6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Hegi90
    Na már te is megvetted? Akkor lehet nekem is ideje lenne :D

Amúgy meg azóta verziót váltott gondolom, és azzal meg nem jó. Tegnap néztem a modolós fórumot, még van vagy ezer féle, gondolom azok jók lesznek.
  • Masakari
    Hali!

Kérdés:Most vettem meg a hont de régen volt 1 hangfileom ami UT-sra cserélte le a dolgokat,és ez a mostani honnal működik vagy csak kizárólag azok jók amiket a shopban lehet venni?
  • Inv1sus
    Köszi. Ez szerintem még nekem is hasznos. :P
  • donatus13
    Spam alert? utálom az akciókat -_-
  • Gubberx
    Ez a no stat meg mi merre hogy? :D
  • Gubberx
    az acc név az itt amivel a játékba is belogolok? :D vagy külön kell nevet adni mint lol-ban majd játékon belül? :D
  • penge25
    accod meg írjad lefele, vennélek felfelé friendsbe ezerrel :)
  • penge25
    gubb egy jó tanács pár hétig nostatokat menj, ha nem tudod mi az kérdezd meg online, /join hun a chatbe van fennt midig 60 magyar csak lesz aki segít, vannak jó arcok is :) A lényeg ne szard el a statodat az elején nostatot menj és sose leavelj
  • penge25
    mineden nap on vagyok este 9-től 11-ig, hétvégén hajnal 2-ig :)
  • penge25
    Gubb ez az év jó híre végre együtt egy játékban megint, már csak doom kellene gyáááááááááááááááááááááááááá
  • penge25
    honcast.comot nézegesd sokat, ha kérdésed van bátran írj nekem mindenre válaszolok :)
  • penge25
    bazz gubesz

ember mi az accod neve, este vagyok mindig hívjad doomistát is silvermage néven megtalálsz
  • Gubberx
    ty :)
  • Zomil
    kezdöknek ez hasznos lehet :)
  • Gubberx
    Na ennyiért megvettem én is :D Tippek kezdő HoN-osnak esetleg pár oldal ahol vannak leírások/tippek? :D
  • ToCsEk
    :D

hu gec tegnap nyomtam egy no statos meccset :D
    hát őőő xD kcisit nagyon láma voltam :D, igaz esélyünk nem volt 3v5ben xD
  • Aradebil2
    háh,nekem még 2100 volt karácsonykor,az a fránya dollár árfolyam:D
  • Inv1sus
    Ezt hívják shortolásnak: drágán eladom, olcsón visszaveszem és a kettő különbözetét nyerem :P
  • ToCsEk
    1930at vont le kártyáról, ennyiért hülyének is megéri :D
  • Inv1sus
    Lol, nemrég adtam el a második accom. Lehet most megint veszek egyet vagy kettőt, hogy keressek is rajta valamit :D.
  • petecz
    Yay dona! :) thenksz
  • petecz
    ja okes, tenyleg :)
  • donatus13
    Két haveromnak adok linket :)
  • ToCsEk
    hát ha nem lett volna bétás accom akkor simán regelek alád, de mivel már megvolt, így csak megvenni kellett
  • Zomil
    Még mindig széles skálában lehet modolni a játékot, ebben IS köröket ver a LoL-ra :P

Amugy a goblin coin-ok csak ilyen közmetikai cuccok, más skin a hösnek, más announcer, account ikonok meg ilyen hülyeségek :)
  • petecz
    #Hegi
    Minden item es hos elerheto penz nelkul, ha bloodline-al jatszottal kb itt is olyan a shop, mas kinezetet lehet venni, mas bemondod, ikonokat. Semmi jatekot befolyasolot. Lehet modolni amugy is, csak akkor csak te latod ugy a dolgot, ha shopba veszed akkor mindenki ugy lat teged.

#tocsek

Voltal olyan aranyos hogy a linkemet hasznaltad, tehet adtal nekem 500 coint? :D Mert ha igen akkor nem kaptam meg :(, ha nem akkor meg fu! :)

Im glad u back btw.
  • Hegi90
    És az itemek?
    Mellesleg modokkal nem lehet ilyen skineket berakni? Bétában még durván lehetett modolni, az egyik leginkább tetszetős opció volt a játékban nekem.
  • Aradebil2
    jaja
  • Hegi90
    Érdekes.
    A herok azért ingyen vannak?
  • ToCsEk
    zsírkutya, meg is vettem a gamet :)
    lehet reszketni :D

olyan mint lolban az ip, skint meg egyéb "szarokat" tudsz venni
  • Hegi90
    Mik ezek a goblin coin-ok?
  • petecz
    Megint 10$-ba kerül egy hon account, egészen vasárnapig. Ha valaki megvenné itt a link: http://heroesofnewerth.com/ref.php?r=GTOK266F
    :)
  • Zomil
    Uj hös elég jonak tünik :)
  • petecz
    /facepalm
  • Inv1sus
    Tudjátok mit álmodtam?

Azt álmodtam, hogy Hellbourn oldalon Jereziahval mentem volna kezdésnél letenni a wardot, erre megtámadott egy Soulstealer, egy Gladiator meg valamilyen lassító, szemét hős. Persze futottam be középre a toronyhoz, de a csapattársam, aki arachnával volt egy lövésen kívül szart se segített.

Ilyen realista álmaim vannak :D.
  • ToCsEk
    1:24 legjobb
  • zsakosfrodo2
    nekem a Vindicator-ös rész tetszik, mind a 2.
    Vindicator: I will... SILENCE THEM, BITCHES!
  • Inv1sus
    Az tetszik a legjobban nekem a videóban mellesleg :D. Meg még az amikor arma mondja: "treeeee! hahamhaamaaaaaahaaaaa... "
  • zsakosfrodo2

A videoban a scout trollface-t egy haverom csinálta, a video meg magáért beszél. :D
  • Inv1sus