Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rasztah összeáll a régi csapat? vagy keressek másokat? 😞
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Egy dolog teszi csak unbalanceddé a játékot mégpedig a tanky-dps hösök akik szarrá stack-elnek armorral és mégis durva dps-t kitolnak....
trynda,fiddle elég messze vannak az op hösöktöl 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
Runák elírtam, fölötte * Runát még valami?
Runák mindenki vehet , ezért mitõl lenne inbalanced?😊
hát ha ez nem logikátlan akkor nekem kellett volna megbukni nyelvtanból párszor de igazad van😉
Azt írják hogy az utolsó nap 25.-e, amin ezt meg lehet bizniszelni még.
Runák mindenki vehet , ezért mitõl lenne inbalanced?😊
Tier fa mindenkinek van...
extra skill olyat választasz amit te akarsz , megint csak nem imba
A hõsöknél már sokkal nagyobb a gond Trynda,fiddle nevetségesen op és semmit nem csinálnak velük.😊 Teljesen más a két játék , a HoN egy az egyben a dota koppintása , a LoL meg próbált valamit elõre haladni, Én meg mondom õszintén legjobban a DoTa 2 várom majd starcraft 2 õs dotat is megnézem de az nem nagyon gyõzött meg.
-Fû
-Herora rádobom a VÁLASZTHATÓ! lassító skillt+bele lövök frost arrow-al és ugyanúgy jön mint semmit se csináltam volna
-1700 hp-t 2 ütésbõl leszedett a 200 dmg-ével
-Runák
-Tier fa
-Választható extra 2 skill
na kérlek ezektõl imbalanced fos a LoL bár a lassítós dolog és a dmg szubjektív és nézpõpont kérdése a többi konstans fos a játékban! Ja igen meg ne feledkezzek az ability power cuppoló tárgyakról ami mindenkinek nõveli a skilljei dmg-ét(agha mindenkinek?lol!)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
justin.tv-n erdemes EG yoda streamjet is nezegetni, keso este fele inhouseolnak.
Hon.hu-rol, ujevkor irtam mailt a tulajnak hogy smint nem kaptam semmi valaszt, szartak ra, pedig lett volna egy teljes tarsasag akik vittek volna tovabb a szerkesztest. Szoval, tulajok szartak ra, igy mar en is es meghalt.
Nostat azt jelenti, hogy gyakorló játék, itt ha veszítesz ha nyersz, akkor nem addódik hozzá a psr pontodhoz. A psr azért fontos mert sajna 0 és 1700 között annyi faszláma van mint égen a csillag. Tehát ha leesel 1200-ra onnan feljönni kurva nehéz lesz, és csak idegbetegséget kapsz a sok lámától.
No van a másik rész ez a public game, itt tudsz menni tehát statosat és nostatos játékokat, public régen nagyon népszerû volt, de mivel itt nem jár semmi ezüst coin, ezért csökkent a népszerûsége. No ha pubot mész akkor be tudod állítani a menübe, hogy milyen game stílust menj itt lehet stat-os és nostatos a game, valamint lehet sd game , banning game stb.
Egy szónak is száz a vége kiválasztod a publick gamét, és ott megkeresed azt az opciót hogy nostat game!
Breaky már nem közvetít meccset? Tegnap volt pár unalmas órám aztán gondoltam nézek valami jó kis honcastot, de csak ilyen retardok közvetítettek mindenhol, akik kb. egymást szórakoztatták én meg majdnem elaludtam rajta... Szóval?😊 Amúgy mesélhetnél (akár pm-ben) miért halt meg a hon.hu?
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Amúgy meg azóta verziót váltott gondolom, és azzal meg nem jó. Tegnap néztem a modolós fórumot, még van vagy ezer féle, gondolom azok jók lesznek.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kérdés:Most vettem meg a hont de régen volt 1 hangfileom ami UT-sra cserélte le a dolgokat,és ez a mostani honnal mûködik vagy csak kizárólag azok jók amiket a shopban lehet venni?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ember mi az accod neve, este vagyok mindig hívjad doomistát is silvermage néven megtalálsz
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
hu gec tegnap nyomtam egy no statos meccset 😄
hát õõõ xD kcisit nagyon láma voltam 😄, igaz esélyünk nem volt 3v5ben xD