6177
-
#4011 össze lehet azt szedni nekem is jelenleg 1500+ silverem van mm játékokból, nem is költöm el egészen március közepéig, amikor 1 éves lesz a hon, remélem beválik a tervem és az 1 éves évforduló miatt lesznek szép akciók :) -
#4010 Rossz hírem van srácok. Megvettem újra. _Inv1sus_ a nickem -
#4009 rock n roll legivel az a baj,h jack black hangokkal adná csak igazán.bár biztos lesz olyan mod h működjön az alt avatarral is,akkor lehet megveszem:) -
#4008 nem igazán tévedtek eddig még :) -
petecz #4007 Jön valkyrie alt avatar. Fuck yeah! -
#4006 azt honnan vették, h int-es lesz? én azt olvastam valahol, h agi :) -
#4005 http://forums.heroesofnewerth.com/showpost.php?p=12921522&postcount=51
Én erre szavaznék.
Btw, kaptam zsetont egy nagyobb projektemért, lehet lesz pofám venni egy accountot. Nem mintha sok mindenkit érdekelne, de lesz@rom. -
#4004 rasztah röffentsd össze a teamet max 2 hét és jövök (reszkessetek)
Aluna - Next Upcoming Legion INT Hero
többi -
#4003 kár h csak pénzért vett goldból vehető meg(sima pénzből nem hiszem h bárki is összegyűjtené) -
#4002 Ezt az announcet még meg is venném, mivel nagy duke rajongó vagyok. -
#4001 -
#4000 Meg kellene venni újra a játékot
Valaki megkérdezné nezoldert, hogy szokott-e lagozni még a játék nála? -
#3999 nagy peccs,még nagyobb bughalmazok;) -
#3998 kerüld a magyarokat kerülő egyedeket is;) ez aztán a szép mondat -
RaSzTaH #3997 mint hefner?:) - kerüld a magyarokat kerülő egyedeket is;) -
#3996 1800-1900 psr (ezt elírtam) -
#3995 Nem tom, de szerintem kb az 500+ magyarból azért van lazán 40+ fő, aki jól tolja a játékot, nem anyázik, noobozik stb és használnak ts-t ventrit stb. Van azért jópár magyar akik 1800-1900 tsr között mozgolódnak, és ott már azért gyakorlatilag zéró a noobok száma. Meg ha az ember nem annyira ügyes azért egy fix csapatban, ahol használnak valamilyen kommunkiáló progit sokkal jobban boldogul, mint a pubokban. Szedd le a tsr nevű modot sokat segít, 4-5 alatti tsrű emberekkel szóba se állj :) -
RaSzTaH #3994 cw-ztek még amúgy? 2 hónapja nem láttam hon-t, jelenleg nem is "hiányzik" de majd meglátjuk, ha lesz valami mozgolódás klán terén lehet visszajövünk, tudod nincs 5.ünk :) -
RaSzTaH #3993 nézd, nem kötekedésből de miért kell vészmadárkodni minden egyes embernél aki netán magyarokkal akar játszani?! -
Hugh Hefner #3992 hát ha a cs communityt kibírtad nem lesz bajod a magyarral, de erősen javaslom hogy kerüld el a magyar szót itt (is), mert nem jársz jól -
petecz #3991 bizony :) -
RaSzTaH #3990 ?! -
#3989 szakadj már el a wowtól, jer vissza honozni! -
RaSzTaH #3988 /join hun -
EchoOne #3987 Köszi a biztatásokat és a linket. Nagyon jó a játék. Bár valami LFG rendszert csinálhattak volna na mi1 :) Remélem találkozok majd magyarokkal is. -
#3986 szerintem kb. 500 fő tolhatja -
#3985 http://www.heroesofnewerth.com/trial
Itt tudsz regisztrálni trial accot, szerintem próbálgasd a játékot amíg megveszed, 4éves dota tapasztalattal szerintem 1-2 hét és belerázódsz egyébként.:) -
#3984 Manapság mennyi magyar tolja a HOn-t. Valaki megtudja nekem mondani? -
#3983 Ha 4évig Dota-ztal és nem teljesen alap szinten, akkor sok problémád nem lesz itt sem :)
Viszont Lol butit rendesen, én is hosszabb lol-ozás után kezdtem el ujra hon-ozni és a lol inkább elvesz a skill-böl mint hozzátenne :P -
EchoOne #3982 Halihó, Sziasztok!
A következő a helyzet: 24 éves vagyok. Melózok mellette Egyetemre járok és ha van kis szabadidőm horgászom és airsoftozok. Jövő héten valószínűleg megveszem az accom. Vállalkozó szellemű játékosokat keresek akik nagy körvonalakban elmutogatják mit is lehet kihozni a játékból. 4év dota 5 év WoW 3 év CS és kb. 6 hónap LOL a mércém tehát valamit konyítok a dolgokhoz. Előre leszögezném, hogy értelmes emberekkel szeretnék játszani akik tudnak emberien bánni más játékosokkal. Noobozásra lámázásra szarozásra nem vagyok kíváncsi. Skypom Msn-em van. TS és Ventri telepítve. Nagyából utánna olvastam a játéknak. Amit nem tudok azt lefordítom vagy kérdezek.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
UI: Megjegyzésekkel kíméljetek. köszi -
#3981 Most én vagyok a hülye vagy régen tényleg meg lehetett nézni a patch beli változásokat a főoldalon lent, a verziójelzésnél? Esetleg mindkettő? -
#3980 Ws mostantol op... :D
amugy meg "everytime we touch, i get this feeling..." :D -
#3979 -
#3978 Beardulon has been renamed to Booboo -
#3977 csak megjött a peccs szobat reggelre o.O -
#3976 MOSTMÁR -10 a psr-je :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3975 Az igen :D
Mondjuk csodálom, h még nem bannolták, mert ezt normális játékkal nem lehet összehozni :D
Amugy ma jön az uj hös kiváncsi leszek rá, ez a belebujok a másik hösben érdekes képességnek tünik. -
#3974 apm 16
Ez alszik játék közben, vagy wtf? Percenként 16x a holdot megnyomja egy átlagos játékos:D -
#3973 Nagyon profi a srác. -
#3972 negatív psr-es srác is volt állítólag,igaz csak mesélték:D