6177
-
bceeN #4853 negyedik kisérlet az 1800-ért, valahogy megint rossz érzésem van.. -
#4852 össze kell, hogy fossam magam, EZ MI?
....
martyr 4 skilljéről valaki világosítson már fel, hogy mit is csinálank? -
RaSzTaH #4851 A mondatod másik része igaz, de most őszintén mit vársz a hun csatitól?! Megint csak a "múltra" tudok hagyatkozni mikor voltunk max 20-an, akkor azért ment az értelmes beszélgetés is, de azt ne akard már megmagyarázni meg védeni azt a kis faszhuszárt, hogy azzal hogy "mindenkit" nooboz hozzátesz valami értelmeset is a csatihoz a trollkodáson kívül, ami amúgy is az én reszortom lenne... /sadpanda
Abban is egyetértek veled, hogy sajnos mmr és skillfüggő ki hogy lát egy-egy herot "Magmus semmit nem ér pk nélkül, jere a legjobb melee support és társai..." ezeket én csak megmosolygom, nem az ország de azért tartanak xy<1500 alatt, aztán meg jönnek azzal hogy minenki noob volt ők meg hozták volna a meccset :P -
doktor tarhonya #4850 Én a KD,CK,XPM hármasra esküszök. De ha faszlámával van dolgod, akkor úgyis mindegy, bármit magyarázhatsz neki :) -
#4849 Nemrég nyomtam egy játékot, ahol minden társam 0.75 K:d ratio körül vagy alatta mozgott. Meg is említettem játék elején, hogy inkább nekem kellene carry-vel menni. Egyből kiosztottak, hogy hát a K:d ratio kb semmire nem jó blabla. Végül gauntletet választottam, hogy valamennyire tudjam mégis növelni esélyeinket. Ki lehet találni mi lett a vége.
Én inkább a K.d ratiora hagyatkozom. Attól hogy valaki suport, még nem kell orba főbe behalnia. Demented shamannal toltam 8:2:x-et, torturerrel meg 14:3:x-et. Tudom, torturer carry hero is lehet simán, de amikor a csapatba egyedül én veszek wardot, csirkét, amit szintén én upgradelek és myrm 0:5:2 szart nem csinál... és egy embert kirugtunk magunktól. Nyertünk... -
bceeN #4848 Geci pro-ság egyenlő azzal, hogy azt állítottam az előző postomban, hogy az 1650 még számomra low. OK.
Nem azzal van a problémám, hogy pl. valakinek 1500-as a ratingje, de azért reálisan gondolkozzon már el arról, hogy egy 1900-as embert szarrá ownolna-e.. A szájkaraté sajnos nem túlzottan kamatoztatható a játék során. -
doktor tarhonya #4847 Én viszont hosszú szarakodás után végre 1400 fölött vagyok :D [vastaps] -
RaSzTaH #4846 :DDDDDDDD jó helyre írod be, mert az itteni "sg"-s playerek közt is bőven van aki még az 1500-at se üti meg :P de a statjaid alapján te se tűnsz olyan geci pronak mint ahogy beállítod magad - no offense -
bceeN #4845 Nem védeni akarom ricikét, de azért egy-két embernek hatalmas az arca, így meg úgy gyalázná szét ricikét akármilyen heroval, de azért egyik sem üti meg az általam vélt low 1650-t sem.. Most elolvastam egy-két oldalnyi szöveget hun csatin, te jó isten.. Rici miatt tart az ország ott, ahol (1500 mmr pro). Magmus semmit nem ér pk nélkül, jere a legjobb melee support és társai.. 1700 alatt nem trilanezne mert noobok az emberek, de azért saját maga is 1550.. Ki is nyomtam az automata csatlakozást. -
#4844 :( -
#4843 Most nekem is replay nézegetnékem van. Valaki tudna valami bajnoksági meccshez linket adni? Amiből lehet tanulni. -
bceeN #4842 nem lehet könnyebben rákattintani, ugyanaz a vision marad mindkét esetben (stumps-szal, v. nélküle).. egyszerűen, aki nem ismeri, az látja, hogy jéé, oda valszeg el lehet bújni.. -
doktor tarhonya #4841 könnyebben lehet rákattintani a fa mögött bujkáló hősre, vagy valami ilyesmi. jobbra nem tudok gondolni. -
doktor tarhonya #4840 de sokat nyígtok -
#4839 sztem szimplán ronda...aki ismeri ezeket a helyeket annak meg minek :) -
bceeN #4838 Ez a stumps mód egyáltalán nem segít semmit a jukeolásban annak, aki tudja, hogy merre vannak ezek a spotok.. Egyszerűen kicseréli a fa modelljeit ezekre a törzsekre.. -
#4837 Ilyen agyonmódolt szarokat se szeretek nézegetni. :P Fa mód nélkül legyen ilyen tökös. -
#4836 :)
-
RaSzTaH #4835 el is felejtettem hogy van topicgazda -
#4834 én se szoktam nézni...valahogy nincs arra idöm, h 50perces meccseket végignézzek... :D -
#4833 Kár hogy lemaradtam. Miről volt szó? :( -
RaSzTaH #4832 HAHA :D nini ki van itt:D a kis casual szar :)) -
#4830 én csak testie streamot szoktam lesni ha unatkozok -
donatus13 #4829 Én kiszoktam listázni a legjobb játékosokat és néha megszoktam nézni... -
#4828 Tegye fel a kezét, aki megszokta más replay-ét nézegetni! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem az ember ha ráér, akkor vagy profi bajnokságok replayeit nézegeti vagy játszik. -
doktor tarhonya #4827 eddigi legidegesítőbb, legundorítóbb meccsem
Az elején szétgankeltem mindenkit pudgeal, a végére nem el baszták az egész meccset a csapattársaim? Erre még rájött az, hogy olyanokat mákoltak mint a kurvaélet. -
#4826 Azt hittem csak ilyen mákok lesznek, de az a Magmus a végén vitt mindent. -
#4825 multhéten lemaradt :D
van pár vicces benne -
bceeN #4824 Ráadásul még a passzívba is rakott, te jó isten.. Andro simán elkerülhette volna mindössze annyival, hogy egy hangyafasznyival hátrébb áll.. -
bceeN #4823 A hatchetről már nem is beszélve... xd -
bceeN #4822 Hat, önmagában nem rossz, de ha hozzáveszem azt, hogy a kedves HB-os társaság összegyűlik egy kupacba, amikor látják (legalábbis sejtik), hogy jönnek.. Az már csak hab a tortán, hogy magmuson mana ring van... -
-
#4820 -
#4819 Videó az új hősről -
#4818 ó
mennyi újdonság a spotlight videóban !:D -
#4817 SS lefőtt mint a kávé! :D -
#4816 Kiosztotta rendesen -
#4815 elég ronda :( -
#4814 Egérpad fanatikusoknak :) -