6177
-
#5457 Nem mellesleg ez a HoN topik, vagy a lol fika topik?
Egy kicsit gondolkozzá már el azon, hogy vajon véletlen, hogy ugyanolyan hős jön ki egyszerre mindkét játékban? Vajon véletlen? Vagy... -
#5456 Ekkora marhaságokat már rég hallottam...
Neutralpoint... neked inkább nem kellene írogatnod, mert ennyi hülyeséget régen láttam egy helyen.
"cenzúrázzák a hon és a newerth szavakat"
Miért ne cenzúrázhatnák? Elvégre a konkurencia... nem mellesleg azért van cenzúrázva, mert Ti, a honosok állandóan teleszemetelitek a szaros referál linkjeitekkel a lol fórumot... undorító. Volt, hogy 10 ilyen szar poszt is volt a fő fórum oldalon.
"inkább fizetek 30 esetleg 10$ egy igényes játékért, amiben nem egy 50éves öregasszony üvölti a füledbe hogy "QUVADRAKILL!"
Jó nagy baromság amit írsz, csak szólok. Most nem térek ki arra, hogy te mire fizetnél... a hangokat ki lehet kapcsolni, sőt... meg is lehet változtatni, ha nem tetszik.
"és nem folyik ki a szemed 5 perc után a grafikától."
Már bocs, de ha valamitől kifolyik az ember szeme, az a hon.
"LoL mit muatat fel 2 mapot, x hőst amit vegyél meg mert az neked csak jó."
Tényleg 2 map van, ami szerintem is borzalmas... régóta ígérnek újat, de basznak rá, szóval ez igaz.
A hősöket meg azért jobb megvenni, mert sokkal jobban élvezhető így a fejlődés: több játék, több IP, több "saját tulajdonú hős". HoNban meg mivan? Az egész arról szól, hogy egy szaros számot húzzatok egyre feljebb...
"Mellette szenvedjél a szutyok sumoner spellekkel, talenttel meg azzal a hülye könyvvel."
Már megint fogalmad sincs miről beszélsz. Ez azért van, hogy EGYEDIVÉ TEGYE A JÁTÉKODAT... ki tudd választani, hogy akarsz épp játszani. HoNnak pont ez az egyik gyenge pontja, hogy nincs ilyen benne,
"LoL vegyél OP hőst valódi suskáért vagy szenvedd végig rajta magad. De az OP az ott OP is marad."
Ezeket az OP hősöket mindenki megtudja venni játékzsetonnal. Tény, hogy az új hősök általában OP-k, de biztos vagyok, hogy a HoNban is így van...
"LoL Nocturne (vagymiarák a neve) kb 3shotol."
Jól van, ülj le. Egyes.
"Riotéknál over 9000 sor van ha online ha nem."
Már nincs sor. Semennyi. Igaz, hogy a nyugati szerveren még elég nagy lagg van, miközben megígérte a RIOT, hogy nem lesz.
"A tower kb 5x nagyobbat vág."
Bárcsak tudnám ezzel mit akarsz mondani... az elején még próbálták valami logikát, de itt már csak fröcsögsz.
"A LoL számomra egy zsákutca amiből nehéz kijutni."
Ha zsákutcába érsz, akkor csak a hátrafelé lehet a kiút. De gondolom azzal a retardált agyaddal erre sem vagy képes.
Ezeket mondom úgy, hogy már egy ideje nem lolozom, mert RIOT teljesen le- és hülyének nézi az EUsokat.
Csak azért írtam ezt a hosszú posztot, mert ennyi hülyeség mellett nem tudok elmenni csak úgy.
-
Neutralpoint #5455 LoLban is van ugyanúgy tournament nem mondanám casualnak, én is játszottam lolt amíg nem lett meg a hon azóta ráse nézek, fentvan de nemtudom miért.
Én inkább hányingert kapok tőle nem kedvet a mégtöbb játékhoz. -
RaSzTaH #5454 "KB OP herokon (vagyis csempiönökön, mert balf@széknál úgy hívják őket) és a login UI válltoztatásokon kívül nemsokat látni"
ebből van a pénz
bár rühellem a lol-t azért nem hordanám le így, más játékstílus azonos műfajon belül...
