6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • ToCsEk

ezt?
  • Hegi90
    végtelen számú tokenem van, és ha ráhúzom az egeret, akkor kiírja, hogy legacy vagyok.

téged valszeg az zavart össze, hogy a matchmaking menüben az van kiírva, hogy you are standing verified. Ami igaz is. A legacy accok részhalmaza a verified accoknak.

Értem?
  • Masakari
    Szóval a lényeg hogy aki a f2p előtt vette az accot pénzért az mind legacy acc lett,viszont akik most kezdik és lesznek verified az így járt mert legacy sose lehet,tehát nekik nem lesz végtelen token meg pass azt venniük kell vagy tudja a franc hogy lehet majd azt szerezni,lényeg hogy akinek volt accja az kb semmien hátrányba nem került akik meg most kezdik azok szopikáznak valamennyire.
  • ToCsEk
    jah az jo nekem ott a jel :D
  • ToCsEk
    honnan tudod? én is legacy vagyok mert meg tudom venni a majmot?
  • Fpocok
    Akkor semmi.
  • Masakari
    Ahogy tesco írja a végtelen jel mutatja hogy legacy accod van.
  • Hegi90
    én is 10-ért vettem, és legacy vagyok.
  • Fpocok
    Lehet, csak azoknak lesz legacy, akik 30ért vették?
  • ToCsEk
    legutob mikor 10volt, szóval nem most hanem előzőnél.
  • sonic syndicate
    akkor is verifiedot ír ki, ha legacy - a legacy-t csak az mutatja, hogy végtelen tokened és passod van, a bejelentkezett neved mellett
  • Fpocok
    Mikor vetted mennyiért?
  • ToCsEk
    Verified az accom, miért is nem Legacy ??
  • Hegi90
    értem
  • sonic syndicate
    pl most drunken master és moneky king - early accesben megveszed őket, majd játszhatsz velük, amíg ténylegesen ki nem jön, pl egy hét múlva - tehát most már kiadják a hősöket, aki megveszi early accessben, az onnantól játszhat vele, majd a hőst ténylegesen x idő múlva teszik bele a poolba
  • Hegi90
    ja, így már ok.
  • Masakari
    idő előtt tudod a hőst megvenni ezüstért,vagy kivárod amég alapból hozzá lesz adva a hero választáshoz és onnantól te is tudod ingyé választani,addig viszont nem.
  • Hegi90
    és mi a fasz az az early access

valami bullshit, hogy még több pénzt leakaszthassanak?
  • Fpocok
    LOL... mit nem olvasok... Ezt mind azután, hogy 10 dollárért dobálták most a játékot?

Elkülöníteni a játékosokat a pénztárca alapján egy hatalmas baromság.
  • ToCsEk
    remélem nem :D elég volt egyszer 10$ fizetni :D
    vagy max a freeseknek legyen pénzért
  • sonic syndicate
    az early access-ért mindenkinek fizetnie kell

amúgy a többi hős igen, nekünk ingyenes lesz legacy accal
  • Hegi90
    A jövőbeni új herok is elérhetőek lesznek nekünk ingyenesen? Vagy azokért már nekünk is fizetni kell valamit?
  • Masakari
    Első meccs letolva,eddig jónak tűnik a változtatás tenger:)
  • ToCsEk
    MÉG
  • Masakari
    Lényegében ugye ez jó mert most még több retardált lesz a f2p miatt^^ de ettől függetlenül érdekes megoldás ez a lolosítás.jó is meg nem is,szerencsére a hülye rúnákat meg egyebeket nem vették át (kop-kop):D
  • sonic syndicate
    a játék lényegileg nem változott, és be tudod jelölni, hogy ne kerüljél össze basic accountossal
  • Inv1sus
    Mert most mi a problémátok? :) Kifejtenétek?
  • petecz
    Pont most gondoltam miközben néztem ezt a show meccset hogy kéne 1-et honozni. De így már meggondolom a dolgot. :D
  • ToCsEk
    nah majd tescotol este megkérdem hogy wtf,
    de talán értem :D
    mi a faszért kell elbaszni ezt a szart még jobban? :D
  • petecz
    ::D

FAQ
  • ToCsEk
    valaki magyarul lényeget vázolná nekem? :D
  • Viktor99
    RIP TF2.
    RIP HoN.
  • sonic syndicate
    - Basic: The standard, free account new players will receive upon sign up.
    * Access to the weekly 15 free heroes
    * Matchmaking restricted to All Pick
    * Can purchase access to additional Heroes through the in-game store

- Verified: Basic accounts that have been upgraded through a show of commitment to their account, by either purchasing Goblin Coins or surpassing a certain threshold of play time
    * Access to everything a basic player has, plus the ability to participate in Verified Only Matchmaking, to guarantee separation from Basic players if desired
    * Can choose to play all matchmaking modes, however the use of Tokens or Passes are required (some tokens are awarded once a Basic account upgrades to Verified)

- Legacy: anyone with a paid HoN account before the F2P switch has automatically been upgraded to a "Legacy" account
    * Access to Verified Only matchmaking
    * Can continue to play all game modes without the need for Tokens or Passes
    * Will continue to enjoy free access to the general hero pool
  • Santata
    Hon goes F2P
  • sonic syndicate
    Egyéb híreink:

Downtime, Friday July 29 -- 6:00 AM EST
    We will be taking down the logins, chatserver, database, and master servers for up to 3 hours starting at 6:00 AM EST.

Games in progress will not be ended but stat submissions past this time might not submit correctly (or at all!).

We apologize for the inconvenience.
  • sonic syndicate
  • Zomil
    Update: Quick change of plans~! The match has already been played and recorded, and instead of streaming something, we are uploading a video later today (takes forever to render). It will be on S2's Youtube channel when it is ready. Hope you like it when it shows up!

:S
  • sonic syndicate
    honcast.com
  • Zomil
    köszi, és hol lehet majd nézni? :)
  • sonic syndicate
    cet 21h a patch preview replay cast