6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • donatus13
    /SpamBot{ attack } :[email protected]
  • puca007
    ha freemail nemjó, akkor [email protected]
  • Zomil
    Jeraziah Righteous Strike-ja, arra nem hat akit megütök vele? mert akármikor ütöttem meg vele valakit ugy, h aktiválodott az illetö nem lassult be
  • SipKab
    warning! freemailra nem küldi ki
  • undying talent
    [email protected] ha esetleg van még valakinek :)
  • puca007
    ajj elnéztem, szal lentebb az emailcím, és köszi szépen előre is =)
  • puca007
    puca007_kukac_freemail.hu
  • Santata
    Tudok küldeni 1et, ha kell esetleg. (e-mail cím kell)
  • puca007
    Helló mindenkinek, igaz Closed Beta van? lehetm ég valahogy Beta-kulcsot szerezni?
  • Zomil
    Jereziah-t probáltam most ki, hát ezzel a hössel is lehet szép dolgokat csinálni :D
    nh-val kb. mindenkit kicsináltunk :D
  • Soulstorm
    Off: Áhh megvan a NAME stealer 1. fele!! :@ :/
  • D4v3
    Ja, ismerős. Ilyen a sámán is, aki bemegy a creepek közé és eltol egy healt.. megtolja a lanet is, és nem is hagy pénzt a másiknak, akinek általában nagyobb szüksége van a pénzre.
    Vagy a legionnare, aki kb. minden tauntját misseli, de az ultit azért belekúrja a 200 hps nmy-be mikor ott vagyunk rajta 4-en...
  • Hegi90
    én azt utálom kibaszottul, mikor én vagyok a carry, és akkor vannak ilyen buzik hogy jere-vel van, és ellopja minden killem amit early game-ben szereznék, és hát persze, hogy nem tudok cucockat szerzeni. Csak arra használja azt a kurva healjét, hogy lopjon, vagy hogy mentse magát. És akkor én vagyok a szar a játék végén, hogy carry vagyok és nincs pénzem. Meg van 3-5-21-es statom...................

A kurva anyját az ilyennek
  • SipKab
    scout chronos arachna bloodhunter darklady(nh ellen)
    zeus tempest pollywog glacius succu
    legionnaire devourer electrician

ezek igy jok invis ellen
  • donatus13
    Tudom a legrosszabb az amikor már 4 szer veszek gemet night meg scout ellen és senki nem képes rá azt hiszem azt a meccset megnyertük de akkor is röhejes...
  • D4v3
    Arachna, Pollywog és Electrician. Ezek mind jók stealthes ellen.
  • Hegi90
    gondolom az a watchtower kongorja :P
  • Hugh Hefner
    watchtoweren transmutenstein

na ezt mégegyszer kérlek...
  • SipKab
    4 item... watchtoweren transmutenstein olyan gemet dob ami ha meghalsz nem dobodik el hanem csak eltünik
  • Hugh Hefner
    3 tárgy is látja a stealthet, egyszerűen csak túl hülyék az emberek venni.

úgy utálom ebben a játékban hogy a játékaim nagyrészét az dönti el, hogy ki kezd el előbb 5-en pusholni megtámogatva valami heallel. ennyi
  • donatus13
    Donatus
  • merryxmas11
    mi a HoN neved dodzylla? :)
  • donatus13
    Én még egy olyan hősnek örülnék ami teljes mértékben stealth herok ellen lennem mondjuk ultija az lenne ,hogy látná őket:D Meg pár fasza skill kéne és mondjuk ez is str heroba pestilence szerintem nem olyan nagyon jó sokszor nem tudja megcsinálni az ultit.
  • Hugh Hefner
    én már nem is foglalkozom a psr-el, teljesen mindegy, ma csak vesztettem... legutolsót persze leaver miatt, de állítom még az volt a legszorosabb...
  • undying talent
    sziasztok, tudna valaki küldeni egy béta kulcsot a játékhoz, hogy kipróbálhassam?
  • merryxmas11
    valóban kéne, köszi :)
  • SipKab
    DE szerokon van néha de csak átmeneti
  • ToCsEk
    izé, lagg megvan még? vagy kinőtte már? :D
  • Hegi90
    Nick: Evilgood

Kéne egy magyar játékosok lista a bannerbe meg a blogra is.
  • merryxmas11
    csáóóó , jó látni magyarokat :D Mi a nevetek játékban ? felvennélek titeket, aztán tudnánk játszani mi is "lockolva" ha van kedvetek ;)
  • Hegi90
    ráadásul banlist: on
  • Zomil
    nem akarok beleszolni, de miért nem te csinálsz haverral játékot? :)
    és akkor már te vagy a host, azt lock-olsz akit akarsz, párszor host-oltam már és hamar betelt, nem kell ettöl félni :)
  • donatus13
    8 lose egymás után :D legalább nem romlott le a statom csak a psr em olyan 180 pontot buktam kb a legrosszabb az ,hogy most indult el az ,hogy megszűnnek a pub gamek mindig lockolt team van vagy minimum 2 3 lockolt te meg kifogod a random teamet mert ha te jössz haverral már nem lockolnak lehetetlen így nyerni, normál gamebe meg nem engednek be mert kickelnek ezt nem szeretem itt... 1580 an on voltam kb mindenhova beengedtek de így... mindig kimaradok a jó meccsből...
  • SipKab
    azért egy lvl4 650 range turretet elég nehéz leszedni 600-as ranged ehroval
  • RaSzTaH
    ok a végébe teljesen igazad van, de az esetek többségébe PUB gamek esetében nem így van:s
  • Zomil
    nem, nem figyelek, de mivel itt van ez az uj hős új játékstilussal, ezért mostmár ezt is figyelni kell :)

csupán azért op még!!, mert az emberek többsége ahogy irtad nem figyel rá, de mind1 nem szeretnék vitatkozni, véleményem szerint, egy rendesen kommunikáló csapat le tudja verni,ha mindenki elöször erre mozdul belever 1-1-et, majd a többi hero-ra koncentrál :)
  • RaSzTaH
    hozzáteszem, ha esetleg elkerülte valaki figyelmét ENDgameről beszéltem nem a 20. percről...
  • RaSzTaH
    feladom játszunk egy meccset egymás ellen megmutatom miről is beszélek...:D most azt mondod h te azt figyeled h a turret hova van lerakva? miközbe megy az action a herok között?:)
  • Zomil
    én továbbra se a melee, hanem a ranged hösökröl beszélek :)
    nem mind1, h a ketrecen belül, hol van a torony, mert ha messze, akkor a torony nem ér el, ha közel akkor meg ketrecen kivülröl lelövöd

amugy nem azt mondtam, h easy kill a turret, de 2-3 ranger pillanatok alatt le tudja kapni pláne, ha arra téved pár creep, és azok is elkezdik bántani :)
    ha pedig 5-en megyünk rá a másik csapatra akik nem max létszámmal vannak jelen, akkor nem a sentry dönti el szvsz, h le lesznek-e gank-elve v nem :)

és ha már leszedtétek és az ultiját is benyomta nagy eséllyel alig marad mannája és nagyon sokat nem is tehet hozzá már a gank-hez

nekem legalábbis ez a meglátásom
  • RaSzTaH
    "úgy hogy közbe belesétálsz a ketrecbe + herok is vannak rajtad:) valószínűleg senki nem a toronnyal fog foglalkozni "

olvass és értelmezz!