6177
-
petecz #4331 jondzy, en szoktam latni a jatekba neha online, vegulis csak rakene irni es megkerni hagy hasznaljuk a regi oldal fajlait, es ha rabolint akkor minden oke? -
#4330 el van pusztulva a domain tulajdonosa, úgyhogy passzolok
az a baj, hogy nem lenne jogszerű, ha a tudta nélkül felhasználnánk a weblap dolgait, úgyhogy ez elég zsákutcás dolognak tűnik -
#4329 Mondjuk támadásnál elfújhatta volna Nomadot. Nem? -
#4328 beszarás xD woo hoo hoo-n szakadtam -
#4327 -
petecz #4326 -
RaSzTaH #4325 mint tudod kb. semennyire se értek a webszerkesztéshez:) -
petecz #4324 Hát mint írtam nekem van egy szép nagy xml fájlom a régi hír adatbázisról. De az magába nem ér semmit. :) -
RaSzTaH #4323 ahhoz előbb vissza kell nyerni a régi oldalt nagyjából :)
Petecz, Jonny?! -
bceeN #4322 sziasztok, bceeN és zimbike (smurf) az accom. szívesen írnék guideokat, ha lesz rendes honlap. -
#4321 igen, de a 3. halál után (kb. spawn kezdetén :D) nemcsak a társai, hanem az ellenfél is ráunt, és vote restart lett :)
btw ezt azért csinálta, mert nem voltam hajlandó swapolni vele
3. érdekes infó, hogy miért van 1400 alatti pontszámmal 1500+ játékban.. no mind1 :) -
#4320 És ki is nyíratta magát akkor? -
#4319 nem fűznék hozzá semmit
-
#4318 Nem tudom inv1sus kikkel mentél, de ez nem ilyen egyszerű. Szerintem ha van öt fő aki jó játékosnak tűnik a statjai alapján, az semmi garanciát nem jelent, hogy nyerni is fognak. Szerintem ha van isöt fix fő, előbb kell kb 30-40 közös game, mire elkezdtek komolyan együtt tudni játszani, kialakul egyfajta kép ki miben jobb, ki lesz majd a support, carry, initiátor stb, ts ugye ehhez alap, és szerintem kell egy fő az ötből aki az irányító, aki megmondja mit hogy kell csinálni. Folyamatos kommunikáció kell a játék alatt. És ugye a régi igazság mindig van jobb tőletek is. -
#4317 np -
#4316 Valaki tudja, hogyan lehet módosítani a hozzászólást? Mert megváltozott a link. Na mnid1, még egyszer utoljára belinkelem, azt csá.
Eladó Account: Licit 1 ft-ról, minimálár nincs, aki kapja marja.
Többet már nem jövök, mert sikerült rájönnöm, hogy a magyarokkal se lehet normálisat játszani. QQ. Nektek azért sok szerencsét... -
#4315 Köszi, hogy szóltál. Javítottam. :) -
#4314 a leírást elbasztad, 30 USD volt, nem 60 -
#4313 Tessék. Lehet licitálni az accomra.
-
petecz #4312 frodozsakos okosan beszel. -
#4311 DotA2-vel kapcsolatban: én úgy gondolom, hogy most azért nem nyomatják a DotA2-vel kapcsoaltos információkat, mert hamarosan jön a Portal 2 és nem akarnak neki konkurenciát csinálni, mégis a saját játékaikról van szó, nem fogják egymás mellett versenyeztetni őket. A másik meg, hogy most megy ez az ARG játék a Valve részéről, egyenlőre fogalma sincs az ARG-ot fejtőknek, hogy miről szól ez (ilyen volt tavaly a Portal 2-t bejelentő ARG), valszeg ez mellett foglalkozni még egy következő játék reklámozásával má elég megterhelő lenne.
Azért azt se higgye senki, hogy "csak" ctrl-v ctrl-c alapon megy ennek a játéknak a készítése. Igen, az alapok adottak, hiszen DotA-ról van szó, de Source motor alá készítik. Mondjatok egy olyan játékot, amely felülnézetes stratégia lenne, és Source motorral készült, és nem mod. Tudtommal ilyen játék nincs.
