6177
-
Szabi DEMON #4131 Sziasztok!
Ma vettem meg a game-t, de kipróbálni már nem sikerült...
Az egy dolog, hogy már a tutorialt sem lehet véginyomni, mert amikor a manatube-ot kéne a stashből inventoryba rakni ott ezt nem érzékeli a game (erre megoldás?), de hogy egy public gamet se tudjak végigjátszani és hogy már az első game-em leave-vel kell, hogy véget érjen..... pénzkidobás volt?
A következő történt, először is a shop alapól nyitva volt (nem tudom ez-e a normális), de semmit nem lehetett venni, és NEM LEHETETT BEZÁRNI!
Kérdeztem a társakat, azok a b gombot javasolták, ez nem működött. Mondom megnézem a controlst. Rányomtam a Reset all-ra amiről én naivan azt hittem defaultra tesz mindent, de NEM ez kitörölte az összes bindet. Nem találtam set to default gombot, szóval egyesével próbálta visszaállítani, de ott is a játék szerint a alap beállítás mindenre az, hogy : NONE!
(Erre megoldás?)
Nem indult túl jól a HoN-os pályafutásom, egyelőre elég bosszantó, hogy 10 USD-t fizettem ezért.
Segítsetek pls! -
#4130 igen, megvettem :) -
RaSzTaH #4129 Még magam sem tudom érdemes-e energiát fordítanom rá, mikor legutóbb abbahagytam sok minden összejött -.- hiddennel ma játszottam egyet, jó volt, tetszett de szokni kell megint az egészet:) meglátjuk... :) akkor Te megvetted a játékot?:)
Petecz wnn-el mi történt? -
#4128 lol grafikája sehol nincs hon-hoz képest... :D
De igazábol nem is lehet összehasonlitani, mivel a lol a warcraft-os rajzolt stilust vitte tovább, a hon pedig a sötéttebb komolyabb grafikát választotta...
Arra, h ne támadjon a hösöd ott a H gomb, Dota-ban is igy müködik, lol-ban kb. minden le van egyszerüsitve.... -
#4127 nemprau , leghamarabb csak vasárnap este tudunk gémelni
-
donatus13 #4126 LoL ba milyen néven vagy? valamikor felugorhatnál nyomhatnánk párat. -
#4125 hát engem idegesít, álok egy helybe, egyszer csak elindul magától előre és megy 5cm-t erre 3an ugranak rám erdőből.. :D
nah mind1, majd visszaszokok, h-t meg majd kiprobálom -
#4124 Nekem nincs gondom a grafikával, kimondottan szép. Kapcsolj nagyobb textúrafilterezésre. A térképes problémádat nem érte, pont nagyobb lett és most már rá is lehet kattintani az épületekre raja keresztül. Szépnek talán tényleg nem szép, de miért legyen minden betextúrázva.
Az autoattackról annyit, hogy szinte minden játékban így van, miért jobb ha nem csinál semmit a hős, amíg mondjuk vásárolsz? Ha meg akarod állítani akkor h gomb, én ráraktam ezt a funkciót az mx510-esemre a hüvelykujjhoz. -
#4123 nos mivel béta óta nem gameltem hon-al lolt nyomtam idáig én is írok kicsit :D
csüt este nyomtam egy gamet honban, béta óta nem játszottam, ami feltűnt egyből, hogy hősőd életre kell magától csapatja neki az autoattackot, elég idegesítő volt, hogy visszaküldtem torony alá herot erre jöttek a creepek és elkezdte ölni őket, (remélem ezt kilehet kapcsolni, valaki tudja hogyan kell?) graf szerintem gagyibb lett béta óta, vagy csak azért mondom mert lolt szoktam meg, új skinek űber gagyik, hiába van maxon minden lowpixeles kockás fosok, a térképen zavart hogy kisebb lett az épületek által jelzett zöld kockák, hogy miért magam sem tudom :D, ami még feltűnt, hogy a creepek g.ci gyorsak lettek.
nyilván sok lolozoás miatt mondom ezeket, de remélem vissza tudok szokni rövid időn belül -
donatus13 #4122 Hát kicsit bővebben kifejtem a véleményem a két játékról :D akit érdekel elolvassa akit nem az nem.
Először is, a HoN egy az egyben dota 0 újítással a (játékmenetben) viszont jó support van, és balanced, az új hősök is jól balancoltak.Csinálnak új pályákat próbálnak oda figyelni az emberekre és viszonylag jó a közösség is, és az is nagyon jó ,hogy nincs a store os vegyél hőst pénzért rendszer.
