Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utólag végiggondolva rájöttem, hogy nem is egy klán létrehozására vagy keresésére kellett volna törekednem (és szerintem nektek se), hanem valami olyan csoport, réteg összehozására, amikbe olyan emberek léphettek volna be, akikkel bármikor lehetett volna egy jót játszani vérizzadás nélkül. Hát jah...
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
A sok csicska tizenéves megállás nélkül játszik a játékkal, zombul, nem fog egyikõjük se beszélni chatbe semmi értelmeset.
Az is az igénytelenség tetõfoka, hogy pár idióta elindította a magyar heroesofnewerth honlapját a maximum igénytelenül összegányolt rendszerével és pár flood miatt most inkább lekapcsolták az egészet a fórummal együtt, nehogy véletlenül legyen valami.
A faszé kellett megvenni a domaint akkor bazdmeg.
látom skint lolbon koppintották keményen, csak a fegyver különbözik, ejj ejj nem hiszem nem tudnak mást kitalálni
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nagyon tetszik , support lesz akkor mindenképp fav ha az a hõs amy dreamen volt akkor nagyon király.
mikor mondtam én ilyet/sértegettelek?egyébként ha nagyon kíváncsi vagy,nem mintha számítana bármit is
de ez már erõsen OFF
örülnék, ha kérdeznél, mielõtt mindent megszakértesz helyettem
és igen, sokat játszom random emberrel is
megmutatom, mire gondoltam: kedves "debil": te milyen ligákban játszol sc2-ben? mert azokban a ligákban, amikben én játszom, nincsenek idióták
látod? DE! a te stílusod is biztos célravezetõ: "debil: ha nem lennél balfasz, és kikerülnél a bronz ligából, esetleg találkoznál értelmes játékosokkal ?!" <-- valami ilyesmi. na ezt hanyagold irányomban, köszönöm.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
1v1ben persze hogy nem találkozol trollal,honban sem találkoznál,vagy ha találkoznál sem érdekelne. játssz pl random allyval bármilyen team gamet,vagy bármilyen custom gamet,pontosan ugyanannyi hülye lesz
egyébként kösz a bókot,ultimate érveid leigáztak
bár most 1-2 haver megvette, éppen velük lehet lesz kedvem, majd kiderül
"debil": én a kezdetek óta játszom, te 1 hónapja sem, és okosabb vagy, értem
btw az sc2 most is lent van tálcán, de örülök, hogy ezt is megszakértetted (mellesleg minden ~50. játékban látok 1 beszólást, vagy hülye játékost, szóval..)
ah tudod mit? nem vagyunk egy agyi szinten.
játsz mondjuk sc2-vel,60 eurós játék,és ugyanannyi troll mint bárhol máshol
majd dota2ben lesznek prok addig meg ez van
felléptem vmeik nap ismerösök miatt, nézem hun csatin 70+ létszám, végignéztem pár ember statját... mit mondjak jobb hogy nem játszom😊)))
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azóta nem játszom a játékkal, mióta volt a 10$-os akció. A 30$ visszatartott egy olyan réteget, akit nem kéne még csak internet közelébe SEM engedni, nemhogy internetes játék közelébe. Na, azok most (a világ minden tájáról) rászabadultak a HON-ra. Köszönöm, nem kérek belõlük. Így is volt már épp elég balfasz a játékban, viszont azokat még kisebb-nagyobb sikerrel el lehetett kerülni. Amikor jöttek az ilyen ingyenes hétvége, és hasonló lófaszok, olyankor mutatkozott meg, hogy mi lenne, ha nem lenne 30$ a játék. Rengeteg balfasz, totál káosz.
Tetszik érteni?
Amugy se szeretek trollkodni(kivéve LoL topikban ahol a trollkodáson kivül más dolog ugyse történik 😄), szoval nem értettem mire ez a beszolás...
De akkor csak én értettem félre...ez van 😄
Najó még játékban is jó néha trollkodni mikor meccs elött beirod, h "im from brasil. u?" 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem8 amugy, visszatérhetünk a havi 1 hsz-hez(aminek általában nem szokott köze lenni a topichoz)...
Amugy nemtom mi ez a sirás, h jajj 10$ volt a játék...
Mintha teli lenne ez a forum spamelve, vagy mintha az elmélyült társalgásba beledumálna valaki...
#3893: nem tudom, hogy alap dolog-e firefoxban, de én nyomtam egy jobb klikket a jelenlegi "bannerre", majd saját kép menü, feltöltöttem egy cuki bocisat, és azóta azt rakja oda a nagy méretû semmi helyett
valahogy így:

Amugy felölem lehet Tocsek a hg 😊
legalább lesz banner 😄
Én HONVÉD-re szavazok. Najó inkább nem.😊
Tocsek legyen a boss! 1 vote innen neki
azért kell HG, hogy rendet tartson meg lecserélje azt a k*rva bannert 😄
Én mint témaindító akror elindítom a HG jogért vérremenõ szavazást, mondjuk tart péntekig, mindenki ír egy nevet, akit akar HGnak.
Hajrá
túl OP vagyok! mert ugyebár vannak OP hõsök! ah.
Jó pár olyan meccsem volt, ahol a csapatom kb 10x megszavaztatta a concendencet, amire én mindig nemet nyomtam, aztán jött az anyázás, ksi afk-k.
Aztán megnyertük.
ha ap kell ott a lol, ez nem az a játék 😊
Amúgy rosszul fogalmaztam az elõzõ hsz.-ben, azt akartam irni hogy a scoutot könnyûnek hiszik.
Amugy az volt a kedvencem még valamikor amikor volt ingyen hétvége és volt a csapatomban egy BH, aki nyugodt szívvel pakolgatta rám a silencet (ami ugye huzza is le a HP-m), mondván, hogy "többet sebzek". Nem emlékszem mivel csak azt tudom hogy casterrel voltam. Kösz! 😄