6177
-
#1332 vannak ranged hösök amiknek nagyobb a range-jük mint a toronynak azok simán leszedik, +olvastam, h a vindicator sebzésnövelőjével v mivel 3ütésböl le lehet verni -
donatus13 #1331 Szerintem se olyan hű de nagyon erős meglehet fogni könnyen két ranged kiszedi a turretet hamar egyáltalán nem olyan op mint a forsaken az a lefogás nagyon durva. -
RaSzTaH #1330 endgamebe üsd már le a tornyot 5 ütés kell neki, úgy högy közbe belesétálsz a ketrecbe + herok is vannak rajtad:) valószínűleg senki nem a toronnyal fog foglalkozni -
#1329 nem hiszem, h olyan hatalmas nerfet kap, mert szvsz a turret-nek köszönhető az, h ilyen erős, amugy önmagában nem nagy szám, a többi képessége annyira nem jó, szoval ha nagyon lenerfelik, akkor kb. használhatatlan is lesz
amugy meg a turret asszem 3-4 ütés, vagyis csak le kéne ütni és máris egy csomo dps kiesne neki :) -
RaSzTaH #1328 engineer tuti fog kapni nerfet haramosan, tegnapi meccseim engivel: 20/2, 27/3, 15/5 és ezek nem noob gamebe voltak :o ulti+tower kb ott se kellett lennem a végén :D volt hogy a towert bent hagytam az erdőjükbe látom rasztah has killed xy... omg:D igazából az hogy a hősöd módosítói hatnak a turretre pff :)) -
#1327 Remelem hamar nerfelik mert akkor mostantol minden gamebe lathatjuk majd :] -
#1326 valóban :D
turret+tinker buffal leirtottam 5emberböl 4-et :D
eszméletlen brutális, nagyon tetszik a hös :DDD -
Soulstorm #1325 Ehh, egyáltalán nem erre értettem a lamit. :)
Hanem, hogy még mindig egy idegbajos &@#! ? :) -
#1324 Engineer geci op. Endgamebe turret soloban olt meg embereket :D -
SipKab #1323 csak célzáshoz skill kell meg menekülésnél magad alá lövöd futsz és pont eltalálja vagy lövöd talál ulti.. scak ultija elég gyenge lett mert ki tud futni alola könynen:S de lvl3on hood nélkül 990-et ebvisz:)) -
Hugh Hefner #1322 az a lefogas nagyon nagyon eros, olyasmi mint roof ultija kicsiben -
Hugh Hefner #1321 ez az uj nyilas hos eleg paraszt. nincs tul sok hp-ja, es nem is ut olyan sokat, de azert meg lehet vele enni hosoket reggelire. kar hogy a kis idezett csontik nem tudnak creepeket tankolni -
#1320 hm valóban ez egy jó 5let :)
bár a hordonak sajnos elég pici a hatóköre, én legalábbis azt tapasztaltam, h elég, ha egy picit elmozdul a másik hös és már nem hat rá -
SipKab #1319 tempest ulti + engineer ultival imbán lehet tolni.. engineernek is jo lehet a dagger -
RaSzTaH #1318 láttam elkezdted a valkűűűűrt :) -
donatus13 #1317 Hmm csak engem nem enged be a játék?:D -
petecz #1316 az a trükkje hogy a stunodnak nagyobb a range és mögé dobod a sörös hordot ezzel őt belőkve :) -
#1315 hát azért lehet okoskodni vele, menekülési utvonalba tenni stb. :)
bár arra is jó, h ha kis hp-n vagy benyomod és eltudsz menekülni, mert silence közben nem nagyon nyomnak rád semmit :) -
donatus13 #1314 Mondtam én hogy a builder atom király.Ultija a blinker hősök ellen tökéletes az ,hogy bele sétáljon az ellenfél azt nehéz lesz elérni mert szerintem senki nincs olyan hülye ,hogy silence be rohanjon:D -
#1313 nos enginer tesztelve, hát öszintén szolva sztem nagyon erös karakter lett :)
az elején pénzgyüjtésre tökéletes a torony, fent voltunk pesti-vel, és a robbanos hordo nagy segitség :) + a tinkerrel felbuffolt torony is elég szépen sebez, ráadásul azért brutális, mert ugye minden tárgyunk tulajdonságát megkapja, az ultiját kicsit gyakorolni kell, mert ugyebár ugy a leghatásosabb, ha belesétál az ellen
amugy egy másik gyerek a forsaken archert választotta, ö középen volt és ö is elég brutálisan gyilkolászott, én kiprobáltam practice-ban a höst, és azok a csontvázak elég erősek :)
végül összehoztam egy 5-0-5-ot de az ellenfél hamar feladta igy nem sikerült teljesen kiaknáznom a höst :) -
petecz #1312 na igen :D -
RaSzTaH #1311 van benne valami:P -
#1310 PSR= Pub Skill Rating !!! -
RaSzTaH #1309 dota meg a balance:)))))))))))) -
petecz #1308 Ez teljesen megérthető, nehéz egy megszokott valamiről váltani. Általában az a legjobb érv a dota melett hogy miért váltanának egy jol balanceolt játékről egy tök új unbalanceoltra. Engineer valami isten! :D -
RaSzTaH #1307 DoTA vs. HoN cikk -
RaSzTaH #1306 egyszóval lehet fikázni, de felesleges, mert míg ezt folyamatosan fogják újítani/fejleszteni addig a dota lassan de biztosan elhanyatlik... (akármennyire is szerettem, de azért lassan 2010-et íruk:P) -
RaSzTaH #1305 hehe, igen láttam én is ilyet, igazából nem kell nagyon foglalkozni az ilyenekkel :) általában ilyen nagyon hülye indokokat hoznak fel, vagy meg se tudják indokolni, hogy ez miért szar a DOTA meg miért jó...
