6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Hegi90
    youtubon van egy csomó, csak keresni kell

Ajánlott chanellek: honerth, Exsanguis716, HoNLeague

Ezekből rohadt sokat lehet tanulni.
  • RaSzTaH
    + engem igenis felbasz ha valaki koknoob :) bocsi :) no offense:P
  • RaSzTaH
    senki nem állította az ellenkezőjét, ha figyelmesen elolvasod a postomat akkor mondtam hogy van még mit fejlődnöd, (ahogy mindenkinek) senki nem 1-2 hét alatt lesz jó játékos sőt... + ahogy hallottam te nem is dotáztál még :). Mindig van mit tanulni, ellesni az ellenféltől, de a REPLAY-eket igazán hiányolom...
    Valaki nem tudja, hogy az eddigi lejátszott meccseknek is letölthetőek lesznek a replay-ei?
  • donatus13
    Tény ,hogy az a két meccs nem ment jól, de ne alkoss véleményt két meccsről:D a másik meg supportolni egész jól tudok a kérdés inkább az ,hogy ki ,hogy tudja ezt kihasználni:) de nem vitatkozom az a két meccs nem ment jól azt én rontottam el de vannak jó pillanataim is:D
  • RaSzTaH
    tank/dps karik <3 nagyon ritkán int/support, egyetlen oka van az intesek hamar halnak illetve a mid/lategamebe már nem sokat érnek, mivel pugolok éjjel nappal így kb intessel csak akkor lenne értelme ha early gameben már bezúznánk őket, de ez nem így szokott lenni ezért is preferálom jobban a tankokat illetve a dps-eket, bár még mindig a tank-dpst szeretem a legjobban, abból meg ugye van egy pár
  • Zomil
    hm most estére toltam 2meccset levezetésként és végre sikerült mind a 2szer szervezett ügyes csapatba kerülni :)
    a 2. elején nem indultunk tul jól, de végülis sikerült nyerni

mind a 2-szer sand wrath-et vittem, egész jó kis hős, bár azt vettem észre magamon, h a support hösök valahogy jobban bejönnek nekem, nem vagyok az a tipikus megyek elöre mint a terminátor :D
    az ultijával lehet csunya dolgokat csinálni az biztos :D
    a 2. végére 5-2-16 lett a statom, sajna defiler ultija elég erös igy nekem csak az assist maradt, de végre élveztem a játékot :)
  • petecz
    nem volt ez rossz példa, de mint mondtad fejlődik ő. =)
  • RaSzTaH
    ezért kell hasonszőrű skilled játokosokkal játszani, a statból azért sok mindent ki lehet olvasni, nem akarom megbántani Dodzilla-t de neki még bőven van mit fejlődnie, ergó őt nem raknám olyan csapatba ahol rajta vernék el a port mert bukták a gamet... ez csak egy rossz példa volt :)
  • RaSzTaH
    nézz egy mailt majd:P
  • petecz
    tudom hogy az vagyok mester.. várom a csodás cikkeidet amivel feldobod a blogot. =)
  • SipKab
    "pickeljünk mindig agis herot és vegyünk neki hack and slasht!"

most nem irok regényt h minek milyen helyzetben kell mikor hackandslasht venni mert késö van
    egy rakás agis ehronak fölösleges csak mivel pubban ownoltunk ezért gondoltam belefér

attölmég hülye vagy No offense ^.^
  • petecz
    ja eltűntem mert szopos a suli, majd december közepe fele leszek inkább. Egyszerűen most nincs időm. Sipka milyen értelmes cikkre gondolsz? "pickeljünk mindig agis herot és vegyünk neki hack and slasht!" No offense ^.^ Amúgy sok magyar honozik csak egyedül vagy pár haverjával és nem tud egyik oldalról se. Google is baszik a blogot kiírni. Nya mindegy hajrá. Ja még annyit hogy béta béta-ban újra volt matchmaking. Elképzelhető hogy hétvégén szép nagy patchet kapunk. Új hős 100% biztos vagyok hogy lesz egy progos arc twitteréről idézve: We played a game with one of the new heroes. It was one of the most interesting and bizzare games I've played in to date.
  • donatus13
    Remélem a builder jön a hétvégén ,legalábbis valószínű utána az új agis aztán a 3 ik elvileg a chaplain port lenne a savage ből:) kéne még több origi hero :D egy leonidasz port jöhetne, kicsit valósabb hero :D
  • donatus13
  • SipKab
    [email protected] ha kell mail
  • SipKab
    adnátok blogon admin jogot talán szebbé tudnám varázsolni meg tudnék irni hasznosabbnál hasznosabb hireket, cikkeket stb
  • donatus13
    Jah, most már jó a magyar team nem ugatnak annyira petecz se szokott már annyira mondjuk ő most eltűnt :D nem nagyon játszik innen ember sipka jár föl még néha de mással már nem találkozom annyit :)
  • ToCsEk
    az régen volt -.-
  • Hugh Hefner
    ha vki bénázik legalább nem lesz a földig szidva.

pont ezért nincs magyar csapat
  • zsakosfrodo2
    Rossz emberekkel játszotok... :D

Szervezzetek itt a fórumon vagy a blog segítségével közös meccseket és akkor ha vki bénázik legalább nem lesz a földig szidva.

