12:00 PM az éjfél