6177
-
#5133 én meg már ddos ota nem is játszottam...már vagy 2-2,5 hete...igy teljesen ki fogok esni a ritmusbol...de a szarakodás miatt totál elment a kedvem a játéktol :S -
Neutralpoint #5132 Én is így vagyok ami óta megy a ddos meg a szerver szerakodás nagyon szarul megy, előtte tökjól ment, carry-vel is de most vagy support vagy semmi.
Most mentem ss-t hát 4-8-7...
Aki 1500 környékén van és akar gamelni add: Exitz -
donatus13 #5131 Ha van kedved én is noob vagyok mostanában inkább loloztam szívesen beállok :) -
doktor tarhonya #5130 Amúgy mikor szoktál játszani? Ha gondolod néha tolhatnánk egy meccset. Kb minden hero-val tudok játszani, de inkább a régebbiekkel szoktam. -
#5129 bár legtöbbször inkább lane-re mentem fával is -
#5128 régi fával elég jól tudtam haladni felfelé, mid, 20 perces mock, és ha még nem lett volna vége, egy resto stone post haste-tel -
doktor tarhonya #5127 Érdekes amúgy, hogy nekem is ez a három van bepipálva, de eddig még mindig csak SD-be rakott bele :D -
#5126 sd,bp,bd -
doktor tarhonya #5125 milyen módokban? -
#5124 igen, ráadásul ellentétben a sok tanáccsal, hogy peb, ss, dr mid, sidelane-en voltam mindig -
doktor tarhonya #5123 egyedül? -
#5122 1090-ről felhúztam magam 1600-ra :Ð de le is kopogom, még mielőtt belekerülnék valami losing steak-be -
#5121 keress magad mellé valakit akivel felhúzzátok 1500fölé -
doktor tarhonya #5120 asszem itt az ideje egy stat resetnek...
1200 alatt a büdös életbe nem fogok feljebb jutni... -
#5119 ez epic
link -
Oszy88 #5118 Huuuu! Az nagyon jo lenne ha mentené. -
doktor tarhonya #5117 BH amúgy kurva OP lett -
#5116 2) Our slave DB is not replicating properly which means players are unable to see their stats and lookup matches reliably in game even though the matches are being recorded
lásd #5110 link -
#5115 amúgy most menti őket, mindent, csak nem jelzi ki, legalábbis s2 szerint -
doktor tarhonya #5114 ua. -
Oszy88 #5113 Múlt héten zsinórban buktam 7 meccset, mióta nem menti a játék a meccseket 4 győzelem :( -
doktor tarhonya #5112 Amúgy ilyen support mellett ne csodálkozzanak, ha sose lesz normális hon bajnokság, meg olyan community, mint ami pl az sc-nek van. -
#5111 mondjuk nekem a régi keeper jobban tetszett, mármint concept alapján, hogy szemeket lehet fára rakni, bár tény, hogy a spell fölöslegessé vált -
#5110 nem, leszedték, csak pub megy
link
"6/11/11 Update:
We're seeing DB instability right now and are investigating the cause. The chat server and thus match making will be off for now, but public games will still be accessible. Sorry in advance for the inconvenience." -
doktor tarhonya #5109 nálatok megy az mm? -
#5108 keeperrel az volt a baj amit tesco is leirt...egyszerüen unalmas volt vele a játék, ezért változtatták meg :) -
#5107 a szeme miatt, túl sok nerfet kapott...a 70 hősből legalább a 3/4-ének volt olyan képessége, hogy kidönti a fákat, és erre még rájött a hatchet dobálás is - meg leginkább egy járkáló ulti volt, semmi több (mint egy nemfarmolt vindi), ha az ultija cd-n volt, akkor pedig nem igazán tudott mit tenni
ui: 3 éve tf2-zök, szóval igencsak tudom, miről beszélek -
#5106 Egyébként léteznek csoportok ilyen fejlesztéseknél és nyilván nem a modellező-animátor csoport fogja neked a hálózati problémákat elhárítani. Szal oké, most kijöttek ilyen újdonságok, attól még bizonyára dolgozik rendesen a többi érintett munkatárs, hogy a problémákat elhárítsa.
Aki nem bírja ezt a sok feszültséget az pihizzen két hétig és ne nyafogjon.
