Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos ezekkel az állításokkal az baj h mindegyik fail tõbõl😄 nem tudom észrevetted e de te írogatsz folyamatosan vissza,ezzel szítva itt a kedélyeket mert hát valljuk be ehhez már nekem is hozzá kell szólnom.. a hun csatis community egyre jobb és jobb ebbõl látszik h kivonod magad mindenféle együttes szórakozásból,sajnálni tudlak érte csak bár úgy gondolom az ilyen emberekre mint TE valójában nincs is szükségünk.... Ha meg sírni szeretnél menj el egy pszichológushoz de ne az itt lévõ emberek idegeit fixírozzad a mondva csinált hülyeségeiddel....
Am meg Rasztah soha sem káromkodott in-game ugyh sztem te vhol nagyon elvagy tévejedve,ha nagyjából egyidõsek vagytok akkor te példa értékû mintája vagy annak ha valaki nem képes felnõni és értelmesen hozzászólni semmihez... szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról újfent,csak gratulálni tudok hozzá😊

nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"

Szeretem.
Invisus te szereted a zsemlét?
Inv1sus
<#gun> <#idiota><#idiota><#idiota> Támadnak a zombik!

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

egyébként te komolyan egy tanítanivaló mintapéldája vagy ennek a dolognak. basszus egy az egyben produkálod azokat a pszichológiai tüneteket és cselekvésmintákat, amiket egy sértõdött gyerek produkál, ha elvesztett egy vitát, akkor megpróbál viccesen átmenni az elvileg biztos környezetébe, és bebizonyítani magának az igazát, illetve meggyõzni magát arról, hogy igaza volt, mert elfogult környezetben nagyobb esélye van. állati jó

no befejeztem, mert esélyed sincs, és amúgy nem is idevaló, elnézést

nagyon durva, hogy ha ott nem trollkodhatsz, akkor jössz ide, no akkor itt is, nehogy már abban a téves elképzelésben éld le nyomorult kis életed, hogy igazad van.

a túlkoros trollt én írtam, mert sajnos a 25 éves korodra az ember kicsit más reakciókészletet várna, nem olyat, amit egy 16 éves pattanásos frusztrált tinédzser produkálna ki magából, de látom ha ideges vagy, akkor pont erre a szintre süllyedsz le. de megjegyzem korban ugyanott vagyunk kb, úgyhogy ezt (is) elnézted.

a többi nem az álregem, a hefner az álregem, nem használom a már több mint 9 éves regemet az sg-n, ahogy azt sem reklámozom, hogy mióta dotázom (egyébként régebb óta mint te). egyszerûen annyira sokrétûen failt csináltál az utóbbi napokban, hogy öröm volt nézni. persze sírhatsz tovább mindenhol, a hun csatin, ahova nem járok már nagyon régóta, mert tisztában vagyok vele milyen a community, csontra ugyanaz amilyen mindig is volt dotában is, csak dotában én is fix emberekkel játszottam, azért tûnik fel ilyen erõsen a kontraszt a honban.

és egyébként még balfasz is vagy, mert van törlésre lehetõség

ja mindig engem csesztettél hogy nem dotáztam , gyalázatos😄

jah fail;D amúgy akkor nem járhatsz túl sok topicba, mert csak a dota2-be alakítottak antifanklubbot, a 14-18 év közötti gyerkõcök, idézem: "túlkoros trollról" 😞 ha én nekik 25 évesen túlkoros vagyok, vannak elképzeléseim arról, hogy õk hol helyezkednek el abban az intervallumban 😊) dehát messzirõl jött parasztok azt mondanak amit akarnak, én jól szórakozom az ilyeneken, messzemenõen szánalmasak, amúgyis ha kijön a játék egyik se fogja megvenni, mert anyuci nem ad rá pénzt -hozzáteszem a nagyrésze LoL topicból szabadult, tisztelet a kivételnek, mert ott is játszanak normális emberek - /cry
meg érted ilyet ír neked a kis csíra: "láttalak/hallottalak már ingame, mindenkinek ugatsz aki nem dotázik annyi ideje mint te" 😄DDD ez a legjobb, mert játékban sose anyáztam, szídtam a másikat inkább csak kacagtam😊) szal az ilyen 14 éves pöcs általánosít, sebaj, még van pár büntipont és kitiltanak innen, merthogy törlésre nincs lehetõség sajnos hála a jól megtervezett fórumnak 😉

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Inv1sus
Nem vágom, mi ez a hefner mizéria, de én neked szurkolok :>

😄

"Milyen hátterek" trololol. Hatert irt dona. failfailfail. xoxo
jóhát, ezek nem táblák... ACHIVEMENTEK hugh hefner és a kis szaros haverjai szídásáért járnak! 20-nál be lehet váltani egy matrciára

Tábla gyûjtõsek 😄 anno én is kaptam 4 et fasiszta megnyilvánulásért asszem😄

milyen hátterek?😄

😄DDDD Vicces akár melyik topicba megyek rasztah haterek várnak😄

Probálkozz hun csatin is hátha! 😊 Vannak még olyanok mint te.
Indulnék a cupon hétvégén, de egyedül vok. Vki?