Az ára :D:D haha ez meg azért van, mert a legtöbb "dotás" ingyenes szerón játszik garena/kani stb... miért is fizetne egy "dotaklónért"...
beszélgettem egy ilyen sráccal, megkérdeztem tőle miért is jobb a dota, nagyon nem tudott rá semmit mondani, csak az árat hozta fel szintén, az ilyenek megmosolyogtatóak, jah meg hogy itt gyengék a herok! :D:D:D:D példaképp a behemoth-ot hozta fel, nah mondom az a hero egy az egyben dota port minden skillje...
minőségi és technikai különbségek vannak a dota és a HoN között és szerintem a játék lassan eléri azt a pontot mikor nem dotaklónként emlegeti a sok iqbetyár, hanem egy új játékként :)
Már csak ha megnézel pár + dolgot ami a dotában (wc3 motor, custom map) sose lesz: reconnect/psr rendszer/ab/sok ember nem tudott gamet csinálni wc3-ban portok miatt/ha egy ember laggol a többi nem fog szívni miatta/egyszerű és gyors meccsszervezés/beépített voice system, amit az elején szídtam, hogy de szar, de mikor pl beszél valaki elég ránéznem a minimapra és látom ki hol beszél stb..:)/alapból bindelhető keyek mindenféle külső program használata nélkül/ és még sorolhatnám a rakat fíícssőőőrt, de azt hiszem akkor lekopna az ujjamról a bőr! :P -
RaSzTaH #1304 ÚJ patch! + 2 hero -
donatus13 #1303 Ez az amit imdádok :) most nézek csetre újabb dotás szidja a játékot a következő érvekkel pl Pug Game az egész.Új pályákra húzzák a szájukat.
Személy szerint kurvára unom ezt és az összes ilyen dotás maradjon is ott.
1 kész sincs a játék de már várják a ligát meg azt ,hogy teli legyen klánokkal meg minden féle csapattal a játékosok fele új mint pl én sosem dotáztam mégis játszok és nem lehet elvárni ,hogy pár hónap után már klánba menjünk..
2. Új mapok szerintem meg jó lesz az a map editor feldobná a játékot pár sivatagos pálya , vagy ami hegyekbe játszódik vagy akárhol csomó dolog van amit még lehetne csinálni.
3 Csomó player ide jön látják jön új hero kapásból nincs hely hova teszik? Gondolom senki nem halott gördítő sávról ?:S...
4. Túl drága a játék LOOOOL jönnek ,hogy a warcraft 3 k ez meg 5 még ez egy friss játék warcraft mennyi volt vadi újba ? 10 k?....
Nah gondoltam csak leírom nem tom kinek mi a véleménye erről...
-
#1302 mi az hogy lami? mikor utoljára honoltam 1-2 hónapja (lol? :| ) akkor nem nyomta rosszul.. -
donatus13 #1301 http://www.gamestah.com/on-demand/4/3381
:DDDDDDDDDDDDDdd
nagy meccs azt elkezd laggolni :D és még pofázógép is van(kommentátor) epic fail. -
D4v3 #1300 Nem láttam még senkitől, úgyhogy itt van 2 oldal, ahol egyre színvonalasabb meccs közvetítések vannak. Gondolom idővel még több lesz.
http://www.gamestah.com/files/pc/heroes-of-newerth/cybergamer-prelude
http://www.e-rev.tv/ -
petecz #1299 hát az xfirem peteczz. Bárki felvehet, de figyeljen hogy két z betű van a végén szomorú ok miatt. :) -
Soulstorm #1298 Petecz, küldtem egy buddy add-ot Xfire-ön!
Ha gondolod fogadd majd el. :) (Shadowhaunt játékból, Undying xfire-röl: btw Undying sajnos már foglalt volt. =( ) -
Soulstorm #1297 Sipka még mindig ennyire lami? =( -
petecz #1296 hát tudok párat: fileplay hon szekció. Valamint egy nagyon jó kis movie:Winner of the Xfire video contest Replayek letölthetőek lesznek, ha kész lesz a rendszer. -
RaSzTaH #1295 haha, ez nem kinövés kérdése:) -
RaSzTaH #1294 video célzattal is kérdeztem a replayeket, a mostani rendszerrel realtime ingame felvételekből nehéz összevágni egy jó videót...
-
donatus13 #1293 Én már kinőttem a játékon való idegeskedésből :D de azért nem vagyok koknoob csak slither ahoz a meccshez alkalmatlan volt meg az amúgy se legkönnyebb herok közé való meg mid game be ha már van valakinek shamans headresse elég felesleges az egész hős és ez nem csak az én véleményem:)