6177
-
petecz #4291 Keso esti matchmaking elmeny: Mentem midre thunderel, vettem potit kajat meg ket all statot, szoval maradt 300 gold, mire elindul a game azt veszem eszre nincs is courier, se ward (1650+ mmr) es a barna elect elkezd noobozni h miert nem vettem couriert is meg wardot is (tb mid solokent), mondta fassagait, addig amig le nem ignoroltam. Haza futottam midrol vettem egy courier meg egy wardod, vissza erve +2 szint hatrany gladi ellen, szoval eselytelen volt. Ellenbe viszont a slither jol roamolt szoval szoptuk early gamet. Rogton mindenki engem flamelt miatta, egeszen addig amig elect csak farmolt az erdobe, es amikor ram kezdett a mora pkval, o ott allt melettem es rohogott majd elfutott. Na most a jo budos kurva anyjat ennek a jateknak. Semmi de kurvara semmi ertelme jatszani ezzel fossal solo matchmakinget, de meg 2etten se. Rakat szar. -
#4290 Ha Defiler-re rakod és be van nyomva az ultija akkor akit megtámad azt az ulti is támadja és meg is ölheti :D -
#4289 :DD -
#4288 Nem tudom, sandwraithtel voltam, rám rakta azt a cuccot és így kinyírtam a saját társamat. :D -
#4287 Pedig le tudja denizni többször láttam már rá példát, azt hiszem akkor van ilyen amikor a másik hös valami dottal sebzi meg a társát...
Igazábol én sem értem mikor adja be deninek. -
petecz #4286 Én úgy tudom akkor csak 1 hp-ra tudja leütni max. -
#4285 Még kijavíthatnák azt is a játékban, amikor puppet ráveszi az ellenséges hőst, hogy a társát gyilkolja le és deninek adja be. Nem sok értelme van a skillnek, ha denizés a végeredmény. -
#4284 Én is igy vagyok vele, engi-t szeretem, csak hát ugye eléggé elbaszták a nerfekkel(ami persze szükséges volt, mert amugy meg op volt). Trinker skill sztem teljesen felesleges volt, remélem ezekkel az aknákkal valamit visszakap a régi fényéböl :) -
petecz #4283 Tudom, innen jött hogy belinkelem a videót. Amúgy engem jobban érdekel az engi rework mint az új hős. Bár mind a kettő várós. -
#4282 ha megnézed #4271-ben pont ezt hoztam fel :D
régi engi nem kicsit op volt azzal, h a torony lemásolta az itemeket :) -
#4281 igen, pont ez a problémám vele. Dotában nem ilyen volt, ha jól emlékszek. -
#4280 Hát igen. Nekem is jobban bejött ez a kis gépágyús megoldás régebben. Ha akkor megkaptam engit, nem húztam a számat, most már igen :(. -
petecz #4279 Sb porgese magic immune, tehat mindent kived rendesen ami nem superior magic. Superior magic Pl: hellbringer ulti, succubus ulti, devourer ulti. Utobbi ketto lefogja, de nem sebzi. -
#4278 a régi szép idők :D
amúgy egy kérdés: azóta változtattak valamit Swiftblade pörgésén? Azt tudom, hogy régebben kb minden második skill hatott a "magic immunjára", elég idegesítő volt. -
petecz #4277 Aki esetleg nem closed bétázott, vagy egy kis nosztalgia az ős honosoknak:
AKA: régi engi -
RaSzTaH #4276 nézd meg a válasz részt is, Hegi nem neked írta ;) -
#4275 így van egy kicsit bővebb info a 4 skillről is -
#4274 bazmeg ez kurvajó -
#4273 nome -
#4272 Az a ködös cucc szvsz rohadt jó ötlet és jól is néz ki. Tetszik. -
#4271 elöször azt hittem techies port lesz, de csak engi tinker skillje lesz helyettesitve az aknákkal...igy viszont szvsz megint elég erös lesz az engi, bár a régi korszak ugyse jön vissza mikor a tornyával 5v1-ben simán lenyomta a másik csapatot... :D -
#4270 Ehehe én is kiszúrtam, amit a hivatalos oldalon már sokan, jön új engi skin is, illetve új skill is a engivel, az a kis pr-el történt baleset a végén az engi műve volt :) -
#4269 OP alert -
#4268 YaY! -
#4267 -
chefshift #4266 Üdv mindenkinek.
Klánt csapattársakat keresek. Ha van valahova felvétel az kérem írjon.
Köszi -
#4265 The Nomad Returns this Friday -
#4264 Eladó a JinxB1rd nevű acc 3.500Ft-ért. Akit érdekel, pm. -
#4263 ez bent van béta óta az editorban -.- -
#4262 nomad, öhm ez a hös már nem volt 1szer a játékban(egy ideig nem követtem a játékkal kapcsolatos dolgokat ezért kérdem)? -
#4261 jah ok.köszi:D -
#4260 Én úgy tudom csak akkor bírálnak el valakit, ha több reportot küldenek ugyanannál a játéknál. -
#4259 ez egy meme a hon forumon....kb. minden uj hösnél azt mondják, h lycan port lesz :D
lusta vagyok utána nézni honnan jött, nézz utána...
van pár ilyen, mint a "too bad its me blacksmith" :) -
#4258 miért mondják h lycantrope lesz az új hős,amikor azt portolták már,nem?(WB) -
#4257 áá, én nyugodt vagyok, lassan elérem az 1300 alatti periódust.. -
#4256 ráadásul az abuse az gyalázkodást, sértegetést jelent, szóval nem is jól jelentette be szegény áldozatot. Tocsek-Tocsek... csak nem pipa lettél valakire? :) -
#4255 New Melee Hero this Friday 8th -
#4254 fail -
#4253 öhm ilyet akkor kapsz, ha te küldesz report-ot... :D -
#4252 Hello tocsek,
Your abuse report has been received and will be reviewed shortly.
Thank you,
Heroes of Newerth GM System
ez miez? nem tudom mégis melyik játékból léptem ki, vagy csinltam 0:20as statot.. soha nem miattam vesztettünk, remélem bannolnak örökre..