6177
-
#4171 A hivatalos oldalon volt ez az akció, de csak 03.27-ig tartott. -
Szabi DEMON #4170 Köszönöm, a hutokra gondoltam.
Hogy lehet megosztani a couriert? Meg tud halni? Ha meghalok újat kell venni? -
#4169 Szia!
Hol vetted 10$-ért? Nem 30$ az ára?
Köszi -
#4168 Amugy a lasthitezés, aki kezdő és nagyon nem megy neki, van egy mod ami ebben segít, ez egy kis pöcköt rak a creep életerjének a végéhez, ezzel jelzi, hogy mikor egy ütés neked a creep, természetesen ahogy erősödöl ez a kis szimbólum követi a változást a creep hp bárján is.
Jah, mielőtt kérdeznétek: last hit mod itt található -
#4167 Vannak hösök melyek tudnak teleportálni. Aztán van a Portal Key nevü item. Meg ugye a homecoming stone(ezzel bámrilyen épületedhez oda tudsz tp-zni).
courier-t valoban supportnak érdemes venni meccs elején v legalábbis minél hamarabb. megosztod mindenkivel és akkor a többiek is tudják használni. olyan mintha egy mozgo inventory lenne, megveszed vele az itemet a bázison és odaviszed a hösödhöz a lane-re igy nem kell elhagynod azt.
épületek a bázis környékén? mire gondolsz? ha olyanokra, mint pl. a légio oldalon a kis épületecskék(hut) az arra jo, h elöször azokat ütik a creepek mielött a benti tornyokhoz érnek. ha a melee és ranged barack-ra akkor ha a valamelyiket leszeditek akkor abbol a tipusbol azon a lane-en erösebb creep-ek jönnek. -
#4166 jaja, bármilyen saját épülethez. Vigyázz, hogy ne mozogj miután elnyomtad, amíg meg nem érkezel. -
Szabi DEMON #4165 Igen ezzel haza lehet menni, de a towerekhez is lehet vele portolni? -
#4164 teleport: Homecoming stone.
Androval halni fogsz mint a szemét szerintem. Egyik legkisebb hp-jú hero. -
#4163 igaz jobb gép a tiednél, de notebookon nálam simán elfut max grafikán. Szerintem a tieden is elmegy minimumon. Nagyon le lehet butítani a kinéztetét. -
#4162 Sziasztok!
Fut ez jól szerintetek ezen a konfigon?
notebook - 2GB RAM - AMD 2GHz proc - Ati radeon mobility x700 128Mb (shader 2)
A min. confignak határeset (radeon 9800), de van valakinek esetleg notebook-os tapasztalata?
Köszi -
Szabi DEMON #4161 Andromeda nyert első heronak... Van pár dolog amit nem vágok: néhanyan teleportálgatnak a mapon. Ez karakter specifikus vagy itemmel megy vagy bárki tudja? Hogyan kell?
Itemekkel nehezen boldogulok. Nem úgy van kategorizálva ahogy szeretném, a guideokban meg sokszor csak név vagy kép van berakva ami elég körülményessé és lassúvá teszi a megtalálásukat ami miatt vagy túl sok xp-t veszítek vagy a recommandedet vásárolom a szarakodás helyett. Kicsit szokatlan a last hitelésnél, hogy lehet denyolni.
Lenne még két kérdésem:
Van egy majom valami courier asszem. Ezt elvileg, mint support vennem kéne és írták a társak, hogy osszam meg. Ugye ha jól értem ezzel itemeket lehet venni és hordozi(?)... Hogy kell ezt használni?
