6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • RaSzTaH
    nem adok 2 hetet a topicnak és ez is úgy fog kinézni mint a LoL ;D
  • VIR2AL
    sziasztok! Tud valaki esetleg újonnan alakuló klánt ? :) már kezdem unni azt, hogy egy csapatmunkára épülő játékban senki se, vagy alig segít valaki a másiknak...
  • j0nNyKa
    nem bírtam ki :[

túl OP vagyok! mert ugyebár vannak OP hősök! ah.
  • Zomil
    ez kb. 2hete állt le, mert megunták :)
  • donatus13
    www.heroesofnewerth.hu
  • Zomil
    Amugy van valami magyar hon-os oldal? Vagy felesleges ilyet keresni? :D
  • donatus13
    ADblock al letiltottam úgy jó:D
  • Inv1sus
    Ezt a rohadt topik logót nem cserélné ki valaki? Fél éve így van már lassan?!
  • Inv1sus
    Látom visszarakták concendence-t 4/5-re. Szívás.
    Jó pár olyan meccsem volt, ahol a csapatom kb 10x megszavaztatta a concendencet, amire én mindig nemet nyomtam, aztán jött az anyázás, ksi afk-k.
    Aztán megnyertük.
  • Inv1sus
    most már egyébként is ki lehet kapcsolni a társ "segítségét". Ezért vannak a patchek. :)
  • Aradebil2
    azért mert ingyen acc-al csak nostatos szerveren lehetett játszani:)
  • Zomil
    persze, h deadwood lategame-ben is 1shot-oljon...nagyon mulatságos lenne(NOT!)

ha ap kell ott a lol, ez nem az a játék :)
  • donatus13
    Én annak örülnék ha itt is lenne ability power mint lolban egyetlen dolog amit átraknék a honba:)
  • Viktor99
    Miért? Ez a szokás bh-val? Hogy amikor van kb 300hp-ja az embernek akkor pakolja rá cuccokat? Kérlek világosíts fel.
  • Aradebil2
    nem hiszem hogy az egy ingyen hétvégés volt,hacsak nem nostatot szoktál játszani:)
  • Viktor99
    Azt én értem hogy van némi különbség a között hogy ha valaki pl csak OP kari ultival öl és ha tud is játszani. De lássuk be, olyan aki megveszi a játékot (rosszabb esetben 8. szülinapra megkapja) az nem sokat fog bajlódni ilyenekkel hogy skill meg minden. Ulti, steal, azt' jó napot.
    Amúgy rosszul fogalmaztam az előző hsz.-ben, azt akartam irni hogy a scoutot könnyűnek hiszik.

Amugy az volt a kedvencem még valamikor amikor volt ingyen hétvége és volt a csapatomban egy BH, aki nyugodt szívvel pakolgatta rám a silencet (ami ugye huzza is le a HP-m), mondván, hogy "többet sebzek". Nem emlékszem mivel csak azt tudom hogy casterrel voltam. Kösz! :D
  • Inv1sus
    Amúgy rosszul írtam még mielőtt valaki összezavarodna: "10/1", "11/8" :)
  • Zomil
    Nah igen, csak arra jó, h a carry elöl last hiteljen, mert late-game-ben szart sem ér :D
  • Inv1sus
    Ha lesz 10 dolláros leárazás lehet megveszem még1x. De ez még odébb van. XD
  • Inv1sus
    Ja könnyű hős, az elején csinálsz 1/10-et vele, aztán hirtelen 8/11 lesz és végül vesztetek. Kb erre jó a hős, ha a csapat nem gondolkodik előre.
  • RaSzTaH
    reméljük sosetöbbet
  • zsakosfrodo2
    Nem valószínű, hogy egyhamar lesz ilyen akció. Talán legközelebb húsvétkor, de fogalmam sincs.
  • MrStokes
    Ez a 10 dollaros vagy ehhez hasonlo akcio varhato esetleg megint valamikor a kozeljovoben ?
  • Zomil
    jah én is erre tippeltem :)

ha már könnyü hös akkor inkább dw... :D
  • RaSzTaH
    2 szó: invi, ninja
  • RaSzTaH
    azért tudhatnád, hogy nem szabad beszólni a kisgyerekeknek, mert megrontod a lelki világukat!!!44!!
    csak hogy példával is éljek, nézd meg mi lett invisusból;D
    Viktor99 - l2p! ha swifttel nem tudsz farmolni szart se érsz, van pár jópár counter is, csak azok kiabálják ki könnyűnek akik kurvára semmit nem értenek a játékhoz, ugyanez igaz a bh-ra, ami max pubon használható a kokkok ellen, ergo biztos szoptál ellenük azért mondod hogy könnyű és csicska. ennyi!
  • j0nNyKa
    aranyos vagy :DD
  • Zomil
    Scout egyáltalán nem könnyü :)
    Csak a nubok azt hiszik. Meg igazábol elég szar hös is, mert 1item és teljesen használhatatlan
  • Viktor99
    Amiért a swift és a BH is. Könnyű és csicska hősök. Ennyi.
  • Zomil
    Azt nem értem a scout miért vonzza a kezdöket, egyszerüen nem birom felfogni :D
  • Inv1sus
    Hátha addig megcsinálják, hogy ne lagoljon be 4-5 naponta a játék egyeseknek.
  • j0nNyKa
    cu @ next xmas
    :)
  • Inv1sus
    Ha még egyszer leáraznák, majd szóljatok.
  • Viktor99
    Én is megvettem magamnak (plusz 2 havernak). Hát kicsit nehéz így, hogy béta óta nem toltam meg azóta loloztunk. Elszoktam a denyoktól meg ettől a gyors játékmenettől :D De attól még hatalmas game és örülök hogy leárazták :)
  • Dobronski
    HOLHOLHOL?
  • Aradebil2
    nah megvettem magamnak karira,pont időben szólt haver:) 2120ft lett a vége;)
  • RaSzTaH
    yay
  • Santata
    A 10 dolláros HON akció holnap estig tart.
  • zsakosfrodo2
    10$ a HoN!

Aki gondolkodott rajta, annak itt az ideje megvenni. :)
  • Kosadzk1
    ha valaki tudna küldeni egy trial keyt megköszönném