Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omg... ez egyáltalán nem így van

WHAT?! An interference pattern?!

Inv1sus
Ott a heroesof newerth honlapján milyen kártyákat fogadnak el. Ha egyik ikon sincs rajta a kártyádon, akkor nem jó. Ilyen egyszerû...

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

sonic syndicate
"that has to be the worst way to lose a ward"
http://i.imgur.com/8lLS3.gif

40876775

legio creepek követték bs-t és a többi már a gifen 😄

andrew1988
én próbáltam már , igaz csak a honlant, meg is tetszet, elszántam magam hogy megveszem. csak a bankkártyákhoz és fizetéshez nem értek :S
22 éves létemre 😄D

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

az eddig is így volt.

amin bombornyomott az írás, az tuti jó. Ezenkívül vannak még fizetõképes bankkártyák, ha nem vagy benne biztos kérdezd meg a bankodban, vagy a kártya gyártójának (pl mastercard, american express, stb) weboldalán nézz utána.

sonic syndicate
amúgy a honlap szerint még ki lehet próbálni ingyenesen, legalábbis regisztrációhoz nem kér bankkártyaadatokat

andrew1988
köszi a választ... milyen bankkártya lenne jó? sajna nem vagyok otthon ebben

30 usa dollár, ha megveszed, akkor minden hõst cuccot, pályát megkapsz, csak a skineket meg a különbözõ bemondókat (és egyéb plusz apróságokat) nem. Dobozos verzió nincs, a vásárláshoz egy bankkártya szükséges, amivel neten is tudsz fizetni.

andrew1988
sziasztok!
lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.

1. milyen áron kapható?
2. ha megveszem, akkor minden karakter elérhetõ lesz vagy mint a lolban meg kell õket venni?
3. miként tudnám megvásárolni? dobozos verzió van esetleg?

sc2-nél jobb 😉) viccet félretéve nostat tényleg nem ad reális képet, sajnos mivel nostat sok a leaver, feeder stb. de igazából amennyibe kerül a játék, egyáltalán nem összeg érte 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

kuldj mail cimet, es kuldom a meghivot.
annyit viszont elarulok, hogy ez csak no stat gamekben valo jatekra jogosit fel, meg tudod nezni milyen a jatek, de nem ad realis kepet, hogy milyen elvezetes is valojaban a hon.
ToCsEk
köszi

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

antgecc
megköszönném

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

gondolom trial accok meg mindig vannak, ha kell, akkor tudok küldeni, azt hiszem van még pár.
tegnap fejezõdött be az ingyenhét.

antgecc
Üdv!

Van a játéknak vmi kipróbálható verziója?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

sonic syndicate
martyr:
1. skill: minél kevesebb hpja van, annál többet sebez, és annál jobban lassít
2. x%-ot átvesz a sebzésbõl - egy csapattársat ki kell választani, akirõl a beérkezõ sebzés egy részét átveszi
3. a jelenlegi hp-d 20%-át leveszi, és aoeban felhíleli a többieket abban az értékben
ulti: (másfél másodperc alatt) felhílel mindkettõtöket a tied és a társad hpja alapján a magasabb %-os értékig

Inv1sus
Jaaaa, ricike az a tremble championship-es faszágyú? Eddig nem vágtam kirõl beszéltek. Én már rég ignoráltam régen, tegyétek ti is, azt annyi...

fukk yeah
negyedik kisérlet az 1800-ért, valahogy megint rossz érzésem van..
ToCsEk
össze kell, hogy fossam magam, EZ MI?

....

martyr 4 skilljérõl valaki világosítson már fel, hogy mit is csinálank?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

A mondatod másik része igaz, de most õszintén mit vársz a hun csatitól?! Megint csak a "múltra" tudok hagyatkozni mikor voltunk max 20-an, akkor azért ment az értelmes beszélgetés is, de azt ne akard már megmagyarázni meg védeni azt a kis faszhuszárt, hogy azzal hogy "mindenkit" nooboz hozzátesz valami értelmeset is a csatihoz a trollkodáson kívül, ami amúgy is az én reszortom lenne... /sadpanda
Abban is egyetértek veled, hogy sajnos mmr és skillfüggõ ki hogy lát egy-egy herot "Magmus semmit nem ér pk nélkül, jere a legjobb melee support és társai..." ezeket én csak megmosolygom, nem az ország de azért tartanak xy<1500 alatt, aztán meg jönnek azzal hogy minenki noob volt õk meg hozták volna a meccset 😛

Én a KD,CK,XPM hármasra esküszök. De ha faszlámával van dolgod, akkor úgyis mindegy, bármit magyarázhatsz neki 😊

Inv1sus
Nemrég nyomtam egy játékot, ahol minden társam 0.75 K:d ratio körül vagy alatta mozgott. Meg is említettem játék elején, hogy inkább nekem kellene carry-vel menni. Egybõl kiosztottak, hogy hát a K:d ratio kb semmire nem jó blabla. Végül gauntletet választottam, hogy valamennyire tudjam mégis növelni esélyeinket. Ki lehet találni mi lett a vége.

