6177
-
#3971 -
#3970 OSZTAKURVA -
gabeone #3969 Köszi! A a league of legendsben van opció a hős monitor közepén tartására, míg a minimap segítségével bárhova el tudok menni körülnézni. Bár itt nincs olyan nagy range a hősöknél, hogy ez gondot okozzon.
Rasztah: Tényleg könnyebb kérdezni, egyébként jelenleg nincs telepítve a játék. :) -
RaSzTaH #3968 tudom hogy könnyebb kérdezni, de ennyi erővel meg is nézhetted volna options-be :) gl -
#3967 Ha a 'c'-t folyamatosan lenyomva tartod, akkor a hősöd középen lesz folyamatosan. Nem tudom hogy ezt be lehet-e kapcsolni, de amúgy sincs értelme végig csak a saját hősödet nézni, mert egy csomó ellenfélnek van olyan range, amivel simán képernyőn kívülről megtámad. Vagy ilyenkor nem tudod megnézni, hogy egy másik lane-en éppen mi történik, kellesz-e oda vagy sem. Szvsz ha nem tetszik így, akkor próbáld megszokni. -
gabeone #3966 Szeretném elérni, hogy a monitor közepén mindig a hősömet lássam, fixen. Jelenleg mindig én mozgatom el a kameranézetet. -
#3965 Nem igazán értem mire gondolsz :D -
gabeone #3964 A játékban hol lehet fixen rögzíteni a kameranézetet? Köszi előre! -
-
#3962 Ha vkinek nemkell az acca vevő vok rá, csak legyen neki jó a moneybookerses utalás :DD -
#3961 soha többet lol.... :D -
#3960 ha már mindenki sír hogy nem honozik átjöhetnétek lolba aztán lehetne aprítani az arranged 5v5öket -
#3959 nah ja akkor úgy, igazából azért is írtam, hogy nem lényeges, mert nem egy kategória a 2 játék :) -
#3958 Azért lol nem sokkal elöbb volt, csak a bétája indult el pár honappal elöbb :) -
#3957 olyat akkor kapsz,ha veszel ingame coint,amit ingame szarságokra lehet költeni(egyelőre...),spéci ikonokra,modellekre stb -
gabeone #3956 Köszi! A promo kód mire alkalmas? 10$-ért reklámozza a weboldal. -
#3955 1) Nem, távolról sem ugyanaz a játék.
2) Ki tudod próbálni: http://www.heroesofnewerth.com/trial.php.
3) LoL volt előbb, de ez igazából nem érdekes.
4) Csak online lehet megvenni, digital download rendszerrel, 30$-ért. -
gabeone #3954 Hello Urak!
Infot szeretnék kérni. 3 napig betegre játszottam magam a League of Legends-el, nagyon tetszik a játék, rákaptam az ízére és ha jól látom, a HoN ugyanaz a játék, csak még szebb/jobb kivitelezésben. Nem tudom időben melyik jelent meg előbb. A HoN-t, hogy tudom kipróbálni, hol lehet megvenni? Úgy értem, csak online? Dobozos vagy steames verziót nem találtam.. -
#3953 Vkinek van moneybookerse? Csak ott van lovém, kiutalni nemtom, mert minuszos a bankszámlám, és nincs kedvem most 3rugót oda adnia köcsög banknak, a köcsög hon meg nem fogad el moneybookerst, szal vkinek vmi jó 5let? :DDD -
#3952 spambot ellen egy hitelesito rendszert megirni 3 es 4 perc koze eso muvelet, nehogymar ez allitsa meg a magyar hon oldalt :) -
petecz #3951 Hát kijött a 2.0 akkor nagy csalódás volt, de most már újra kezdtem játszani. Az oldal, igen, a fórumot elárasztották a spam botok, lekapcsoltam, így az oldal se látszik. Ez van már x ideje. Látszik hogy a tulaj és a webprogos srácot mennyire érdekli, ami szomorú, mert hozzám jelentkezett egy baráti társaság hogy szívesen vinnék tovább. Adtam nekik emailt, ennyit tudtam tenni. -
