6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • ToCsEk
    nem tudok belogolni :(
    fos ez a fos :D
    más
    játszottam egyet amunraval, első game full noob voltam, ígyis csináltam 9/6/16ot geciimba :D op, nerfet neki
    arra nem jöttem rá, hogy tudok átmenni rajta falakon? volt egy gém, ahol gyerek oda oda ment kongornál, átfutott mindenhol, nah azt hogy?
  • doktor tarhonya
    engem vagy 1 órán keresztül baszott beengedni.
  • ToCsEk
    nem
  • doktor tarhonya
    már megint szar?????
  • Inv1sus
    Hát a shil talán jó volt. Ez most nem volt nagy szám. :(
  • ToCsEk
    :D nekem egyből betöltötte a videót :D nem akadt meg közbe :D nah nite
  • Inv1sus
    Ez tipikus faszság, hogy azt a kurva reklámot az elején szaggatás nélkül le tudja játszani hd minőségbe, maga a videó, amit meg nézni szeretnék meg kell várnom hogy végigtöltsön mert olyan szarul jön.
  • ToCsEk
    top10

úgy látszik, mostmár 2 hetente lesz :S
  • Santata
    Én még mostsem tudok beloginolni.
  • penge25
    Van szerver gyertek!!!
  • sonic syndicate
    a "gammel" semmi
  • Inv1sus
    Nem tudsz két hozzászólást visszaolvasni igaz? Te csak beloginolsz és beírod a hülyeségedet...
  • bgmaster
    Valaki tud valamit hogy mi a helyzet a gammel ?
  • bootx
    A HoNLap :) megy, de a Game nem Loginol be még.
  • bootx
    Hon jelenleg nem elérhető. Tudatában vagyunk, és dolgozunk a problémán. Amikor már több az információnk, frissíteni fogjuk ezt a témát.

További részletek jönnek (és remélhetőleg a FIX !!!!!!!).
  • doktor tarhonya
    majd az lesz mint a lolba: adnak egy kevés gold coint (ott riot pontot), pont annyit, amiből gyakorlatilag még nem vehetünk semmit, csak ha magunktól is megvesszük legalább a legkisebb gold coin csomagot :D
  • sonic syndicate
    http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=272851
  • penge25
    HoN is currently unavailable. We are aware of and working on the issue. When we have more information, we will update this thread.

More details to come (and hopefully a FIX!!!!!!!). ennyit irnak
  • penge25
    csak az van hogy most van dupla coin hétvége, érted, és most off az egész szero :)
  • sonic syndicate
    eltaláltad
  • bootx
    Ez nem lehet offline-ban tolni AI-val?
  • doktor tarhonya
    azokkal is ez van.
    nem fogják őket perbe fogni.
  • bootx
    Az. kíváncsi lennék, hogy az amcsi serverekkel is ez van? Mert ha igen ott tuti perbe fogják őket úgy mint a World of Warcrat kapcsán a Blizzardot.
    És ezért kapunk majd valami kárpótlást szerintetek?
  • doktor tarhonya
    nevetséges...
  • bootx
    ?
  • penge25
    db coin hajrá pffffffff
  • bootx
    Már megint nem jó a HoN
  • penge25
    nagyszerű a hon-t megint betámadták? Se a game nem logol be, se honlap nincs :(
  • Aradebil2
    adom
  • sonic syndicate
  • doktor tarhonya
    mármint olyanra gondoltam, hogy van a csapatban egy succu, de ugye egyrészt nem lát fel a dombra rendesen, másrészt túl közel kell mennie ahhoz, hogy ultizhasson. Te bemész, kirángatod, succu ulti, és már halott is.
  • doktor tarhonya
    jah, olyankor már nem annyira vicces. Olyanra azért még mindig kurva jó, hogy kihúzzuk a bázisból, ha pusholunk, a többiek meg elvégzik helyettünk közbe a damage-t :D
  • Zomil
    oh afölött vhogy átsiklottam :)
    kár, h lategame-ben már nem olyan jo az ultija...mármint használhatatlanná tenni valaki tökéletes, csak semmi dmg-et nem csinálsz, mert nem éri meg a melee hösök elöl rángatnod...
  • doktor tarhonya
    anélkül is tudtam eddig ölni, mondom: sose fogytam még ki manából.
  • doktor tarhonya
    #5002 :P
  • Inv1sus
    Bocsánat hogy kétszer írok valamit. Bocsánat hogy kétszer írok valamit.
  • Inv1sus
    Az az egy alkalom épp elég arra, hogy leszed valamelyik hero több mint fél hpját és közbe köpni, nyelni ne tudjon. :P

Ha van mana ringed, hogy kicsivel nagyobb a sebzésed, a páncélod, és a kombozást tudod használni bizonyos időközönként. Tetudod szedni az ellenség több, mint fél hp-ját így.
  • Zomil
    én frostburn-t is szeretek kirakni neki, a 2. skillje miatt a firebrand elég szépet dob a dmg-en :)
  • doktor tarhonya
    manaring??? minek? Az elején egy aktív skilled van, amit kb egyszer tudsz eltolni a nagy cd-je miatt. Simán ki lehet jönni az alap regenből is. Sose fogytam ki még a manából rampage-el...
    Tudom miért jobb a a phase, de nekem a steam jobban fekszik még így is.
    Helmet általában akkor szoktam rakni, ha a játék elején kurvára harrassolnak, és olyankor jól jön a lifetube. Ha az már megvan, akkor kirakom a helmet is, egyefene. Persze ha kurvasok a nuke meg a disable, akkor maradok a shrunkennél.

Ahh, bocs a stampedet felcseréltem a 2. skillel. Azthittem az első skillre, hogy Charge a neve.
    Szóval úgy nyomom, hogy: 2-3-2-3-1-4-2-3... stb
    Csukát minnél hamarabb, így mégtöbb a sebzés a második skill miatt.
  • Inv1sus
    Majd igyekszem. :)