6177
-
#5013 Szerintem:
- Phaseboots azért jobb, mert az első spell pl annál többet sebez, minél gyorsabb vagy. Ráadásul ha elkezded stunolgatni, az attack speed nem lesz nagyon szükséges, mert folyton utána kell rohangálnod, hogy újra megcsapd.
- Másodiknak szerintem érdemes Helmet rakni. Mióta azt rakok elsőnek, sokkal könnyebb az early game. Segít azt is felismerni halás nélkül, ha a teamtársaid idióták és nem kezdenek el támadni, mire odaérsz.
- Shrunken. Igen. Abysall helyett inkább erre fogok gyúrni. Manás Ring viszont nem árt akkor se az elején.
- Frostburn. Yap. Need.
Skillek:
Az ajánlat szerint stompedre érdemes rakni, én sose rakok. 1.-1, 2.-3, 3.-3, 4.-1, 5.-3 ...
Szépen lehet farmolni és harassolni a harmadik képességel. Kár kihagyni.
Az elsővel meg bármikor eltudsz futni gankelni, akárhol vagy.
Én így szoktam tolni. -
#5012 oni devo 400 ba kerül, bug -
#5011 devo 560 coin, viszont myrmidonnál vagy trükköznek, vagy bebugolt, mert többen az account symbolt kapták meg, ha az alt avatar szekcióban választották ki a mermaidont - bár eléggé árulkodó volt, hiszen csak 206-nak jelölték -
#5010 zsír -
#5009 egyiksemhez írták oda most, hogy prémium vagy limitált -
#5008 2 skin időlimites? -
#5007 devo kapott még egy skint -
#5006 egyébként kialakulóban van a team, ahogy látom hat fő lesz és nem is szeretnénk többet! -
#5005 k ma akkor este tudsz jönni? -
#5004 Moziba voltam barátokkal. -
#5003 Inv tegnap nem voltál on, ma este 9:20 és 9:30 között vár a csapat, számítunk rád! Múltkor mikor rám írtál nem tudtam válaszolni, erősen ingame voltunk és megvolt már a fix öt fő. -
doktor tarhonya #5002 Én ezeket szoktam neki rakni:
- steamboots (sokan raknak marcherst, de nekem ez valahogy mindig jobban bejött, lehet azért mert nem szeretek még egy gombot nyomkodni ha akció van :))
- shrunken, opcionális: helm. Shrunken alapcucc, a taktika az, hogy beszáguldassz a tömegbe, ultival kirántod a legveszélyesebbet és megbaszod 2-3 ütésből.
- frostburn. ez is alap, hp, damage, lassítás, minden ami kell.
Ez utánjön a luxus, legtöbbször idáig el se jutok mert már megnyertük
- savage mace/daemonic/behe heart. A csapatban betöltött szereptől függően.
Amint megvagy lv 6, el KELL kezdeni száguldozni a mapon össze vissza, kezdjük a gyengébbekkel vagy a stunnerekkel, aztán jöhet a magja. Ha a tóból elkezdesz chargeolni, akkor mire odaérsz, lejár a charge cd-je, meg manád is fullon van, tehát belefér még egy charge. Ez már alapból kettő darab horned strike (az eltolós skill), ilyenkor rányomod az ultit, lehetőleg torony alá húzod, de a fák mögött is megteszi. Mielőtt vége az ultinak, beleütsz mégegyet (3. horned strike), és kb már halott is.
Skill order:
Stampedet meg horned strike-ot felváltva 5-ig, aztán 1 a chargera, majd ulti, és így tovább (tehát charge-ot maxolod uccsónak).
Persze én csak egy casual noob vagyok, de rampage-el 10 játékból talán 1szer vesztek :) -
#5001 Én is szoktam neki rakni abysaal-t. Néha jól jön. Volt nálam ilyen item, amikor megszereztem az accom első immortálját a tegnapi nap folyamán. :) Folyamatosan az ellenfél bázisa körül futkároztam és kekeckedtem velük, mert simán visszatudtam tölteni a hp-m kreepekből. Utólag már azt gondolom, hogy jobb inkább mást rakni neki azé... -
bceeN #5000 Ehh, srry. Félreértettem, bocs. bceeN/zimbike, de azt hittem az ss-ről egyértelműen látszik (jobb oldalon kiírja a nicket).
