6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Zomil
    köszi :)
  • Hegi90
    likeoltam
  • Zomil
    kezdem én :)
    itt egy számomra bevált Silhouette build amit használok.
  • Zomil
    itt mostmár lehet guidokat irni... aki esetleg csinált sztem szivesen elolvasnánk mi is :)
  • Inv1sus
    A heroesofnewerth.hu-t úgy látom, hogy meghosszabbították.

A blog nem rossz dolog, de arra sztem nem megfelelő hogy a játékosok igényeit kiszolgálja.
  • ToCsEk
    nos elkezdtem blogolni, meglátjuk mi is lesz belőle :D
    aki szeretne segíteni megköszönöm, jöhet bármi :) regeljen és adok jogokat aztán mehet publikálás 1000rel.
  • GibboRamone
    Sajna az eredeti accod majdnem egy hete, hogy nem tolt semmit.
  • Hegi90
    Diákod? Szabad megkérdeznem, hogy mit tanítasz? Ez az első, hogy SG-n egy tanárral találkozok. Nem muszáj megválaszolni, nem fogok megsértődni vagy ilyesmi, csak érdeklődök :)
  • Hegi90
  • penge25
    Pff ember ezt az oldalt ha tudtam volna kezdő koromba, nagy segítség lett volna, de a pro tippek között még most is olvasok pár újdonságot,azt se tudtam, hogy pr ultija akit elsőre elkap az kap egy ministunt lol.
  • MaRee
    Köszi a tippeket, a PROdex oldal kurva jó, és most elekzdtem gyakorolgatni BH-val, végre sikerélményem van a játékban. Volt hat trick,quad kill, serial killer meg minden féle streakem, most bódog vagyok
  • penge25
    komoly lehet mm-et is tolni, pff be se lépek akkor 11 napig :(
  • Inv1sus
    Nem tudom, még nem játszottam. :X Szerintem match-makingezni is lehet vele, mert betudok lépni.

Skipzor: Bocsi, de nullás stattal akarom kezdeni, az meg 20$ minimum. Ha megvenném kb ugyanott lennék, mintha vennék most egy újat.

• penge25
    de ezzel ugye csak nostatot lehet 11 napig?
  • penge25
    Mennyit vagy hajlandó fizetni érte max? Egy diákom abbahagyta skipzor a neve, hát statja nem valami jó
  • Inv1sus
    sokallok*

Egyelőre triallal nyomom, hátha mégis lesz valami akció.
  • Inv1sus
    Nem. :( Azt hittem lesz acc akció is, de 30 dollárt sokkollak érte, nemhogy 40-et.
  • penge25
    na sikerült acchoz jutnod?
  • Inv1sus
    Hát igen, többet ért volna elkölteni, amikor minden 50% volt. :/

Tocsek: köszi a parancsot, sikerült visszahoznod a kedvem a játékhoz :D
  • penge25
    No, még ma nem léptem be a játékba, de ahogy látom semmi extra akció nincs, kuporgathattam a sok silvert :( semmire se tudom elkölteni. 3600 silver+még ami hozzájön ha belépek pfffffffffffff
  • ToCsEk
  • donatus13
    úgy látom mióta nem játszok semmi se lett sokkal jobb, inkább rosszabb :D
  • RaSzTaH
    pár mazsola fórumról:
    "In before people stay in fountain for 2 minutes reading guides on Scout or Chronos they just picked." :DDD

amúgy mindenki szídja hogy mekkora szar lett -.-
  • Nightwish006
    Bmeg ez az új shop kiborító. Berak full retardált "guidek" alapján ajánlott itemeket, átláthatatlan lett, jézusom... Kiégtem
  • RaSzTaH
    sehol egy balance patch... csak a buzi fizetős szarjaik, meg egy useless hero guide, amivel kitörölhetem a seggem
  • RaSzTaH
    az újaknak lehet jó lesz a mai patch, de a régieknek parasztvakítás...
  • Inv1sus
    Nem akar senki venni 40 rugoért coint? Akkor megvenném a free accountot :P
  • sonic syndicate
    mostjön, mostjön
  • Zomil
    Nah most hagytam abba ezt a fos játékot...innentöl, ha esetleg még játszok akkor is griefelni és leavelni fogok...
    faszom abba a nyomorék kommunity-ba amikor mindenkit lebasz a szerver és a másik csapatbol 4-en visszalépnek tölem meg senki és nem szavazzák meg azt a kibaszott rmk-et h rohadna ki a belük szarás közben az összes nyomoréknak...
  • sonic syndicate
    hon newsletter vol 9
  • sonic syndicate
    sub-accountra gondolsz? azért is fizetni kell
  • Inv1sus
    Mégis hogy a rákba kell accountot létrehozni úgy, hogy ne kelljen fizetni. Nem értem ezeket az idiótákat...
  • ToCsEk
    én olvastam új pebles skinröl is, valami sárga a fantasztikus 4esből
  • Hegi90
    nem akar valaki játszani? :)
  • sonic syndicate
    bár mások meg az angol armadont emlegetik, a gentleman féle
  • sonic syndicate
    hát, a hivatalos fórumon volt egy post egy tesztertől, miszerint lesz egy puppet skin, scout női skin, új tárgy, új account ikonok, új str hero, replay-eket ezentúl nézhetsz haverokkal, új announcer, javítások stb

bár ebből nem tudom mennyi igaz

mellesleg, egy s2 fejlesztő említett egy tb thor skint, artworkkel
  • Inv1sus
    ne már. picsba..
  • Hegi90
    kapsz mellé egy jó kis lag-lavinát is.
  • ToCsEk
    remélem nem csak ennyi lesz =(
  • ToCsEk
    ha jól tudom akkor az hajnali 3