6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • RaSzTaH
    boring...

Tocsek: valahogy várható volt, mint eddig szinte bármikor, valószínűleg a honba nem is nagyon lesz más az MSI-n kívül aki ennyire uralja a top tiert... majd dota 2-be nagyobb lesz a versengés ugye :) so0N
  • Masakari
    Jah úgy 1 órája írták fel nekem.(4,8k van így:O)

Mellé most töröltem a hont 1 időre.rák kivan hogy nyerek azt nem menti vesztek az meg persze hogy mentésre kerül:) imádom ezt a ..... rendszert=)
  • Neutralpoint
    Valaki kapott már 2K silvert mert nekem még üres a píztárca.
  • Neutralpoint
    2000 silver coin fuckyeah!
    Kár hogy a jó cuccok mind goldért vannak:D Min 200 gold coin kellene még a 2000silver mellé.
  • ToCsEk
    nah 930coinom volt, így jól jártam akkor
    kérdés: volt 200aranyam azzal mi lesz?
    eddig unlockolt hero avatarokkal mi lesz?
  • Hegi90
    Compensation & Apology

We realize there is nothing we can do to make up for the last five weeks of unacceptable performance. We would like to reward your loyalty, patience, and understanding with the following:

1. Every player will receive 2,000 silver coins.
    2. Every item in the Goblin Store will be unlocked until Wednesday, June 29 at 12 PM EDT (GMT -4) for players to use in their games (This excludes Nickname Changes, Custom Account Icons, and items not currently available for purchase).
    3. Leaves from Tuesday, May 17 through Thursday, June 9 will be removed from all players. This is in response to numerous server issues, reconnection issues, etc. for users who should not have received leaves.

We sincerely thank the entire HoN community

forrás
  • ToCsEk
    jól van, lehet lenyugodni szépen, mert különben jön a terror
    (további off del)

csodálkozok, hogy DreamHack döntőről senki sem írt semmit... trixiék hozták a formájukat és bedarálták Rea-t
  • Madlain
    Bétától kezdve egészen az elmúlt 1 hónapig sztem,ugyanolyan élvezhető volt a játék mint mindig....
    Sajnálom vmilyen szinten az S2-t, gondolom nem győzik olvasni a különböző sírásokat h jajj ez nem működik,meg az nem működik. Szerintem ők sem erre alapoztak,terveztek és egészen biztos vagyok benne h felkészülve sem voltak ilyesmire,mert ha megtették volna az óvintézkedéseket akkor nem történt volna ilyesmi.
    Sztem az meg teljesen lényegtelen h ki mennyit DoTa-zott meg HoN-ozott....
    Szálljatok ki a homokozóból gyerekek...
  • Masakari
    Ez társas játék,ha a többiek betolják akkor én is befogom.Mi együtt lélegzünk(és hiányzunk egymásnak:P):D
  • sonic syndicate
    hát akkor tedd meg, nem fogsz hiányozni senkinek :)
  • Masakari
    1 sort nem irt arról hogy régen milyen volt:) végig engem próbált oltogatni,olvasd el nyugodtan #5221
    és az rendben van hogy régen rendes "élményt" nyújtott én viszont az utóbbi időben mutatott cselekvés képtelen időszakot kifogásolom,ami erősen a vicc kategória.Amiket leírtam az 1 dolog,amit viszont nagyon utálunk és mindig felbasz minket hogy ha nyerünk akkor kb sose menti el a statot ha vesztünk akkor meg mindig(ez is az utóbbi dos-os időkben jellemző és érdekes hogy 1-1 meccs között képes ez előfordulni)és ez is elég mókás és csak arra ösztökél minket hogy azt a bizonyos régóta emlegetett shift+delete gomb kombót be kéne nyomni végre.
  • petecz
    Rasztah csak annyit próbált leírni, hogy nincs jogod elítélni az S2-t ha nem játszol olyan rég óta hisz a játék első évében korrekt élményt tudott nyújtani (tapasztalatból írom).

Nah most ez még igaz is bizonyos részben. De gondoljunk bele abba is ha valaki az elmúlt hónapokba vette meg az áhított hon accountját milyen játékélménybe lehetett része 30$-ért. :D

Egyébként jelenleg az S2 csak könnyebbé teszi az emberek életet hisz ha kijön a Dota2 tuti átfog mindenki menni.

Másik hogy már várható volt egy ilyen nagyobb mizéria hon körül hisz túl publikus a fejlesztő csapat, túl közel van a communityhez, plusz bizonyos módon indie. Egyszerűen nem profik.
  • penge25
    thx a választ
  • Hegi90
    igen, igaz
  • penge25
    marakodás helyett az én kérdésemre válaszoljatok :)
  • Masakari
    én is kezdetek óta játszom honnal+előtte dotáztam sokáig(és hon 95%-ban dota)
  • Masakari
    Igen ráérek(gond?),de nagyon jól látszik belőle hogy saját magadat oltottad be:) bár nehéz az önkritika,szerintem kezd el gyakorolni rád fér.....
  • j0nNyKa

masakari: mondjuk arra épp kíváncsi lennék, hogy rasztánál hogy akarsz régebb óta játszani, mert ő tényleg a létező első másodperctől már ott volt :)
    de mondjuk ez túl sokat nem számít, csak mondom :)
  • Inv1sus
    Ha nők lennétek, még élvezném is ezt az iszapbirkózást. Muhahaha
  • sonic syndicate
    minden elérhető, kivéve a premiumos skinek, lásd fa, valk, sb, és peb skinek
  • penge25
    mondjuk az avatarok amúgy is elérhetőek egy mod segítségével, de csak én látom enemy nem :)
  • penge25
    Melóban vagyok, így nem tudom kipróbálni a játékot. De ha jól értelmezem a kiírást, akkor ideiglenesen kipróbálható minden (a gold avatárok, cuccok kivételével)a shopban a rollback miatt, ez igaz?
  • RaSzTaH
    komolyan rosszabbak vagytok mint a buzik, úgy véditek egymást
  • RaSzTaH
    húdekurváraráérsz másolgatni amit írtam bár még mindig nem látszik ebből semmi se :) hegi húzd ki a fejed masakari seggéből és akkor talán látni is fogsz
  • Masakari
    "© RaSzTaH ma 14:06
    nem noobozok le senkit látatlanba, hol írtam ilyet? "

