6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • ToCsEk
  • Nightwish006
    OSZTAKURVA
  • gabeone
    Köszi! A a league of legendsben van opció a hős monitor közepén tartására, míg a minimap segítségével bárhova el tudok menni körülnézni. Bár itt nincs olyan nagy range a hősöknél, hogy ez gondot okozzon.

Rasztah: Tényleg könnyebb kérdezni, egyébként jelenleg nincs telepítve a játék. :)
  • RaSzTaH
    tudom hogy könnyebb kérdezni, de ennyi erővel meg is nézhetted volna options-be :) gl
  • zsakosfrodo2
    Ha a 'c'-t folyamatosan lenyomva tartod, akkor a hősöd középen lesz folyamatosan. Nem tudom hogy ezt be lehet-e kapcsolni, de amúgy sincs értelme végig csak a saját hősödet nézni, mert egy csomó ellenfélnek van olyan range, amivel simán képernyőn kívülről megtámad. Vagy ilyenkor nem tudod megnézni, hogy egy másik lane-en éppen mi történik, kellesz-e oda vagy sem. Szvsz ha nem tetszik így, akkor próbáld megszokni.
  • gabeone
    Szeretném elérni, hogy a monitor közepén mindig a hősömet lássam, fixen. Jelenleg mindig én mozgatom el a kameranézetet.
  • Zomil
    Nem igazán értem mire gondolsz :D
  • gabeone
    A játékban hol lehet fixen rögzíteni a kameranézetet? Köszi előre!
  • ToCsEk

• Nightwish006
    Ha vkinek nemkell az acca vevő vok rá, csak legyen neki jó a moneybookerses utalás :DD
  • Zomil
    soha többet lol.... :D
  • ToCsEk
    ha már mindenki sír hogy nem honozik átjöhetnétek lolba aztán lehetne aprítani az arranged 5v5öket
  • j0nNyKa
    nah ja akkor úgy, igazából azért is írtam, hogy nem lényeges, mert nem egy kategória a 2 játék :)
  • Zomil
    Azért lol nem sokkal elöbb volt, csak a bétája indult el pár honappal elöbb :)
  • Aradebil2
    olyat akkor kapsz,ha veszel ingame coint,amit ingame szarságokra lehet költeni(egyelőre...),spéci ikonokra,modellekre stb
  • gabeone
    Köszi! A promo kód mire alkalmas? 10$-ért reklámozza a weboldal.
  • j0nNyKa
    1) Nem, távolról sem ugyanaz a játék.

2) Ki tudod próbálni: http://www.heroesofnewerth.com/trial.php.

3) LoL volt előbb, de ez igazából nem érdekes.

4) Csak online lehet megvenni, digital download rendszerrel, 30$-ért.
  • gabeone
    Hello Urak!

Infot szeretnék kérni. 3 napig betegre játszottam magam a League of Legends-el, nagyon tetszik a játék, rákaptam az ízére és ha jól látom, a HoN ugyanaz a játék, csak még szebb/jobb kivitelezésben. Nem tudom időben melyik jelent meg előbb. A HoN-t, hogy tudom kipróbálni, hol lehet megvenni? Úgy értem, csak online? Dobozos vagy steames verziót nem találtam..
  • Nightwish006
    Vkinek van moneybookerse? Csak ott van lovém, kiutalni nemtom, mert minuszos a bankszámlám, és nincs kedvem most 3rugót oda adnia köcsög banknak, a köcsög hon meg nem fogad el moneybookerst, szal vkinek vmi jó 5let? :DDD
  • j0nNyKa
    spambot ellen egy hitelesito rendszert megirni 3 es 4 perc koze eso muvelet, nehogymar ez allitsa meg a magyar hon oldalt :)
  • petecz
    Hát kijött a 2.0 akkor nagy csalódás volt, de most már újra kezdtem játszani. Az oldal, igen, a fórumot elárasztották a spam botok, lekapcsoltam, így az oldal se látszik. Ez van már x ideje. Látszik hogy a tulaj és a webprogos srácot mennyire érdekli, ami szomorú, mert hozzám jelentkezett egy baráti társaság hogy szívesen vinnék tovább. Adtam nekik emailt, ennyit tudtam tenni.
  • RaSzTaH
    ki kell hogy oktassalak, invi sokat tett a magyar közösségért! - mindenkinek árulta az accountját, aztán mikor vevő lett volna rá meghátrált, nyilvánosan vergődni -> fun :)
  • RaSzTaH
    múltkor felnéztem, kérdeztem pár embert, se híred se hamvad, is it the end?:P
  • petecz
    Hm, szóval láttam felröppent a nevem. Nem tudom mi lesz a hon.hu vagy a magyar honos "közösség" jövője, de azért nem fair leszólni az (volt) oldalt. Lehet nem volt a legjobb rendszer, de korrekt volt. Én és még páran sokat dolgoztunk vele. Kérdem én invisus, te mit tettél a magyar honos társaságért. És ne vedd rossz néven, de mielőtt leoltunk dolgokat vagy személyeket, gondolkozzunk el rajta miért és hogy tényleg megérdemli e. Köszöntem.
  • j0nNyKa
    ültem lassabb netnél, és érezhető volt, hogy az egész topic betöltés vár a német website-ra
  • ToCsEk
    szerintem teljesen mind1 honnan tölti be :)
    átírtam
  • j0nNyKa
    ez meg mindig nem magyarazza meg, hogy miert kell minden oldalbetoltesnel egy nemet weboldalra varakozni :)