^^ -
#4999 bazzeg,kérdeztem h te melyik vagy -.- -
#4998 -
bceeN #4997 Semmi értelme nincs, jól látod. :) Előbb raknék neki a tabletet, v. akármilyen support itemet abyssal helyett. Abbyt nagyon ritkán rakok, androra (ha van legalabb 1-2 melee) esetleg wb-re. -
doktor tarhonya #4996 Kérdés: rampnak miért szokás Abyssalt rakni? Szerintem full fölösleges, sokkal jobb cuccokat is lehetne, pl Frostburn, daemonic, stb. Több hp-val meg armorral jössz ki, meg a damage is nagyobb szvsz (bár sose teszteltem le).
Főleg így, hogy szinte semmi support jelentősége nincs, mivel az egyetlen carry a csapatban ranged...
Sose értettem, ráadásul sokan azt rakják ki csuka után elsőnek, az meg még röhejesebb. -
bceeN #4995 Egy szóval nem állítottam, hogy én vagyok a legjobb, ezt nem tudom honnan sikerült megszülnöd.
"ez az igen elhamarkodott kijelentésed honnan jött amúgy? "a legnagyobb mmr-rel rendelkező magyar játékos" ha így lenne, de nincs."
?! Nem sűrűn láttam magyar játékost 1800 mmr felett, habár ha belegondolok tényleg hülyeség, mert rici pl. 1900 felett van. De nyugodtan nevezz meg még pár magyart, akiknek nagyobb az mmr-je, mint 1881.
"Ilyen levelszint különbségekkel nem csoda, hogy magebane halála után levertétek őket."
Remélem belegondoltál, hogy egy genocide alkalmával 2-3 szintet lehet lépni.. Végig a javukra volt +exp/gold advantage.
-
doktor tarhonya #4994 na ezért utálom a chronost, ha ellenem van :D -
#4993 Ez se szopás :D
-
#4992 lol :D -
doktor tarhonya #4991 -
#4990 egyik kedvenc hősöm:) mana regen+tp igen imba tud lenni -
#4989 Nymph is egyébként egy nagy kalap szar hero szerintem. 20 percig ér is valamit a heal-je, stunnal meg kész művészet eltalálni valakit. -
#4988 Ilyen levelszint különbségekkel nem csoda, hogy magebane halála után levertétek őket. -
#4987 Azokon a területeken FU! -
RaSzTaH #4986 ez az igen elhamarkodott kijelentésed honnan jött amúgy? "a legnagyobb mmr-rel rendelkező magyar játékos" ha így lenne, de nincs. -
#4985 Ehh, akkor most myra skin jön elég béna lett :( -
RaSzTaH #4984 :DDDDDDDD -
#4983 és te vagy a legjobb magyar játékos?:) -
#4982 dotás kép :) -
bceeN #4981 magina skin -
#4980 gondolom a barna a mb - miért van olyan fura jele? :D -
bceeN #4979
Két oldalt bevert az enemy. Elkaptuk MB-t (blindpk+hex), utána a többi négyet, genocide. Végül befejeztük azzal a lendülettel is. :)
Btw, a kék eddig a legnagyobb mmr-rel rendelkező magyar játékos. Igazán jól carryzik (1881 mmr atm). -
#4978 myrm skin! -
doktor tarhonya #4977 ezeken a spotlight videókon mindig sírok :D:SA_:_DS_ADS
amúgy fasza lett, az ultija talán geci op. -
#4976 amúgy tessék
-
#4975 #4972
háborúba is ugyanúgy behívják a pékeket, mint a kommandósokat -
#4974 azért valahol furcsa, hogy a loginszerver, chatszerver, hivatalos weboldal ddosolása közben pont kimarad a shop, és az rendesen funkcionál...én így látom