6177
-
#6017 nem nagyon tudnak külsőre mit kitalálni. :) -
#6016 Cthuluphant
Elvileg jövö héten jön és nem ea-s hös lesz :O
-
#6015 te -
#6014 BTw a Zhepyr tornádója most már beszívja az ellent? Vagy csak én szívtam be? -
#6013 ez meg lol lesz
nem tudom miért de ha ránézek egyből tf2 jut eszembe :D -
#6012 ahaha mennyi dooooom
redditről
új alt majd 1x
-
bceeN #6011 ha veszek 2 db-t (volt rá bőven keret) akkor ennyi idő alatt siman kifarmoltam volna ugyanezt. :> -
#6010 random replay honfórumról
86m 40s
-
#6009 LOL -
bceeN #6008
alapbol 4v5 meg tempestunk
smurf acc
~600 creep 1h 10m
immortal -
donatus13 #6007 én így játszogatok jó ideje és tényleg nagyon jó :D csak feeder vagyok meg oda minden statxd -
#6006 Érdekes, hogy ha az ember úgy áll neki, hogy baromkodva, nem komolyan, mennyivel jobban lehet élvezni a játékot. És még a játék rovására se megy. -
#6005 -
Roy4l #6004 azt mondták nincs most raktáron 1 se:D -
#6003 Bemész a Tesco hipermarketbe és kasszánál kéred, mint a cigit. -
Roy4l #6002 Sziasztok, az a kérdésem lenne hogy hős hogy lehet venni? -
#6001 Szerintem azért ebből sokat többet lehetett látni, mint a spothlight videókból. A csávónak van ráérzése a dolgokra, feelinges videó lett. Inkább a harci adrenalint és a küzdőszellemet próbálta visszaadni ezzel a videóval, ami elég jól sikerült. (Hellbringer összecsuklik, scout a lövéstől megpördül etc ) -
#6000 mert szerintem nem fragvideonak készült, hanem pl trailer stílusú -
#5999 Azt hittem én vagyok az egyetlen :D -
#5998 utálom az ilyen szarokat semmit nem lehet belőle látni végignézni sem érdemes -
#5997 -
donatus13 #5996 Nekem most folyamatosan laggol a játék valamiért a ping kb 60 as de szar.:S vga pedig erős eddig nem is volt gondom. -
#5995 Ugy látom nem kell itt aggodni, h a dota2-nek lesz vmi konkurenciája, mert az $2 nagyon ügyesen bassza szét a saját játékát...patch-röl patch-re egyre szarabb a játék...mostmár nem elég, h minden patch-nél crash-el a játék, ezért hetente tölthetem le az 1gigás klienst, de mostmár nem is akar update-elni a játék, mégcsak fel sem ajánlja, h frissiteni akarom-e...szép munka $2... -
#5994 Remélem beledöglenek a dota2-be ezek a faszlámák. -
#5993 Igen, maintance van már de. 11 óra óta. -
#5992 másnak is le van halva? -
#5991 Kár hogy az összes spotlight videó elején mutogatott harcokból nem lehet látni soha semmit. -
#5990 -
donatus13 #5989 Talán thunderbringer:) -
#5988 mijaza TB?:D -
RaSzTaH #5987 Basic accounttal? mystic vest
Normális accounttal? mystic vest+némi skill -
#5986 Egy 5 fős gank. -
#5985 TB ellen mi jó miden? -
RaSzTaH #5984 TUDOD, nem rajtad, veled nevetünk ^^ -
#5983 Nah nembaj, epénisz növelésre tökéletes kép... :D -
#5982 Nem stat-ra gyúrtam, kb 13/0-nál kezdtem kirakni, mert akkor már látszódott, hogy nem fogunk nyerni, illetve hogy a többiek nem igazán tudnak érdembe hozzászólni. Codexem adott nekünk még egy kis időt, meg esélyt.
-
#5981 Nemtudom...nem szeretem, ha valaki stat-ra játszik, márpedig te ugylátom mással nem nagyon foglalkoztál, ha sikerült gauntletre codex-et kirakni :) -
#5980 Nem vesztettem, hanem vesztettünk. Nem mind1.
Egyébként a gyengébbek kedvéért az a muris számomra a mecsből, hogy rögtön első játékba sikerült immortal-t összehozni.
Annak örülnék, ha nem rejtett, mély kocka irigységből kezdenétek el basztatni, hanem velem együtt mosolyognátok a tényen. Köszi! -
#5979 vesztettél -
#5978 Gondoltam felmegyek egy kicsit gyakorolni a basic-esek közé.
E-penis +1