6177
-
#5173 Ez az új hős valószínűleg ott lesz minden játékban... -
#5172 lepricoon blacksmith,komolyan?:S -
RaSzTaH #5171 fogjátok meg egymás kezét :P -
#5170 link -
#5169 höhö, zöld kobold bs skin -
#5168 nah mai qq time
ÉN SEM VAGYOK egy ódekirály játékos de ....
doctor repulsor 0/11
0,6os kd tremble pick, mondom 0/10ig meg se fog állni, hát majdnem , erre csinál 2/13at, pet-et persze csak auto attackra használta..
faszért vettem meg ezt a fost, nem lenne semmi bajom ha jó játékkal vesztenénk de így, balfaszok gyülekezete, esküszöm fizetek testinek hogy vigye fel accom 1800ra ott legalább nincsennek ekkora faszgyökerek
kalap szar ez az egész, lehet itt bármit mondani értelmeset lehetetlen nyomni, főleg amikor 5at-t összedob 5 random lámával ..
este fénypontja, behívnak 4at-ba, megy a search, kérdezik tudok játszani, mondom nem, írom nekik, hogy lvl1en szolozom kongort, de mindig meghalok, erre kibasznak a csoportból :D /sarcasm
lassan eljutok petecz szintjére, ő csinálta jól ő már tudta azt amire én még csak most jöttem rá :D
nah mind1 én csak egy causal nab vagyok de azért leírtam hátha érdekel valakit
3hétig off (hiányozni fogok? nemhinném:D)
-
Neutralpoint #5167 Ez a zene:D bár mondjuk illik hozzá, nem agyonakciózott:D -
#5166 Ennek örömére megörökítettem egy tegnapi replayem fénypontjait :D
(nem hero movie, csak egy fun video)
-
Neutralpoint #5165 Ahh, értem köszi. -
#5164 "It was only a minor change to the store, nothing gameplay related. " -
Neutralpoint #5163 Valaki nem tud magyar klánt ahol a nem prokat is beveszik, ahol lehetne fejlődni? -
Neutralpoint #5162 Mennek, legalábbis legútóbb mentek. -
HU.man butcher #5161 Ma még nem tudtam megnézni, de hogy áll a játék a serverek? Megy vagy nem? :) -
Neutralpoint #5160 Most volt patch, tudja valaki mi az újítás? -
RaSzTaH #5159 annyi baj legyen -
Neutralpoint #5158 Jó a replay rendszer de pont a hat trick-em nincs meg nomaddal kb 100-200 hp-n... francba. -
#5157 Na, ilyenekből kellene több. Jó a zene, jók az ötletek, jó a régi dotával való keverés és lehet látni mindig, hogy éppen mi történik. -
#5156 úgy látom helyreállt a replay rendszer -
#5155 rég nem a ddosról van szó,kb másfél hétig egy kumma ddos nem volt,mégis nem működött szarse -
donatus13 #5154 Anno leírtam DDOS ellen védekezni nagyon nehéz , mivel legtöbbször botnet hálózattal csinálják , és rengeteg ip t kell tiltani , a másik meg ,hogy anno tanultunk olyan módszert ,hogy vírus van a gépeden , semmilyen kárt nem csinál , nem is tudod ,hogy a gépeden van, viszont ha olyan, tudják használni botnetre és te ebből se látsz semmit mert a gépből gyakorlatilag 0.1 % teljesítményt vesz ki, csak gondold el ,hogy mit kap egy szerver amikor mondjuk másodpercenként kap 6-7 ezer ping csomagot. -
#5153 wownak nem mentek neki, csak a support telefonszámaikra irányítottak rá vagy 200 hívást percenként... -
#5152 sony-tol ellopták az összes felhasználo adatát(nem egy olyan kicsi cég, mint az S2, mondjuk igaz ez nem ddos, de ehhez kapcsolodik)...minecraft szerverek elérhetetlenek voltak kb. fél napig(ezt jopáran megvették...)leage of legends is elérhetetlen volt, eve online szintén...most épp a wow-nak mentek nekik...hidd el egy ddos ellen kurva nehéz védekezni -
HU.man butcher #5151 Ez elképesztő!! Eddig türelmes voltam, de most már tényleg a fasz kivan ezzel a szarnak sem minősíthető céggel! Nem hiszem el, hogy vki/vkik ennyire hazatudnak vágni egy olyan céget ahol minimum 40ezren megvásárolták a játékukat! Tényleg nem lehet ekkora összegből arra fordítani, hogy az ilyen ddos támadásokat elfogadható szinten tudják kivédeni?? Tom, hogy semmit nem értek hozzá, így csak az egyszerű gondolataimat írom le, de tényleg nem tudnak mit csinálni ezzel a helyzettel? -
#5150 Végre egy jó hero movie
-
#5149 éljen a lulzsec -
#5148 -
#5147 micsoda meglepetés... -
#5146 be ne fossak már megint
DDOS Attacks 06/15 We're currently under a new DDOS attack, meaning you may be unable to login for a while.Sorry for the inconvenience, but please don't *** General Discussion with threads related to the issue. Thank you. -
Neutralpoint #5145 na kíváncsian várom, bár lehet előbb a database-t kellene megjavítani és nem új herokat kidobni. -
#5144 ne lopj! én találtam először rá :D -
Parasite is an Intelligence hero all about messing with your opponents. He boasts the ability to steal movement speed, hop in and out of creeps to confuse and evade, and is an excellent one-vs-one hero. Parasite is a very efficient “jungling” hero – he can get his experience and gold from neutral creep camps – and is a lethal ganker. Most importantly, Parasite introduces an all new mini-game: Grand Theft Catapult: Newerth.
This Friday, the Parasite will infest Newerth as he worms his way into the game and our hearts.
Coming Soon™, Friday, June 17th
-
#5142 miért nem tudok beloggolni? connection failed :( -
#5141 MM töltési idővel mivan mostanában?
Már vagy 10 perce várok, hogy játszhassak....
Legutóbbi meccsnél is ez volt. -
#5140 JeSuS17
ha gondoljátok akkor felvehettek. -
Neutralpoint #5139 Az előbb nyomtam nomaddal 100 hp 3 kill-t:D csak eza buzi database nem menti a replay-eket, leírtam az id-t remélem később elérhető lesz. -
Neutralpoint #5138 Exitz -
#5137 Evilgood. -
#5136 nevek?
zomilé és tocseké van meg eddig :D -
Neutralpoint #5135 Van magyar klán aki esetleg tgf-et is hírdet? -
doktor tarhonya #5134 mondjuk ha egyáltalán lehetne játszani, az nagyban megkönnyítené a húzást