6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • petecz
    láttam már régebben geci nagy SDA:DAS:DS
  • Facek
    kecijo :D
  • ToCsEk
    epic loool xD
    kb a chronos is ilyen hero xD
  • Hegi90
    :DAS_:DS_SA:D-AD-aSd

• RaSzTaH
    majd hnap foglalkozok vele:)
  • Borgi
    http://heroesofnewerth.com/fsk/fan_site_kit.zip

igymegy :C
  • petecz
    mi lett a blogal? nem jön be nekem.
  • donatus13

404
    The dark lady just ult'd the server apparently. You was like 'hey, where's this file?' and the server was like 'I'LL TELL YOU IF YOU DON'T ULT ME, THX'.
    Yeah but no, srsly, this file is totally not here.

:D
  • SipKab
    btw a honlaphoz a clans.heroesofnewerth.com oldalon ALUL befigyel a
    ©2009 S2 Games, All Rights Reserved.
    Privacy Policy | Fansite Kit | Community Links

itt katta a fan site kitre és rakás képet le lehet töltenié.. háttér meg ilynek
  • Hugh Hefner
    szerintem jó az úgy ahogy van, csak most volt statsreset... 8 leave 100 játékból, az simán összejön, amikor TÉNYLEG folyamatosan retardáltakkal játszol. nekem volt vagy 5 csak abból, hogy pont akkor kellett felállnom a gép mellől mindenképp, amikor játszottam, kivédhetetlen. engem az basz fel, hogy no leaver játék nincs, ha kreálsz alig jönnek
  • RaSzTaH
    senki nem tart vissza:)
  • TurboX
    ezt a líverproteksönt vagy mi a frászkarikát igazán meg lehetne szigorítani mert így sz@rt sem ér, unalmas már hogy minden második játéknál 3v5 ill. 4v5 van félidőben a sok agyalágyult miatt
  • Hegi90
    jah, látom tényleg csak annyi volt :P

btw uncsi perceimben fordíthatok guide-okat meg egyebek
  • RaSzTaH
    küldtem
  • donatus13
    Kíváncsi vagyok hova tervezik a buildert ? talán str, én annak szeretném:D
  • Hegi90
    küldj egy admin jogot, megnézem már énis
    hegi90[KUKAC]mailbox[PONT].hu

direkt nem írtam be rendesen, hogy a keresőbotok ne találjanak rá, úgyhgoy légyszi te se írdd le :D

egyébként nem ezzel a sorral van a baj?

<div id="wrapper">
    <div id="pageHeader">
    <h1><a href="http://heroesofnewerth.blog.hu">HoN</a>
    </h1>
  • RaSzTaH
    jólvan, nem kell sietni nem egy hónapig akarok játszani a gameval:) szépen lassan készülget az se baj:)
  • donatus13
    Ez jobb voodoo hoz majd készül a build fordítás de rengeteg idő.
  • RaSzTaH
    csak a bannerből nem tudom eltűntetni a HON feliratot illetve linket:D valaki?!:)
  • RaSzTaH
    új design kicsit átszerkesztettem talán így tisztább és átláthatóbb :)
  • donatus13
    Nálam valahogy sokkal jobb linuxon mint a windowson memóriakezelés miatt lehet.Semmiféle grafikai problémám nem volt vele.Játék is gyorsabban fut alatta, windows 7 en a megosztás valami förtelmes nagyon gyopár ez a rendszer szerintem ilyen elbutított hülyeség a fele :D nagyon agyatlan.
  • Hegi90
    Nah kipróbáltam a játékot linux alatt is, meglepetésemre egész simán futott!
    A grafikában van egy két furcsaság, de ez nem a játék hibája, hanem a driveré inkább :P

Grat a fejlesztőknek
  • Hugh Hefner
    Version 0.1.54
    --------------
    General
    - Fixed bottle-illusion exploit
    - Gold bounty for buildings corrected to the proper amounts
    * In general, the amount of gold given will be more consistent
    - Added a confirmation box to the disband game button
    - Darkwood Vale's northern ancient creep camp should now spawn properly
    - Fix to the packet overflow issues

