Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
látom feléled a topic 😄
rasztah összeáll a régi csapat? vagy keressek másokat? 😞

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Zomil
Huhh hát érdekes dolgokat olvasni itt a LoL-rol... 😄
Egy dolog teszi csak unbalanceddé a játékot mégpedig a tanky-dps hösök akik szarrá stack-elnek armorral és mégis durva dps-t kitolnak....
trynda,fiddle elég messze vannak az op hösöktöl 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Inv1sus
Ezúton is köszönet Jhonnykának, hogy kisegített acc vásárlásában. Ki hitte, volna hogy ez ilyen jógyerek. Hát én nem <#vigyor3>

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Hát nem account eladásról😊

Inv1sus
Majd szólok, ha értem mirõl beszéltek.

Nincs ability power a honban pont ezt hiányolom

Runák elírtam, fölötte * Runát még valami?

Én pont az ability power miatt ,hagytam itt a hont 😊
Runák mindenki vehet , ezért mitõl lenne inbalanced?😊

hát ha ez nem logikátlan akkor nekem kellett volna megbukni nyelvtanból párszor de igazad van😉
Kössz😊 Így átolvasva még egyszer nekem nem tûnik logikátlannak de hát istenem 😄...

Inv1sus
Valaki megtenne nekem egy szívességet? Megkellene venni nekem egy accot, mert nincs a kártyámon pénz. Utólag átutalnám, amint kinyitnak a bankok. Cserébe legalább úgyis kapna 500 coint, miért meghív valakit (engem). Aki tud segíteni, pm me. Köszi.

Azt nem tudom elolvasni hogy tök logikátlanul írtál,+ kit érdekel hányas vagy lolban? nem a szint számít(nem tükrözi a játéktudást csak a kockaságot)+nem is kérdeztem😉 de a lol az ottani rúna slotok(és a bele való rúnák) és az alap 2 választható skill miatt inbalanced😉 (hon se tökéletes de ilyen szempontból ballanceosabb).Jó LOLozst😉
Anthrax
Elsõ game és bebugol a shop és nem tudok semmire rákattintani benne, alap 2 soros fos látszik egész pályán és ennyi,1 itemet nem tudok venni, skillek csak egérgombra mennek, qwer-vel nem, tök jó :S

Ja és ,csak ,hogy tudjad LoLban is béta player voltam és 30 as vagyok HoN ban is béta player voltam és béta idõ alatt meg úgy komplett 1300+ meccsbe vagyok,nem voltam túl pro játékos honban de azért ismerem.

Azt írtam , hogy engem az ability power , csábított át lolra, így értettem. lolban van rúna...és minden más. Nem értem mit nem tudsz ezen elolvasni, másik meg én nem írtam ilyen bunkón jó lenne az intelligenciával áldott keretek között meg maradni.

Tudod te mirõl beszélsz? honban nincs is ability power!!! és hogy jön ide a rúna?? tudsz te olvasni???
Inv1sus
Hát ezt jól beszívtam. Nincs zsé a kártyámon és jön a kurva hétvége.

Inv1sus
Ez a Facebookos coin dolog magyar idõ szerint meddig érvényes???

Azt írják hogy az utolsó nap 25.-e, amin ezt meg lehet bizniszelni még.

*Runát

Én pont az ability power miatt ,hagytam itt a hont 😊
Runák mindenki vehet , ezért mitõl lenne inbalanced?😊
Tier fa mindenkinek van...
extra skill olyat választasz amit te akarsz , megint csak nem imba

A hõsöknél már sokkal nagyobb a gond Trynda,fiddle nevetségesen op és semmit nem csinálnak velük.😊 Teljesen más a két játék , a HoN egy az egyben a dota koppintása , a LoL meg próbált valamit elõre haladni, Én meg mondom õszintén legjobban a DoTa 2 várom majd starcraft 2 õs dotat is megnézem de az nem nagyon gyõzött meg.

Hogy mirõl beszélek?lássuk mik voltak amik eléggé nevetséges dolgok:
-Fû
-Herora rádobom a VÁLASZTHATÓ! lassító skillt+bele lövök frost arrow-al és ugyanúgy jön mint semmit se csináltam volna
-1700 hp-t 2 ütésbõl leszedett a 200 dmg-ével
-Runák
-Tier fa
-Választható extra 2 skill

na kérlek ezektõl imbalanced fos a LoL bár a lassítós dolog és a dmg szubjektív és nézpõpont kérdése a többi konstans fos a játékban! Ja igen meg ne feledkezzek az ability power cuppoló tárgyakról ami mindenkinek nõveli a skilljei dmg-ét(agha mindenkinek?lol!)
Aradebil2
azért HoN se balanced,fõleg lategame volt eddig egy vicc,de hál istennek korlátozták a buybacket,de azért van még mit csiszolgatni rajta😊

penge25
jah, bocs látom a LOL-ra értetted, hogy inbalanced, akkor hozzászólásom vedd semmisnek, mert én azt a HON-ra értettem

penge25
mitõl lenne inbalanced? minden hõst lehet counterelni tudni kell pikelni és counterpikleni ennyi, még szép, hogy egy full intes bagázst széttép egy jó carry+stuenerek hadából álló társaság, minden hõsnek megvan a maga erõssége gyengesége, szerintem nagyon jó a balance a játékban nem tom mirõl beszélsz.