😄DD pár tízenéves nyomi oltogatni próbált, hefner álregjei, akarom mondani a tiéd :S<#falbav>

j0nNyKa
mi? jarok hun csatira
😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

adj egy msn/xfire elérhetöséget aztán du./estefele megbeszélhetjük ha gondolod

ToCsEk
ha valakia adna bakszámlaszámot küldenék rá pénzt és megvehetné nekem<#zavart1>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

hétvégén csinálunk nightcupot magyaroknak 😊 közhihedelemmel ellentétben építjük a kommunitit, nem romboljuk mint az ilyen patkány hefner féle lowok, de õ úgyse jár hun csatira honnan is tudhatná 😉 kár h nem HoN-olsz amúgy😛

ToCsEk
hõhõ, maradék 2 helyre van valaki?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

yap, ezzel a sok trollal, hiddenone meg raszta. pfhej. >_<
ToCsEk
vérkomolyan<#duhos2><#idiota><#taps>
leáldozott neki? 😄 mit tolsz? ujra hon?

Ha komolyan vetted én sajnálom. =D
Egyébként meg imba sc2 player voltam.
ToCsEk
már megyek is te escépró<#eljen>
lol látom megártott a sok hon almák

támogatom!!! nézd én szereztem 2 felkiáltójeles achivementet Hegi90 jóvoltából!!!

Húzz innen te troll!!!1 xoxo
Sebaj legalább én nyertem így is😊

Zomil
Sajnos ebbe a hibába estem: "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Inv1sus
Szerintem meg ez egy hon-os topik azt senkit nem érdekel a lol. ennyi.

Mit halottam a haverom haverjától? De segítek, ez kell neked. Amit mondtam nekem van meg és én is játszok vele máig.

ToCsEk
lol ma mindenki elkapta a levegõben terjedõ oltsd a másikat kórt? 😄

Zomil
jhaaaaj...
nekem megjelenés óta van, és máig játszok vele...az, h halottad a haverod haverjátol, h mennyire elrontották a játékot nevetséges...
nem is értem, miért állok le veled vitázni...leginkább azért, mert zavar, h milyen hülyeséget irtál
igen, kijött egy patch, igen, bejött egy olyan lehetöség, h a játékban craftolható/megtalálható fegyvereket meg lehet venni, de ENNYI, semmi olyat nem lehet megvenni, amit amugy nem lehetne megszerezni, ráadásul mindent ki lehet craftolni, igy aztán tényleg csak az vesz cuccot a boltban akinek szarásig van pénze és nincs egy kis kedve gyüjtögetni.
Ráadásul tf2-ben nincs olyan, h jobb fegyver, soha nem is volt, csak különbözöek...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát igazából egy jó 2 éve már megvan szóval inkább te is csöndbe maradhatnál.Játszottam vele eleget.

Zomil
ha nem tudsz róla semmit inkább maradj csöndben...
hülységeket nem kell mondani...

penge25
patch lesz, vagy mi? Ne akar felengedni a szerverre 😞

Tf 2 nem rég bekerült a vegyél tuning fegyvert euróért , azt hiszem ez mindent elmond.

Zomil
Jah most elolvastam és... 😄
Aion-t nem nagyon követem már figyelemmel, sajnos egy ismerösöm se játszik vele, és nagyon ingerem sincs arra, h havi 3ezret elköltsek egy mmo-ra 😊
Amugy igazad van, a Lol egy casual dota, bár engem nem zavar, lényegesen kevesebb figyelemmel is lehet legalább játszani, nem kell a deny-kre figyelnem 😄
Bár valóban, ha kijön a dota 2, tuti egy darabig nehéz lesz átállni rá, a lol után 😊

meg is válaszoltad a LoL-os dolgokat, de szerintem ezt korábban már kitárgyaltuk, de amivel sose tudnék megbarátkozni ami a LoL-ban van: NO DENY, és ha jól tudom,ha meghalsz akkor sem buksz pénzt, gyk. olyan mint egy spammelhetö skillekkel 5v5 arena, a pénz meg jön magától, semmi esélyed arra, hogy a saját creepjeid leölésével akadályozd az ellenfél xp/gold szerzését, ezért örültem anno a HoN-nak mert azt kaptam mint a Dotában, csak értelemszerûen jobb minõségben, nem bugyuta mese(képregény)szerû grafikával, antileaver funkcióval, reconnectelési lehetõséggel és még számos egyéb más újítással...
Jah Zomil, nem tudom mennyire követted még nyomon az Aion-t, pont ma olvastam variance blogon, megkapják a LoL-osok Tamat-ot!!!!! FTW

