6177
-
Szabi DEMON #4812 Quad kill...:D -
#4811 micsoda játék :D
40128762 -
#4810 és egy új pebbles alt, lásd 2. kép az alábbi postban -
#4809 -
Santata #4808 Pénteken új support hero. -
#4807 Én nem kértem senkitől, hogy mélyüljünk el a hozzászólásomban. -
doktor tarhonya #4806 Akkor inkább látogass más topikokat is, de ne a másik kárára menjen az off.
Fórumetikett első szabály. -
donatus13 #4805 Van benne igazság ,csak ha honról van szó akkor az csak oltás mostanában :D az meg még ennél is unalmasabb , vagy éppen invisus újabb eladó accját vehetjük szemügyre. -
doktor tarhonya #4804 Én inkább jobban félnék az elektromos kütyük épségben maradásától. Már csak azt nem értem, hogy miért kell ilynekkel szétoffolni a topikot? -
#4803 Szerintem meg beszélgessünk a HoN-ról. -
donatus13 #4802 Én amikor utoljára foglalkoztam a témával akkor azt mondták körülbelül 700 ezer évente történik ilyesmi és most már jóval túl vagyunk 700 ezer évnél de még így is teljesen megjósolhatatlan...:) -
MaRee #4801 Pólusváltás, aztán mindenki 12. dimenziós fénylénnyé válik, mi? Majd jönnek a hathorok meg a pleiádokról az ősmagyarok Én is szoktam e-mailben ilyeneket kapni -
HU.man butcher #4800 Akkor azt mondod, hogy tartós tejet már ne vegyek?! :) -
#4799 Nekem konkrétan június 10.-e körülre tették az időpontot. A forrásom nem nevezném meg. XD Majd meglátjuk mi lesz. -
#4798 Nos tudósok azt állítják ez a póluscsere, amikor elérkezik akkor szép lassan elkezd a föld tengelye körüli forgása lassulni, amikor pedig bekövetkezik maga a póluscsere, akkor megáll a föld tengely körüli forgása, ergo amíg be nem indul a forgás (kb 3 napra teszik ezt) addig mindenütt vagy 3 napig sötét, vagy 3 napig világos lesz. No de ne barmoljuk szét a fórumot olvass utánna. -
HU.man butcher #4797 Értem, már csak arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet sötét az egész bolygón 3 napon keresztül? -
#4796 A pólusváltásra gondol, a tudósok azt mondják lassan esedékes és ekkor kb 3 napig sötét lesz az egész földön, egyes durvább elképzelések szerint 30 órán keresztül látni se fogunk (ezt nem értem miért), ergo ha gyertyát gyújtol, akkor se fogsz látni, mert a szemre is hat ez a dolog vagy mi, régebben olvastam erről. Persze lehet inv nem erre gondol :) -
HU.man butcher #4795 Erre én is kíváncsi lennék, hogy miről beszélsz?
Ez a hozzászólás vmi rejtett infót tartalmaz? :D -
#4794 Te ilyen jól tudod mikor lesz a pólusváltás? Mert még a tudósok sem tudják pontosan mikorra várható, csak annyit tudnak, hogy a közeljövőben, valamikor. -
doktor tarhonya #4793 te miről beszélsz? -
#4792 Gondoltam szólok nektek, hogy 1-2 hónapon belül háromnapos sötétség lesz. Vásároljatok be és dont panic! -
#4791 5-4-19 magebane
-
-
#4789 valaki egy game? -
#4788 nah akkor meséld el, te milyen itembuild-al tolnád :)
ha te a death lotus-t simán kikerülöd akkor te egy koreai kocka hiperreflexü csodagyerek vagy...tul gyors az a skillshot, h csak ugy hipp-hopp ki lehessen kerülni...ha meg nem tudsz célozni vele az nem az én bajom... -
bceeN #4787 sil, tipikusan az a hero, akivel siman lehet olni early game (ertsd laning phase). miert maxolnek egy skillshotos nuke-ot (ha az ellenfel nem 1200 apemnoob, bizony ki fogja kerulni a nuke-ot)? ha van melletted egy stunner, sokkal egyszerubb stunlockolni grasp-pal, s igy a output damage is sokkal nagyobb, mintha a lotus kezdened el maxolni. tfh. lvl3 sidelanen mind a negy hero. van egy stunner melletted, mondjuk hammerstorm/magmus/etc... hs stunnol -> ez ugyebar konstans ket sec, a) esetben te beviszel 160x0.75 damot nukebol, plusz egy ket autoattack, salvot most nem szamitom bele, mert a b esetben is ugyanakkora lvl lesz silnel a harmadik skill. b) hs stunol, elkezded autoattackolni, grasp -> stun 1/1,5 sec (skillbuildtol fuggoen), ez alatt az ido alatt hs is melee range-be tud erkezni, es o is be tud vinni jo par autoattackot, foleg ha blokkoljatok az enemy utjat.. a grasp, 6 masodpercig lvl1-tol +100 ms-t ad, ami mar onmagaban is eleg brutalis buff, ha hozzavesszuk, hogy a dmg az physical, raadasul a stun is, rajohetsz magadtol is, hogy sokkal jobb skill, raadasul meg a konstans 1800 range a hab a tortan, amit nem blokkolnak a creepek lvl1 grasp az alap, kivetel nincs, aki ezt nem igy csinalja, az bizony noob, es nincs tisztaban a heroban rejlo potenciallal.. a lotus arra jo, hogy nagyobb szinten el tudj sutni egy salvo kombot, ami ugy nez ki, hogy kozelebbi rangebol tolsz egy graspot, varsz 3 sec-et, stunolsz (ekozben persze keresztezned kell az ellen utjat a kotellel), ujabb 3 sec utan lotus.. persze ez csak egy optimalis eset, ezt meg lehet is fokozni ultival/ulti valtassal.. summa summarum az a skillbuild/itembuild ugy rossz, ahogy van.. -
#4786 ment privát. -
#4785 hát pedig lvl6ig sokkal fontosabb a harass...persze amugy sincs ez lekötve...csak hát nem lehet 2féle szintezési táblát csinálni...ez olyanhoz van mikor van vmi értelmes support melletted stun-al akkor meg a többi skill sokkal fontosabb... -
bceeN #4784 bceeN neven regisztraltam, guideok irasat vallalnam. -
bceeN #4783 tokon is szurnam magam, ha a sil a csapatomban a graspra lvl6-on tenne eloszor.. -
#4782 asszem 50 smackdown jelent 10 coint vagy valahogy így -
#4781 ad coint -
#4780 smack down-ozás ad + coint? vagy csak epénisz? -
EchoOne #4779 csodás -
#4778 biztos sok free acc-al megrohamozták és behalt... :S -
EchoOne #4777 na hali nem tudjátok mi van a honnal se chat se mm?! -
Oszy88 #4776 Sziasztok!
Olyan magyar clánt keresek akki Match Makingeket nyomnak teamben.
Jelenleg a pug miatt 1300 alatt vagyok! De olyan 1500 körüli a cél. -
#4775 mivel bezártam a játékot, már nem láttam, mit válaszoltak, így itt is megkérdem: dr replayt tud valaki? -
#4774 lájk és favorit! -
#4773 szerintem inkább a shrunken és geo a core neki