6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • penge25
    okok, de az illető kérése az volt hol tudja megnézni utólag a chatlogot, az én általam linkeltbe benne van, ismerem a te általad linkelt oldalt is az is nagyon jó, csak a kérdező problémáját az nem oldja meg.
  • RaSzTaH
    statisztika <-- szerintem ez barátságosabb, legörgethető matchuppal
  • penge25
    Szia van egy oldal, amit itt linkeltek, kiírja az összes statját, miket pikkeltek stb Majd Rasztah helyére beírsz majd más nevet. Az oldal: statisztika

Itt az id szám mellet van egy olyan, hogy CH(chathistory és tádádá) Itt van Rasztah-ék utolsó chatösszegzése: chatlog
  • penge25
    nem kötözködésként, értsd jól :)
  • RaSzTaH
    nem kötözködésképpen, de a psr-ed nem is fog nőni MM-be :P
  • RaSzTaH
    replay, print sceen :)
  • penge25
    Sziasztok másnak is van olyan mostanság, hogy MM match után nem írja jóvá a psr-t, vagyis olyan mintha meg se történt volna a játék. Inv1sus kollégával mentem tegnap egy gamét és nem kaptunk semmit. Kb fél éve volt ilyenem, de akkor olyan durva volt, hogy 3-4 játékonként, nem kaptam pontot és a match se jelent meg sehol. Remélem nem barmolt el megint valamit az S2.
  • Zomil
    van rá valami progi azt hiszem :)
    hon forumon keressgélj
  • Hegi90
    chatet nem lehet valahogy kimenteni a replayből?

Ilyen fogyatékosokat...
  • penge25
    hétköznap 9-től vagyok 2 game erejéig úgyhogy, 10 kor még on leszek, hétvégén meg 9 és hajnal 2 között vagyok péntek szombat, vasárnap max éjfélig
  • Inv1sus
    3 game után meg kell állni és nem fog a game felbaszni vagy kifárasztani. Mióta így nyomom, jobban érzem magam. Ajánlom mindenkinek.

