Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
A hivatalos oldalon volt ez az akció, de csak 03.27-ig tartott.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Köszönöm, a hutokra gondoltam.
Hogy lehet megosztani a couriert? Meg tud halni? Ha meghalok újat kell venni?

SarkanyfuaRUSH
Szia!

Hol vetted 10$-ért? Nem 30$ az ára?

Köszi
penge25
Amugy a lasthitezés, aki kezdõ és nagyon nem megy neki, van egy mod ami ebben segít, ez egy kis pöcköt rak a creep életerjének a végéhez, ezzel jelzi, hogy mikor egy ütés neked a creep, természetesen ahogy erõsödöl ez a kis szimbólum követi a változást a creep hp bárján is.

Jah, mielõtt kérdeznétek: last hit mod itt található

Zomil
Vannak hösök melyek tudnak teleportálni. Aztán van a Portal Key nevü item. Meg ugye a homecoming stone(ezzel bámrilyen épületedhez oda tudsz tp-zni).

courier-t valoban supportnak érdemes venni meccs elején v legalábbis minél hamarabb. megosztod mindenkivel és akkor a többiek is tudják használni. olyan mintha egy mozgo inventory lenne, megveszed vele az itemet a bázison és odaviszed a hösödhöz a lane-re igy nem kell elhagynod azt.

épületek a bázis környékén? mire gondolsz? ha olyanokra, mint pl. a légio oldalon a kis épületecskék(hut) az arra jo, h elöször azokat ütik a creepek mielött a benti tornyokhoz érnek. ha a melee és ranged barack-ra akkor ha a valamelyiket leszeditek akkor abbol a tipusbol azon a lane-en erösebb creep-ek jönnek.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
jaja, bármilyen saját épülethez. Vigyázz, hogy ne mozogj miután elnyomtad, amíg meg nem érkezel.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Igen ezzel haza lehet menni, de a towerekhez is lehet vele portolni?

Hegi90
teleport: Homecoming stone.

Androval halni fogsz mint a szemét szerintem. Egyik legkisebb hp-jú hero.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
igaz jobb gép a tiednél, de notebookon nálam simán elfut max grafikán. Szerintem a tieden is elmegy minimumon. Nagyon le lehet butítani a kinéztetét.

SarkanyfuaRUSH
Sziasztok!

Fut ez jól szerintetek ezen a konfigon?

notebook - 2GB RAM - AMD 2GHz proc - Ati radeon mobility x700 128Mb (shader 2)

A min. confignak határeset (radeon 9800), de van valakinek esetleg notebook-os tapasztalata?

Köszi
Andromeda nyert elsõ heronak... Van pár dolog amit nem vágok: néhanyan teleportálgatnak a mapon. Ez karakter specifikus vagy itemmel megy vagy bárki tudja? Hogyan kell?
Itemekkel nehezen boldogulok. Nem úgy van kategorizálva ahogy szeretném, a guideokban meg sokszor csak név vagy kép van berakva ami elég körülményessé és lassúvá teszi a megtalálásukat ami miatt vagy túl sok xp-t veszítek vagy a recommandedet vásárolom a szarakodás helyett. Kicsit szokatlan a last hitelésnél, hogy lehet denyolni.
Lenne még két kérdésem:
Van egy majom valami courier asszem. Ezt elvileg, mint support vennem kéne és írták a társak, hogy osszam meg. Ugye ha jól értem ezzel itemeket lehet venni és hordozi(?)... Hogy kell ezt használni?
Másik, hogy vannak épületek a bázis körnékén amikrõl nem volt szó a tutorban. Ezek mire valók?

Zomil
valoban 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

De a tényen nem változtat, a bonyolultságától függõen, ha nem tud farmolni akkor 0 lesz 😊 ezért mondtam hogy inkább supportoljon az elején, míg megszokja a játékmenetet stb, aztán ha érez magába kéztetést a carryzésre hajrá.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Gubberx
A stílusodat figyelembe véve azt hiszem nem is nagyon érdekel 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ha úgy nézzük, hogy melyik hõsnek van több passiveja és melyikkel kell kevesebb gombot használnod akkor igen a flint, swift jó... de mondjuk ezt nem mondanám el a sandrõl 😄

Zomil
Nem mondtam, h sw rossz hös... 😄
Ö sincs tulbonyolitva, csak megjegyeztem, h flint is elég jo kezdöknek ráadásul ranged is.

