6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • bceeN
    Azokkal az itemekkel, amit felsorolt, kb bármilyen ganker instakilleli egy kombóval.. Bírom ezeket az embereket, semmi rálátása nincs a játékra, de két kézzel osztja az észt..
  • sonic syndicate
    he can out carry any hero in the game. The only hero that can probably take him on is Wretched Hag. He is very OP when it comes to late game. Geo bane + thunderclaw + shroud = GG. Whenever I play him, I never lose. So that is why he is the best carry in the game. If you can't carry with him, then you're bad. Sometimes I solo mid, and I win mid with him. Mad?

ez lenne az alant belinkelt topic kezdő hsz-e :D

majd a többiek rátaláltak a statjára, és kiderült, hogy eddig összesen egszer flintezett
  • ToCsEk
    nálam, bejött, valami epic troll flém flintröl
  • GibboRamone
    Hát a link se jön be nálam, de sejtem mi lehet a tartalma...
  • sonic syndicate
    http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=265604
  • Inv1sus
    Pedig msot akartam elkezdeni gamelni. De akkor neki se fogjak, mi?
  • Inv1sus
    Ilyenkor ne az s2-őt szapuljátok, hanem azt, aki csinálja. DÖGÖLJ MEG

Könnyű rendszergazdai végzettség nélkül okosnak lenni.
  • doktor tarhonya
    vagy csak drágábbért kell bérelni szervereket, hozzáértő cégnél?
  • donatus13
    Milyen védelemre gondolsz kifejthetnéd :))))) elég viccesek ezek a commentek...DDOS-t védését tiltásokkal lehet elérni de igen sok ip címet kell ilyenkor tiltani ami sok időt igényel... CISCO tananyagokat keress valahol ha találsz és akkor képet kapsz:)
  • doktor tarhonya
    sc 2v2?
  • Aradebil2
    végre beleférne egy game nap közben is,erre megvan halva az egész...
  • doktor tarhonya
    nemhiszem, hogy olyan nyereséges lennének
  • ToCsEk
    ha nem kurvákra költenék a pénzt hanem védelemre, nem is tudom mi lenne akkor..
  • Zomil
    ddos-olják megint öket...
  • ToCsEk
    megjött a meleg, hóember s2es szerverek meg elolvadtak, szánalom
  • Inv1sus
    Tudtommal paypalon is azokkal a kártyákkal tudsz fizetni, amivel sima kártyával tudnál.
  • sonic syndicate
  • doktor tarhonya
    Igen, ki van írva a kártyák márkája, de ennél többet én nem látok. Azt ugye tudod, hogy nem minden bankkártyával lehet neten fizetni?
  • Szabi DEMON
    Bármilyen bankkártyád is legyen, PayPal-on keresztül biztos tudsz vele fizetni!
  • Inv1sus
    Szerintem ennyi információ épp elég neki, hacsak nem ő maga az elnök és valami aranybankártyája van. :)
  • doktor tarhonya
    Omg... ez egyáltalán nem így van
  • Inv1sus
    Ott a heroesof newerth honlapján milyen kártyákat fogadnak el. Ha egyik ikon sincs rajta a kártyádon, akkor nem jó. Ilyen egyszerű...
  • sonic syndicate
    "that has to be the worst way to lose a ward"
    http://i.imgur.com/8lLS3.gif

40876775

legio creepek követték bs-t és a többi már a gifen :D
  • andrew1988
    én próbáltam már , igaz csak a honlant, meg is tetszet, elszántam magam hogy megveszem. csak a bankkártyákhoz és fizetéshez nem értek :S
    22 éves létemre :DD
  • doktor tarhonya
    az eddig is így volt.
  • doktor tarhonya
    amin bombornyomott az írás, az tuti jó. Ezenkívül vannak még fizetőképes bankkártyák, ha nem vagy benne biztos kérdezd meg a bankodban, vagy a kártya gyártójának (pl mastercard, american express, stb) weboldalán nézz utána.
  • sonic syndicate
    amúgy a honlap szerint még ki lehet próbálni ingyenesen, legalábbis regisztrációhoz nem kér bankkártyaadatokat
  • andrew1988
    köszi a választ... milyen bankkártya lenne jó? sajna nem vagyok otthon ebben
  • doktor tarhonya
    30 usa dollár, ha megveszed, akkor minden hőst cuccot, pályát megkapsz, csak a skineket meg a különböző bemondókat (és egyéb plusz apróságokat) nem. Dobozos verzió nincs, a vásárláshoz egy bankkártya szükséges, amivel neten is tudsz fizetni.
  • andrew1988
    sziasztok!
    lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.

1. milyen áron kapható?
    2. ha megveszem, akkor minden karakter elérhető lesz vagy mint a lolban meg kell őket venni?
    3. miként tudnám megvásárolni? dobozos verzió van esetleg?
  • RaSzTaH
    sc2-nél jobb ;)) viccet félretéve nostat tényleg nem ad reális képet, sajnos mivel nostat sok a leaver, feeder stb. de igazából amennyibe kerül a játék, egyáltalán nem összeg érte :)
  • bceeN
    kuldj mail cimet, es kuldom a meghivot.
    annyit viszont elarulok, hogy ez csak no stat gamekben valo jatekra jogosit fel, meg tudod nezni milyen a jatek, de nem ad realis kepet, hogy milyen elvezetes is valojaban a hon.
  • ToCsEk
    köszi
  • antgecc
    megköszönném
  • bceeN
    gondolom trial accok meg mindig vannak, ha kell, akkor tudok küldeni, azt hiszem van még pár.
  • doktor tarhonya
    tegnap fejeződött be az ingyenhét.
  • antgecc
    Üdv!

Van a játéknak vmi kipróbálható verziója?
  • sonic syndicate
    martyr:
    1. skill: minél kevesebb hpja van, annál többet sebez, és annál jobban lassít
    2. x%-ot átvesz a sebzésből - egy csapattársat ki kell választani, akiről a beérkező sebzés egy részét átveszi
    3. a jelenlegi hp-d 20%-át leveszi, és aoeban felhíleli a többieket abban az értékben
    ulti: (másfél másodperc alatt) felhílel mindkettőtöket a tied és a társad hpja alapján a magasabb %-os értékig
  • Inv1sus
    Jaaaa, ricike az a tremble championship-es faszágyú? Eddig nem vágtam kiről beszéltek. Én már rég ignoráltam régen, tegyétek ti is, azt annyi...
  • bceeN

fukk yeah