6177
-
#4251 ilyenkor én csak mindig végignézem a statjaimat,és felvidít,h egyszer majd lesz egy +10es win streakem talán:D
statos oldal,ha nem ismeritek még -
#4250 Én rendszerint a másik fajta hullámon ülök. Szerintem ez a nick hozz szerencsét. -
#4249 Vasárnap engem is elragadott a sötét hullám, 5 lose egymásután, ilyen se volt már 2-3 hónapja, ehh :( -
#4248 QQ hullám :P -
#4247 az fincsibb mikor egymás után 3 játékot tolsz végig 4v5-ben és a saját csapatod sem szavazza meg a remake-et :D -
#4246 meg sem éri játszani, megy a kőkemény balfaszkodás mindig -
petecz #4245 Ma eleg sok jatekbol csinaltam egy kb 10% win aranyt. Q.Q :( :( fufufufufuufu. -
RaSzTaH #4244 nem véletlen nem akartunk vele játszani, pubstomping ftw -
donatus13 #4243 Statok alapján nem tűnik olyan rossznak :) -
RaSzTaH #4242 Pf, ezt a gyereket még ismerem is.... de egy kokk volt anno, szerintem most se jobb:) -
#4241 magyar srác veri magát hivatalos fórumon:D -
RaSzTaH #4240 -
#4239 :DDD -
petecz #4238 Na megvan playhonos adatbazisrol egy kimentett xml fajl. :) -
petecz #4237 Mar nem tetszik a statja? :D -
#4236 Eladó a JinxB1rd nevű acc 3500Ft-ért. Akit érdekel pm me. -
#4235 Látom nem nagyon mozgatta meg a community-t az április 1-ei poénom. Vagy volt aki azért próbálgatta? :) -
#4234 Valami bug lehet a rendszerbe, mert valahányszor bejelentkezek, kapok 10 goldot. Jó kis farmolás btw -
#4233 pókját -
#4232 Azért Balphagor a kis minionjaival elég hamar elintézi arachna pókjai -
#4231 Rád a hsz-em második része vonatkozik akkor. :) -
#4230 jah, mert nem volt egyértelmü mire gondoltam :D
amikor egyedül vagy akkor tényleg hasztalan, de ha vannak csapattársak akkor gyorsan le lehet szedni :) -
RaSzTaH #4229 közben látom szerkesztetted a hsz-edet :P -
#4228 Egyik hőssel se lehet leütni gyorsan. Csak akkor érdemes ütni, ha a csapattársak is segítenek ütni, de ez sose szokott megtörténni. -
RaSzTaH #4227 pl.? -
#4226 attol függ milyen hössel :)
mert van amikor az éri meg jobban, ha gyorsan leütöd...legalábbis sztem...
de persze sok mindentöl függ, ha esetleg vannak a közelben csapattársak akkor meg ha ök gyorsan leütik a pokot akkor nincs gond :) -
#4225 pff basszus a legegyszerűbb dolog nem jut eszembe. Kösz :P -
RaSzTaH #4224 ha megpróbálod szétverni a kispókot halott vagy, jó esetben az arachna akkor fogja ráddobzni mikor már fél hp-n vagy, előtte szépen leharassol webshottal.. -
RaSzTaH #4223 homecoming stone, viccen kívül -
#4222 arachna pokját gyorsan szét kell verni :) -
#4221 Arachna pókja, illetve tremble lassítása ellen mivel lehet védekezni? -
RaSzTaH #4220 "Breaky szokott meg, http://www.fileplay.net/channels/honcast
justin.tv-n erdemes EG yoda streamjet is nezegetni, keso este fele inhouseolnak."
by Petecz -
#4219 köszi -
Szabi DEMON #4218 http://www.own3d.tv/game/Heroes+of+Newerth
Nem tudom milyen aktívan szokott lenni live stream, én LoL-t néztem itt eddig, abból mindig van TopELO stream, vagy eu vagy us, időponttól függően. -
#4217 valaki tudna adni honlapot ahol lehet nézni streamet? -
RaSzTaH #4216 tudod te ;) -
#4215 Mindig eladom magam? :) -
RaSzTaH #4214 A hon kurvája vagy invi rájöttem ;D -
RaSzTaH #4213 helyedre ;) -
RaSzTaH #4212 Kedves nightwish, olvasni látom tudsz, viszont a figyelmedet elkerülte néhány hozzászólásom, nyisd ki a szemed és olvasd el újra az összes kommentem miket írtam és ha lehet ne csak 1-et ragadj ki! Ha ez sikerült akkor értelmezd is.
"ahogy swift, pred se :) én carryt semmiképpen nem adnék kezdő kezébe..."
"De a tényen nem változtat, a bonyolultságától függően, ha nem tud farmolni akkor 0 lesz"
Köszönöm hogy egyetértesz velem.