Vegyél fel újra,nick név ugyanaz.
Hegi90
ennyi. elvileg fel vagy még véve, majd játszhatunk párat 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

10$(1,8k) jó hogy megvettem😊 LoL felbaszott mert 1 imbalanced fos!😊
Breaky szokott meg, http://www.fileplay.net/channels/honcast

justin.tv-n erdemes EG yoda streamjet is nezegetni, keso este fele inhouseolnak.

Hon.hu-rol, ujevkor irtam mailt a tulajnak hogy smint nem kaptam semmi valaszt, szartak ra, pedig lett volna egy teljes tarsasag akik vittek volna tovabb a szerkesztest. Szoval, tulajok szartak ra, igy mar en is es meghalt.
Inv1sus
Egyébként nem értem, hogy publicban miért nem lehet coinokat kapni? Mi ennek a logikája?

penge25
no hazaértem melóhelyrõl, figy gub ugye tsizta accountal 1500 psrõl indulsz, ha nyersz játékot akkor ezen a szintem +15 psrt kapsz ha buksz akkor -15-öt veszítel. ha belépsz a honba akkor két fajta játék stilus van az mm és a public. Az mm match making ekkor ha ide belépsz akkor a gép random összesorsol téged bárkival, mmet sokan tolják, mivel innen kasoz silver coint, amiért vehetsz skineket, ikonokat hangokat magadnak, de olyan cuccok vannak itt, amibõl semmi elõnyöd nem származhat. Minden hõs hozzáférhetõ. MM-et ugy is lehet tolni, ha van pár haverod és akkor team mm-et toltok, ezért vannak a klánok itt is. Fontos MM-be nem tudsz menni nostatosat!

Nostat azt jelenti, hogy gyakorló játék, itt ha veszítesz ha nyersz, akkor nem addódik hozzá a psr pontodhoz. A psr azért fontos mert sajna 0 és 1700 között annyi faszláma van mint égen a csillag. Tehát ha leesel 1200-ra onnan feljönni kurva nehéz lesz, és csak idegbetegséget kapsz a sok lámától.

No van a másik rész ez a public game, itt tudsz menni tehát statosat és nostatos játékokat, public régen nagyon népszerû volt, de mivel itt nem jár semmi ezüst coin, ezért csökkent a népszerûsége. No ha pubot mész akkor be tudod állítani a menübe, hogy milyen game stílust menj itt lehet stat-os és nostatos a game, valamint lehet sd game , banning game stb.

Egy szónak is száz a vége kiválasztod a publick gamét, és ott megkeresed azt az opciót hogy nostat game!

Petecz!!!

Breaky már nem közvetít meccset? Tegnap volt pár unalmas órám aztán gondoltam nézek valami jó kis honcastot, de csak ilyen retardok közvetítettek mindenhol, akik kb. egymást szórakoztatták én meg majdnem elaludtam rajta... Szóval?😊 Amúgy mesélhetnél (akár pm-ben) miért halt meg a hon.hu?

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Hegi90
Na már te is megvetted? Akkor lehet nekem is ideje lenne 😄

Amúgy meg azóta verziót váltott gondolom, és azzal meg nem jó. Tegnap néztem a modolós fórumot, még van vagy ezer féle, gondolom azok jók lesznek.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hali!

Kérdés:Most vettem meg a hont de régen volt 1 hangfileom ami UT-sra cserélte le a dolgokat,és ez a mostani honnal mûködik vagy csak kizárólag azok jók amiket a shopban lehet venni?
Inv1sus
Köszi. Ez szerintem még nekem is hasznos. 😛

Spam alert? utálom az akciókat -_-

Gubberx
Ez a no stat meg mi merre hogy? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
az acc név az itt amivel a játékba is belogolok? 😄 vagy külön kell nevet adni mint lol-ban majd játékon belül? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
accod meg írjad lefele, vennélek felfelé friendsbe ezerrel 😊

penge25
gubb egy jó tanács pár hétig nostatokat menj, ha nem tudod mi az kérdezd meg online, /join hun a chatbe van fennt midig 60 magyar csak lesz aki segít, vannak jó arcok is 😊 A lényeg ne szard el a statodat az elején nostatot menj és sose leavelj

penge25
mineden nap on vagyok este 9-tõl 11-ig, hétvégén hajnal 2-ig 😊

penge25
Gubb ez az év jó híre végre együtt egy játékban megint, már csak doom kellene gyáááááááááááááááááááááááááá

penge25
honcast.comot nézegesd sokat, ha kérdésed van bátran írj nekem mindenre válaszolok 😊

penge25
bazz gubesz

ember mi az accod neve, este vagyok mindig hívjad doomistát is silvermage néven megtalálsz

Gubberx
ty 😊

Zomil
kezdöknek ez hasznos lehet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gubberx
Na ennyiért megvettem én is 😄 Tippek kezdõ HoN-osnak esetleg pár oldal ahol vannak leírások/tippek? 😄

ToCsEk
😄

hu gec tegnap nyomtam egy no statos meccset 😄
hát õõõ xD kcisit nagyon láma voltam 😄, igaz esélyünk nem volt 3v5ben xD

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Aradebil2
háh,nekem még 2100 volt karácsonykor,az a fránya dollár árfolyam😄

Inv1sus
Ezt hívják shortolásnak: drágán eladom, olcsón visszaveszem és a kettõ különbözetét nyerem 😛

ToCsEk
1930at vont le kártyáról, ennyiért hülyének is megéri 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Inv1sus
Lol, nemrég adtam el a második accom. Lehet most megint veszek egyet vagy kettõt, hogy keressek is rajta valamit 😄.