6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Hegi90
    Minden :D
    Nem azon csodálkozok... csak én meg pont azért nem sc2-zök mostanában, mert stresszes, meg ha nem játszol naponta akkor egyre szarabb leszel :/
  • Zomil
    már megint? :(
  • petecz
    Ezen mi nem ertheto ?
  • Hegi90
    :0
  • petecz
    Elado az accom vagy cserelnem starcraft2-re ( ha kell ez esetbe ra is fizetek).
  • Zomil
    uj hös
  • penge25
    Szép lesz az új oldal, gz
  • Inv1sus
    Mindenkinek szíve joga használni vagy nem használni az ilyen módosításokat. Én biztos nem fogom, mert vannak elveim és tisztelem a játékostársaim.
  • ToCsEk
    ez nem rossz

ez meg fun
  • sonic syndicate
    http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=200164
  • Zomil
    régebbent volt valoban, de kivették, a mod meg visszarakja...
  • sonic syndicate
    csak rampage-nek jelzi ki, hogy charge-ol
  • Hegi90
    hát pedig még régebben megjelent...
  • sonic syndicate
    nem, épp ez a lényege, hiszen ha megjelenne kis ikonként, mindenki visszaportolna a bázisra
  • Hegi90
    "debuffként" megjelenik a interface-n nem?
  • sonic syndicate
    breathe into me

aki meg kisebb előnyt nyújtó modot akar látni
    http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=109676
  • Zomil
    nem frag video de jol össze van vágva sztem :) (amugy a többi videoja is elég jo)
  • Zomil
    nana, azért van 1-2 ami már-már kicsapja a biztositékot...pl. a mod ami jelzi, h rampage charge-ol rád...
  • Zomil
    láttam már jokat olyanokat amik tetszettek, de inkább nem linkeltem be ide, mert nem nagyon van összehasonlitási alapom, aztán nehogy vmi szart rakjak be... :D
    de mostantol ha találkozok 1-2 joval berakom ide
  • ToCsEk

aki tud ilyet honosba ne tartsa magába (lenne mit tanulnom még :D)
  • petecz
    Szerintem is.
  • bceeN
    eddig messze ez a leggyengebb top10
  • ToCsEk
    sok makker
  • bceeN
    az igazsag az, hogy ezek a modok semmi elonyt nem jelentenek.. aki tudja a juke spotokat, az semmit nem profital belole, aki meg nem, az legalabb konnyebben megtanulja.. ugyanez a helyzet a range modokkal is. summa summarum tanulas celjabol jok ezek a modok, semmi egyebre..
  • petecz
    Aki ert az IRC-hez jojjon fel a #hon.hu @quakenet.org ra, eleg fontos. Aki nem ert hozza az is jojjon fel, koszipuszi.
  • Zomil
    nah kérésedre:
    ez és ez mind a kettöt haverom csinálta... :D

többek közt ezt is szeretem hon-ban, h rém egyszerü modolni, csak sajnos az ilyen meg vonza az olyan gusztustalan modokat, mint a fákat ilyen kis fatörzsekkel helyettesitö mod...
  • bceeN
    mod részleget fórumon tudnám ápolgatni, eléggé otthon vagyok a hon moddolásban, meg ofc guideokat szívesen írnék, de ezt már említettem. baromira bejön a style, hatalmas up, sracok ^^
  • j0nNyKa
    szedd ki a h betűt a nevemből, mer a nyakadra lépek

egyébként szép lett, igényes

betűméretet próbáltad nagyobban? fullhd-ban elég pici, alap 120% nagyítással meg homályosak a betűk
  • RaSzTaH
    counter-ward, gem, CC
  • sonic syndicate
    mert megállítja az időt?

amúgy mi nomad gyengesége? nem értem, hogy lehet balanced, ahogy többen írják :x nem olyanra gondoltam, hogy öld meg, vagy ne engedd farmolni, inkább valami konkrétum, pl nullfire a régi hammer ellen
  • Hegi90
    csak én laggolok kurvára mostanában?

más: ha chronos a torony alatt ultizik, akkor a torony miért nem kezdi el ütni?
  • Zomil
    szvsz lehetne inkább a "bubbles-ös" hirek részt duplázni oldalra(dupla akkora legyen), h igy a hsz-ek jobbra csusznak(a mostani belépés helyére, a patchlog marahatna igy a hsz-ek is felüle maradnak, de nem lesznek akkorák és nem az oldal közepén lennének) a belépést meg jobbra le lehetne rakni a hir beküldés fölé.

amugy egyedül csináltad vagy valami cms-el?
  • Inv1sus
    A hozzászólásokat azért véltem fontosnak kiemelni középre, mert ezek tudják építeni a forgalmat, a kommunikációt. Hír meg leírás nem fog olyan gyakran kijönni, viszont aki fellép rögtön látni fogja, hogy érkeztek-e új hozzászólások és rátud lépni, válaszolni, kommentelni stb.
    A nagyobb, fontosabb hírek slide szerűen megfognak oldalt ott a bubbles kép helyén jelenni (mint ami volt a régi oldalon). Olyan 3-4 fogja váltani egymást, lentebb görgetve pedig elmondható, hogy egész nagy arányt foglal el a hírtenger.
    Ezt azért írtam le, hogy az én meglátásom is ismerjétek. :P

(Régen a cybergen.hu-n adminisztrátorkodtam, ott teljesen halott volt a fórumrendszer a hírek kiemelése miatt.)

Várom a többiek véleményét is szeretettel :)
  • RaSzTaH
    hírekre nagyobb hangsúly kéne, a hozzászólásokra kevesebb :P
  • Hegi90
    Engem annyira nem érdekelnek a hozzászólások, hogy a főoldal közepén lássam őket :D
    Amúgy egész fasza a design
  • Inv1sus
    ITT nézzétek meg inkább. Jobban látszódik, hogy is fog kinézni.
  • Inv1sus

Remélem jól linkelem. Mit szóltok hozzá?
  • ToCsEk
    omg xD
  • petecz
    OMG ez a video durva
  • Hegi90
    még ilyenek jöhetnek :D