6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Masakari
    a rohadt anyjukba elmennek már ezzel az 1 hónapos rollbackkel!!!!!4 csomó mindent elbutam a ........ ........ .......... mi a szarért volt most megint rollback??nem igaz már mit impotenskednek ezek a szerencsétlenek!
  • Zomil
    átmentek a dota2-t fejleszteni... :D
  • ToCsEk
    nah mi történt már megint? :D elvitte az asva a szervereket? :D
  • Neutralpoint
    miért is zárható?

@RaSzTaH miért nem tudsz neveket?:D
  • RaSzTaH
    arról nem volt szó
  • lolSL
    ennyi volt srácok zárható a topic
  • Neutralpoint
    Nah és neveket tudsz? Akikkel esetleg tgf-ről lehetne beszélni.
  • RaSzTaH
    léteznek!
  • penge25
    tényleg tiszta vicc ez a s2 cég :(
  • Neutralpoint
    Valaki nem tud magyar klánról?
  • ToCsEk

OP
  • ToCsEk
  • ToCsEk
    jólvan, majd ha gépemhez jutok, 2hét, akkor meglesem működés közben, hogy mennyet is zabál
  • pandemonium
    Ez egy Acer Travelmate 5530G laptop,Win 7 32bites Oprendszerrel. Lehet jobban járnék a 64 bitessel,mert a windows azt írja,hogy csak 2.5 gigát lát a 3 gigámból + nyilván a videokártya (Ati Mobility HD 3470) is a RAMból viszi a jóindulatot ,de igazság szerint régen próbáltam anno a 64bites XP-t,és az elég horror kategória volt :-) .
  • Hegi90
    Win7-en sose azt kell nezni, hogy mennyi van eppen szabadon
  • ToCsEk
    nekem 1500+órás a win7 64 op rendszerem, 4gb ram van, pontosan nem tudom mennyit eszek, de 1gb van szabadon csak mikor honozok
  • Hegi90
    Milyen oprendszer? Nekem win7 x64
  • sonic syndicate
    úgy tudom, hogy sok ramot(1gb+) igényel a hon futás közben, a dolgokat precache-eli
  • pandemonium
    Azért ez annyira nem egyszerű :-)
    Egyrészt,még a Starcraft 2 MID grafon sem evett 1gigánál többet ,nehogymár egy egymapos game 10hőssel meg ~ 100 creeppel egyen 800x600 ablakban minimum grafikán 2gigát.
    A másik meg,hogy ez laptop :-)
  • sonic syndicate
    ilyet már láttam, csak ott ophelia volt :D

vegyél ramot :D
  • pandemonium
    Beszarás,akkor ötletem sincs mit csináljak vele. A rendszer kb. 2 héttel ezelőtt lett újratéve.
  • ToCsEk
    fail

• Hegi90
    Menuben fel gigat
  • Oszy88
    Fél gigát :S
  • sonic syndicate
    nekem másfél gigát
  • pandemonium
    Neked mennyi ramot eszik a játék?
  • Neutralpoint
    mondjuk lehet újra kéne pakolni a rendszert de más nem crashel csak ez.
  • Hegi90
    akkor velem biztos kivételeznek, mert semmi baja a játéknak...
  • Neutralpoint
    mondok neked valami amióta ddosolták azóta engem is kidobál becrashel, és tök random.
  • Hegi90
    Mindenki másnál normálisan megy, meg neked is jó volt tavaly, úgyhogy nálad lesz a hiba.
  • pandemonium
    Driverek up-to-date,amit írtál az pedig closed betára vonatkozott. Kicsit állítgattam a beállításokat,és érdekes ,hogy bár 800x600!!!-ban minimum grafikán nem crashel a játék,tudok játszani-két meccset legalábbis,utána kidob,de még mindig elviszi alsóhangon az 1.8 giga ramot. Ebben a játékban valahol egy gigantikus memory leak van,nem hiszem hogy olyan régóta,körülbelül tavaly nyáron játszottam vele,akkor minden ment tökéletesen.
  • Hegi90
    "Steps to fix the fatal error when attempting to update to the newest patch.
    1: Open up your HoN folder (Default is C:\Program Files\Heroes of Newerth\)
    2: Rename the file "log.txt" to "tos.txt" OR you can create a new text file and rename it to tos.txt - Make sure that the file name is "tos" and the file type is ".txt"
    3: Delete the Update folder.
    4: Run Hon_update.exe from the same folder.

The client should update and work just fine. If there are any issues please post here or meet us on IRC in #techsupport for further assistance."

Drivereid meg updateld.
  • pandemonium
    Sziasztok!
    Tegnap kezdtem (volna) a trial-t,de meglepő módon a játék kidobál. Régen ment rendesen,most LoL után gondolkodunk páran azon,hogy megvesszük,de egyelőre én spec. kipróbálni sem bírtam. A LoLfag dumára nem vagyok kíváncsi,a hon retail fórum már telivan szarva-mellesleg ugyanez vice versa a LoL fórum is. Mi a megoldás a K2 exception hibaüzenetre? Feltűnt,hogy a játék lazán megzabál 2giga ramot is -minimum grafikán. Sosem láttam ilyet előtte.
  • Hegi90
    akkor empath bazmeg, mindenki érti
  • Neutralpoint
    Pro, valaki nem tud magyar klánt?
  • petecz
    És csinálja a codexet. :)
  • Neutralpoint
    Milyen aluna?
    Az Empath, és beleszált a parasite által infeste-t minotaurba.
  • Hegi90
    Aluna a Parasite-ban, a bikában.
  • Neutralpoint
    csak én nem tudok róla semmit?:D
  • Zomil
    mint ahogy az összes uj hös :D