6177
-
#4091 Na már te is megvetted? Akkor lehet nekem is ideje lenne :D
Amúgy meg azóta verziót váltott gondolom, és azzal meg nem jó. Tegnap néztem a modolós fórumot, még van vagy ezer féle, gondolom azok jók lesznek. -
Masakari #4090 Hali!
Kérdés:Most vettem meg a hont de régen volt 1 hangfileom ami UT-sra cserélte le a dolgokat,és ez a mostani honnal működik vagy csak kizárólag azok jók amiket a shopban lehet venni? -
#4089 Köszi. Ez szerintem még nekem is hasznos. :P -
donatus13 #4088 Spam alert? utálom az akciókat -_-
-
#4087 Ez a no stat meg mi merre hogy? :D -
#4086 az acc név az itt amivel a játékba is belogolok? :D vagy külön kell nevet adni mint lol-ban majd játékon belül? :D -
#4085 accod meg írjad lefele, vennélek felfelé friendsbe ezerrel :)
-
#4084 gubb egy jó tanács pár hétig nostatokat menj, ha nem tudod mi az kérdezd meg online, /join hun a chatbe van fennt midig 60 magyar csak lesz aki segít, vannak jó arcok is :) A lényeg ne szard el a statodat az elején nostatot menj és sose leavelj -
#4083 mineden nap on vagyok este 9-től 11-ig, hétvégén hajnal 2-ig :) -
#4082 Gubb ez az év jó híre végre együtt egy játékban megint, már csak doom kellene gyáááááááááááááááááááááááááá -
#4081 honcast.comot nézegesd sokat, ha kérdésed van bátran írj nekem mindenre válaszolok :) -
#4080 bazz gubesz
ember mi az accod neve, este vagyok mindig hívjad doomistát is silvermage néven megtalálsz -
#4079 ty :) -
#4078 kezdöknek ez hasznos lehet :) -
#4077 Na ennyiért megvettem én is :D Tippek kezdő HoN-osnak esetleg pár oldal ahol vannak leírások/tippek? :D -
#4076 :D
hu gec tegnap nyomtam egy no statos meccset :D
hát őőő xD kcisit nagyon láma voltam :D, igaz esélyünk nem volt 3v5ben xD -
#4075 háh,nekem még 2100 volt karácsonykor,az a fránya dollár árfolyam:D -
#4074 Ezt hívják shortolásnak: drágán eladom, olcsón visszaveszem és a kettő különbözetét nyerem :P -
#4073 1930at vont le kártyáról, ennyiért hülyének is megéri :D -
#4072 Lol, nemrég adtam el a második accom. Lehet most megint veszek egyet vagy kettőt, hogy keressek is rajta valamit :D. -
petecz #4071 Yay dona! :) thenksz -
petecz #4070 ja okes, tenyleg :) -
donatus13 #4069 Két haveromnak adok linket :) -
#4068 hát ha nem lett volna bétás accom akkor simán regelek alád, de mivel már megvolt, így csak megvenni kellett -
#4067 Még mindig széles skálában lehet modolni a játékot, ebben IS köröket ver a LoL-ra :P
Amugy a goblin coin-ok csak ilyen közmetikai cuccok, más skin a hösnek, más announcer, account ikonok meg ilyen hülyeségek :) -
petecz #4066 #Hegi
Minden item es hos elerheto penz nelkul, ha bloodline-al jatszottal kb itt is olyan a shop, mas kinezetet lehet venni, mas bemondod, ikonokat. Semmi jatekot befolyasolot. Lehet modolni amugy is, csak akkor csak te latod ugy a dolgot, ha shopba veszed akkor mindenki ugy lat teged.
#tocsek
Voltal olyan aranyos hogy a linkemet hasznaltad, tehet adtal nekem 500 coint? :D Mert ha igen akkor nem kaptam meg :(, ha nem akkor meg fu! :)
Im glad u back btw. -
#4065 És az itemek?
Mellesleg modokkal nem lehet ilyen skineket berakni? Bétában még durván lehetett modolni, az egyik leginkább tetszetős opció volt a játékban nekem. -
#4064 jaja -
#4063 Érdekes.
A herok azért ingyen vannak? -
#4062 zsírkutya, meg is vettem a gamet :)
lehet reszketni :D
olyan mint lolban az ip, skint meg egyéb "szarokat" tudsz venni -
#4061 Mik ezek a goblin coin-ok? -
petecz #4060 Megint 10$-ba kerül egy hon account, egészen vasárnapig. Ha valaki megvenné itt a link: http://heroesofnewerth.com/ref.php?r=GTOK266F
:) -
#4059 Uj hös elég jonak tünik :) -
petecz #4058 /facepalm
-
#4057 Tudjátok mit álmodtam?
Azt álmodtam, hogy Hellbourn oldalon Jereziahval mentem volna kezdésnél letenni a wardot, erre megtámadott egy Soulstealer, egy Gladiator meg valamilyen lassító, szemét hős. Persze futottam be középre a toronyhoz, de a csapattársam, aki arachnával volt egy lövésen kívül szart se segített.
Ilyen realista álmaim vannak :D. -
#4056 1:24 legjobb -
#4055 nekem a Vindicator-ös rész tetszik, mind a 2.
Vindicator: I will... SILENCE THEM, BITCHES! -
#4054 Az tetszik a legjobban nekem a videóban mellesleg :D. Meg még az amikor arma mondja: "treeeee! hahamhaamaaaaaahaaaaa... " -
A videoban a scout trollface-t egy haverom csinálta, a video meg magáért beszél. :D -