Zomil
off:
A LoL-al sztem el lehet lenni. Nem olyan komoly, mint a hon/dota, de sztem dota 2 megjelenésik tökéletes lesz 😊
Amugy meg runák/szintek nem nagyon okoznak gondot, ha elérted a lvl 30-at(ami viszonylag hamar megvan)...nem azzal van a gond, meg nem kerül sokban 1-1 runalap összeállitása, 30-as szintet meg gyorsan meg lehet lépni. Pénzel játékbeli elönyre nem lehet szert tenni, mivel spec. az nem érdekel, h valaki skinre költi a pénzét, ip/xp boost sem egy nagy elöny, runát ugysem lehet venni pénzért csak játékbeli pontért, igy hidd el, nem azzal van a gond, h van benne mikrotranzakcio. A gond ott van, h az ingyenessége miatt halmozottan sok idiota van a játékban. Persze Hon-ban is akad, de béta alatt nem találkoztam annyival, mint itt. Pl. a Riot nem meri meglépni azt, mint ami hon-ban tökéletesen müködik, h van no-leaver opcio. Lol-ban simán mászkálnak 200win mellett 100leave-vel emberek...A másik problémám meg a Riot idegesitö politikája. Egyszerüen nagyon minimális mértékben hallgatnak a játékosokra, leginkább a saját fejük után mennek, a test realm is teljesen zárt, de annyira, h a test realm forumba még a patch note sem kerül ki(persze kb. 5perc mulva kedvenc orosz oldalunkon meg is jelenik a leak), és nem látom semmi értelmét. Néha bugokat bennehagynak a játékban ugy, hogy a játékosok irtak rola a ptr forumba. Ha jól rémlik Hob-ban szinte bárki lehet teszter, és azért eléggé hallgatnak a játékosokra.
Igazábol ezek a dolgok ami miatt a Lol nem egy kiemelkedö játék. Lehetne ez jó, ha Riot változtatna a hozzáállásán, és kevesebb idiota lenne, de az ingyenesség miatt, ezek ugysem fognak változni.
Mondjuk a balance-al nincsenek akkora gondok, persze mindig van 1-2 durvább hös, de ilyen Hon-ban is van.
Mindenesetre én dota 2-öt várom mint a messiást 😄 Remélem Valve hozza a szokásos minöséget. Az, hogy esetleg 1-2 skin-t megvásárolhatóvá tennének nem zavarna, ha a játék ezen kivül hibátlan 😊

Inv1sus
A sok tizenéves hunpistikének (vagy legyen inkább globaljhonny) fogalma nincs arról, mennyi munka leprogramozni valami szimpla egyszerû dolgot is úgy, hogy az ne okozzon hibát, simán mûködjön a rendszerrel. Ezt a map editort se csodálom, hogy nem adták ki. Úgy kell megcsinálni, hogy könnyen lehessen kezelni és a térképeket hiba nélkül generálja meg :/

S2 Maliken:
I wanted to address some concerns that I see in the forums:

Perception is everything and I can see how some may perceive the most recent couple of months and very "unproductive" for the continued development of HoN. From that view it may be seen that we're not working on HoN inside the S2 organization. I apologize that the 1000s of hours we have been working on quite a few things can't be seen more immediately.

There seems to be a certain segment of our community who feels we are happy with the money we have earned from HoN and we simply don't care about the product. This couldn't be further from the truth. Since HoN's retail we have been hiring, enlarged our staff, and HoN continues to be S2's main priority. Unfortunately many of the things we have been working on are not visible to you all just yet.

Valve and Ice Frog have announced their upcoming game DotA 2. As can be seen on these forums, many people feel HoN will be severely impacted. While there is some truth to that, it is up to S2 to make sure HoN is a great game and able to compete. We already have an excellent product that has achieved tremendous success and continues to generate significant sales and revenue for S2. We plan to make that product better and create new ways to draw more attention to the game and increase our playerbase even more than its current growth rate.

The challenge is welcomed and you can bet we plan to "bring it!"

Game HoN!!!!!!!!

elkezdtem írni erre valamit, de inkább kitöröltem, mert nem idevaló;D inkább csak nevetek az ilyeneken😊)

penge25
Azért ilyen röhejes kommenteket, hogy a LOL sokkal jobb mint a HON a gamestaros hozzászólásokban, meg hogy a HOnnak nincs jövõje <#action>

ha nagy célközönséget akarnak, és a régi fanokat akkor csak simán dota úk köntösben, hon-os featurekkel, versenyre kihegyezve...
nem tudom tf2-be milyen lehúzások vannak jelenleg, de azért remélem nem követik a LoL-os dolgokat majd, mert az szánalmas😊
Zomil, a HoN meg jó vétel amúgy, jelenleg az egyetlen ami megállja a helyét ebben a stílusban, a LoL-t nem sorolnám ide mert az bár stílusában ugyanez mégis más a runák/szintek/unbalanced herok/és az ingyenessége miatt (ebbõl adódóan sok leaver) 😛

GibboRamone
Ezzel sok mindenki így lesz. 😊

Dota 2

ToCsEk
én karácsonykor tf2tem utoljára, de haver mesélt róla hogy most milyen én meg csak lestem nagyokat 😄

Zomil
semmi lehuzás nincs a tf2-ben se csak aki lehuzatja magát 😊