LoL- causal
HoN- e-sport
:)
valahogy a dota2-től se várok túl sokat, de majd meglátjuk -
Neutralpoint #5453 Persze a feed mindkét játékban ugyanúgy jelenvan egy szarráfeedelt carry szétveri az egész bagázs-t 1v5-ben (ahh hon beta időszak chronos-al 1v5 és én nyertem, utána ment is a concede:D) Na mind1 am én se rögtön vettem meg, haverom szólt h 10$ én meg mondtam neki hogy nincs bakkártyám amivel megtudnám venni ígyhát megvette nekem én meg perkáltam neki KP-t.
A LoL számomra unalmas, megy a teamfight és pulzusom marad ugyanannyi, de közben agyam kisül a grafikától.
Hon teamfight és 340-es vérnyomással végzed, a szarráfeedel-t carrynek is épphogy maradt hpja, de megyneritek és élvezed nemcsak az van hogy, "ohh meghalt az enemy team". Kinyírta ki, jah hogy én hozzáse értem besolozza a carry ok.
A LoL egy nevetséges és sajnos úgy tűnik jól működő evolúciós zsákutca aminek a bejáratát időközbe befalazták, és riot-ék nem jöttek rá hogy egy bulldozer kellene amivel ezt a falat szétlehet törni.
KB 1 éve mondogatják hogy új map, announcer, és grafika jön a játékhoz, OP herokon (vagyis csempiönökön, mert balf@széknál úgy hívják őket) és a login UI válltoztatásokon kívül nemsokat látni, az meg felettébb vicces hogy külön van a játék és külön vagy te mintha egy böngészőből indítanál egy crysis-t... -
#5452 Teljesen egyetértek. Én is toltam a bétát nem is keveset. (Mondjuk nem vettem meg rögtön de ez lényegtelen)
A lol egy vicc. Nem lehet mást mondani rá. Az egy olyan játék ami nem igényel se csapatmunkát se skillt. Veszel 2-3 ilyen big fckin sword-ot és nyertél, kb egyedül. -
Neutralpoint #5451 Mekkora gáz már ez a Riot, kezdődött azzal hogy "ellopták" a Chippert, cenzúrázzák a hon és a newerth szavakat, én azt mondom, hogy inkább fizetek 30 esetleg 10$ egy igényes játékért, amiben nem egy 50éves öregasszony üvölti a füledbe hogy "QUVADRAKILL!" és nem folyik ki a szemed 5 perc után a grafikától.
LoL mit muatat fel 2 mapot, x hőst amit vegyél meg mert az neked csak jó.
Mellette szenvedjél a szutyok sumoner spellekkel, talenttel meg azzal a hülye könyvvel.
Hon 30-10$-ért tiéd a full game persze vehetsz tartalmakat de előnyöd nem származik belőle, LoL vegyél OP hőst valódi suskáért vagy szenvedd végig rajta magad. De az OP az ott OP is marad.
Hon balance vs LoL balance:
S2 rájön hogy vannak hibák és ezt javítják is (már amit persze) lsd Amun-Ra hp regen de végül nerfelték.
LoL Nocturne (vagymiarák a neve) kb 3shotol.
A szerverekről a ddos miatt nem beszélek, de S2éknél betudsz lépni ha épp online a szerver.
Riotéknál over 9000 sor van ha online ha nem.
A tower kb 5x nagyobbat vág.
És még sorolhatnám, persze jöhetnek azzal hogy fizetős vs ingyenes.
Én örülök hogy anno megvettem a hon-t és játszottam a beta alatt.
A LoL számomra egy zsákutca amiből nehéz kijutni. -
#5450 link
érdemes végigolvasni a linkeket, lol mk vs hon mk a lol fórumon :D -
Santata #5449 Drunken Master is jön pénteken, meg egy csomó más dolog. -
#5448 #5443 én sem gémeltem vagy 3 hete :D
#5444 lol, buzibb herot ki sem találhattak volna :D pyroval művészet lesz bestunolni :D végén zephyr :D:D uj skin? -
#5447 Hát ez a hős se lesz a kedvencem -
Neutralpoint #5446 Observaroty és az outpost otvannak:) de a saját kövein is tud ugrálni. -
#5445 már csak random épületek kellenek a pályára -
#5444 -
#5443 Én uninstalláltam a játékot. Nem tudom meddig. -
#5442 Sok hülye játszik ezzel a játékkal de ma egy gyöngyszemet fogtam ki.
