Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Noob kérdés tudom, de nem találom sehol...
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
Most kezdem tanulgatni ezt a (free hét van/volt) játékot egyenlõre sajnos elég kevés sikerrrel. Ha valaki esetleg tudna segíteni mit h kell kéne csinálni azt nagyon megköszönném. Lehetõség szerint elmagyarázni kéne (szóval nem leírva) szóval mikrofon legyen az illetõnek.
Elõre is köszönöm a fáradozást.
"5on5 SD 1700+" <- ilyesmikkel szoktam próbálkozni.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Van erre valamifele trukk?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
1700 felé meg jó lenne jutni, de a psr sok rossz tulajdonsága mellett azért úgy nagyjából jó helyre rak be, 1700-hoz még gyenge vagyok
nana, a cs communityben is megvolt a gyökér banda, meg az értelmes banda
sõt, talán a legértelmesebbje ott volt, csak mivel rengetegen játszották, sok volt a nyomorult is - de arányában kevesebb, mint pl. a codosok között, azok valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag egytõl egyig retardok voltak 😊
egyébként pedig 1700+ -os játékokban minden 50-bõl van egy balfasz, amúgy jókat lehet játszani
lehet úgy kreálni, amikor servert választasz, válaszd a practice servert, ott azt csinálsz amit akarsz. botok nincsenek, de olyan hõst raksz be (aki csak ácsorogni fog ott) amilyet akarsz
ja, és felejtsd el az em-t (easy mode), az sokkal gyorsabb mint a normal, és szerintem baromság az egész. ne szokj hozzá.
A probahet kereten belul kiprobaltam a jatekot, es igy elsore rettentoen gyorsnak tunt a tempo.
Lehet ugy jatekot krealni, hogy megnezegessem mukodes kozben a skilleket, hogy rajtam kivul nincs mas bent?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
az zavar igazán, hogy "régebben" azért ez nem volt, amikor warcraft3-aztam vagy sc-ztem, akkor nem számított ennyire, hogy ki hány éves... akkoriban a gyökerek mentek cs-zni, tiszta sor volt, ha nem akarsz tizenéves hormonzavaros frusztrált kiskölkökkel játszani, nem mész cs-zni. mentél q3-azni, ut-zni, cod-ozni akár egy idõben. vagy wow-ban egyszerûen elkerülted a bloodscalp szervert, és meg volt oldva a probléma. tudom, itt el kell kerülnöd a pubot, de nekem se idõm se affinitásom klánban játszani. najó, nem sírok tovább, nagyságrendekkel jobb a helyzet amióta retail a játék.
igen, régen neten a 12-14 éves korosztály alkotta a balfasz squadot, és az "öregek", a 17-20 évesek voltak a normálisak
manapság ÚGY BUTA MINDENKI AHOGY VAN, de úgy komolyan.. szerintem ez már nem is korhoz kötött - aki fiatal, az azért buta, aki meg idõsebb, az azt hiszi magáról, hogy okos, és még lehet, hogy rosszabb.. :/
de egyébként ahogy írtad is: ignore, tényleg nagyon jó dolog, minden balfaszból egészen pontosan elég 1 sor, többre nem vagyok kíváncsi
inkább játszok végig kussolva, senkivel sem chatelve, ámde nyugodtan, és higgadtan, minthogy beszálljak a szájkaratéba, és ne a játékra figyeljek
ajánlom neked is, látványosan jobban lehet játszani, ha nem a butaságra figyelsz 😊
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
de ha belõled ekkora frusztrációt vált ki egy-egy kisgyerek beszólása akkor fordulj orvoshoz😊
30 dollár tényleg nem sok pénz, DE fórumon láttad volna mennyi cry ment miatta hogy hú de drága, meg miért fizessünk érte mikor egy ez dota koppintás (és hát a dota "ingyen" van,kár hogy azért is fizetni kéne😛), és nem mind a környezõ országokból volt:p
az hogy 14 évesek játszák? ahogy lereagálják a dolgokat, ahogy beszélnek angolul, ahogy vinnyognak a mikrofonba. aki ugat, az szinte 90%ban nagyon fiatal. aki megszólal, hogy ugyanmár ne így csináld hanem úgy, az már idõsebb. ez tényleg ilyen egyszerû.
és amúgy az a koszos 30 dollár csak itt a balkánon tarthat egyáltalán bárkit vissza, akár csak 300 km-rel arrébb ha elbaszta az accountját csinál másikat, nagy bumm, 30 dollár, 3 meki
anno megkérdeztem egy gyereket hogy ebbe nekem mi a jó, hogy berohansz 5 közé és meghalsz!? válasz: úgyis csinálok másik accot.... jah bocsi 😊 akkor mirõl is beszélünk? itt legalább már van report funkció, ha nem is figyelik, azért érezhetõen kevesebb lett a feed/flame is, amúgy lehet hogy valami alacsony psr-el rendelkezel, mert magasabb tierekbe azért jóval kevesebb ilyen "hülyegyerek" van.
Az idiótaság sajnos tényleg nem kor függvénye mint skill is írta, találkoztam már értelmes fiatallal és retardált idõsebbel is.. 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Hol találok jó modok ami ennél a verziónál is müködik?
Unitframes pl...köszi!
szerintem simán jó
http://www.joystiq.com/2010/08/03/heroes-of-newerth-free-to-play-this-week/#continued