legalabb linkeld mar at, hogy innnen toltse be:

http://jonny.frogz.hu/upload/sg2cze.png
  • ToCsEk
    van ez a nagy kép valamelyik topicba, lementettem gépre, kivágtam belőle ekkora részt, elmentettem, majd feltöltöttem és lám, itt is van :)
  • j0nNyKa
    paintben hol kell megadni hogy http://h-3.abload.de/img/sg2cze.png ? :)
  • ToCsEk
    :D összepainteltem gyorsan hogy legyen valami, aki tud csinálhatna valami durvát :D
  • Inv1sus
    Köszönjük az új bannert! Bár sztem túl magas. :D
  • brave90
    ez igaz! ezt a linket én is google-vel találtam meg
  • setuh
    koszi,de mennyire gane szajt mar semmit nem lehet megtalalni rajta..
  • brave90
    ezzel a tudással felmegyek dota publikozni ott is szidni fognak public game-ban.. HoN-ban legalább vannak "noob game"-ek, igaz a többség nem noob aki fellép.. ilyen 99%-1% esélyekkel szokott indulni a játék noob gameben az ellenfél javára.. szóval kicsit elkesetírő hogy nem nagyon van esélyem megtanulni sem..

trial accot itt regeltem: http://www.heroesofnewerth.com/trial.php
    10 ingyen játék van benne! nekem még 4 van vissza, ezért akarom megvenni.. de még nem találtam megoldást hogy, ezért írtam hátha ti tudtok segíteni
  • setuh
    trial accot h csinaltal?
  • Aradebil2
    sztem amíg nem sikerül szerezned egy kártyát amit elfogadnak,addig dotázz,játék mechanikáját 95%-ban,hősöken 30%ban meg lehet tanulni
  • brave90
    én csináltam trial akkot, játszottam vele pár kört, nagyon tetszik! kegyetlen jó game, csak 2 gondom van vele...

1: a maestro kártyámat nem fogadja el a rendszer így sehogy sem tudom a 30 dollárt befizetni (paypal sem szereti) így nem tudom hogy oldhatnám meg??

2: mivel dota-val nem játszottam így semmi alapom nem volt HoN előtt.. egy kezdőnek mi esélye van megtanulni a hősőket, a cuccokat hozzjuk, stb, hogy ne noobozzanak le állandóan noob game-ben is??
    esetleg valaki segítene ha sikerül kifizetni a játékot?
  • Zomil
    Geometer's Bane-nek szépen felment az ára :O
    Zephyr kapott egy fincsi buffot, Slither ward nerfje meg szerintem kicsit tul erös lett
  • Aradebil2
    kemény nerfek,érdekes
  • j0nNyKa
    igazad van, levették

már béták óta állandóan az volt a szemem előtt, hogy 30$ 30$, de most ugye a goblin coint reklámozzák nagyon, aztán a játék ára ezek szerint már nem is fontos...

na mind1, 30$, az a lényeg