Miért lenne az? Szerintem ha nem solo middel akarod megnyerni a pub gamet kicsi psren akkor a swiftblade a legjobb hos.
Zomil
Azért Flint-et bárhogy is nézem, de bonyolult hösnek nem mondanám 😄
Eléggé kezdö barát carry 😊

Apropó te csak ne köcsögölj, amíg azt se tudod hogy itt pár ember mit tett a magyarokért a HoN-ban.

ahogy swift, pred se 😊 én carryt semmiképpen nem adnék kezdõ kezébe... magával és a csapattal baszik ki, fõleg ha még gõze sincs a játékról, de ez csak az én szerény véleményem😛

Jo, azota jobb vagyok vele egy picit, de amugy komolyan, hb nem kezdoknek valo hos.
Hat ja pont amikor mar lassan 100 ember lesz hun csatin nincs semmi oldal. 😞
hellbringer csak neked nehéz hõs ;DD fõleg ha kongor a peted 😛P ugyeugye?!😊

akkor errõl ennyit, ha esetleg lenne még valami kezdeményezés egy oldalnak ami guideokat tartalmaz szólj, mert segítek gyártani (megint), elég sok új játékost láttam mostanság talán nekik segítség lenne 😛

Ma probaltam utanna nezni, kibaszottul elveszett minden. 😄
Lol rasztah, no comment. 😄

Amugy meg hahahahehaehahehaehae, hellbringer mint easy hos? Meg predator, hm. Swiftbladet adom, talan a flint is, bar ugye ez csak kezdesre igaz. Ez a prodex cucc jo, tessek azt sokat nezegetni.
kezdõknek inkább a support herokat javasolnám, ott nem baj ha nem tudsz lasthitelni (elég ha segíted a carry-t tápolódni), nem fognak egybõl leugatni ha kezdõ vagy(mert itt szokás), a játék azért más mint a LoL itt szokni kell a pörgõsebb játékmenetet, annyi viszonyítási alapom van hogy anno játszottam egy pár meccset azzal is, de ott mintha 1/2x-es speedel ment volna a játék...
Vagy amik még jó választások szerintem az intes karakterek, akár a nukerek, azok viszonylag kevesebb tudással is használhatóak, persze itt is vannak kivételek, de ha rám hallgatsz kezdõként a melee hõsöket felejtsd el, nem tudom lowlvl gamekbe hogy megy a harass, de magasabb mmr/psr-en nehéz élete van a melee karaktereknek ha nincs mögötte jó support, régebben voltak jó magyar guideok is amiket többen is csináltunk "régiek", csak sajnos ahogy az oldal megszûnt gondolom azok is elvesztek, de errõl petecz tudna nyilatkozni

Hidd el nem érdekel hogy minek tartasz, ahogy a többi se.

az idióták megszállták a hon topicot, tisztelet a kivételnek
l2p issue, ez igaz gubberx-re is

Gubberx
<#levele><#kocsog>

Hegi90
Rasztah neked meg mi bajod van? Régen sokkal értelmesebbnek tûntél, minek kell elküldeni, csak játszani akar, pihenni.

Hegi90
Thunderbringer. Sok hp, jó skillek, ranged.

penge25
Egyszerû hõsök, akikkel könnyû játszani szerintem: thunderbringer, sliter, plague rider, corrupted disciple, flint, swiftbalde, predator, hellbringer, deadwood hirtelen ezek jutottak eszembe, de ez csak annyit jelent, hogy elég könnyû velük játszani nem kell skillesnek lenned, de ugye a játék megnyerése nem ezen múlik, a csapaton és a jó picken.

/cry

Játszottam a lol-el eleget, most megvettem nem azt kértem, hogy küldj el máshová. Látom adja a nagyszerû segítõkész közösség itt is, ahogy a hivatalos fórumon is, ahol egy hiba leírására válaszként a "ne trollkodjatok, nálam jó" szöveg jött kb. Büszke lehetsz magadra.
Miután nyilván nem minden hero egyforma, ahogy én a LoL-ban hasonló kérdésre könnyen tudok egy kezdõnek elsõ championt ajánlani itt is biztosan lehetne, mindösszesen annyit kértem, hogy mivel alapból elérhetõ itt mindenki, hogy ne fogjam ki kapásból a leg kombó igényesebbeket vagy teamfüggõket.

Petecz: Köszönöm!

Szia, ha tudsz angolul ezeket olvasd el: http://forums.heroesofnewerth.com/forumdisplay.php?f=17
Masik szep es gyors leirast minden hosrol szinten angolul itt talalsz:
http://www.nigmanoname.com/prodex.html

nincs ilyen hõs, próbálkozz a LoL-al inkább

Mondjatok nekem pár kezdõbarát erõs, könnyû hõst pls, és ha lehet calami guides oldalt, ha már lol-os párhuzam, mint ott a leaguecraft vagy a mobafire.

Aradebil2
megoldásról itt,írj pm-et a gm-nek!

Inv1sus
Rakd újra a játékot.<#puszi>

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Anthrax
A shop bug a tutorial miatt volt, én is így kezdtem pár napja el is ment a kedvem tõle 😄

Sziasztok!
Ma vettem meg a game-t, de kipróbálni már nem sikerült...
Az egy dolog, hogy már a tutorialt sem lehet véginyomni, mert amikor a manatube-ot kéne a stashbõl inventoryba rakni ott ezt nem érzékeli a game (erre megoldás?), de hogy egy public gamet se tudjak végigjátszani és hogy már az elsõ game-em leave-vel kell, hogy véget érjen..... pénzkidobás volt?
A következõ történt, elõször is a shop alapól nyitva volt (nem tudom ez-e a normális), de semmit nem lehetett venni, és NEM LEHETETT BEZÁRNI!
Kérdeztem a társakat, azok a b gombot javasolták, ez nem mûködött. Mondom megnézem a controlst. Rányomtam a Reset all-ra amirõl én naivan azt hittem defaultra tesz mindent, de NEM ez kitörölte az összes bindet. Nem találtam set to default gombot, szóval egyesével próbálta visszaállítani, de ott is a játék szerint a alap beállítás mindenre az, hogy : NONE!
(Erre megoldás?)
Nem indult túl jól a HoN-os pályafutásom, egyelõre elég bosszantó, hogy 10 USD-t fizettem ezért.
Segítsetek pls!