Másik, hogy vannak épületek a bázis körnékén amikről nem volt szó a tutorban. Ezek mire valók? -
#4160 valoban :) -
RaSzTaH #4159 De a tényen nem változtat, a bonyolultságától függően, ha nem tud farmolni akkor 0 lesz :) ezért mondtam hogy inkább supportoljon az elején, míg megszokja a játékmenetet stb, aztán ha érez magába kéztetést a carryzésre hajrá. -
#4158 A stílusodat figyelembe véve azt hiszem nem is nagyon érdekel :) -
RaSzTaH #4157 ha úgy nézzük, hogy melyik hősnek van több passiveja és melyikkel kell kevesebb gombot használnod akkor igen a flint, swift jó... de mondjuk ezt nem mondanám el a sandről :D -
#4156 Nem mondtam, h sw rossz hös... :D
Ö sincs tulbonyolitva, csak megjegyeztem, h flint is elég jo kezdöknek ráadásul ranged is. -
petecz #4155 Miért lenne az? Szerintem ha nem solo middel akarod megnyerni a pub gamet kicsi psren akkor a swiftblade a legjobb hos. -
#4154 Azért Flint-et bárhogy is nézem, de bonyolult hösnek nem mondanám :D
Eléggé kezdö barát carry :) -
RaSzTaH #4153 Apropó te csak ne köcsögölj, amíg azt se tudod hogy itt pár ember mit tett a magyarokért a HoN-ban. -
RaSzTaH #4152 ahogy swift, pred se :) én carryt semmiképpen nem adnék kezdő kezébe... magával és a csapattal baszik ki, főleg ha még gőze sincs a játékról, de ez csak az én szerény véleményem:P -
petecz #4151 Jo, azota jobb vagyok vele egy picit, de amugy komolyan, hb nem kezdoknek valo hos. -
petecz #4150 Hat ja pont amikor mar lassan 100 ember lesz hun csatin nincs semmi oldal. :( -
RaSzTaH #4149 hellbringer csak neked nehéz hős ;DD főleg ha kongor a peted :PP ugyeugye?!:) -
RaSzTaH #4148 akkor erről ennyit, ha esetleg lenne még valami kezdeményezés egy oldalnak ami guideokat tartalmaz szólj, mert segítek gyártani (megint), elég sok új játékost láttam mostanság talán nekik segítség lenne :P -
petecz #4147 Ma probaltam utanna nezni, kibaszottul elveszett minden. :D -
petecz #4146 Lol rasztah, no comment. :D
Amugy meg hahahahehaehahehaehae, hellbringer mint easy hos? Meg predator, hm. Swiftbladet adom, talan a flint is, bar ugye ez csak kezdesre igaz. Ez a prodex cucc jo, tessek azt sokat nezegetni. -
RaSzTaH #4145 kezdőknek inkább a support herokat javasolnám, ott nem baj ha nem tudsz lasthitelni (elég ha segíted a carry-t tápolódni), nem fognak egyből leugatni ha kezdő vagy(mert itt szokás), a játék azért más mint a LoL itt szokni kell a pörgősebb játékmenetet, annyi viszonyítási alapom van hogy anno játszottam egy pár meccset azzal is, de ott mintha 1/2x-es speedel ment volna a játék...
Vagy amik még jó választások szerintem az intes karakterek, akár a nukerek, azok viszonylag kevesebb tudással is használhatóak, persze itt is vannak kivételek, de ha rám hallgatsz kezdőként a melee hősöket felejtsd el, nem tudom lowlvl gamekbe hogy megy a harass, de magasabb mmr/psr-en nehéz élete van a melee karaktereknek ha nincs mögötte jó support, régebben voltak jó magyar guideok is amiket többen is csináltunk "régiek", csak sajnos ahogy az oldal megszűnt gondolom azok is elvesztek, de erről petecz tudna nyilatkozni -
RaSzTaH #4144 Hidd el nem érdekel hogy minek tartasz, ahogy a többi se.
az idióták megszállták a hon topicot, tisztelet a kivételnek
l2p issue, ez igaz gubberx-re is -
#4143 -
#4142 Rasztah neked meg mi bajod van? Régen sokkal értelmesebbnek tűntél, minek kell elküldeni, csak játszani akar, pihenni. -
#4141 Thunderbringer. Sok hp, jó skillek, ranged. -
#4140 Egyszerű hősök, akikkel könnyű játszani szerintem: thunderbringer, sliter, plague rider, corrupted disciple, flint, swiftbalde, predator, hellbringer, deadwood hirtelen ezek jutottak eszembe, de ez csak annyit jelent, hogy elég könnyű velük játszani nem kell skillesnek lenned, de ugye a játék megnyerése nem ezen múlik, a csapaton és a jó picken. -
RaSzTaH #4139 /cry -
Szabi DEMON #4138 Játszottam a lol-el eleget, most megvettem nem azt kértem, hogy küldj el máshová. Látom adja a nagyszerű segítőkész közösség itt is, ahogy a hivatalos fórumon is, ahol egy hiba leírására válaszként a "ne trollkodjatok, nálam jó" szöveg jött kb. Büszke lehetsz magadra.
Miután nyilván nem minden hero egyforma, ahogy én a LoL-ban hasonló kérdésre könnyen tudok egy kezdőnek első championt ajánlani itt is biztosan lehetne, mindösszesen annyit kértem, hogy mivel alapból elérhető itt mindenki, hogy ne fogjam ki kapásból a leg kombó igényesebbeket vagy teamfüggőket.
Petecz: Köszönöm! -
petecz #4137 Szia, ha tudsz angolul ezeket olvasd el: http://forums.heroesofnewerth.com/forumdisplay.php?f=17
Masik szep es gyors leirast minden hosrol szinten angolul itt talalsz:
http://www.nigmanoname.com/prodex.html
-
RaSzTaH #4136 nincs ilyen hős, próbálkozz a LoL-al inkább -
Szabi DEMON #4135 Mondjatok nekem pár kezdőbarát erős, könnyű hőst pls, és ha lehet calami guides oldalt, ha már lol-os párhuzam, mint ott a leaguecraft vagy a mobafire. -
#4134 megoldásról itt,írj pm-et a gm-nek! -
#4133 Rakd újra a játékot. -
#4132 A shop bug a tutorial miatt volt, én is így kezdtem pár napja el is ment a kedvem tőle :D