6177
-
#5497 Nekem az nem tetszik hogy nehéz lesz rá spelleket elnyomni, ha összevissza ugrál. remélem nem lesz emiatt olyan erős, mint a többi hős. -
#5496 Azzal az ugrálós spellel lehet majd szép kis "skilldodge"-okat tolni. :D
(Ezért is jobb a hon mert ötletesebbek spellek ) -
Masakari #5495 Én SD és BD alapjáraton néha BP,AP és AR nagyon fekete listás nálam:D -
#5494 -
#5493 vagy esetleg egy wildsoul farmol 40percet anélkül, h bárki zavarná...hát az is kellemes tud lenni :D -
#5492 *ban -
#5491 mi csak sd-t nyomtunk :D -
Masakari #5490 Pred és Nomad nálam alap bann BP és BD módokban:) -
#5489 együtt érzek veled :D
tescoval tudnánk mesélni hány olyan gémünk volt ahol pred miatt szoptunk ki pedig feedelve sem volt.. -
#5488 -
#5487 Utálom ezt a játékot. Gyűlölöm. Annyira fel tud húzni. Nem kel baszdmeg cspatajáték csak egy kari amivel jól lehet farmolni. 1 órás meccset lehozták 3v5-ben. Predator, Nomad és Chipper. Vicc ez az egész. -
Masakari #5486 Imádom azokat a láma embereket akik még a 33. percben is az erdőben farmolnak predatorral majd mikor rászólunk hogy jöjjön velünk annyi a válasz hogy "i farm"...persze el is vesztettük a meccset mint annak a rendje....és csodálkozik hogy kikapunk.... -
-
HU.man butcher #5484 xD -
#5483 :DDDDDDDDDDDDDd
MSI vs Infs 2:0 -
donatus13 #5482 Épp ez az az itt lévő emberek honnal játszanak, és hála égnek te már 100 adjára se tartozól közéjük :D -
#5481 ez az uj announcer még akár jo is lehet :D
amugy mikor lesz ez a meccs? mert a linkelt topicban nem látom -
#5480 hmm majd meglessük az új herókat valamikor :D -
#5479 új announcer pénteken: IT'S TEA TIME!
tocsek: találtam neked programot -
#5478 A lol fikázás se érdekel. Az itt lévő emberek hon-nal játszanak. -
#5477 Én nem értem... a mi a rákot érdekel az titeket, hogy honnan származik a hero? Mit számít ez?
A lol meg le van szarva. A topic címe Heroes of newerth. Ha nem tetszik valamelyik hozzászólás, intézd el priviben, mert nem vagyunk rá kíváncsi. -
#5476 mindenesetre, ennyit még hozzáfűznék a "monkey king lopás" témához:
hon concept artok
To the people who think we're copying League of Legends: We've internally had the concept art for Monkey King since before LoL's open beta started (aside from the fact that The Monkey King is obviously a character from Journey to the West):
-
donatus13 #5475 Nyugati utazást nem olvastam filmet láttam de az nagyon tetszett :) de szerintem most teljesen felesleges amikor a két tábor szapulja egymást most kinek a lol kinek a hon :D sok különbség azért nincs a játék menetben. -
Santata #5474 Csórás? Senki se olvasta a Nyugati utazást? Nem egymástól csórtak, maximum a mitológiából meg a műből. -
#5473 úgy látszik ez a monkey week :D
de itt a hon csórt a lol-tól, ott régebb óta volt bejelentve :D
bár a honos hőst is lopták keményen :D . lol-os topicba volt linkelve 1 valami mmo féle game, ott volt egy majom ami ugrált össze vissza és ütött, sőt még felhője is volt :D -
donatus13 #5472 Én játszok mind a két játékkal igaz honnal kicsit kevesebbet de azért szoktam:)
Hát szerintem egész vita felesleges :D a HoN azoknak készült akik új dotára vágytak , lol pedig azoknak akik vágytak valami ilyesmire de azért könnyebre , én sokat lolozok az ability power miatt a runákat le szarom nem is használom őket , játszani jó vele , verseny van mind a kettőből ,igaz a leaver protection eddig elég szar volt minden meccsen volt leaver mióta megy a tribunal azóta hála égnek csökkent ez az egész, azt ami a monkey king hőssel van most az tényleg teljesen szánalmas ugyan úgy néz ki kb mind a két hős nevetséges :D -