Lássuk a lol t.A grafika elég elviselhetetlen rengeteg idő kellett mire megszoktam, a játék menetet sokkal jobbá teszi,hogy van ability power , mastery pont rendszer és rúnák ,sokkal változatosabb buildet lehet csinálni e mellett hála égnek nincs ez a barom agi int str rendszer így bármilyen hősből bármit lehet pakolni, az itemek lolban jobban tetszenek sokkal célra vezetőbbek és ha 1 valaki nagyon szar a csapatban akkor még meglehet fordítani a meccset. Viszont a store rettentően lehúzós sokszor a nagyon szar hősök is baromi drágák, a játékban a balance elég siralmas némelyik hős annyira op ,hogy minden meccsben ott vannak és kb 1 éve nem csináltak vele semmit, leszarják az emberek sírását. Kevesebb a stun hős emiatt pár hőst elég nehéz legyakni, inkább csak lefogások és lassítások vannak ami sokszor szart se ér.
Hát nagyjából ez a véleményem a két játékról engem az ability power miatt a LoL sokkal jobban megfogott :) amit hiányolok ,hogy nincs új pálya és csak ígérgetik ezer éve.Persze most is feljárok HoN ozni most is voltam fent csak már nagyon meguntam semmi változatosság nincs a meccsek között:( -
#4121 látom feléled a topic :D
rasztah összeáll a régi csapat? vagy keressek másokat? :( -
#4120 Huhh hát érdekes dolgokat olvasni itt a LoL-rol... :D
Egy dolog teszi csak unbalanceddé a játékot mégpedig a tanky-dps hösök akik szarrá stack-elnek armorral és mégis durva dps-t kitolnak....
trynda,fiddle elég messze vannak az op hösöktöl :D -
#4119 Ezúton is köszönet Jhonnykának, hogy kisegített acc vásárlásában. Ki hitte, volna hogy ez ilyen jógyerek. Hát én nem -
donatus13 #4118 Hát nem account eladásról:) -
#4117 Majd szólok, ha értem miről beszéltek. -
donatus13 #4116 Nincs ability power a honban pont ezt hiányolom
Runák elírtam, fölötte * Runát még valami? -
Masakari #4115 Én pont az ability power miatt ,hagytam itt a hont :)
Runák mindenki vehet , ezért mitől lenne inbalanced?:)
hát ha ez nem logikátlan akkor nekem kellett volna megbukni nyelvtanból párszor de igazad van;) -
donatus13 #4114 Kössz:) Így átolvasva még egyszer nekem nem tűnik logikátlannak de hát istenem :D... -
#4113 Valaki megtenne nekem egy szívességet? Megkellene venni nekem egy accot, mert nincs a kártyámon pénz. Utólag átutalnám, amint kinyitnak a bankok. Cserébe legalább úgyis kapna 500 coint, miért meghív valakit (engem). Aki tud segíteni, pm me. Köszi. -
Masakari #4112 Azt nem tudom elolvasni hogy tök logikátlanul írtál,+ kit érdekel hányas vagy lolban? nem a szint számít(nem tükrözi a játéktudást csak a kockaságot)+nem is kérdeztem;) de a lol az ottani rúna slotok(és a bele való rúnák) és az alap 2 választható skill miatt inbalanced;) (hon se tökéletes de ilyen szempontból ballanceosabb).Jó LOLozst;) -
#4111 Első game és bebugol a shop és nem tudok semmire rákattintani benne, alap 2 soros fos látszik egész pályán és ennyi,1 itemet nem tudok venni, skillek csak egérgombra mennek, qwer-vel nem, tök jó :S -
donatus13 #4110 Ja és ,csak ,hogy tudjad LoLban is béta player voltam és 30 as vagyok HoN ban is béta player voltam és béta idő alatt meg úgy komplett 1300+ meccsbe vagyok,nem voltam túl pro játékos honban de azért ismerem. -
donatus13 #4109 Azt írtam , hogy engem az ability power , csábított át lolra, így értettem. lolban van rúna...és minden más. Nem értem mit nem tudsz ezen elolvasni, másik meg én nem írtam ilyen bunkón jó lenne az intelligenciával áldott keretek között meg maradni. -
Masakari #4108 Tudod te miről beszélsz? honban nincs is ability power!!! és hogy jön ide a rúna?? tudsz te olvasni??? -
#4107 Hát ezt jól beszívtam. Nincs zsé a kártyámon és jön a kurva hétvége. -
#4106 Ez a Facebookos coin dolog magyar idő szerint meddig érvényes???