A következő történt:
Chronos meg én (Andro) toljuk vissza a creeptömeget top-on (legion), majd látom hogy jönnek felénk. Nyomogtom azt a jelzést, írogatom hogy "b", semmi. Jön MQ ő is irogat, semmi. Chronos vígan vágja tovább a creepeket. Oké, chronosunkat bekerítik, egy előlről, egy hátulról. Egy time leap-el kezd végre visszaajönni, na de Flux elől nem könnyen menekül. A lényeg hogy odamentünk mq-val, mivel hát ez egy cspatjáték, hogy megmentsük. Én lestunnolom egyiket mq másikat, erre mit csinál ez a drága ember? Ránk bassza az ultiját ő meg elfut. A vége az lett hogy ő túlélte minket meg levágtak. Természetesen ezután allchatbe lehordtam mindennek.
Na de ez semmi. Miután vesztettünk, ki hívott 1v1-ezni ez az állat. :D Midig az fps játékokban verik erre magukat a vérpistik hogy "kemény vagy, gyere 1v1". Na de itt... :D -
#5441 nekem csak pebbles van meg a limitáltak közül -
#5440 Ja-ja, tudod én csak gyűjtöttem, így egy darab limitált szériás avatarom sincs :( -
#5439 A régebbi swiftblade avatar azért gondolom nincs meg :I. Nekem igazából csak az hiányzik... -
#5438 Örülök, hogy örülsz :P -
#5437 kösz Inv, hogy szóltál, hogy akció van, mert nyaralásba voltam és accom kölcsönadtam az unokatesómnak. 6000+ coinom volt, nem tudom, hogy csinálta de lehetetlen ami történt, megvan az összes gold avatar, kivéve armadonét (meg ez az új), mellette 15 egyéb ezüstbe kerülő avatarral, 2 courier avatar, 2 taunt, ms puding hang, pár icon, jelkép ez 10k+ coin akárhogy is számolom még féláron is. Csak a 4 gold avatar 4*1500 coin pffff, van negatív dolog is 1670-ről 1500 mmr, az összes embert törölte friend listről -
#5436 gem ward és onnantól easy 5v4 win -
#5435 Szerintem inkább annak nincs értelme, hogy fayde valahányszor megkapja az ultiját, az mindig egy killt jelent. Minden játék erről szól, amiben fayde van. -
#5434 Akkor tehát a pesti ultija meg tb utlija miatt sincs értelme az invnek. -
Masakari #5433 A kutyák ok hogy erről szolnak csak ha inv vagy akkor elvileg az ugye olyan mintha te ott se lennél semmilyen formában, nomad mirage meg ugyanez volt rég inv voltam/volt haver és paff:) eléggé "kellemes" így.kb értelme nincs lassan az invnek.elég sok érdekes átalakítás volt így is mostanában,kicsit megint kezd elszaladni a ló velük sajnos:/ -
#5432 Jó videók. Köszi. -
#5431 #5429 :(
LOL :D:D:D:D:D -
#5430 nem emlékszem, hogy láttam volna
-
#5429 a 2. videó lopás, egy 6 hónapja youtube-on lévő videóban UGYANAZ a tartalom, ugyanezzel a címmel -
pupet :D
-
#5427 Nem azért dobja le a cuccot a kútnál kilépett hős, hogy az ellenfél tönkretegye, hanem hogy esélyt adjon a hátrányos helyzetű csapatnak. -
#5426 a kutyák erről szólnak, mindig megtalálnak, nomad illúziója pedig, nem tudom, talán láttak? belegondolva, disjointolható egyáltalán az illu? -
Masakari #5425 ok! inkább áruld tovább az accod!:)
amúgy azt tudja valaki hogy az mért van hogy a nomad mirage strikeja és az emerald warden farkasa mért sebez meg ha inves vagyok?(ekkor ugye nem kéne,elég kellemes így a dolog) -
#5424 miért? azt se értem, hogy valaki, hogy jelentheti be ezt bugként... -
#5423 Kérlek, legyél már büszke arra, hogy faszfejek vagytok. Pls! -
Masakari #5422 Nem rossz,a gond hogy ezt már haverokkal nagyon régóta alkalmazzuk...mondhatnám úgy is hogy "régi" -
#5421 Ha valakinek nincs netes fizetésre alkalmas kártyája, de szeretné megvenni a játékot, szívesen segítek. -
#5420 -
HU.man butcher #5419 Hatalmas! :D :D -