Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WHAT?! An interference pattern?!
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
http://i.imgur.com/8lLS3.gif
40876775
legio creepek követték bs-t és a többi már a gifen 😄
22 éves létemre 😄D
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
1. milyen áron kapható?
2. ha megveszem, akkor minden karakter elérhetõ lesz vagy mint a lolban meg kell õket venni?
3. miként tudnám megvásárolni? dobozos verzió van esetleg?
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
annyit viszont elarulok, hogy ez csak no stat gamekben valo jatekra jogosit fel, meg tudod nezni milyen a jatek, de nem ad realis kepet, hogy milyen elvezetes is valojaban a hon.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Van a játéknak vmi kipróbálható verziója?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
1. skill: minél kevesebb hpja van, annál többet sebez, és annál jobban lassít
2. x%-ot átvesz a sebzésbõl - egy csapattársat ki kell választani, akirõl a beérkezõ sebzés egy részét átveszi
3. a jelenlegi hp-d 20%-át leveszi, és aoeban felhíleli a többieket abban az értékben
ulti: (másfél másodperc alatt) felhílel mindkettõtöket a tied és a társad hpja alapján a magasabb %-os értékig
fukk yeah
....
martyr 4 skilljérõl valaki világosítson már fel, hogy mit is csinálank?
Abban is egyetértek veled, hogy sajnos mmr és skillfüggõ ki hogy lát egy-egy herot "Magmus semmit nem ér pk nélkül, jere a legjobb melee support és társai..." ezeket én csak megmosolygom, nem az ország de azért tartanak xy<1500 alatt, aztán meg jönnek azzal hogy minenki noob volt õk meg hozták volna a meccset 😛
Én inkább a K.d ratiora hagyatkozom. Attól hogy valaki suport, még nem kell orba fõbe behalnia. Demented shamannal toltam 8:2:x-et, torturerrel meg 14:3:x-et. Tudom, torturer carry hero is lehet simán, de amikor a csapatba egyedül én veszek wardot, csirkét, amit szintén én upgradelek és myrm 0:5:2 szart nem csinál... és egy embert kirugtunk magunktól. Nyertünk...
Nem azzal van a problémám, hogy pl. valakinek 1500-as a ratingje, de azért reálisan gondolkozzon már el arról, hogy egy 1900-as embert szarrá ownolna-e.. A szájkaraté sajnos nem túlzottan kamatoztatható a játék során.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az elején szétgankeltem mindenkit pudgeal, a végére nem el baszták az egész meccset a csapattársaim? Erre még rájött az, hogy olyanokat mákoltak mint a kurvaélet.