ToCsEk
igen, megvettem 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Még magam sem tudom érdemes-e energiát fordítanom rá, mikor legutóbb abbahagytam sok minden összejött -.- hiddennel ma játszottam egyet, jó volt, tetszett de szokni kell megint az egészet😊 meglátjuk... 😊 akkor Te megvetted a játékot?😊
Petecz wnn-el mi történt?

Zomil
lol grafikája sehol nincs hon-hoz képest... 😄
De igazábol nem is lehet összehasonlitani, mivel a lol a warcraft-os rajzolt stilust vitte tovább, a hon pedig a sötéttebb komolyabb grafikát választotta...
Arra, h ne támadjon a hösöd ott a H gomb, Dota-ban is igy müködik, lol-ban kb. minden le van egyszerüsitve....

ToCsEk
nemprau , leghamarabb csak vasárnap este tudunk gémelni

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

LoL ba milyen néven vagy? valamikor felugorhatnál nyomhatnánk párat.

ToCsEk
hát engem idegesít, álok egy helybe, egyszer csak elindul magától elõre és megy 5cm-t erre 3an ugranak rám erdõbõl.. 😄

nah mind1, majd visszaszokok, h-t meg majd kiprobálom

Inv1sus
Nekem nincs gondom a grafikával, kimondottan szép. Kapcsolj nagyobb textúrafilterezésre. A térképes problémádat nem érte, pont nagyobb lett és most már rá is lehet kattintani az épületekre raja keresztül. Szépnek talán tényleg nem szép, de miért legyen minden betextúrázva.
Az autoattackról annyit, hogy szinte minden játékban így van, miért jobb ha nem csinál semmit a hõs, amíg mondjuk vásárolsz? Ha meg akarod állítani akkor h gomb, én ráraktam ezt a funkciót az mx510-esemre a hüvelykujjhoz.

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

ToCsEk
nos mivel béta óta nem gameltem hon-al lolt nyomtam idáig én is írok kicsit 😄
csüt este nyomtam egy gamet honban, béta óta nem játszottam, ami feltûnt egybõl, hogy hõsõd életre kell magától csapatja neki az autoattackot, elég idegesítõ volt, hogy visszaküldtem torony alá herot erre jöttek a creepek és elkezdte ölni õket, (remélem ezt kilehet kapcsolni, valaki tudja hogyan kell?) graf szerintem gagyibb lett béta óta, vagy csak azért mondom mert lolt szoktam meg, új skinek ûber gagyik, hiába van maxon minden lowpixeles kockás fosok, a térképen zavart hogy kisebb lett az épületek által jelzett zöld kockák, hogy miért magam sem tudom 😄, ami még feltûnt, hogy a creepek g.ci gyorsak lettek.
nyilván sok lolozoás miatt mondom ezeket, de remélem vissza tudok szokni rövid idõn belül<#confused><#nemtudom>

Hát kicsit bõvebben kifejtem a véleményem a két játékról 😄 akit érdekel elolvassa akit nem az nem.

Elõször is, a HoN egy az egyben dota 0 újítással a (játékmenetben) viszont jó support van, és balanced, az új hõsök is jól balancoltak.Csinálnak új pályákat próbálnak oda figyelni az emberekre és viszonylag jó a közösség is, és az is nagyon jó ,hogy nincs a store os vegyél hõst pénzért rendszer.

Lássuk a lol t.A grafika elég elviselhetetlen rengeteg idõ kellett mire megszoktam, a játék menetet sokkal jobbá teszi,hogy van ability power , mastery pont rendszer és rúnák ,sokkal változatosabb buildet lehet csinálni e mellett hála égnek nincs ez a barom agi int str rendszer így bármilyen hõsbõl bármit lehet pakolni, az itemek lolban jobban tetszenek sokkal célra vezetõbbek és ha 1 valaki nagyon szar a csapatban akkor még meglehet fordítani a meccset. Viszont a store rettentõen lehúzós sokszor a nagyon szar hõsök is baromi drágák, a játékban a balance elég siralmas némelyik hõs annyira op ,hogy minden meccsben ott vannak és kb 1 éve nem csináltak vele semmit, leszarják az emberek sírását. Kevesebb a stun hõs emiatt pár hõst elég nehéz legyakni, inkább csak lefogások és lassítások vannak ami sokszor szart se ér.

Hát nagyjából ez a véleményem a két játékról engem az ability power miatt a LoL sokkal jobban megfogott 😊 amit hiányolok ,hogy nincs új pálya és csak ígérgetik ezer éve.Persze most is feljárok HoN ozni most is voltam fent csak már nagyon meguntam semmi változatosság nincs a meccsek között😞