Szóval egy a lényeg, hamarosan jönni fognak az információk a DotA2-ről, sztem leghamarabb a nyáron. Addig pedig mindenki játszon HoN-t, és ne húzzátok fel magatokat az idiótákon, csak játszatok, ahogy szeretnétek. Mivel ez is csak egy játék, mint a többi. -
#4310 omg mennyi fogalmazási hiba :D
Bocs, sietve írtam -
donatus13 #4309 Mikor kezdtem a játékot volt egy ilyen magyar gyerek is, állandóan pofázott és irgalmatlan hiszti rohamot kapott ha nem ő kapta a killt olyan szinten volt mint egy óvodás:D nevét már elfelejtettem de még klánba is voltam vele noobkodni. -
#4308 Én se azt mondom, hogy mindig kill az övé, de most pl olyan volt, hogy én voltam SB-vel, meg velem volt még bombardier, és feljön midről hag, aki előtte nyomott előtte meghalt 2x peb ellen. Szóval elkezdek pörögni, leviszem mindkét ellent fél hp-ra, utána szétnukolnak, és utána nyomja el az ultit?? Ez mégis mi a fasz. Előtte meg olyan volt, hogy ott állunk 2v1-be: hag inviben, én meg CD ellenfélnek. Bazmeg nem megvárja, míg visszabackel a torony alá? Simán kinyírhattuk volna, rányom egy lassítást, én bepörgök ő meg nuke-ol, és kill. De nem. Feljön inviben azt nem csinál semmit.... És az ilyen embereknek van a legnagyobb pofájuk, mert ha valaki kezdő még, azon nem húzom fel magam, de ha valaki ilyen nyomorék és még pofázik is mellé, akkor baszom fel magam kurvára. -
donatus13 #4307 meg még ott lesz a starcraft 2 dota , ahoz is fűzök reményeket:D -
#4306 ezért is nem értem,engine megvan hozzá,játékot meg nem kell kitalálni,egyszerűen ctrc+ctrv(nyilván nem ilyen egyszerű,de sok hozzáadott + nem hinném h lenne,ami ennyi időt jelentene),balanceolni meg nem hiszem h kéne,az úgyis menet közben fog kialakulni -
donatus13 #4305 Még anno az eredeti angol cikkben mikor bejelentették. Ott azt írták ,hogy tf 2 stílusú rajzolt graf lesz. -
#4304 Hát persze. Utána meg elmentek együtt csajozni, hazavitték és megfektették ketten a hat csajt. -
#4303 Másik kedvenc jelenségem, amikor nem backelnek. Elkapják az egyik társunkat és ezek úgy gondolják, hogy most harcolni kell 4v5-ben (mert addigra simán leölik a hülye balfaszt).
Na már ezt is úgy szoktam kivédeni, hogy aki hülye haljon meg. -
petecz #4302 Donatus, a tf2-es reszt hol olvastad? -.-
Amugy a legfrisebb pletyka annyi rola hogy egy fan bejutott a keszitok irodajaba es talalkozott a valve fonokkel aki epp dota2-zott, es allitolag baszott jol all mar es be lesz tartva a beigert megjelenesi hatarido. Ami 2011 q4. -
#4301 Hát nem azért mondom, de általában valahányszor úgy játszottam supporttal, ahogy kell, hogy meghagytam a killeket a carrynek, vettem a wardokat meg a faszságokat, később folyamatosan megölette magát 1v2, 1v3-ban. Bezzeg, amikor szarok a carryre és belopom, amit csak tudok, akkor általában nyerünk, még ha csak szaros mellékes support lennék is.
Szóval én nem nagyon hiszek az ilyen "hagyjuk meg a killt a carry-nek", főleg hogy a noobok szeretnek nagyon carryt pickelni, azt hiszik majd javíthatnak vele a szaros statjukon. Közbe meg elcseszik a játék kimenetelét én meg bizalmat fektetek beléjük... -
donatus13 #4300 Nem sokat, készül:) nem állították le, csak a dota összes hősét átrakják bele és balanceoltabbra akarják csinálni gondolom ez sok időt vesz igénybe , amit lehet még tudni , olyasmi grafikája lesz mint team fortress 2 nek ilyen rajzolt stílus. -
#4299 Dota2ről lehet vmit tudni azon kívül amit még novemberben kilöktek?olyan mintha állna az egész,vmiért nem akarják fenntartani a hypeot,lehet még annyira messze van a megjelenés? o.O -
#4298 -szard le a KDR-ed,win/loss ratinged mikor érdekelt?:)
-solo MMR lutri,jobb ha hozzászoksz,és akkor már nem fog felidegesíteni
-próbálj bp/bd/sd-t játszani sztem ilyenkor sokkal kisebb az esélye h retardáltan pikkeltek,ez már egy jó kiinduló pont
-és még1*: ne baszd fel magad a játékon,mert úgy könnyű 2 nap alatt -250 pontot bukni:) -
#4297 faszom ebbe a játékba már komolyan. Nem lehet menni csak nukerrel meg tankkal mert carritől mindig belopják az összes killt, gankelni meg 5 játékból 1-ben lehet. A büdös kurva életbe már, hogy mindig ilyen retardáltakkal rak össze.
0.6 KDR, mindjárt elhányom magam. -
petecz #4296 Igen, hárman vagy négyen se jó, de egyedül vagy ketten a legrosszabb. -.- -
donatus13 #4295 Ne legyen igazad:D meglátjuk akkor majd vissza térek sc hez:D -
RaSzTaH #4294 petecz: ha 4-en vagytok egy 5. ugyanúgy el tudja rontani az egészet ha kokk...
doni: azt hiszed az jobb lesz ebből a szempontból? ugyanaz a kommuniti megy oda is+a maradék dotás (ami sokszor még rosszabb mint a HoNos...) -
donatus13 #4293 Én ezért hagytam itt a HoN t 5 v 5 be össze kaptuk magunkat hun csatiról de legtöbbször elkenték a szánkat mert klán ellen mentünk, jó volt veletek játszani , csak az ilyen meccseknek semmi értelme nincs ez a baj a HoN ba túlzottan stat vadász az egész, lolba ilyen kevesebb van , de ott meg a balance nagyon siralmas, DoTa 2 nagyon várom, remélem az jobb lesz ilyen szempontból és nem lesz ez az ócska stat buzulás. -
#4292 még 3nál is simán eltudja rontani a játékot 2 idiota :D