6177
-
#4051 -
#4050 Eladó a heroes of newerth accountom. Pm me, ha érdekel valakit. -
#4049 feltöltötték a raktárt biztos :). -
#4048 Nemrég még 2ezer valahány key volt hátra. -
#4047 Alienware : Free 100 coins and chance to win m17 -
#4046 igen -
gabeone #4045 A HoN-ban alapból elérhető az összes hős? -
RaSzTaH #4044 ? -
petecz #4043 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
RaSzTaH #4042 valószínűleg nem véletlen nem jutsz feljebb -
#4041 Majd ezt észben tartom, ha late carryvel leszek. -
#4040 Csak 30perc után van 4/5-ös concede. -
donatus13 #4039 Talán, de az viszont jó ,hogy hisztiroham mentes magyarból viszont sok van. -
#4038 Bár az is lehet, hogy fel kéne jutnom a jó öreg régi 1700-as tartományba és akkor megoldódna valamennyire a problémám. Csak hülyék szintjén nehéz keresztüljutni, fantasztikusan blokkolják az "alacsonyIQ" nevű spéci tűzfalukkal. Na de ez volt az utolsó gondolatom egyhuzamra -
#4037 Húznának a búsba, mert hajtanak a coinra vagy én nem tudom. Igaz, hogy enemy csapatában nincs egy igazi carry-s late hero, nekunk meg van ketto is. Kikészít a nyafogás: we can't win, glacius feeded etc. -
#4036 Nehéz olyanokat találni, akik nem hasonlítanak donatus13-ra.
Zomil: Mi ez a 30 perces korlát? Erről lemaradtam. Hogy is működik? -
donatus13 #4035 Hagyjad már elég volt a ostoba nyafogásából ne etesd a trollt. -
#4034 mirét játszol idegenekkel? nem hiszem hun csatin nincs 4magyar még -
#4033 forditani leginkább akkor lehet, ha a többiek akarnak játszani...
Azzal, h 30perc után is nemmel szavazol(régi rendszer), csak a másik 4 játékost szopatod, akik már huznának a busba, de te még tolnád...elég önzö felfogás...
30perc elött viszont én spec. nagyon ritkán concede-elek, szeretek a végsökig küzdeni. Ez a 30perces korlát sztem jol el van találva. -
#4032 Egyébként úgy vettem észre, hogy még több gané player van mostmár a honban. Pedig olyan sok időt szerintem nem töltöttem el nélküle.
Olyanokat csinálnak, hogy direkt hagyják az embert meghalni valamiféle bosszúból, beállnak afk-zni (match makingbe ez nincs figyelve egyébként?). Régen (1-2 hónapja :D) nem volt ennyi. -
#4031 Kimondottan utálom ezt az idióta felfogást. Nem egyszer lett megfordítva egy meccs annak idején, amikor még mindenkinek bele kellett egyezni és én meg nem nyomtam yes-t.
Csak a síros szarlámák feladják kapásból. Az esetek 80%-ba lehetne fordítani a meccsen. -
#4030 lol... :D
Ha 30perc után 4játékosnak nincs kedve már folytatni, akkor nagy eséllyel késöbb se lehet nyerni(ha lenne is, de ök már feladták akkor már mind1) :) -
#4029 Ez a 4/5 arányú concendene elbaszta a játékot faszán. -
#4028 8nap alatt mi történt? XD
nem hiszem hogy itt több lenne a noob mint lolban xD ott 2gambeol 10embert reportolok általában leavelés és atom feedelés miatt xD -
RaSzTaH #4027 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4026 Eladó Heroes of Newerth Account. Pm me. -
#4025 Aki szeretne regisztrálni, az ezen a linken tegye meg pls.
Így kapok 500 coint, miért meghívok valakit a játékba. -
#4024 Ugyanolyan, mintha csinálnál megint egy accountot. Egyszerre csak az egyikkel lehet bejelentkezni.
ui: Valahol meglehet nézni a heroes of newerth oldal régebbi híreit? -
donatus13 #4023 Valaki eltudja mondani mi az a sub account? -
#4022 Csak nekem nem működik a sima updatelés? -
#4021 Nah Aluna mégis intes carry :)
Érdekes, eléggé erösnek tünik igy a spotlight video alapján. -
#4020 Ez jó volt :D -
#4019 mondjuk a legutobbi armadon bug-tol :DD -
donatus13 #4018 Tőled -
#4017 És virtuális szorulásod mitől szokott lenni? -
#4016 Na ilyenektől van nekem virtuális erekcióm! Ószom kis hős :D -
#4015 mikor az elsö info megjött rola, már akkor is agi carry-nek mondták sokan, és erre a video is bizonyiték :)
amugy érdekes az ultija, kiváncsi vagyok mennyire variálja meg a skilljeit
egyedül a bambusz zavar a kezében :D
de szombat reggel minden kiderül :) -
és tényleg elég meredek intes heronak -
#4013 -nem -
#4012 Hát szerintem nem ilyesfajta akciók lesznek. Arra mennek rá, hogy több játékosuk legyen, nem arra, hogy nem a már meglévőknek legyen jó :o.