6177
-
doktor tarhonya #5093 éééés már megint szar!!
yesss -
#5092 inkább játszhatóvá tennék a játékot, mint a hülyeségeiké
et csinálják 2 ora alatt 1 gamét toltam és persze nem menti a statot. Új observatoriumrol annyit én akárhányszor vettem ott wardot 4-5 secig olyan lagot kaptam ott, hogy inkább kerültem a picsába
-
#5091 "The secret shop is a years-old vestige of what was formerly a positional requirement to buy items. With the advent of flying couriers, any tactical gameplay depth to the secret shop's location was effectively diminished to a mere inconvenience to players. While we do acknowledge that the secret shop served a unique purpose, we ultimately weighed the advantages of such a mechanic with the disadvantages. In this case, the marginal addition to the gameplay depth was far outweighed by the inconvenience of being forced to buy component items in two different locations, as well as the inherent learning difficulties presented to newer players. It is important to not misconstrue our intent as making the game easier to play, but rather, that we show a critical eye to obsolete mechanics that no longer serve a defined purpose. The Observatory is the result of these changes, and while it may seem sparse for now, rest assured that we have further, exciting plans for the building with the intended result of adding overall gameplay options, ultimately resulting in a richer, more strategic experience." -
#5090 Ez a saját avatar dolog jó lesz, csak működjön má. -.- -
#5089 300 online player. Ilyet se láttam még :P -
#5088 lehet tölteni -
#5087 1000 coin a custom avatar icon "szett" -
#5086 fhosch -
#5085 akkor kb mikor lesz on a szero mi időnk szerint?
-
#5084 gmt-5, nálunk gmt+1, szóval 6 óra eltérés asszem -
#5083 De jó lenne érteni az időpontokat, amiket kiírogatnak. -
#5082 mármint azután tette ki egy tester a teljes logot, miután kirakták a rövidítéseket -
#5081 nem is azt mondtam...
te említetted, hogy fék, és erre írtam, hogy nem, mivel megegyezik azzal, amit a dev tett ki fórumba, ízelítőnek -
doktor tarhonya #5080 ez nem az okozója a patch note-nak, hanem a patch note rövidített formája -
#5079 hasonlítsd a patchnote-ot a kezdőbetükkel -
doktor tarhonya #5078 és itt mit is kell nézni? -
#5077 ez miatt tették ki
http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=276261 -
doktor tarhonya #5076 sok értelme van :D
amúgy nekem kicsit kamuszagúnak tűnik. -
#5075 courierrel sem onnan kell akkor -
doktor tarhonya #5074 courier? -
#5073 nem kell a bázisból hordani a wardot -
doktor tarhonya #5072 de ennek még is mi értelme? -
doktor tarhonya #5071 tudom. -
#5070 tovább kellene olvasni....az összes secret shop item megvehető a bázison, és a secret shop átalakul "observatory"-vá, ahol csak wardot lehet venni -
doktor tarhonya #5069 - Secret Shop removed
wat -
#5068 HAHA ÜBER PATCH jön majd pénteken
link -
#5067 ez teljesen normális :D -
doktor tarhonya #5066 sírjak vagy nevessek?
egy hete még 1450-en voltam (a zöldeknél rosszul mutatja...) -
#5065 egy
ketto -
#5064 -
#5063 Hát jóhogy, 24 órából 20-at szarakodik mostanába -
doktor tarhonya #5062 sc 2v2? -
#5061 egyszer ülnék le játszani a héten,és nem joinol o.O -
#5060 /j #hun -
#5059 Sziasztok!!
Aki gondolja felvehet HoN-ba, szeretnék már több magyarral matchmaking-elni :) igaz nem vagyok egy full pro gamer, de kezdő sem.
JeSuS17 a nick-em -
RaSzTaH #5058 lefogadom vmi shitbuildet raktak neki -.- -
#5057 csak ahhoz kell, a manapool 50%-a -
#5056 Egyébként újraéledéshez is kell mana neki? -
#5055 Szerintem nem kell neki nerf. Eddig mindegyik amunrát sikerült legyőznünk kínok nélkül -
#5054 az első spelleddel charge-olsz arra, amerre ellőtted, mondhatni futsz utáni, és akkor át tudsz menni dolgokon, cliff, tree stb..