6177
-
#3931 oke kosz(azer kivancsi lennek h hol irja mert en sehol nem latok iet) -
#3930 hivatalos oldal, nagy piros betűk, idézem: "30$, no monthly fee" -
#3929 1* -
#3928 Hali!
Erdekelne h h mukoridk a fizetes?Egyszer emgveszem a jatekot es kesz v van havi?
jah es mennyibe kerul? -
Since #3927 Én kb. 5 meccset játszotttam mivel nagyon elment a kedvem a játéktól a társaság miatt. Nagyon érdekelt (érdekel) a DoTa műfaj, de sajnos HoN-ban nincs erre lehetőség hogy valaki netalántán segítséget nyújtson. Sajnos AI is hiányik a játékból ezért már meg sem nyitom nagyon csak a patcheket szedegetem le néha :-) -
#3926 téged az irritált, hogy túl király voltam :(
egyébként sajnos s2-éknek is élni kell valamiből, végülis ennél rosszabbat is kitalálhattak volna
pl. ahogy elnéztem, sokan befizetik azt a 10$-t, hogy legyen egy nemzetiségi zászló a nevük előtt (vagy után, tudja a franc), ami végülis azt mondom, legyen
engem nem zavarna, hogy nekem nincs, ők meg keressék csak a pénzt -
#3925 Na, a micro payment már jobb indok, mert az engem is kurvára irritált. :)
Elvitték a vicc kategória felé az egészet. -
-
RaSzTaH #3923 hon.hu epic fail ^^ -
RaSzTaH #3922 az egész petecz hibája! mutasd magad! ;))
Invi, nálam ott vágta el magát a játék mikor beleraktak micropaymentet...
Teljesen mindegy hogy azt hangoztatják nem lesz előnye senkinek stb... leszarom, engem pl. kurvára zavar ha valaminek más skinje van stb.. stb.. ezzel igenis rontja az én játékélményemet, plusz egy olyan játékra emlékeztet (lásd LoL) aminek a gondolatától is hányingert kapok...
Aradebil: igenis volt visszatartó ereje annak a 30$-nak ellentétben a 10$-al, ha játszottál volna nem csak a beta időszakban akkor tudhatnád hogy mennyire emelkedett a játékosok és a debilek száma, akár csak a hun csatit megnézve is látszik...
emlékszem mikor ott szedtük össze a népet hogy legalább a magyarok egy csatin legyenek, csúcsidőben voltunk 15-20-an!!! max... sőt arra is emlékszem, hogy a sok buzi hülyegyerek akik a LoL-al játszottak hogy osztották a HoN-t hogy az egy szar azt mentek lol-ozni... most meg?! ott bassza mind magát a hun csatin azt verik a nyálukat, hozzájutottak 10$-ért a játékhoz... szimplán ennyiről szólt volna ez (neveket had ne mondjak) -
#3921 http://xltweet.com/show/?id=57595C5D55 -
#3920 Az meg baromság, hogy a 10 dolláros leértékelés miatt nem játszotok, mivel már jóval előtte se voltatok már.
Utólag végiggondolva rájöttem, hogy nem is egy klán létrehozására vagy keresésére kellett volna törekednem (és szerintem nektek se), hanem valami olyan csoport, réteg összehozására, amikbe olyan emberek léphettek volna be, akikkel bármikor lehetett volna egy jót játszani vérizzadás nélkül. Hát jah... -
#3919 Még szép hogy addig volt élet. Utána ugyanis eltűntetek, mint szürke szamár a ködben. Se szó se beszéd. Mégis mi a szarnak kellett volna történnie, mikor pont az értelmes mag eltávozott?
A sok csicska tizenéves megállás nélkül játszik a játékkal, zombul, nem fog egyikőjük se beszélni chatbe semmi értelmeset.
Az is az igénytelenség tetőfoka, hogy pár idióta elindította a magyar heroesofnewerth honlapját a maximum igénytelenül összegányolt rendszerével és pár flood miatt most inkább lekapcsolták az egészet a fórummal együtt, nehogy véletlenül legyen valami.
