6177
-
doktor tarhonya #4973 "a shop állandóan elérhető volt, még akkor is, amikor minden más ddosolva volt."
Azt is az S2-re akarod kenni, hogy a shoppos szervereiket miért nem ddosolták? -
doktor tarhonya #4972 igen, biztos ott maradnának a dizájnerek, webfejlesztők, ha azt mondanák nekik, hogy "bocs fiúk, valaki baszakszik a szervereinkkel, ti most nem kaptok fizetést egy darabig, meg hagyjátok a picsába amivel eddig dolgoztatok"...... -
#4971 attól függetlenül a prioritások meglehetnének, lásd a shop állandóan elérhető volt, még akkor is, amikor minden más ddosolva volt... -
doktor tarhonya #4970 Nemhiszem, hogy a dizájnerek sokat segíthetnének a hálózati problémák megoldásában és a ddos pajzsok felállításában :P -
#4969 spotlight bazze...előbb a játék induljon el, és elsőre be lehessen jeentkezni, nem 20-szor rákattintani, majd dns flush, még 10-szer, és utána egy enter lenyomásával végre bejutsz...
ja, és az sem árt, ha tudunk játszani is, nem dobál ki a játékból random... -
#4968 ha vki megtalálja új spotlight videót amíg nem lesz hivatalosan kint,ne tartsa magában,én ennyit találtam
http://i.ytimg.com/vi/bRUt9ldgfnk/0.jpg -
#4967 még mindig működik, most ellenőriztem, sosem változtattak ezügyben -
#4966 én ugy tudom, h az már nem müködik honban :)
bár lehet rosszul tudom, nem nagyon probálkozok ilyennel... :D -
#4965 működik honban is, bevett taktika - olyasmi, mint a danger monkey :D -
#4964 Dotában láttam olyat, hogy dagonos madárral odarepült és kinyírta a delikvenst. Itt is lehetne valamit kezdeni ezzel szerintem.
Légyszi segítsetek kedvesemnek egy játékban és like-oljátok a képét a következő linken: http://www.facebook.com/streetfashionphoto#!/photo.php?fbid=219806998038654&set=a.219804451372242.60719.212055005480520&type=1&theater Előre is köszi!
-
#4963 láttam őket, de attól függetlenül szerintem nem rosszabbak -
#4962 Nem. Az ötlet az, hogy majommal taktikázva nyírasd ki az ellent valahogy.
Megnézted a harmadik részét vagy a másodikat? Ott már nem aknák vannak... -
#4961 most lehet csak én nem értem, de az "eredeti ötlet" az, hogy majommal csald be az ellent az engi aknáiba...és akkor a kérdésem, hogy lehetnek jobbak triumph videói? ha ugyanazt a szituációt másolná, akkor még megérteném -
#4960 Vannak próbálkozások, de eredeti ötletek jobbak. :P -
ezek videóválaszok az első videóra és nem triumph "munkái" -
doktor tarhonya #4958 A második rész pedig itt van, ha valaki még nem látta -
RaSzTaH #4957 azért azt nem hinném:) -
#4956 ultija: Drunken Master becomes immune to Stun, Silence, Slows, Perplex, Root, and Disarm for (6/8/10) seconds., ez vicc 10 ms-ig immunis mindenre (kivéve a ps sebzés), magasan a legop hero lesz akkor. -
#4955 éééés...drunken master lesz a köv hero -
#4954 ez a danger monkey zseniális :D már youtube-on is van már pár videóválasz a "felhívásra" :D -
#4953 Zsír. Megint előjött a minidc probléma. Bizonyos időközönként 1-2 sec lag.
Hány hónapja van jelen ez a probléma? 8-9? -
#4952 jó már?
danger monkey 3 -
#4951 komoly, hogy még mindig fos a HON? -
#4950 Itt szépen le van írva minden, miért, hogy mint van, volt, lesz ddos az s2 ellen -
#4949 nem mondjátok?ezt nem hiszem el... -
#4948 #4945
nem csak 1 gyerek játszott/játszik a honnal... -
donatus13 #4947 Amúgy nem tudom ki utálja ennyira a HoN t elég nagy kár ez nekik most, meg szerintem elég sok player dühöng már:D -
#4946 rip hon -
doktor tarhonya #4945 Pedig már úgy volt, hogy elkapták őket... -
#4944 haha...újabb ddos... -
bceeN #4943 Csak arra próbáltam utalni, hogy sokan baromira - megint - nincsenek képben, de azért okoskodnak.. A k* anyázós csapat meg inkább a nc kategória.. -
#4942 hm? -
bceeN #4941 hun csati
hackeltek az indiaiak zászló miatt
kk -
#4940 macskás rész hatalmas -
#4939 Szerintem a legjobb vicces videó eddig. Teljesen kész. El is mentem a linkjét.
Én a pyronál szakadtam, amikor bevotolt :DDDDDDDDDDDD -
#4938 http://www.gamasutra.com/view/news/34412/Interview_Heroes_of_Newerths_Marc_DeForest_On_Evolving_Business_Models.php -
#4937 wait, what? -
#4936 Lenne egy kérdésem. Akkor most tényleg ingyenes lesz a hon? :O Mert elég szar lenne. -
#4935 trlolololooollolool :D
myrmi vs dedwood azon szakadtam, de a végén a cat xDDDDDDDDDDDDDD -
doktor tarhonya #4934 sírok :DDDDDDDDDDDD