6177
-
RaSzTaH #3891 nem adok 2 hetet a topicnak és ez is úgy fog kinézni mint a LoL ;D -
VIR2AL #3890 sziasztok! Tud valaki esetleg újonnan alakuló klánt ? :) már kezdem unni azt, hogy egy csapatmunkára épülő játékban senki se, vagy alig segít valaki a másiknak... -
#3889 nem bírtam ki :[
túl OP vagyok! mert ugyebár vannak OP hősök! ah. -
#3888 ez kb. 2hete állt le, mert megunták :) -
donatus13 #3887 www.heroesofnewerth.hu -
#3886 Amugy van valami magyar hon-os oldal? Vagy felesleges ilyet keresni? :D -
donatus13 #3885 ADblock al letiltottam úgy jó:D -
#3884 Ezt a rohadt topik logót nem cserélné ki valaki? Fél éve így van már lassan?! -
#3883 Látom visszarakták concendence-t 4/5-re. Szívás.
Jó pár olyan meccsem volt, ahol a csapatom kb 10x megszavaztatta a concendencet, amire én mindig nemet nyomtam, aztán jött az anyázás, ksi afk-k.
Aztán megnyertük. -
#3882 most már egyébként is ki lehet kapcsolni a társ "segítségét". Ezért vannak a patchek. :) -
#3881 azért mert ingyen acc-al csak nostatos szerveren lehetett játszani:) -
#3880 persze, h deadwood lategame-ben is 1shot-oljon...nagyon mulatságos lenne(NOT!)
ha ap kell ott a lol, ez nem az a játék :) -
donatus13 #3879 Én annak örülnék ha itt is lenne ability power mint lolban egyetlen dolog amit átraknék a honba:) -
#3878 Miért? Ez a szokás bh-val? Hogy amikor van kb 300hp-ja az embernek akkor pakolja rá cuccokat? Kérlek világosíts fel. -
#3877 nem hiszem hogy az egy ingyen hétvégés volt,hacsak nem nostatot szoktál játszani:) -
#3876 Azt én értem hogy van némi különbség a között hogy ha valaki pl csak OP kari ultival öl és ha tud is játszani. De lássuk be, olyan aki megveszi a játékot (rosszabb esetben 8. szülinapra megkapja) az nem sokat fog bajlódni ilyenekkel hogy skill meg minden. Ulti, steal, azt' jó napot.
Amúgy rosszul fogalmaztam az előző hsz.-ben, azt akartam irni hogy a scoutot könnyűnek hiszik.
Amugy az volt a kedvencem még valamikor amikor volt ingyen hétvége és volt a csapatomban egy BH, aki nyugodt szívvel pakolgatta rám a silencet (ami ugye huzza is le a HP-m), mondván, hogy "többet sebzek". Nem emlékszem mivel csak azt tudom hogy casterrel voltam. Kösz! :D -
#3875 Amúgy rosszul írtam még mielőtt valaki összezavarodna: "10/1", "11/8" :) -
#3874 Nah igen, csak arra jó, h a carry elöl last hiteljen, mert late-game-ben szart sem ér :D -
#3873 Ha lesz 10 dolláros leárazás lehet megveszem még1x. De ez még odébb van. XD -
#3872 Ja könnyű hős, az elején csinálsz 1/10-et vele, aztán hirtelen 8/11 lesz és végül vesztetek. Kb erre jó a hős, ha a csapat nem gondolkodik előre. -
RaSzTaH #3871 reméljük sosetöbbet -
#3870 Nem valószínű, hogy egyhamar lesz ilyen akció. Talán legközelebb húsvétkor, de fogalmam sincs. -
#3869 Ez a 10 dollaros vagy ehhez hasonlo akcio varhato esetleg megint valamikor a kozeljovoben ? -
#3868 jah én is erre tippeltem :)
ha már könnyü hös akkor inkább dw... :D -
RaSzTaH #3867 2 szó: invi, ninja -
RaSzTaH #3866 azért tudhatnád, hogy nem szabad beszólni a kisgyerekeknek, mert megrontod a lelki világukat!!!44!!
csak hogy példával is éljek, nézd meg mi lett invisusból;D
Viktor99 - l2p! ha swifttel nem tudsz farmolni szart se érsz, van pár jópár counter is, csak azok kiabálják ki könnyűnek akik kurvára semmit nem értenek a játékhoz, ugyanez igaz a bh-ra, ami max pubon használható a kokkok ellen, ergo biztos szoptál ellenük azért mondod hogy könnyű és csicska. ennyi! -
#3865 aranyos vagy :DD -
#3864 Scout egyáltalán nem könnyü :)
Csak a nubok azt hiszik. Meg igazábol elég szar hös is, mert 1item és teljesen használhatatlan -
#3863 Amiért a swift és a BH is. Könnyű és csicska hősök. Ennyi. -
#3862 Azt nem értem a scout miért vonzza a kezdöket, egyszerüen nem birom felfogni :D -
#3861 Hátha addig megcsinálják, hogy ne lagoljon be 4-5 naponta a játék egyeseknek. -
#3860 cu @ next xmas
:) -
#3859 Ha még egyszer leáraznák, majd szóljatok. -
#3858 Én is megvettem magamnak (plusz 2 havernak). Hát kicsit nehéz így, hogy béta óta nem toltam meg azóta loloztunk. Elszoktam a denyoktól meg ettől a gyors játékmenettől :D De attól még hatalmas game és örülök hogy leárazták :) -
Dobronski #3857 HOLHOLHOL? -
#3856 nah megvettem magamnak karira,pont időben szólt haver:) 2120ft lett a vége;) -
RaSzTaH #3855 yay -
Santata #3854 A 10 dolláros HON akció holnap estig tart. -
#3853 10$ a HoN!
Aki gondolkodott rajta, annak itt az ideje megvenni. :) -
Kosadzk1 #3852 ha valaki tudna küldeni egy trial keyt megköszönném