A faszé kellett megvenni a domaint akkor bazdmeg. -
#3918 elvileg intes ranged support lesz :)
látom skint lolbon koppintották keményen, csak a fegyver különbözik, ejj ejj nem hiszem nem tudnak mást kitalálni -
donatus13 #3917
Nagyon tetszik , support lesz akkor mindenképp fav ha az a hős amy dreamen volt akkor nagyon király. -
donatus13 #3916 Daimond ligás :D azt hiszem ezt benézted.:D -
#3915 "látod? DE! a te stílusod is biztos célravezető: "debil: ha nem lennél balfasz, és kikerülnél a bronz ligából, esetleg találkoznál értelmes játékosokkal ?!" <-- valami ilyesmi. na ezt hanyagold irányomban, köszönöm."
mikor mondtam én ilyet/sértegettelek?egyébként ha nagyon kíváncsi vagy,nem mintha számítana bármit is
de ez már erősen OFF -
#3914 nem 1v1ezek sosem sc2-ben
örülnék, ha kérdeznél, mielőtt mindent megszakértesz helyettem
és igen, sokat játszom random emberrel is
megmutatom, mire gondoltam: kedves "debil": te milyen ligákban játszol sc2-ben? mert azokban a ligákban, amikben én játszom, nincsenek idióták
látod? DE! a te stílusod is biztos célravezető: "debil: ha nem lennél balfasz, és kikerülnél a bronz ligából, esetleg találkoznál értelmes játékosokkal ?!" <-- valami ilyesmi. na ezt hanyagold irányomban, köszönöm. -
#3913 ha nagyon érdekel,bétával végig játszottam,pont HoN megjelenése előtt kaptam sc2 béta kulcsot,így addig szüneteltettem.
1v1ben persze hogy nem találkozol trollal,honban sem találkoznál,vagy ha találkoznál sem érdekelne. játssz pl random allyval bármilyen team gamet,vagy bármilyen custom gamet,pontosan ugyanannyi hülye lesz
egyébként kösz a bókot,ultimate érveid leigáztak -
#3912 haha dettó
bár most 1-2 haver megvette, éppen velük lehet lesz kedvem, majd kiderül
"debil": én a kezdetek óta játszom, te 1 hónapja sem, és okosabb vagy, értem
btw az sc2 most is lent van tálcán, de örülök, hogy ezt is megszakértetted (mellesleg minden ~50. játékban látok 1 beszólást, vagy hülye játékost, szóval..)
ah tudod mit? nem vagyunk egy agyi szinten. -
#3911 ez akkora hülyeség már bocsi hogy fáj...szted a "drága" játékokban nincsenek trollok és idióták?ez nem pénz kérdése,szvsz honban sokkal kevesebb a pöcs mint béta idején[btw én is most vettem meg,rettegj o.O)
játsz mondjuk sc2-vel,60 eurós játék,és ugyanannyi troll mint bárhol máshol -
#3910 nemlehet mindenki pro :D
majd dota2ben lesznek prok addig meg ez van -
RaSzTaH #3909 abszolút egy véleményen vagyunk/voltunk 10$ óta nem is léptem be azelőtt is már hanyagoltam mikor láttam hova zuhan a játék rétege, a magyar csatin is csak novemberig volt élet ahogy hallottam míg csináltuk a "fesztivált"+magyar gameket...
felléptem vmeik nap ismerösök miatt, nézem hun csatin 70+ létszám, végignéztem pár ember statját... mit mondjak jobb hogy nem játszom:)))) -
#3908 miért tők jóaz, egy olyan gémet nem nyomtam amiben ne lettek volna oroszok vagy szerbek :D néha faszgyökerek és owerfeed, néha meg tök olyan mint bármilyen más értelmes játékos -
#3907 Hát egyedül valoban nem egy élmény jászani...bár még mindig jobb a helyzet, mint a lol-ban :D -
#3906 Tényleg nem érted, vagy sarcasm?