Én inkább a K.d ratiora hagyatkozom. Attól hogy valaki suport, még nem kell orba fõbe behalnia. Demented shamannal toltam 8:2:x-et, torturerrel meg 14:3:x-et. Tudom, torturer carry hero is lehet simán, de amikor a csapatba egyedül én veszek wardot, csirkét, amit szintén én upgradelek és myrm 0:5:2 szart nem csinál... és egy embert kirugtunk magunktól. Nyertünk...

Geci pro-ság egyenlõ azzal, hogy azt állítottam az elõzõ postomban, hogy az 1650 még számomra low. OK.
Nem azzal van a problémám, hogy pl. valakinek 1500-as a ratingje, de azért reálisan gondolkozzon már el arról, hogy egy 1900-as embert szarrá ownolna-e.. A szájkaraté sajnos nem túlzottan kamatoztatható a játék során.
Én viszont hosszú szarakodás után végre 1400 fölött vagyok 😄

😄DDDDDDD jó helyre írod be, mert az itteni "sg"-s playerek közt is bõven van aki még az 1500-at se üti meg 😛 de a statjaid alapján te se tûnsz olyan geci pronak mint ahogy beállítod magad - no offense

Nem védeni akarom ricikét, de azért egy-két embernek hatalmas az arca, így meg úgy gyalázná szét ricikét akármilyen heroval, de azért egyik sem üti meg az általam vélt low 1650-t sem.. Most elolvastam egy-két oldalnyi szöveget hun csatin, te jó isten.. Rici miatt tart az ország ott, ahol (1500 mmr pro). Magmus semmit nem ér pk nélkül, jere a legjobb melee support és társai.. 1700 alatt nem trilanezne mert noobok az emberek, de azért saját maga is 1550.. Ki is nyomtam az automata csatlakozást.
Inv1sus
😞

Inv1sus
Most nekem is replay nézegetnékem van. Valaki tudna valami bajnoksági meccshez linket adni? Amibõl lehet tanulni.

nem lehet könnyebben rákattintani, ugyanaz a vision marad mindkét esetben (stumps-szal, v. nélküle).. egyszerûen, aki nem ismeri, az látja, hogy jéé, oda valszeg el lehet bújni..
könnyebben lehet rákattintani a fa mögött bujkáló hõsre, vagy valami ilyesmi. jobbra nem tudok gondolni.

de sokat nyígtok <#rolleyes>

Zomil
sztem szimplán ronda...aki ismeri ezeket a helyeket annak meg minek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ez a stumps mód egyáltalán nem segít semmit a jukeolásban annak, aki tudja, hogy merre vannak ezek a spotok.. Egyszerûen kicseréli a fa modelljeit ezekre a törzsekre..
Inv1sus
Ilyen agyonmódolt szarokat se szeretek nézegetni. 😛 Fa mód nélkül legyen ilyen tökös.

ToCsEk
<#worship> 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

el is felejtettem hogy van topicgazda <#eljen>

Zomil
én se szoktam nézni...valahogy nincs arra idöm, h 50perces meccseket végignézzek... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Inv1sus
Kár hogy lemaradtam. Mirõl volt szó? 😞

HAHA 😄 nini ki van itt😄 a kis casual szar 😊)

ToCsEk
én csak testie streamot szoktam lesni ha unatkozok

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Én kiszoktam listázni a legjobb játékosokat és néha megszoktam nézni...

Inv1sus
Tegye fel a kezét, aki megszokta más replay-ét nézegetni! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem az ember ha ráér, akkor vagy profi bajnokságok replayeit nézegeti vagy játszik.

eddigi legidegesítõbb, legundorítóbb meccsem

Az elején szétgankeltem mindenkit pudgeal, a végére nem el baszták az egész meccset a csapattársaim? Erre még rájött az, hogy olyanokat mákoltak mint a kurvaélet.

Inv1sus
Azt hittem csak ilyen mákok lesznek, de az a Magmus a végén vitt mindent.

ToCsEk
multhéten lemaradt 😄

van pár vicces benne

Ráadásul még a passzívba is rakott, te jó isten.. Andro simán elkerülhette volna mindössze annyival, hogy egy hangyafasznyival hátrébb áll..
A hatchetrõl már nem is beszélve... xd