Heroes

Behemoth
    - Fissure is now able to target a player directly, not just a position on the ground

Blood Hunter
    - Hemorrhage is now instantly applied to the target instead of using a projectile
    * This also fixes an issue that was allowing Hemorrhage to be dodged with teleports

Magmus
    - Lava Surge is now able to target a player directly, not just a position on the ground
    - Lava Surge can now be used while immobilized

Pandamonium
    - Flick will no longer flick units that are greater than 500 units away at the time of the flick
    * This prevents heroes that blink/teleport from being flicked long distances

Pyromancer
    - You can no longer avoid Blazing Strike's damage by teleporting

Sand Wraith
    - Dissipation's reflected damage is no longer reflected by barbed armor
    - Renamed Dissipation to Dissipate
    - Manifest now has a Disjoint call in it

Witch Slayer
    - Attack Immunity removed from the 'bounce' part of Graveyard
    - Miniaturization cast time set to 0 (from 300ms)
    - Graveyard's animation is now shorter, making it easier to queue up abilities
    - Graveyard speed increased to 1600 form 1400
    - Graveyard is now able to target a player directly, not just a position on the ground
    - Nothing happens anymore if you target a unit without a mana pool with Power Drain
    - You can no longer avoid Silver Bullet's damage by disjointing the projectile

Wretched Hag
    - Recommended items tweaked
  • Dns5000
    open betaról van valami hír?
  • Hugh Hefner
    csak ilyen volt.
  • donatus13
    na én is bent vagyok hun on aki tud jöjjön .
  • Zomil
    kösz, majd benézek :)
  • petecz
    /j hun , és van.
  • ToCsEk
    leghamarabb vasárnap este tudok menni :D
  • Zomil
    van olyan? :D
  • petecz
    Gyertek hun channelre.
  • Hegi90
    igen, én azóta játszok nagyon ritkán magyarokkal, mert meguntam.
  • ToCsEk
    jah néha akadt, mikor elgurult a gyógyszerünk ( nekem, sipkának, meg néha petecznek)
    én mostanában nem nagyon játszok, heti 1 meccs ha megy :D (cod6powaa) de ha lenne kivel játszani visszajönnék
  • RaSzTaH
    "tényleg egy csapat, és ne a fikázásról szóljon az egész" eddig ilyen volt?!
  • Hegi90
    pedig tényleg csapatban lenne értelme a játéknak, de akkor a csapat olyan legyen, hogy tényleg egy csapat, és ne a fikázásról szóljon az egész, mert akkor csak abban különbözik egy hagyományos pub meccstől, hogy itt magyarul szidjuk egymást.
  • donatus13
    Nem tudom nekem teambe nem megy:) szeretek játszani csapattal de nem megy.A klánt 1266 on hagytam ott akár hányszor csapatba játszottam elbuktam mindig most megint 1500+ lettem de nem játszok már csapatba csak haverral egyszer kétszer de továbbra is szeretnék csapatozni:) de én nem csak a csapatba látom a királyságot.
  • RaSzTaH
    4 év dota kihagyásokkal meg 4 hónap hon azzal már lehet valamit kezdeni, bár azért vannak olyan gamek ahol elbalfaszkodom, btw barátnőm kb 3-4 hónapot játszott velünk dotában (haverokkal) most 2en honozgatunk mivel többiek nem nagyon érnek rá vagy épp hajnalban játszanak etc.. a mondandóm lényege az, hogy barátnőm olyan mértékben fejlődött egy jó csapattal hogy csak így néztem :) a kulcs a csapat, ventri, taktika a többi már rakódik az emberre úgyis:) reflex kell kb
  • Hegi90
    kár, hogy én még túl nubi vagyok hozzá :C
  • donatus13
    Én is mennék team matchre :)) ha össze tudunk hozni egy csapatot :D
  • RaSzTaH
    várjuk várjuk:)