#5471 lehet, hogy pénteken megkapjuk a nyan cat-et is, mint courier -
#5470 ingyenes játékban jó hogy több a tard... több játékos több láma :D -
RaSzTaH #5469 Amúgy valamiről nem beszélt itt senki, az a leaver protection, néha beleolvasok melóba a LoL topicba és a "sírások" nagy része azért a leaverek miatt van, nem azt mondom hogy itt nincs (vagy csak én vagyok szerencsés), de itt jóval elenyészőbb mint a LoL-ban, igazából kb. dotában volt ugyanaz mint LoL-ban hogy ragequiteltek az emberek, akár már az elején... -
#5468 On:
-
RaSzTaH #5467 úgy legyen, ámbár én is bizakodó vagyok :P -
#5466 ejj mi van itt, ez nem lol vs hon topic, valaki csináljon neki topicot és ot osszátok egymást, további off del -
#5465 Mint mondtam... meg lehet változtatni. -
#5464 Te milyen öregasszonyról beszélsz egyébként? :D -
Neutralpoint #5463 Én szivesebben hallgatom duke nukemet miközben széthentelek mindenkit mint egy hangsúlytalanul beszélő öregasszonyt. -
#5462 Nem vagyok fanboy. Ha te meg az ottani trollokat komolyan veszed, akkor az a te gondod.
Jó ideje nem játszok, mert RIOT egy balf*sz banda, mindent elcsesznek, hazudoznak stb.
Hon tényleg szebb, de nekem a cartoon-grafika jobban bejön.
De azért ilyet nem kéne írni, hogy 50éves nyanya announcer, meg nocturne 3 hitel meg torony nagyobbat üt. Ez mind hülyeség.
Meg felhozza, hogy van rúna meg mastery... akikkel én játszom, ex-honosok, azok pont ezt hozták fel, hogy milyen jó, hogy a lolban van. -
#5461 nemtudom én még valve játékban nem csalodtam(illetve de, a left 4 dead 2-ben)...szoval sztem szinvonalas dota2-öt fogunk kapni :)
a valve azoknak a cégeknek az egyike amelyek szeretnek minöségi munkát kiadni :) -
#5460 nah meg is jött a fanboy :DDD
sajnos lol-hoz nem sok közöd van igy a te véleményed nem igazán mérvado(nem véletlen röhögtek rajtad állandoan a topicjában :D )
"HoNban meg mivan? Az egész arról szól, hogy egy szaros számot húzzatok egyre feljebb..."
mintha lol-ban nem lenne ugyanilyen rating :D
de elárulom amugy hon-ban is tudsz ip-t gyüjteni csak coin-nak hivják és vehetsz belöle skineket,announcer hangokat, ikonokat stb....
amugy a lol nem rossz játék én kb. 1évig játszottam vele...de sajnos a riot nem nagyon ért a játékfejlesztéshez...az összes hös 1kaptafára készül, alig van bennük valami egyediség...aztán meg igérgetnek össze-vissza, normális replay rendszer sztem soha nem fog kerülni a játékba
a másik pedig ez a böngészös gagyi kliens ami fasza adobeair-el készült és szépen megeszi a gépedet...meg hát azért a játékmenet mégiscsak egy Hon casual mod...nincs nagy jelentösége ha meghalsz nem vesztesz pénzt és ezért a tanky dps hösöknek baszott nagy elönye van...
Nem rossz játék, de egy idö után unalomba fullad...
Mondjuk a grafikával nekem semmi problémám nincs, bár a hon komolyabb grafikája kicsit jobban tetszik :) -
Neutralpoint #5459 megbocsáss de nem tartom emberinek azt hogy lefikázol én egy játékot szidtam nem az anyádat. Nem kell retardáltnak hívni. "mert Ti, a honosok állandóan teleszemetelitek a szaros referál linkjeitekkel a lol fórumot... undorító. Volt, hogy 10 ilyen szar poszt is volt a fő fórum oldalon."
Külön faj lennénk? nem hiszem mind emberek vagyunk és ha a riot "szemétkedik" miértne vágjanak vissza, nem az S2 kérte őket hogy tegyék ezt. -
Santata #5458 Vagy szimplán mind a 2 cégnél dolgoznak olyanok akik otthon vannak a kínai irodalomban és mitológiában?