6177
-
RaSzTaH #4531 vagy hag vagy egyéb más... :) miből gondolod hogy HB skin lenne?! (attól függetlenül még lehet) -
#4530 valszeg új hb skin
-
#4529 répás predator skin :D -
#4528 -
bceeN #4527 egyrészt igazad van, viszont szabad runád van, ami hosszabb távon gondolkodva még több harass, ha esetleg követ, akkor masszív xp-t veszít az ellenfél. -
#4526 Én szerintem meg pont, hogy torony alatt könnyebb a last hit. Ráadásul kényelmes is. -
#4524: ez szép leírás :D -
bceeN #4524 A legtobb bh csak konstans farmolva mereszti az ulepet miden. Ezt kihasznalando, 4 minor totem itemmel nekiindulva mennek defivel midre, ofc kell ward meg csirke (madar meg jobb). 4x53= 212 gold, 603-212= 391, ennyi goldot kell osszekaparnod a bottle-ig, megjegyzem definek jo az aa animacioja es a projectile is eleg sebes, a 4 totemmel eleg statot kapsz, lvl1-es wave-vel lh-nek, ha epp nem megy sima aa-val (minden creep kell). kb 1-2 perc alatt osszejon a bottle-ra valo, lh skilltol fuggoen. runewhoring alap, ezert mindig pusholjunk 45 s korul, ha lesz runa (ofc minden paros perc 45 korul), ezzel bekerulnek a creepek az enemy tornya ala, nehezebb lesz szamara a last hit, foleg abbol kovetkeztetve, hogy ki az a furcsa egyen, aki bh-t pickel. :lol:
a lenyeg, hogy akkor harassoljuk, amikor probal lh-ni, ennyi az egesz.. nem birja rendesen a harassot, tul sok dmg az a jo kis wave.
ha nagyon nem megy, akkor siman lehet ellene ket playeres midet tolni, ez 100%-os kiiktatast jelent a disznofejunek.
ami konnyen countereli az bizony a tp, leultizik, tp haza, kirohod. miss-t irni kell, foleg low pubban, mert tul idiotak az emberek. ket ward a rune spotokhoz es mar gankelni sem tud. egyszeru, mint az 1x1. -
#4523 miért (kell) runed cleave? -
#4522 -
#4521 zsírkirály :) így már tökéletes, köszi szépen a segítséget :) -
#4520 vagy leszeded ezt
2. Enable & apply "100h Sceneheight" in ModMan
3. Launch HoN
4. Go to Mod Options
5. Click BardUI++
6. Find and disable "BardUI++ Unit UI: show background"
7. DONE -
#4519 hon mappa/ game mappa, ott egy resources999.s2z tömörített fájl, amibe a total commander bele enged lépni, ui mappa és a game.interface fájlt szerkeszted -
#4518 nincs ilyenem -
#4517 game/resources999.s2z/ui/game.interface -
#4516 zsír, és merre van a file? -
#4515 resources999.s2z/ui/game.interface fájlt megnyitod pl notepad-dal -
#4514 és ezt hol állítom? consolban nem fogadta el -
#4513 resources999.s2z/ui/game.interface sceneheight=88h átírása 100h-ra -
#4512 miniui törölve, már majdnem minden jó, csak alul van egy vastag fekete sáv, azt mivel tüntetem el? -
#4511 #4508
arra már rájöttem magam is :D
a picsába de sok gond van vele :D -
#4510 ez miniui, ja -
#4509 ugy hogy ez nem bardui :D
tegyél fel egy bardui-t és olyan lesz -
#4508 options, mods, és movable frames -
#4507 ezt a részt hogy tudom átalakítani olyanra mint az alsó képen?
-
#4506 igen ez az :) -
#4505 kösz -
#4504 a bh-sra visszatérve, szerintem nem lehet győzni bh ellen lanen soloban, ha nuke-olod, akkor úgyis visszahealeli magát a creepekből, inkább kérj folyamatos ganket rá a sidelanekről, ha meg leultizik, teleportálj el -
#4503 bardui++ asszem, és a modulok elmozgatva a már beépített moveframes-szel -
#4502 valaki tudja hogy ez melyik mod?
-
petecz #4501 Kezdj uveggel es spameld a nukeod, vidd el a runakat. Nyerted midet bh ellen. -
#4500 Bh ellen defiler-el lehetöleg ne mid-re menj, ha mégis muszáj játsz nagyon védekezöen, lehetöleg amikor gankelni akar téged az ultijával, ne a lane közepén állj, hanem a tornyodhoz közel :)
Nem tünik rossznak ez az uj hös, föleg a grapple skill-je tetszik :) -
Szabi DEMON #4499 Senki nem akart midre menni, denyolni szoktam, de bh-val könnyebb farmolni, és ugye felesleges harassolni, hiszen simán visszamegy a hpja.
Persze vágom én, hogy nem ideális ellene játszani, de ha senki sem megy oda... Másrészt Defilernek nem árt az a solo lane nem? Dualon elég gyengének tűnt. Jobb lenne ha lenne jungler és nem miden kéne lenni, azt meghagyni valami gankképesebb heronak... -
#4498 -
#4497 tanulj meg denyolni, figyelj a rúnákra. Masreszt nem muszaj neked menni midre. -
Szabi DEMON #4496 Adjon valami tapasztaltabb játékos nekem valami tippet pls, hogyan is kéne játszanom solomiden Defilerrel BH ellen? Most próbálgatom a karit és kétszer is kaptam midre BH-t amivel nem tudtam mit kezdeni. Ugye nem lehet harassolni, gyorsabban farmol mint én lvl6ig, akkor meg jó eséllyel halok meg, ha mégsem ő tud gankelni én meg nehezen. Szóval nem egy kellemes lane. Tipp? -
#4495 Ez minden játékban így van. Megoldás: el kell kenni a szájukat.
Régebben volt egy meccsem, durva carry palyer ellen (2.7 K:d ratio, 75% win ratio). Annak is nagy volt a szája a játék elején két kill után, aztán a csapatunk összefogott és bealáztuk. Utána már nem volt nagy a feje. -
#4494 mert a prok nem tisztelik az alacsony képességű magyar playereket -
#4493 nyertem három meccset, ebből 2 statját nem írta be -
petecz #4492 Amit előbb írtam nem rageből írtam, (nem ragelek, hisz nem honozok) hanem egyszerű tény. Magyar játékosok száma lehet hogy nő jelenleg, de a community egyáltalán nem épül és nem is fog.