6177
-
ezt? -
#5536 végtelen számú tokenem van, és ha ráhúzom az egeret, akkor kiírja, hogy legacy vagyok.
téged valszeg az zavart össze, hogy a matchmaking menüben az van kiírva, hogy you are standing verified. Ami igaz is. A legacy accok részhalmaza a verified accoknak.
Értem? -
Masakari #5535 Szóval a lényeg hogy aki a f2p előtt vette az accot pénzért az mind legacy acc lett,viszont akik most kezdik és lesznek verified az így járt mert legacy sose lehet,tehát nekik nem lesz végtelen token meg pass azt venniük kell vagy tudja a franc hogy lehet majd azt szerezni,lényeg hogy akinek volt accja az kb semmien hátrányba nem került akik meg most kezdik azok szopikáznak valamennyire. -
#5534 jah az jo nekem ott a jel :D -
#5533 honnan tudod? én is legacy vagyok mert meg tudom venni a majmot? -
#5532 Akkor semmi. -
Masakari #5531 Ahogy tesco írja a végtelen jel mutatja hogy legacy accod van. -
#5530 én is 10-ért vettem, és legacy vagyok. -
#5529 Lehet, csak azoknak lesz legacy, akik 30ért vették? -
#5528 legutob mikor 10volt, szóval nem most hanem előzőnél. -
#5527 akkor is verifiedot ír ki, ha legacy - a legacy-t csak az mutatja, hogy végtelen tokened és passod van, a bejelentkezett neved mellett -
#5526 Mikor vetted mennyiért? -
#5525 Verified az accom, miért is nem Legacy ?? -
#5524 értem -
#5523 pl most drunken master és moneky king - early accesben megveszed őket, majd játszhatsz velük, amíg ténylegesen ki nem jön, pl egy hét múlva - tehát most már kiadják a hősöket, aki megveszi early accessben, az onnantól játszhat vele, majd a hőst ténylegesen x idő múlva teszik bele a poolba -
#5522 ja, így már ok. -
Masakari #5521 idő előtt tudod a hőst megvenni ezüstért,vagy kivárod amég alapból hozzá lesz adva a hero választáshoz és onnantól te is tudod ingyé választani,addig viszont nem. -
#5520 és mi a fasz az az early access
valami bullshit, hogy még több pénzt leakaszthassanak? -
#5519 LOL... mit nem olvasok... Ezt mind azután, hogy 10 dollárért dobálták most a játékot?
Elkülöníteni a játékosokat a pénztárca alapján egy hatalmas baromság. -
#5518 remélem nem :D elég volt egyszer 10$ fizetni :D
vagy max a freeseknek legyen pénzért -
#5517 az early access-ért mindenkinek fizetnie kell
amúgy a többi hős igen, nekünk ingyenes lesz legacy accal -
#5516 A jövőbeni új herok is elérhetőek lesznek nekünk ingyenesen? Vagy azokért már nekünk is fizetni kell valamit? -
Masakari #5515 Első meccs letolva,eddig jónak tűnik a változtatás tenger:) -
#5514 MÉG -
Masakari #5513 Lényegében ugye ez jó mert most még több retardált lesz a f2p miatt^^ de ettől függetlenül érdekes megoldás ez a lolosítás.jó is meg nem is,szerencsére a hülye rúnákat meg egyebeket nem vették át (kop-kop):D -
#5512 a játék lényegileg nem változott, és be tudod jelölni, hogy ne kerüljél össze basic accountossal -
#5511 Mert most mi a problémátok? :) Kifejtenétek? -
petecz #5510 Pont most gondoltam miközben néztem ezt a show meccset hogy kéne 1-et honozni. De így már meggondolom a dolgot. :D -
#5509 nah majd tescotol este megkérdem hogy wtf,
de talán értem :D
mi a faszért kell elbaszni ezt a szart még jobban? :D -
petecz #5508 ::D
FAQ -
#5507 valaki magyarul lényeget vázolná nekem? :D -
#5506 RIP TF2.
RIP HoN.
-
#5505 - Basic: The standard, free account new players will receive upon sign up.
* Access to the weekly 15 free heroes
* Matchmaking restricted to All Pick
* Can purchase access to additional Heroes through the in-game store
- Verified: Basic accounts that have been upgraded through a show of commitment to their account, by either purchasing Goblin Coins or surpassing a certain threshold of play time
* Access to everything a basic player has, plus the ability to participate in Verified Only Matchmaking, to guarantee separation from Basic players if desired
* Can choose to play all matchmaking modes, however the use of Tokens or Passes are required (some tokens are awarded once a Basic account upgrades to Verified)
- Legacy: anyone with a paid HoN account before the F2P switch has automatically been upgraded to a "Legacy" account
* Access to Verified Only matchmaking
* Can continue to play all game modes without the need for Tokens or Passes
* Will continue to enjoy free access to the general hero pool -
Santata #5504 Hon goes F2P -
#5503 Egyéb híreink:
Downtime, Friday July 29 -- 6:00 AM EST
We will be taking down the logins, chatserver, database, and master servers for up to 3 hours starting at 6:00 AM EST.
Games in progress will not be ended but stat submissions past this time might not submit correctly (or at all!).
We apologize for the inconvenience. -
#5502 -
#5501 Update: Quick change of plans~! The match has already been played and recorded, and instead of streaming something, we are uploading a video later today (takes forever to render). It will be on S2's Youtube channel when it is ready. Hope you like it when it shows up!
:S -
#5500 honcast.com -
#5499 köszi, és hol lehet majd nézni? :) -
#5498 cet 21h a patch preview replay cast