6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Inv1sus
    3-tól 5 évig tartó tarkón lövést követelünk csúnya Rasztah bácsinak!
  • Nightwish006
    És megkérlek szépen, hogy értelmesen írj, ne fröcsögj. Nem oltásnak, vagy flémelésnek szántam, csak mégis bassza a csőröm, hogy szegény gyerek, aki csupán megkérdezett valamit, így lelett oltva...
  • Nightwish006
    swiftnek kell ám farm is, ami ugye egy kezdőtől nem elvárható dolog... Ne csak azt nézzétek, hogy nem kell csak 2 gombot nyomni, ha nem tud last hitelni, és nem lesz farmja, és emiatt ugye itemje sem, szart sem fog érni. BTW kedves rasztah kurva mind1 mit tettél, de ilyen fokú bunkóságot, mint amit te itt bemutattál is ritkán lát az ember... Szólt ő hozzád egy rossz szót? Nem.
  • SarkanyfuaRUSH
    Hegi!

Milyen videókártya van a haverod gépében?

És még1: Van a gameban már ai bot (pratcice mode-on kívül)?

Köszi
  • RaSzTaH
    3 után online leszek vszleg
  • j0nNyKa
    üm, nem akarok beleszólni itt a sok webprogramozó dolgába, de egy tökegyedi weblap tökegyedi adatbázisát szerintem senki nem akarja beimportálni wordpressbe, és társaiba :)
    nem hiszem, hogy bárki annyira ráér, hogy egyesével bemásolgasson minden postot, commentet, és egyéb finomságot adatbázisba :)

ezér mondom, hogy a legegyszerűbb az lenne, ha a régi weblapot folytatnátok (egyébként elég szép, letisztult kódja van)
    max ha nagyon bassza a szemét valakinek, akkor lehet rá nyomni egy új design-t, de a rendszer az teljesen rendben van

hja és egyelőre nem lehet elérni az ownert, szóval majd meglátjuk, mi merre hány kiló, lehet, hogy semmit nem fogunk tudni kimenteni a régi oldalról
  • ToCsEk
    nem látlak fent =(
  • RaSzTaH
    Honozok maki.. :P
  • ToCsEk
    rasztah, hagy abba a wow-ot és GYERE honzoni!!!44
  • Inv1sus
    Ja, azt hittem nektek kell a fórum adatbázisa is. xd
  • Hegi90
    Bocs, hogy így beleszólok, de szerintem egy wordpress motor meg egy letisztult dizájn bőven elég.

Egyszerűségben rejlik a szépség.
  • petecz
    Forum se kene, eleg szar volt. :(
  • Inv1sus
    Csak a tartalom kellene meg a fórum. A honlapot inkább újracsinálom :P
  • j0nNyKa
    hja látom, rácuppanok majd

mondjuk a domain pont most fog lejárni, úgyhogy felléphetnek problémák, de majd mindent megoldunk okosba :)
  • penge25
    Mekkora élet lett itt végre, ennek igazán örülök :) Itt szeretném megkérdezni nem lenne e igény egy új magyar klánra, elősorban olyan embereket toboroznék, akik főleg este 8, 9 től játszanak elég sokáig akkár hajnal 2-3ig, és mondjuk a tsrük legyen minimum 4.5, én már 4 guild tagja voltam, de mindenütt ugyan az volt a gond, estére már csak 1-2 fő lézengett, vagy nekem az is jó, ha felvesztek egy ilyen esténkét játszó klánba. ingame nevem silvermage psrem jelenleg 1655, tsrem 4.92, kd 0.7, főleg supporttal tolom (wards skill 4.9)
  • petecz
    Nem, a weboldalt egy srác írta, nem e107. A forum volt phpbb3.
  • j0nNyKa
    mind1, megvannak a file-ok is (nemtom, e107 ez, vagy mianyál?), végülis lehet "folytatni" az abbahagyott weboldalt, és akkor munka sincs vele
  • petecz
    WOW! Köszi szépen! Amúgy nem az oldal fájlai kellenek, hanem az adatbázis.
  • RaSzTaH
    várjuk a fejleményeket:)
  • j0nNyKa
    na, most hirtelen rá is néztem, megvan minden adat, csak az index.php van letörölve

ma-holnap felveszem a kapcsolatot a domain ownerrel, hogy most ő így hogy gondolta a dolgokat
  • j0nNyKa
    elvileg lehetséges, mai nap ránézek, hogy mizu

ha csak a weboldal file-jait törölte (vagy azt se, csak az index.php-t), adatbázishoz nem nyúlt az illető, akkor minden király
  • RaSzTaH
    adatokat visszenyerni nem lehet?!
  • RaSzTaH
    charge!
  • j0nNyKa
    egyébként a domain ownerrel éppen fel lehet venni a kapcsolatot, hogy miért is ül rajta, szerintem ez a része a dolgoknak nem gond

rámenjek a témára, komolyan gondoljátok a weblap dolgot?
  • j0nNyKa
    webideánál dolgozom, kuki :)