Felőlem mehet, de nem garantálom, hogy akkor fent leszek már. 10 után viszont biztosan.
  • penge25
    este 9 és 9:15 környékétől leszek, inv1sus te jössz?
  • ToCsEk
    1000mmr alatt biztos :D
    este majd rádírok aztán meglátjuk milesz :D
  • penge25
    7 bukta egyhuzamban, rá se ránts, ilyen mindenkivel előferdül, pár nap kihagyás és 20 game lesz nyerőbe egyhuzamban :)
  • RaSzTaH
    sok a piros, legalább tudom az okát:P
  • RaSzTaH
    ilyen sokáig tart letörölni?:D install filet se felejtsd ott a gépeden!
  • penge25
    Azért kérdeztem, mert már párszor megpendítettem itt, hogy jó lenne egy olyan klán, ahol főleg este 9-től indítanák a játékok, mert pl családosok, dolgoznak stb és csak ekkor érnek rá, hátha lenne 5-7 fő jelentkező és jó pár meccs alapján kiderülne, hogy tudunk e jól teambe működni avagy nem, mert már megint kezdek sokkot kapni a sok retardált majomtól! Sok guild tagja voltam már, de mindenhonnan azért léptem, mert este 9 től már max 1-2 ember volt fennt a klánba és ugye ha 4 fix fő megy megvan rá az esély, hogy a random ötödik elszarja az egész meccset. Szóval aki gondolja és van kedve este 9 től játszani akkor dobjon rám pm-et silvermage az ingame nevem, szerényem megjegyzem a legjobb support itt Mo-on :) ---> csak vicc
    Addig is gyűjtöm a silvercoint, ha nagyon felbasznák az agyam akkor így 3000+ coinnal csak könnyebb lesz eladni a hont remélem pár ezer ft-ért.
  • Zomil
    lol :D
  • petecz
    extra durci
  • j0nNyKa
    ennek durciszaga van
  • petecz
    Épp törlöm le a hont szóval én nem jövök.
  • RaSzTaH
    minden meccsre hagytak 1 napot, nem tudom hogy gondolták hogy 1 hét alatt végetér egy 500 csapatos kupa?! Mindegy remélem tanulnak belőle, vagy nem indítanak még egy ilyet, bár gondolom ez is csak az oldaluk fellendítése miatt volt -.-
  • Zomil
    Jah olvastam, h igy egy csomo csapat nem tudja lejátszani a meccset...elég marhaság :S
  • ToCsEk
    :D:D:D:D buzi amacsik
    #4344 3-4től ,már fen szoktam lenni
  • RaSzTaH
    szóval legalább írtak volna egy NORMÁLIS szabályrendszert, ennél még mi is jobbat csináltunk anno magyaroknak, 1 nap szervezéssel...
  • RaSzTaH
    PETECZ! Magyar inhouset mikorra ?! :P Jah Reddithonos kupáról pár szó:
    oké hogy amatőr kupa, de hogy a szervezés is ennyira amatőr legyen az egy vicc, első 2 meccsünkkel nem volt gond, viszont a tegnapi "összesorsolás" egy vicc volt, mert easy ellenfelek lettek volna tegnapis, de a hátulütője hogy amerikaikkal raktak össze minket és hát az időeltólódás miatt szoptunk... kitalálták hogy nekik nagy a pingjük eu szerveren, mondtuk jó, bevállaljuk az usa szervert... a másik kitalálták hogy egyik tagjuk nálunk 00:30-ra ér csak haza és akkor tudnánk elkezdeni a meccset és más beugrójuk nincs, komolyan nevetséges aki ezt kitalálta... nem értem miért nem szedték szét EU/US-re a "kupát"... Dugják fel a coinjukat jó mélyen :)
  • Inv1sus
    Én JinxB1rd néven vagyok fent most már, azt ne felejtsd el. Este 9-10 után szoktam fenn lenni, de néha napközben is felmászom egy-két menetre, munkától és kedvtől függően.
  • penge25
    tocsek, inv1sus ti mikor vagytok ingame online?
  • ToCsEk
    1napig minden hero skin 25%al olcsóbb yo
  • j0nNyKa
    hjaja úgy kb
  • Inv1sus
    Kb egy hónap, ha jól látom. Mert két hétig még törlés előtti állapotban is lesz.
  • j0nNyKa
    invinél a pont, annyi, hogy a domain (már) nem más tulajdona, mert lejárt, úgyhogy záros határidőn belül újra regisztrálható lesz

ezzel együtt viszont a régi site filejai is el fognak tünni
  • Inv1sus
    Nem. A honlap készítése miatt, úgy döntöttem, hogy most várok vele.
  • prau
    Sikerült eladnod az accod?
  • Inv1sus
    És ezek a grafikák szabadon felhasználhatóak? O.o Elég sok hasznos grafika van benne.
  • Inv1sus
    Most már 610 megás :). Kíváncsi vagyok, mi van benne.
  • petecz
    Nemtudom pontosan milyen felbontas de az eredeti honos oldalon lent van egy link egy kb 300 megas fansite kithez.
  • Inv1sus
    Másik:

Aki esetleg tud nagy és jó felbontású hon-os képeket, az linkelje be pls. őket, elősegítve a designtervezést. Danke.
  • Inv1sus
    készítettétek*
  • Inv1sus
    Szerintem két probléma van:
    1) A domain más tulajdona. Ha felfutott az oldal, később követelheti vissza. Ez a legnagyobb gond.

2) A volt oldal fájlait (kép, kód stb) nem éri meg felhasználni, mert akkor punktum az egész oldal az ő tulajdona lesz. A leírásokat ti készítették, a ti szellemi értéketek, ahhoz őnekik semmi közük elvileg.

Nem tudom világos voltam-e.