" © RaSzTaH ma 13:55
    azért az 1200-1500 mmr/psr-es ember ne mondja már hogy az új herok mind imbák LoL, 1500 mmr alatt minden imba aki megöl nem?! én aztán nem védem az s2-t mert jól megvagyok nélkülük is de azért néha jó lenne egyet-egyet játszani... ettől függetlenül a 10-30$ kurvára semmi pénz nem volt érte, ráadásul te itt a szaros 10$-on hisztizel newbieként -.-"

idézek tőled:
    "legalább gondolkozz mielőtt hülyeséget írsz vagy inkább ne írj semmit ha nem megy"

és idézek még1et,hegi-től:
    "looool fail"
    béke,puszi:*
  • Masakari
    Ezt most nagyon benézted ennyit mondok:P
    nem 1250-1500 mmr/psr-m
    nem minden imba ami megöl de nevetséges az új hősök tendenciája hogy mindenki azzal szarrá öl mindenkit és kb 1 csomó ideig bugosak/op pár skilljük mert nem veszik észre hogy szarul működik(lásd pl amon-ra true dmg magic dmg helyett).
    10-30$-al úgy érzem nem jött át mit akartam érzékeltetni mind1....
    és szerintem alapvetően régebb óta játszok vele mint te,de legyen ahogy te mondod,newbie vagyok:( megyek sírni a sarokba /cry brühühühü :'(
  • Hegi90
    magaménak érzem mert már nem először viselkedsz vérpistiként, meg tudom masáról, hogy kurvára nem newbie, főleg nem habzószájú kisgyerek.

Nem mintha egy kezdő játékosnak nem lenne jogos a felháborodása...
  • RaSzTaH
    mégiscsak magadénak érzed, vagy csak szimplán trollkodni szerettél volna, nem noobozok le senkit látatlanba, hol írtam ilyet?
    legalább gondolkozz mielőtt hülyeséget írsz vagy inkább ne írj semmit ha nem megy
  • Hegi90
    nem engem oltottál, nem az én dolgom, csak érdekes, hogy mindenkit látatlanba lenoobozol aki nem ért veled egyet
  • RaSzTaH
    fejtsd már ki "loooool fail" azt hiszem magadat failelted be -.-
  • Hegi90
    looool fail
  • donatus13
    Én is béta óta játszom a játékkal , azaz játszogatok :D kurvára nem tehetnek a DDOS ról igen nagy vállalatok is betudják szívni az ilyet de ettől függetlenül elég jó a HoN rendszere és ahogy rasztah is mondta egész eddig semmi baja nem volt, HoN emellett elég balancos és általában 1-2 hét alatt rendbe rakják az op hősöket szóval hülyeségeket ne mondjunk:)
  • RaSzTaH
    azért az 1200-1500 mmr/psr-es ember ne mondja már hogy az új herok mind imbák LoL, 1500 mmr alatt minden imba aki megöl nem?! én aztán nem védem az s2-t mert jól megvagyok nélkülük is de azért néha jó lenne egyet-egyet játszani... ettől függetlenül a 10-30$ kurvára semmi pénz nem volt érte, ráadásul te itt a szaros 10$-on hisztizel newbieként -.-
    2-2,5 éve játszom ezzel a játékkal amíg nem volt ddos addig semmi baja nem volt a játéknak, ezért nevetséges a magadfajták felháborodása, habzószájú kisgyerekek komolyan....
  • Masakari
    Sztem van az több is ha a többi rollbacket is vesszük ami mostanában volt,mert kb manapság többet állt a server meg rollbackeltek mint amióta kijött a játék............gj s2
  • Masakari
    Régóta nem tesz jót! a gond az hogy egyetlen játék amivel manapság játszok és az egész cég impotens!:) lófaszt nem csinálnak 1 ideje csak rollback ezerrel meg imba herokat kiadása ennyi ..lófasz... haver mondta jól mikor ez poén szinten feljött hogy ha a pénzt kérnénk vissza a játékért akkor a 10$ amit fizettünk érte nem fedezné azt a sok szart amit összehoztak

© RaSzTaH
    Trollkodást meg megérdemlik teljes mértékben!
  • RaSzTaH
    megnéztem mekkora trollkodás megy fórumjukon.... nagyon kemény :D tudod régen S2 ---> most $2
  • Hegi90
    igazából csak 12 nap, nem tudom honnan jött ez az egy hónap :D

de am szar, ja.
  • petecz
    1 hónapos rollback? Hahahah. S2...
  • RaSzTaH
    nem tesz jót az idegrendszerednek, töröld le :)
  • Neutralpoint
    Azé volt rollback mert elbaszták a hostingosok a szervergép karbantartást ezért volt 3/4-ed napig elérhetetlen a game. Ez most kivételesen nem az ő hibájuk hanem a hostingé.