6177
-
#4451 Minden :D
Nem azon csodálkozok... csak én meg pont azért nem sc2-zök mostanában, mert stresszes, meg ha nem játszol naponta akkor egyre szarabb leszel :/ -
#4450 már megint? :( -
petecz #4449 Ezen mi nem ertheto ? -
#4448 :0 -
petecz #4447 Elado az accom vagy cserelnem starcraft2-re ( ha kell ez esetbe ra is fizetek). -
#4446 uj hös -
#4445 Szép lesz az új oldal, gz -
#4444 Mindenkinek szíve joga használni vagy nem használni az ilyen módosításokat. Én biztos nem fogom, mert vannak elveim és tisztelem a játékostársaim. -
#4443 ez nem rossz
ez meg fun
-
#4442 http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=200164 -
#4441 régebbent volt valoban, de kivették, a mod meg visszarakja... -
#4440 csak rampage-nek jelzi ki, hogy charge-ol -
#4439 hát pedig még régebben megjelent... -
#4438 nem, épp ez a lényege, hiszen ha megjelenne kis ikonként, mindenki visszaportolna a bázisra -
#4437 "debuffként" megjelenik a interface-n nem? -
#4436 breathe into me
aki meg kisebb előnyt nyújtó modot akar látni
http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=109676 -
#4435 nem frag video de jol össze van vágva sztem :) (amugy a többi videoja is elég jo)
-
#4434 nana, azért van 1-2 ami már-már kicsapja a biztositékot...pl. a mod ami jelzi, h rampage charge-ol rád... -
#4433 láttam már jokat olyanokat amik tetszettek, de inkább nem linkeltem be ide, mert nem nagyon van összehasonlitási alapom, aztán nehogy vmi szart rakjak be... :D
de mostantol ha találkozok 1-2 joval berakom ide -
aki tud ilyet honosba ne tartsa magába (lenne mit tanulnom még :D) -
petecz #4431 Szerintem is. -
bceeN #4430 eddig messze ez a leggyengebb top10 -
#4429 sok makker -
bceeN #4428 az igazsag az, hogy ezek a modok semmi elonyt nem jelentenek.. aki tudja a juke spotokat, az semmit nem profital belole, aki meg nem, az legalabb konnyebben megtanulja.. ugyanez a helyzet a range modokkal is. summa summarum tanulas celjabol jok ezek a modok, semmi egyebre.. -
petecz #4427 Aki ert az IRC-hez jojjon fel a #hon.hu @quakenet.org ra, eleg fontos. Aki nem ert hozza az is jojjon fel, koszipuszi. -
#4426 nah kérésedre:
ez és ez mind a kettöt haverom csinálta... :D
többek közt ezt is szeretem hon-ban, h rém egyszerü modolni, csak sajnos az ilyen meg vonza az olyan gusztustalan modokat, mint a fákat ilyen kis fatörzsekkel helyettesitö mod... -
bceeN #4425 mod részleget fórumon tudnám ápolgatni, eléggé otthon vagyok a hon moddolásban, meg ofc guideokat szívesen írnék, de ezt már említettem. baromira bejön a style, hatalmas up, sracok ^^ -
#4424 szedd ki a h betűt a nevemből, mer a nyakadra lépek
egyébként szép lett, igényes
betűméretet próbáltad nagyobban? fullhd-ban elég pici, alap 120% nagyítással meg homályosak a betűk -
RaSzTaH #4423 counter-ward, gem, CC -
#4422 mert megállítja az időt?
amúgy mi nomad gyengesége? nem értem, hogy lehet balanced, ahogy többen írják :x nem olyanra gondoltam, hogy öld meg, vagy ne engedd farmolni, inkább valami konkrétum, pl nullfire a régi hammer ellen -
#4421 csak én laggolok kurvára mostanában?
más: ha chronos a torony alatt ultizik, akkor a torony miért nem kezdi el ütni? -
#4420 szvsz lehetne inkább a "bubbles-ös" hirek részt duplázni oldalra(dupla akkora legyen), h igy a hsz-ek jobbra csusznak(a mostani belépés helyére, a patchlog marahatna igy a hsz-ek is felüle maradnak, de nem lesznek akkorák és nem az oldal közepén lennének) a belépést meg jobbra le lehetne rakni a hir beküldés fölé.
amugy egyedül csináltad vagy valami cms-el? -
#4419 A hozzászólásokat azért véltem fontosnak kiemelni középre, mert ezek tudják építeni a forgalmat, a kommunikációt. Hír meg leírás nem fog olyan gyakran kijönni, viszont aki fellép rögtön látni fogja, hogy érkeztek-e új hozzászólások és rátud lépni, válaszolni, kommentelni stb.
A nagyobb, fontosabb hírek slide szerűen megfognak oldalt ott a bubbles kép helyén jelenni (mint ami volt a régi oldalon). Olyan 3-4 fogja váltani egymást, lentebb görgetve pedig elmondható, hogy egész nagy arányt foglal el a hírtenger.
Ezt azért írtam le, hogy az én meglátásom is ismerjétek. :P
(Régen a cybergen.hu-n adminisztrátorkodtam, ott teljesen halott volt a fórumrendszer a hírek kiemelése miatt.)
Várom a többiek véleményét is szeretettel :) -
RaSzTaH #4418 hírekre nagyobb hangsúly kéne, a hozzászólásokra kevesebb :P -
#4417 Engem annyira nem érdekelnek a hozzászólások, hogy a főoldal közepén lássam őket :D
Amúgy egész fasza a design -
#4416 ITT nézzétek meg inkább. Jobban látszódik, hogy is fog kinézni. -
Remélem jól linkelem. Mit szóltok hozzá? -
#4414 omg xD -
petecz #4413 OMG ez a video durva -
#4412 még ilyenek jöhetnek :D