Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WHAT?! An interference pattern?!
kár, h lategame-ben már nem olyan jo az ultija...mármint használhatatlanná tenni valaki tökéletes, csak semmi dmg-et nem csinálsz, mert nem éri meg a melee hösök elöl rángatnod...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
Ha van mana ringed, hogy kicsivel nagyobb a sebzésed, a páncélod, és a kombozást tudod használni bizonyos idõközönként. Tetudod szedni az ellenség több, mint fél hp-ját így.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tudom miért jobb a a phase, de nekem a steam jobban fekszik még így is.
Helmet általában akkor szoktam rakni, ha a játék elején kurvára harrassolnak, és olyankor jól jön a lifetube. Ha az már megvan, akkor kirakom a helmet is, egyefene. Persze ha kurvasok a nuke meg a disable, akkor maradok a shrunkennél.
Ahh, bocs a stampedet felcseréltem a 2. skillel. Azthittem az elsõ skillre, hogy Charge a neve.
Szóval úgy nyomom, hogy: 2-3-2-3-1-4-2-3... stb
Csukát minnél hamarabb, így mégtöbb a sebzés a második skill miatt.
- Phaseboots azért jobb, mert az elsõ spell pl annál többet sebez, minél gyorsabb vagy. Ráadásul ha elkezded stunolgatni, az attack speed nem lesz nagyon szükséges, mert folyton utána kell rohangálnod, hogy újra megcsapd.
- Másodiknak szerintem érdemes Helmet rakni. Mióta azt rakok elsõnek, sokkal könnyebb az early game. Segít azt is felismerni halás nélkül, ha a teamtársaid idióták és nem kezdenek el támadni, mire odaérsz.
- Shrunken. Igen. Abysall helyett inkább erre fogok gyúrni. Manás Ring viszont nem árt akkor se az elején.
- Frostburn. Yap. Need.
Skillek:
Az ajánlat szerint stompedre érdemes rakni, én sose rakok. 1.-1, 2.-3, 3.-3, 4.-1, 5.-3 ...
Szépen lehet farmolni és harassolni a harmadik képességel. Kár kihagyni.
Az elsõvel meg bármikor eltudsz futni gankelni, akárhol vagy.
Én így szoktam tolni.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
- steamboots (sokan raknak marcherst, de nekem ez valahogy mindig jobban bejött, lehet azért mert nem szeretek még egy gombot nyomkodni ha akció van 😊)
- shrunken, opcionális: helm. Shrunken alapcucc, a taktika az, hogy beszáguldassz a tömegbe, ultival kirántod a legveszélyesebbet és megbaszod 2-3 ütésbõl.
- frostburn. ez is alap, hp, damage, lassítás, minden ami kell.
Ez utánjön a luxus, legtöbbször idáig el se jutok mert már megnyertük <#hehe>#hehe>
- savage mace/daemonic/behe heart. A csapatban betöltött szereptõl függõen.
Amint megvagy lv 6, el KELL kezdeni száguldozni a mapon össze vissza, kezdjük a gyengébbekkel vagy a stunnerekkel, aztán jöhet a magja. Ha a tóból elkezdesz chargeolni, akkor mire odaérsz, lejár a charge cd-je, meg manád is fullon van, tehát belefér még egy charge. Ez már alapból kettõ darab horned strike (az eltolós skill), ilyenkor rányomod az ultit, lehetõleg torony alá húzod, de a fák mögött is megteszi. Mielõtt vége az ultinak, beleütsz mégegyet (3. horned strike), és kb már halott is.
Skill order:
Stampedet meg horned strike-ot felváltva 5-ig, aztán 1 a chargera, majd ulti, és így tovább (tehát charge-ot maxolod uccsónak).
Persze én csak egy casual noob vagyok, de rampage-el 10 játékból talán 1szer vesztek 😊
^^
Fõleg így, hogy szinte semmi support jelentõsége nincs, mivel az egyetlen carry a csapatban ranged...
Sose értettem, ráadásul sokan azt rakják ki csuka után elsõnek, az meg még röhejesebb.
"ez az igen elhamarkodott kijelentésed honnan jött amúgy? "a legnagyobb mmr-rel rendelkezõ magyar játékos" ha így lenne, de nincs."
?! Nem sûrûn láttam magyar játékost 1800 mmr felett, habár ha belegondolok tényleg hülyeség, mert rici pl. 1900 felett van. De nyugodtan nevezz meg még pár magyart, akiknek nagyobb az mmr-je, mint 1881.
"Ilyen levelszint különbségekkel nem csoda, hogy magebane halála után levertétek õket."
Remélem belegondoltál, hogy egy genocide alkalmával 2-3 szintet lehet lépni.. Végig a javukra volt +exp/gold advantage.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Két oldalt bevert az enemy. Elkaptuk MB-t (blindpk+hex), utána a többi négyet, genocide. Végül befejeztük azzal a lendülettel is. 😊
Btw, a kék eddig a legnagyobb mmr-rel rendelkezõ magyar játékos. Igazán jól carryzik (1881 mmr atm).
amúgy fasza lett, az ultija talán geci op.