6177
-
#4772 köszi :) -
#4771 likeoltam -
#4770 kezdem én :)
itt egy számomra bevált Silhouette build amit használok. -
#4769 itt mostmár lehet guidokat irni... aki esetleg csinált sztem szivesen elolvasnánk mi is :) -
#4768 A heroesofnewerth.hu-t úgy látom, hogy meghosszabbították.
A blog nem rossz dolog, de arra sztem nem megfelelő hogy a játékosok igényeit kiszolgálja. -
#4767 nos elkezdtem blogolni, meglátjuk mi is lesz belőle :D
aki szeretne segíteni megköszönöm, jöhet bármi :) regeljen és adok jogokat aztán mehet publikálás 1000rel. -
#4766 Sajna az eredeti accod majdnem egy hete, hogy nem tolt semmit. -
#4765 Diákod? Szabad megkérdeznem, hogy mit tanítasz? Ez az első, hogy SG-n egy tanárral találkozok. Nem muszáj megválaszolni, nem fogok megsértődni vagy ilyesmi, csak érdeklődök :) -
#4764 | #4739 -
#4763 Pff ember ezt az oldalt ha tudtam volna kezdő koromba, nagy segítség lett volna, de a pro tippek között még most is olvasok pár újdonságot,azt se tudtam, hogy pr ultija akit elsőre elkap az kap egy ministunt lol. -
MaRee #4762 Köszi a tippeket, a PROdex oldal kurva jó, és most elekzdtem gyakorolgatni BH-val, végre sikerélményem van a játékban. Volt hat trick,quad kill, serial killer meg minden féle streakem, most bódog vagyok -
#4761 komoly lehet mm-et is tolni, pff be se lépek akkor 11 napig :( -
#4760 Nem tudom, még nem játszottam. :X Szerintem match-makingezni is lehet vele, mert betudok lépni.
Skipzor: Bocsi, de nullás stattal akarom kezdeni, az meg 20$ minimum. Ha megvenném kb ugyanott lennék, mintha vennék most egy újat.
-
#4759 de ezzel ugye csak nostatot lehet 11 napig? -
#4758 Mennyit vagy hajlandó fizetni érte max? Egy diákom abbahagyta skipzor a neve, hát statja nem valami jó
-
#4757 sokallok*
Egyelőre triallal nyomom, hátha mégis lesz valami akció. -
#4756 Nem. :( Azt hittem lesz acc akció is, de 30 dollárt sokkollak érte, nemhogy 40-et. -
#4755 na sikerült acchoz jutnod? -
#4754 Hát igen, többet ért volna elkölteni, amikor minden 50% volt. :/
Tocsek: köszi a parancsot, sikerült visszahoznod a kedvem a játékhoz :D -
#4753 No, még ma nem léptem be a játékba, de ahogy látom semmi extra akció nincs, kuporgathattam a sok silvert :( semmire se tudom elkölteni. 3600 silver+még ami hozzájön ha belépek pfffffffffffff -
#4752 -
donatus13 #4751 úgy látom mióta nem játszok semmi se lett sokkal jobb, inkább rosszabb :D -
RaSzTaH #4750 pár mazsola fórumról:
"In before people stay in fountain for 2 minutes reading guides on Scout or Chronos they just picked." :DDD
amúgy mindenki szídja hogy mekkora szar lett -.- -
#4749 Bmeg ez az új shop kiborító. Berak full retardált "guidek" alapján ajánlott itemeket, átláthatatlan lett, jézusom... Kiégtem -
RaSzTaH #4748 sehol egy balance patch... csak a buzi fizetős szarjaik, meg egy useless hero guide, amivel kitörölhetem a seggem -
RaSzTaH #4747 az újaknak lehet jó lesz a mai patch, de a régieknek parasztvakítás... -
#4746 Nem akar senki venni 40 rugoért coint? Akkor megvenném a free accountot :P -
#4745 mostjön, mostjön -
#4744 Nah most hagytam abba ezt a fos játékot...innentöl, ha esetleg még játszok akkor is griefelni és leavelni fogok...
faszom abba a nyomorék kommunity-ba amikor mindenkit lebasz a szerver és a másik csapatbol 4-en visszalépnek tölem meg senki és nem szavazzák meg azt a kibaszott rmk-et h rohadna ki a belük szarás közben az összes nyomoréknak... -
#4743 hon newsletter vol 9 -
#4742 sub-accountra gondolsz? azért is fizetni kell -
#4741 Mégis hogy a rákba kell accountot létrehozni úgy, hogy ne kelljen fizetni. Nem értem ezeket az idiótákat... -
#4740 én olvastam új pebles skinröl is, valami sárga a fantasztikus 4esből -
#4739 nem akar valaki játszani? :) -
#4738 bár mások meg az angol armadont emlegetik, a gentleman féle -
#4737 hát, a hivatalos fórumon volt egy post egy tesztertől, miszerint lesz egy puppet skin, scout női skin, új tárgy, új account ikonok, új str hero, replay-eket ezentúl nézhetsz haverokkal, új announcer, javítások stb
bár ebből nem tudom mennyi igaz
mellesleg, egy s2 fejlesztő említett egy tb thor skint, artworkkel -
#4736 ne már. picsba.. -
#4735 kapsz mellé egy jó kis lag-lavinát is. -
#4734 remélem nem csak ennyi lesz =( -
#4733 ha jól tudom akkor az hajnali 3