RaSzTaH #3950 ki kell hogy oktassalak, invi sokat tett a magyar közösségért! - mindenkinek árulta az accountját, aztán mikor vevő lett volna rá meghátrált, nyilvánosan vergődni -> fun :) -
RaSzTaH #3949 múltkor felnéztem, kérdeztem pár embert, se híred se hamvad, is it the end?:P -
petecz #3948 Hm, szóval láttam felröppent a nevem. Nem tudom mi lesz a hon.hu vagy a magyar honos "közösség" jövője, de azért nem fair leszólni az (volt) oldalt. Lehet nem volt a legjobb rendszer, de korrekt volt. Én és még páran sokat dolgoztunk vele. Kérdem én invisus, te mit tettél a magyar honos társaságért. És ne vedd rossz néven, de mielőtt leoltunk dolgokat vagy személyeket, gondolkozzunk el rajta miért és hogy tényleg megérdemli e. Köszöntem. -
#3947 ültem lassabb netnél, és érezhető volt, hogy az egész topic betöltés vár a német website-ra -
#3946 szerintem teljesen mind1 honnan tölti be :)
átírtam -
#3945 ez meg mindig nem magyarazza meg, hogy miert kell minden oldalbetoltesnel egy nemet weboldalra varakozni :)
legalabb linkeld mar at, hogy innnen toltse be:
http://jonny.frogz.hu/upload/sg2cze.png -
#3944 van ez a nagy kép valamelyik topicba, lementettem gépre, kivágtam belőle ekkora részt, elmentettem, majd feltöltöttem és lám, itt is van :) -
#3943 paintben hol kell megadni hogy http://h-3.abload.de/img/sg2cze.png ? :) -
#3942 :D összepainteltem gyorsan hogy legyen valami, aki tud csinálhatna valami durvát :D -
#3941 Köszönjük az új bannert! Bár sztem túl magas. :D -
brave90 #3940 ez igaz! ezt a linket én is google-vel találtam meg -
#3939 koszi,de mennyire gane szajt mar semmit nem lehet megtalalni rajta.. -
brave90 #3938 ezzel a tudással felmegyek dota publikozni ott is szidni fognak public game-ban.. HoN-ban legalább vannak "noob game"-ek, igaz a többség nem noob aki fellép.. ilyen 99%-1% esélyekkel szokott indulni a játék noob gameben az ellenfél javára.. szóval kicsit elkesetírő hogy nem nagyon van esélyem megtanulni sem..
trial accot itt regeltem: http://www.heroesofnewerth.com/trial.php
10 ingyen játék van benne! nekem még 4 van vissza, ezért akarom megvenni.. de még nem találtam megoldást hogy, ezért írtam hátha ti tudtok segíteni -
#3937 trial accot h csinaltal? -
#3936 sztem amíg nem sikerül szerezned egy kártyát amit elfogadnak,addig dotázz,játék mechanikáját 95%-ban,hősöken 30%ban meg lehet tanulni -
brave90 #3935 én csináltam trial akkot, játszottam vele pár kört, nagyon tetszik! kegyetlen jó game, csak 2 gondom van vele...
1: a maestro kártyámat nem fogadja el a rendszer így sehogy sem tudom a 30 dollárt befizetni (paypal sem szereti) így nem tudom hogy oldhatnám meg??
2: mivel dota-val nem játszottam így semmi alapom nem volt HoN előtt.. egy kezdőnek mi esélye van megtanulni a hősőket, a cuccokat hozzjuk, stb, hogy ne noobozzanak le állandóan noob game-ben is??
esetleg valaki segítene ha sikerül kifizetni a játékot? -
#3934 Geometer's Bane-nek szépen felment az ára :O
Zephyr kapott egy fincsi buffot, Slither ward nerfje meg szerintem kicsit tul erös lett -
#3933 kemény nerfek,érdekes -
#3932 igazad van, levették
már béták óta állandóan az volt a szemem előtt, hogy 30$ 30$, de most ugye a goblin coint reklámozzák nagyon, aztán a játék ára ezek szerint már nem is fontos...
na mind1, 30$, az a lényeg