Én is mennék csak szar a net a koliban...
  • Zomil
    hallod kezdelek érteni...
    most játszottam egyet, succ-al voltam 7-1 stat, már ottvagyunk az ellen bázisánál, mikor kiderül h kb. szart sem ér a csapat, mert h a csapatmunkához közük nincs, már ott voltunk a bázisukon és onnan veszettük el

mikor vesztésre álltunk kis nyomi elkezd sirni, h ez azért van, mert én egy feeder! noob vagyok, amikor a csapatban a haverja akivel lockolni kellett 2-8-at produkált egy másik gyerek meg 2-9-et...ezek mellett nekem 7-3 volt a stat-om és mikor mondtam neki, h nem kéne ugrálnia a 2-5-ös statjával elkezdte minden mondatomat kijavitgatni...

szoval ilyen kis vérpistike miatt veszettünk el egy olyan játékot ahol már nyerésre álltunk...
  • Hugh Hefner
    mivanmindenkimeghalt
  • donatus13
    Azt imádom ebbe a játékba elkezdesz játszani és már chat server disconnected.
  • RaSzTaH
  • petecz
    Na kis titkos infócska: a bootsokon lesz változás. Lesz egy teljesen új ami a mana battery + armor egybe. jo kis supportoknak való cipo. az ench marcher 24 damaget ad, ha skillt nyomsz be megszakad a phaseje asszem. a steambotts ad attack speedet meg a +10 statot. Megyek aludni. ^.^
  • Hegi90
    komolyan mondom a fazsom kivan már
    nem tudok belépni egy értelmes játékba se, mindenhonnan kirúgnak, egyből a psr-t nézek. Kurva életbe már a sok fasszopó gyík lámagecibe, hogy egyszer elbasszák a statomat, utána meg nincs megállás, csak lámagecikkel tudok lenni
  • donatus13
    Könnyen lehet ,hogy nem teljesen igaz az az origi:D
  • ToCsEk
    nem port hero
    ORIGINAL XD
  • petecz
    tessék a blogot nézegetni, már tegnap kiraktam a képet. Ma éjjel béta béta elvileg lehet hogy lesz új hero majd írom az infókat
  • Borgi
    transzex? :C
  • ToCsEk

kíváncsi vagyok miket tud majd :D
    olyan lich hero tesó féle ahogy kinéz
  • AnarchoiD
    okulvan alant olvasottakbol :)
    [email protected] es [email protected] -ra gyuhetne account addigis Mundo -zok ;)
  • AnarchoiD
    hallom osztanak beta accot, kellene nekem 2db ha megszannatok (jelenleg LOL -ozunk tesoval de hatha HON jobb ;)
  • TurboX
    ezerhat felett vagyok és akkora núb vagyok mint az állat erről ennyit
  • Hegi90
    Milyen emberek vannak a játékban :DDDDDDDDDDDDD
    kb 1600 psr-je volt a srácnak, rampage-et pickelte, én meg accursed-t (5v5 volt, csapattársak voltunk). Game elején már elkezdte fikázni az ellenfelet, hogy nincs carryjük. Utána engem fikázott, hogy dps accursed csinálok, és nem healelőset. Azt mondja: az olyan szar, mintha a nymph shieldbreakerrel menne. Ez ment 40 percig, közbe olyanokat csinált, hogy a map másik végébe chargeolt 5 ellen, közbe meg villogott, hogy ő oda megy. Aztán mire odaérünk, engem baszott le, hogy nem adtam neki shieldet, és meghalt. Utána elkezdett engem szidni all chat-ben, hogy miattam kapunk ki, meg hogy kickeljenek mert dps accursed vagyok. Aztán az ellenfél is kiröhögte, mert ők is azt csináltak volna :DDDDD. Utána rárakott banlistre, meg ilyenek, és a végén meg azt mondja:

"OK DUDE, GET 5 MATES, WE MAKE A WAR"

na ekkor azthittem lefordulok a székről :DDDDDDDDDDDD
    tanulság -> a psr nem sok információt tartalmaz.
  • RaSzTaH
    cry slacker! :))))
  • Hegi90
    +1.
    1580-ról 1300 alá 1 nap alatt.
    imádom
  • Hegi90
    faszom kivan már

játszottam ma legalább 5-6 meccset

MINDET ELVESZTETTEM KIBASZOTT LÁMÁK MIATT

kurva életbe már
  • Hegi90
    sztem mindenki tudja, hogy fake.
    ahogy a south park is, pedig az is poén.
  • donatus13
    kicsit se feltűnő ,hogy fake:D mikor kezdi beleverni a fejét már az első skill elment...