árral nem lenne probléma
  • SarkanyfuaRUSH
    Köszi, milyen videókártya van a haverod gépében?
  • Hegi90
    Na megkérdeztem haveromat, nála 1,66Ghz C2D procival, 1,8 giga rammal enyhén szaggatott low-on.
  • donatus13
    Hősökhöz leírást, vagy átfordítgatást máshonnan csinálok határidő nélkül de beszállnék :)
  • Inv1sus
    Okés.
  • petecz
    Ja látom, elnéztem. Szívesen segítek ha tudok és lehet, legalább ötletelni, tesztelni stb. Domaint meg majd kitaláljuk.
  • Inv1sus
    http://www.domain.hu/domain/szabad-e

Nem szabad a hon.hu és a heroesofnewerth.hu se. Nyilván parkoltatva van, de én most ebbe nem igazán akarok belefektetni nagyobb összeget (webidea-n másfélszer annyiba kerül egy domain, mint amennyiért én szoktam regisztrálni), meg versenyezni se a domain-ért. Később majd lehet róla szó.

Na de a lényeg, akkor elkezdem kidolgozni a honlapot. Határidőt ne várjatok, mert szabadidőmben csinálom, de igyekszem minél előbb. :)
  • petecz
    Hat, a hon.hu-t a webidea adta, es ott beirtam es azt irja szabad a domain(heroesofnewerth), szoval nemtudom. Tartalommal szerintem nem lenne gond. Prodexet meg nigma fejleszti asszem aki hivatalos S2-os, az hogy az adatokat bele csak o irja e bele vagy valami hivatalos s2-es cucc nemtudom. Plane hisz minden hos tobb felekeppen jatszhato. De szerintem kezdoknek nagyon jo tool.
  • Inv1sus
    Még annyit hozzá, hogy ha beindulna a honlap, kapna normális domaint. Már amennyire lehet normális domain-t kitalálni a hon.hu meg heroesofnewerth.hu domainek lefoglalása mellett.
  • Inv1sus
    Btw petecz, ez az általad adott link, a prodex mennyi professzionális, hiteles? Mert pár builddel nem igazán értek egyet.
  • Inv1sus
    Kezdő heronak én soulreapert ajánlanám. Olyan hero-t semmiképp, amivel könnyen lehet lasthitelni. Slither pl simán belop egy killt.

Én, ha akarjátok, még mnidig tudok csinálni valamit a hon communitynek. A régi domainek ofc nem fognak élni, mert besajátították.

De ilyet mondjuk tudok csinálni ápr 1-től, hogy: hon.webnsite.hu, meg heroesofnewerth.webnsite.hu.

A kérdés az, hogy van-e, aki tartalommal fel is töltené, írná folyamatosan a híreket stb, mert arra nekem annyira nincs időm viszont.
  • donatus13
    Ez a mod nagyon jó :D
  • zsakosfrodo2
    Ha az alap interface-t használod (és gondolom azt használod :D), akkor a portréd mellett a bal felső sarokban találsz egy picike gombot, arra kattints rá, és elvileg meg is van osztva. A courier meg tud halni, ha meghal újat kell venni, ezért figyelj oda, hogyha jön feléd, akkor lehetőleg biztonságos útvonalon jöjjön, és ne hívd be a csata kellős közepére. Ha kell menj felé egy pár lépést, hogy az ellenfél ne is lássa, úgy a legbiztonságosabb.
  • SarkanyfuaRUSH
    Köszi :(
    :)
  • petecz
    No comment. Ezzel nem lasthitelni fogsz megtanulni, hanem a modot hasznalni. Fassag.
  • Szabi DEMON
    Most volt akciós a hétvégén 10 USD volt. Legutóbb amiről én tudok karácsonykor volt akció. De alapból 30 USD.