Azóta nem játszom a játékkal, mióta volt a 10$-os akció. A 30$ visszatartott egy olyan réteget, akit nem kéne még csak internet közelébe SEM engedni, nemhogy internetes játék közelébe. Na, azok most (a világ minden tájáról) rászabadultak a HON-ra. Köszönöm, nem kérek belőlük. Így is volt már épp elég balfasz a játékban, viszont azokat még kisebb-nagyobb sikerrel el lehetett kerülni. Amikor jöttek az ilyen ingyenes hétvége, és hasonló lófaszok, olyankor mutatkozott meg, hogy mi lenne, ha nem lenne 30$ a játék. Rengeteg balfasz, totál káosz.
Tetszik érteni? -
#3905 Mivel hangsuly a forumon nem létezik, és igy nehéz megállapitani, hogy mond vki vmit, ezért általában smiley-val szokták jelezni, ha vmit nem gondol komolyan.
Amugy se szeretek trollkodni(kivéve LoL topikban ahol a trollkodáson kivül más dolog ugyse történik :D), szoval nem értettem mire ez a beszolás...
De akkor csak én értettem félre...ez van :D
Najó még játékban is jó néha trollkodni mikor meccs elött beirod, h "im from brasil. u?" :D -
RaSzTaH #3904 :( jajj de komolyan vesz itt mindenki mindent -
#3903 Jah hogy ez már trollkodásnak számit...
Nekem8 amugy, visszatérhetünk a havi 1 hsz-hez(aminek általában nem szokott köze lenni a topichoz)... -
RaSzTaH #3902 csak hogy valamit azért írjak is rá, én személy szerint utálom azt olvasni hogy jajj a csapattársaim bénák blablabla és még ehhez hasonló nagyon szép kommentek, amik teljesen feleslegesek és értelmetlenek, csak azt bizonyítják hogy az illető is nem véletlen van azon a szinten és kap ki olyan csapattársakat mint Ő maga, sokan nem akarják felismerni hogy kurvára nem vágják a játékot és ezért hibásak a csapattársak :) no offense, akinek nem inge:P -
RaSzTaH #3901 ne trollkodj, köszi! -
#3900 Ez csodás :DDDD
Amugy nemtom mi ez a sirás, h jajj 10$ volt a játék...
Mintha teli lenne ez a forum spamelve, vagy mintha az elmélyült társalgásba beledumálna valaki... -
#3899 várható volt, nem? mármint, 10$? viccnek is rossz :(
#3893: nem tudom, hogy alap dolog-e firefoxban, de én nyomtam egy jobb klikket a jelenlegi "bannerre", majd saját kép menü, feltöltöttem egy cuki bocisat, és azóta azt rakja oda a nagy méretű semmi helyett
valahogy így:
-
#3898 Látom te is betévedtél az 1hit kill topicba :DDDDD
Amugy felölem lehet Tocsek a hg :)
legalább lesz banner :D -
#3897 Ez elmondva izgalmasabb volt, mint nézve, mivel szart se lehet látni.
Én HONVÉD-re szavazok. Najó inkább nem.:)
Tocsek legyen a boss! 1 vote innen neki -
#3896 aki a tdl-es videót nem értené: a chronos mellett volt 3-4 creep, amiken épp critelt a tdl, így minden crit rá splashelődött a chronosra, emellett még 4-szer procolt a thungerclaw is -
#3895 1 hit-ek
-
RaSzTaH #3894 Tocsek, bár igazából tojok rá :) -
#3893 xD
azért kell HG, hogy rendet tartson meg lecserélje azt a k*rva bannert :D
Én mint témaindító akror elindítom a HG jogért vérremenő szavazást, mondjuk tart péntekig, mindenki ír egy nevet, akit akar HGnak.
Hajrá -
RaSzTaH #3892 már csak ingyenessé kéne tenni a játékot