6177
![flat,1000x1000,075,f.u1.jpg](https://ih0.redbubble.net/image.364183612.0449/flat,1000x1000,075,f.u1.jpg)
-
scout -
kit? -
én szarkutot, cbben mekkora gyilkos volt :O -
én puppetet :) -
én gauntletet sajnálom :( -
donatus13 #5972 nekem is szerintem :D hát grafikára térve én nagyon örülök ha ilyen marad mert nekem ez pont az atom király kategóriában van végre nem ez a darkos nagyon gagyi fos és nem is túl gyerekes nekem egyszerűen a graf tökéletes volt és a hősök is nagyon tetszettek főleg a behemoth sokkal jobban tetszik mint honban, és lesz dragon knight meg morphling :D ami egy nagyon nagy + :D -
team fortress 2 -
mi az a tf2? -
hm igaz, ez a hülye EA összezavar :D -
milyen második hét...
múlthéten jött mk -
Megnéztem a legujabb patch-et...már értem miért mondjátok, h szar... :D
1alt avatar, 1alt courier...biztos sokat dolgoztak rajta...se uj hös, pedig ez a 2. hét(bár ez annyira nem izgat...), se semmi balance változtatás, pedig nem hiszem, h annyira balance-olt lenne a játék, h ezt megtehessék...
Dota2-t várom már nagyon, remélem lesz olyan magas a szinvonal, mint tf2-ben(mármint a patch-ek kiadása) :)
Bár mivel tf2-ben ennyire bejött a dolog 99%-ig biztos vagyok benne, h teli lesz kozmetikai cuccokkal a játék :)
Egyedül a moddolhatoságra vagyok kiváncsi, de mivel source motor, igy biztos vagyok benne, h ez is lesz simán olyan szinvonalu, mint hon-ban. -
nemtudom, nekem pont a fák tetszenek jobban hon-ban, ahogy dota2-ban láttam a fák egyszerüen csak szétesnek, a hon-ban meg kidölnek...de lehet csak nem figyeltem eléggé oda :)
amugy meg a válasz egyszerü: source engine...egyszerüen nagyszerü dolgokat lehet kihozni belöle, szvsz az egyik legjobb engine. Meg nagy eséllyel még szebb moviek készülnek majd belöle, mint honbol :) -
RaSzTaH #5965 azért ha megnézel egy pár dota2 meccset 1080-ba youtube-on iszonyat különbségek vannak hon és aközött... a dota javára, egyszerűen ahogy meg vannak rajzolva a fák, ahogy mozogsz a karakterrel úgy dőlnek a fák is.. áh , teljesen más, de pozitív irányba (részemről) bár az effektek ugye "lightosabbak" de talán így jobban átláthatóbb az egész -
Nem tudom, nekem így elsőre nem tetszik a Dota 2, nagyon műanyag a grafika, de megveszem. Vén rókaként tudom nem a grafika a lényeg a játékoknál :) -
RaSzTaH #5963 DOTA2 instantbuy -
csak vigyáztam a ratingemre :D -
donatus13 #5961 Szerintem is egy nagy kalap szar lett a hon bár én nem tudom eladni az accomat de azért a dota 2 ben még reménykedem ,hogy azt nem basszák el ennyire... pedig de jó volt a hon is főleg cb n... -
nem is sokat toltad teeeeeeeeee, a tied szinte szűz volt :) -
Én már eladtam :) -
Teljesen egyetértek RaSzTaH kollegával, cb-óta tolom, de tényleg pár hónapja egyre gagyibbá válik ez a jó kis játék :( Lassan én is eladom szerintem az accom, addig is jöhetnek a privik: kb 26 avatar (ebből 4 gold avatar), hangok, 2 taunt, ikonok, courier altok stb..., kb 25k silvercoin értékű cucc -
RaSzTaH #5957 csak én látom űgy hogy a f2p óta a minőség a béka segge alatt van, komolyan egy retardált játékot csinálnak belőle ezzel a sok faszsággal "nyan cat" meg faszom, komolyan debileknek való ez a sok marhaság, ahelyett hogy inkább balanceolgatnának, vicces hogy egy jó játékból hogy lehet szart csinálni pár hónap alatt, de ez az S2-nek mindig is ment ha jól emlékszem az előző játékjaikra...
BTW eladó hon account jópár skinnel, extra bébi taunttal stb... -
hello,
az elmult par napban eleg sokaig tart belogolni. servereket is vagy egyaltalan nem, vagy csak hosszu percek utan talalja meg a jatek. Ez mitol lehet? Nalam van a hiba, lehet ezt javitani valahogy, vagy csak varjak, mig server oldalon tortenik valami?
thx -
Ez pedig rohadt jó.
Főleg a multicast bs -
Hát ez rohadt béna, ebből is csak az látszik hogy a pénz kell nekik, de azt már nem érzik át, hogy mi a nyan cat. -
i like these eyes... :D -
honnan tudod :D lehet csak a monitor miatt látod 2d-nek :D -
Most miért, nyan cat is 2d. -
ja, csak kár, hogy 2d.... -
NEEEEEEEEEEEEEEEEED.
A zenén könnyen lehet segíteni, valszeg már az első napon is lesz olyan mod, ami kicseréli a zenéjét az eredeti nyan catosra. -
úúúú szegény :D -
-
1800 silver coin vagy 600 gold lesz valószínűleg -
De legalább a zene ugyanaz lenne -
donatus13 #5944 hát ez valami marha szar. -
-
ez nagy meccs volt , tegnap láttam :D durva hogy mit fordítottak, pedig sb ölt halomra mindenkit :D -
-
-
female scout pénteken nyan cat courierrel :D -
hun channelen linkelte valaki :D