Azt írják hogy az utolsó nap 25.-e, amin ezt meg lehet bizniszelni még. -
donatus13 #4105 *Runát -
donatus13 #4104 Én pont az ability power miatt ,hagytam itt a hont :)
Runák mindenki vehet , ezért mitől lenne inbalanced?:)
Tier fa mindenkinek van...
extra skill olyat választasz amit te akarsz , megint csak nem imba
A hősöknél már sokkal nagyobb a gond Trynda,fiddle nevetségesen op és semmit nem csinálnak velük.:) Teljesen más a két játék , a HoN egy az egyben a dota koppintása , a LoL meg próbált valamit előre haladni, Én meg mondom őszintén legjobban a DoTa 2 várom majd starcraft 2 ős dotat is megnézem de az nem nagyon győzött meg. -
Masakari #4103 Hogy miről beszélek?lássuk mik voltak amik eléggé nevetséges dolgok:
-Fű
-Herora rádobom a VÁLASZTHATÓ! lassító skillt+bele lövök frost arrow-al és ugyanúgy jön mint semmit se csináltam volna
-1700 hp-t 2 ütésből leszedett a 200 dmg-ével
-Runák
-Tier fa
-Választható extra 2 skill
na kérlek ezektől imbalanced fos a LoL bár a lassítós dolog és a dmg szubjektív és nézpőpont kérdése a többi konstans fos a játékban! Ja igen meg ne feledkezzek az ability power cuppoló tárgyakról ami mindenkinek nőveli a skilljei dmg-ét(agha mindenkinek?lol!) -
#4102 itt vannak a hősok leírása, és a tárgyak is -
#4101 azért HoN se balanced,főleg lategame volt eddig egy vicc,de hál istennek korlátozták a buybacket,de azért van még mit csiszolgatni rajta:) -
#4100 jah, bocs látom a LOL-ra értetted, hogy inbalanced, akkor hozzászólásom vedd semmisnek, mert én azt a HON-ra értettem -
#4099 mitől lenne inbalanced? minden hőst lehet counterelni tudni kell pikelni és counterpikleni ennyi, még szép, hogy egy full intes bagázst széttép egy jó carry+stuenerek hadából álló társaság, minden hősnek megvan a maga erőssége gyengesége, szerintem nagyon jó a balance a játékban nem tom miről beszélsz. -
Masakari #4098 Vegyél fel újra,nick név ugyanaz. -
#4097 ennyi. elvileg fel vagy még véve, majd játszhatunk párat :) -
Masakari #4096 10$(1,8k) jó hogy megvettem:) LoL felbaszott mert 1 imbalanced fos!:) -
petecz #4095 Breaky szokott meg, http://www.fileplay.net/channels/honcast
justin.tv-n erdemes EG yoda streamjet is nezegetni, keso este fele inhouseolnak.
Hon.hu-rol, ujevkor irtam mailt a tulajnak hogy smint nem kaptam semmi valaszt, szartak ra, pedig lett volna egy teljes tarsasag akik vittek volna tovabb a szerkesztest. Szoval, tulajok szartak ra, igy mar en is es meghalt. -
#4094 Egyébként nem értem, hogy publicban miért nem lehet coinokat kapni? Mi ennek a logikája? -
#4093 no hazaértem melóhelyről, figy gub ugye tsizta accountal 1500 psről indulsz, ha nyersz játékot akkor ezen a szintem +15 psrt kapsz ha buksz akkor -15-öt veszítel. ha belépsz a honba akkor két fajta játék stilus van az mm és a public. Az mm match making ekkor ha ide belépsz akkor a gép random összesorsol téged bárkival, mmet sokan tolják, mivel innen kasoz silver coint, amiért vehetsz skineket, ikonokat hangokat magadnak, de olyan cuccok vannak itt, amiből semmi előnyöd nem származhat. Minden hős hozzáférhető. MM-et ugy is lehet tolni, ha van pár haverod és akkor team mm-et toltok, ezért vannak a klánok itt is. Fontos MM-be nem tudsz menni nostatosat!
Nostat azt jelenti, hogy gyakorló játék, itt ha veszítesz ha nyersz, akkor nem addódik hozzá a psr pontodhoz. A psr azért fontos mert sajna 0 és 1700 között annyi faszláma van mint égen a csillag. Tehát ha leesel 1200-ra onnan feljönni kurva nehéz lesz, és csak idegbetegséget kapsz a sok lámától.
No van a másik rész ez a public game, itt tudsz menni tehát statosat és nostatos játékokat, public régen nagyon népszerű volt, de mivel itt nem jár semmi ezüst coin, ezért csökkent a népszerűsége. No ha pubot mész akkor be tudod állítani a menübe, hogy milyen game stílust menj itt lehet stat-os és nostatos a game, valamint lehet sd game , banning game stb.
Egy szónak is száz a vége kiválasztod a publick gamét, és ott megkeresed azt az opciót hogy nostat game! -
RaSzTaH #4092 Petecz!!!
Breaky már nem közvetít meccset? Tegnap volt pár unalmas órám aztán gondoltam nézek valami jó kis honcastot, de csak ilyen retardok közvetítettek mindenhol, akik kb. egymást szórakoztatták én meg majdnem elaludtam rajta... Szóval?:) Amúgy mesélhetnél (akár pm-ben) miért halt meg a hon.hu?