6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • RaSzTaH
    A ragelésed is kb :P
  • petecz
    "a community pedig nem egyik percről a másikra épül" Joke of the year.
  • sonic syndicate
    ó te... :( azt hittem a pénteki új skinről beszélsz :(

• sonic syndicate
    pred imo: frostwolf, daemonic, ghost marchers és esetleg egy hotbl, meg persze szív, ha még tart a játék
  • Hegi90
    Raszta! Jól emlékszek, hogy te régen fasza voltál predával? Milyen cuccokat kell neki rakni ha lanezik, és ha nem?
  • Hegi90
    Na volt alkalmam kipróbálni az új skin-t :D
  • Matusy
    köszönöm :)
  • penge25
    elküldve
  • penge25
    adj egy email címet és küldök rá neked egy meghívót, ezzel 10 nostatos játékot tolhatsz
  • RaSzTaH
    ha nincs időd akkor ne csináld, de ne azt mondd hogy azért nem csinálod mert valaki abbahagyja...
  • Inv1sus
    Akkor mondjuk úgy, hogy jegelem egyelőre a dolgot. Ha lesz hosszabb szabadidőm, akkor folytatom.

Most már direkt úgy szoktam csinálni a dolgokat, hogy hirtelen felindulásból semmit nem követek el. Szóval nem kezdek el nyafogni, hogy eladó az acc vagy ilyesmi.
    Most nem bírtam megállni a honlapnál egy kis nyafit, de legalább nem raktam fel megosztásra a cuccot.
  • Matusy
    Sziasztok!

Van bármiféle lehetőség kipróbálni a játékot? Nem igazán találok erre lehetőséget láthatlanban meg nem szívesen fizetnék ki érte 6000ft-ot
  • RaSzTaH
    nem igazán értem ezt a dolgot most tőled... azért mert egy ember abbahagyja "bizonytalan" időre nem azt jelenti, hogy minden füstbe ment szerintem, ha kicsit visszaolvasol nem egy valaki írta, hogy segítene feltölteni tartalommal, ilyen ügyben hozzám is nyugodtan fordulhatsz, mert az ilyen rész érdekel és van igény rá szerintem... az hogy irc-re nem mennek fel az emberek?! ne hasonlítsd már össze egy weblappal amit nyugodtan akármikor megnyithatsz ha tartalomra, hírekre, guideokra vagy egyéb dolgokra vágysz... ingame chat kb. megöli az ircet szvsz...
    ha ilyen könnyen feladod, mint egyesek akkor tényleg nincs értelme, csak akkor azt se tudom hogy miért kezdtél bele?! mindenkinek vannak olyan korszakai ebben a játékban, hogy besokall... nekem se véletlen volt egy jópár hónap szünet... megcsömörlöttünk a sok clanos dolog miatt, de a játékban van annyi hogy megint élvezem és megint leköt (remélem jódarabig), még ha néha el is picsáznak csúnyán :P a community pedig nem egyik percről a másikra épül, de ezt tudhatnád Te is...
  • Zomil
    Azért sztem még ne add fel...vannak még itt páran akik szivesen segitenének :)
    Amugy irc-re ne csodálkozz, h nem mennek fel az emberek...sajnos már nem olyan népszerü, mint régen :)
  • Inv1sus
    De accountot egyelőre nem szándékozok eladni, még.
  • Inv1sus
    Még jó, hogy azért vontam vissza a legutolsó account eladásos hirdetésem vaterán, mert elkezdtük tervezgetni a holnapot. Én hülye belefektettem időt (= pénzt) a design tervbe, erre lelép, akire számítottam volna tartalomfeltöltésnél. Ráadásul, ahogy petecz lelépő kolléga rámutatott, lehet, hogy még egy normális honlapnál se lenne nagy community, IRC-re se hajlandók feljönni az emberek, de nyafogni tudnak.

Na mind1. Soha nem fogok többet másokért dolgozni, az fix. Szerintem felrakom hivatalos fórumba a design-t, azt vigye, akinek kell.
  • penge25
    thx az infot
  • ToCsEk
    csak az accaunt iconokra
  • penge25
    Mi ez az 50% mire vonatkozik, mert nem vagyok a game előtt?
  • petecz
    Mostmar tudsz!
  • petecz
    Lol, az veletlen volt :D
  • donatus13
    petecz , láttam amit írtál én minden nap járok a fórumra sokat, de nem tudok válaszolni mert letiltottál ennyit erről:D
  • Aradebil2
    hehe,ennyit a nagy inhouse league-ről?:D
  • ToCsEk
    50%os store sale péntekig
  • petecz
    Jep, meg is tortent az uninstall :). Akinek esetleg van elado sc2 accja vagy van ismerose aki ad el, vagy tudna segiteni honnan szerezzek irjon pls. Nya sziasztok.
  • ToCsEk
    <@petecz> na leptem
    <@petecz> toroltem a jatekot
    <@petecz> vegleg
    * @petecz ([email protected]) Quit (Signed off)

• Hegi90
    Talán jótékonyságból kellene játszanunk?
  • petecz
    Játszottam ma kettőt, elsőbe 6-2be végeztem ss-el és hoztuk simán a gamet, viszont nem mentette el a szerver a statot valamiért. Második gamebe 9-5be végeztem ss-el és kikaptunk mert a csapatot úgy felfeedelte az ellen magebanejet hogy 1v5be letudott gyakni minket. Kikaptunk, ezt a stat elmentette. Egymás után toltam a két játékot, tehát...
  • j0nNyKa
    jólvan, ahogy érzed, fogyjanak csak az értelmes arcok honról, úgyis olyan nagyon túlerőben vannak (vagyunk?) a balfaszokkal szemben [sarcasm off]
  • ToCsEk
    nem muszáj, normal gameban szenvedni, mi 5en tegnap nyomtunk 3 casual meccset, nyertük mind, elvoltunk, örültünk.
  • petecz
    Jonny, teljesen komolyan gondolom es nem fogom megbanni par nap utan. Elegem lett ebbol a jatekbol teljesen. Szoval tovabbra is fent all hogy elado az accom vagy cserelem rafizetessel sc2re.
  • petecz
    Extra crispy
  • j0nNyKa
    ennyien = 1 ember, +1 pletykaszinten

és pont te beszélsz, aki egy játéktól is vagy 6x megszabadultál ?! :DDDD

egyébként az sc-től (szerintem olyan 95%-ban) azért akarhatnak megszabadulni emberek, mert be kell látni, hogy az sc nem casual game.. a starcraft verseny(játék), és úgy is kell hozzáállni, különben hamar ciki lesz a helyzet

egyébként ez kb. a honra is igaz, csak ez csapat(verseny)játék, az meg inkább 1v1
  • Inv1sus
    sose játszottam egy sc-vel de biztos nem cserélnék rá, ha ennyien meg akarnak szabadulni tőle.
  • j0nNyKa
    mondjuk azért egy hon acc meg egy sc2 acc között van ám különbség árban :)

+ petecz, biztos nem akarnád eladni az sc2 accod ~3 nap játék után, és visszavenni a hon accod? aludj rá párat :)
  • RaSzTaH
    engem sc2 baszott fel csúnyán, de valószínűleg azért mert noob vagyok, eladnám csak sajna össze van mergelve wowwal:S
  • Hegi90
    olcsóért már úgy is lehet szerezni innen-onnan. Meg asszem donatus is el akarja adni az sc2 akkját, bár lehet azóta elvitték.
  • petecz
    :(

FML
  • Hegi90
    Sry de nem :P
  • petecz
    Akkor add oda az accod, vagy legalabb kolcson.