Változásokról: Nekem semmi bajom ezzel a patch-csel. Egyedül Keepert nem értem, miért változtatták meg. -
doktor tarhonya #5105 jaj de felkaptad a vizet :) -
#5104 " ha hiba van hamar javítják" haha ezen most felnevettem... :D
amugy leginkább, azért csökken az fps, mert mindig fejlesztik a motort és általában a fejlesztéseket mindig a tf2-be rakják be elöször, a tf2 már örökre ilyen valve feature teszt marad(lásd oda rakták be elöször a coach-ot meg a replay-t is) -
Masakari #5103 Hát ez a patch...úristen....most csalódtam.kongor előtti rész kb inkább no comment,observatory warddal és semmi más nincs ott??MI A FASZ?? most komolyan...áh..inkább megyek azt játszok mással,ez most felbaszott.... -
donatus13 #5102 Ezeket nem tudom ,honnan szedted 5 féle hős ? nem teljesen értem az összes dota 1 es hős bele lesz rakva már a kezdetekkor.
SC2 mivel nekem megvan, telibe szarja az sc dotát nagyon senkit nem érdekel azért meg nem fog neked senki megvenni 12 k ba egy játékot hogy dotázzon holott van sokkal jobb annál , lásd lol meg hon , DOTA 2 fogja lealázni az összes szart mert az biztos ,hogy jó lesz, tf 2 ben ezt az öltöztetést nem tudom honnan szedted egyáltalán nem muszáj csinálni és semmit nem változtat rajtad tehát megint ott vagyunk akarod csinálod ha nem , akkor nem, valve nagyon jól supportolja a játékait és ha hiba van hamar javítják ezért örülök ,hogy valve csinálja nézd meg honnan indult TF 2 és most hol van, egyébként elég sűrűn TF 2 zök és nem igazán találom ezt a - 30 fps dolgot patchenként pedig nekem aztán nincs egy tápos gépem. Szóval Urban legends bőven van csak sajnos 99 % a baromság. -
doktor tarhonya #5101 az lehet. Amúgy ha a hon-t végre össze tudják rendesen pakolni, bugmentesíteni, szervereket stabilizálni, akkor megelőlegezem, hogy nem lenne ellenfele játékélményben.
Szerintem:
SC2 egyrészt túl drága lesz, hogy valaki csak ezért vegye meg. Egyszer kiadják, utána leszarják, nem lesz új hős (max a második kiegnél). Marad az eredeti játék feature-e szintjén.
Dota 2: ha jól emlékszek összesen 5 féle hős lesz? Emellé megkapja a szar sapkásrendszert a tf2-ből, és kész is a csokapik. Én személy szerint egyáltalán nem várok tőlük megváltást.
Lehet elfogultnak hangzik, de én a hon-ban bízok. CSAK CSINÁLJÁK MÁR MEG VÉGRE NORMÁLISAN -
#5100 viszont előbb kijöhet, mint a dota2 :D valve time -
doktor tarhonya #5099 sc2 szerintem még így is drágább lesz, mire kijön a dota 2 :D
Főleg, ha megvárják a Heart of the Swarm-ot is, hogy legyen benne elég hero... -
#5098 tehát, akkor is ugyanott lennél, mint most, ugyanúgy várnál és attól, hogy vársz, még nem lesz jó...nekem meg az a véleményem, hogy ennyi idő után, és amit a tf2-vel, css-vel tettek, nem lesz éppen a dota2 javára
lásd achievementek (mókás dolog, de nem éppen a leghardkórabb), frissítésenként -30 fps, sims/babaház-féle öltöztetés (bár ez csak tf2), túlontúl community-központú, (ami csak akkor baj, ha nem éppen a balance-ot tartod szem előtt) stb
és abban sem vagyok biztos, hogy a valve, egy ekkora befolyással rendelkező cég, majd pont egy "jégbékának" fogja átadni egy játék alapvető szempontjainak megalkotását...bár ez csak az én véleményem
btw miért mindenki a valve-eset várja? sc2 dota? azért miért nincsenek oda az emberek? -
#5097 vagy lehet várni a Dota2-öt és imádkozni, h legalább a valve ne bassza el, ha már a lol és a hon se lett tul jo :D -
#5096 #5094
ez van, mást úgysem tudsz csinálni vele...nézz filmet vagy kezdj el sorozatot darálni, én is jelenleg smallville 5. évadzáró közelében vagyok, mióta hon offline lett -
#5095 Q & A -
doktor tarhonya #5094 emlékszek mikor megvettem, az volt az egyik fő szempont, hogy sokkal megbízhatóbb szerverek szempontjából, mint a lol.
Mindkettő egy kalap szar, de úgy látszik most a hon felé dől a mérleg...