6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Zomil
    tetszik, de miért csak azt a pár hőst emelték ki? :)
  • ToCsEk
  • brmbel
    sziasztok, szeretnék kérdni egy beta kulcsot, ha van még valakinek, azt nagyon megköszönném!

[email protected]
  • undying talent
    sziasztok, szeretnék kérdni egy beta kulcsot, ha van még valakinek, azt nagyon megköszönném!

wowra(kukac)freemail.hu
  • Facek
    nekem kb 4 napja csinalta ezt, mostanaba nem neztem. ha hon forumon nem irkalnak sok mindent hogy mia fasz van akkor ajanlom a jatek ujrarakasat, vagy krealj te gamet
  • donatus13
    Persze csupaszon lószar, chain light al meg már gyilkoló gép.
  • ToCsEk
    mennék játszani, erre 0/0 szerver... ez mi?
  • RaSzTaH
    jah bf must have neki, kell a mana regen miatt is, mivel elég karcsú a manapoolja...
  • Hugh Hefner
    mask of madnessel tizedmásodperc alatt szétszed bármilyen intest 1v1-ben.

gankben meg a silence, meg az ulti, meg a lassítás, battlefuryval durva...
  • ToCsEk
    hp,armor :D
  • RaSzTaH
    dark lady imba, egyik kedvenc hősöm, gankelésre tökéletes silence/lassítás/atk speed :) mi kell még egy heronak?!
  • Hugh Hefner
    ez nem kérdés, először voltam vele, nem éreztem át a hőst, csak úgy észrevétel. persze lehet, hogy rossz, darkladyre is azt mondtam, hogy használhatatlan vacak, aztán megszerettem
  • Zomil
    ugy kell csinálni, h ulti+turret, akik kinnt vannak be kell jönniük a turret-ért, aki bent van, meg v leüti v elkezd kirohanni mint a mérgezett egér aztán nkeimegy a keritésnek :D
  • RaSzTaH
    a gránát hamar elveszti a szerepét dmg-ben, viszont kitűnő távolságtartásra, pl. melee próbált odamenni a toronyhoz egy gránát -> knockback aztán csókolom :) erre tökéletes a gránát...
  • Facek
    Valamit nagyon elronthattal :P
  • Hugh Hefner
    nem olyan imba ez az engineer...

a torony szemét, de amikor vele voltam pl akárhova raktam, azonnal leütötték, mindenki beleüt 1-et és kész, az a gránát meg a kijelzett kör negyedében sebez/stunol csak, az ultija meg ugyan leszedi a harmad hp-dat, de ha nem mesz neki a keritesnek, akkor semmit sem csinal. ha odafigyelnek ra siman kivedheto ez a hos, ellentetben egy-ket tenyleg imba szarral
  • Zomil
    ugy imádom mikor csak ennyit hallok: choose wisly..scout :DD
    a másik meg nh...persze mind a 2 akkora noob volt, h ihaj :D
    mondja a csapattárs scoutnak, h silence-et használja, erre megszolal: ö nemtud silence-lni xDDD

nh meg a creepekre dobálta a smoke-ot :DDDD

de legalább a csapattárs jókat szorakozott, h mekkora nobb mind a 2, én azért ennyire nem élveztem :S
  • prau
    lenne egy kérdésem. melyik csatin szoktak a magyar emberkék gyülekezni? :)
  • OGBence
    hali ha vki tud küldene bétakulcsot? e-mailem [email protected] elöre is köszi
  • TurboX
    több üzenetet nem kérek ezzel kapcsolatban mivel nincs több
  • TurboX
    akinek kell pm egy mail címmel
  • puca007
    úgy néz ki akkor már nincs beta kulcs :S
  • Soulstorm
    Barbed Armor azt cs turret ellen.. hal azonnal.
  • SipKab
    turret nek sima hp-t adnák enm ezt az 5 ütést mert igy 1v1 be kipicsáz erdöben akármit... vagy pedig alap dmg-t kisebbre venném és az itemek 80%-át kapná + dmgben/ atkseedet csökkenteném 1-er tinkerrel meg 2 és az attack speed bonuszokat nem kapja meg itemektöl
  • donatus13
    Mind 1 felesleges a rengeteg szidás ami most is megy a játékban még nem jelent meg... majd ha megjelent kiderül mi lesz belőle nézzétek meg a lol-t minek lett beharangozva és most mi ...
  • Facek
    egnineer turretevel en azt csinalnam h orb nem megy at ra , es a cuccok altal kapott dmg/atkspeed nek csak 50-70 szazalaket kapja meg
  • prau
    szóval senkinek nincsen beta kulcsa? :\
  • Hegi90
    nagyobb dmg? akkor voodoo ultija kb mehet a kukába :p
  • donatus13
    Az igazi próbléme (szerintem) az engineerel az ,hogy nagyon nehezen balancolható most túl erős ha pl lenerfelik ,hogy a turret ne vegye át az itemektől az effektjüket akkor meg már túl gyenge mert a turret úgy már felesleges. Ezért kéne az szerintem ,hogy a turetnek nagyobb dmg több hp de ne tudjon effektelni.
  • Zomil
    az a baj, h pub-on ismerös nélkül lehetetlen megállitani, ha csak nem béna aki játszik vele, egy összeszokott csapatnál természetesen más a helyzet, ö a prioritás, stun neki és már hullik is, de ezt egy pub mecccsen összeszervezni nagyon nehéz
  • donatus13
    Akkor lehet szétszedni ha noob aki használja de elég könnyű amúgy chain light megvan neki onnantól kb egy csapatot egyedül undorítóan imba.
  • ToCsEk
    hát nem tudom el hinni, hogy nincs ellene megoldás :D
    én ch-al simán szétkapnám? (nemjátszott1hónapjaxD)
  • RaSzTaH
    fórumon is sírnak miatta, várható a nerf hamarosan :P
  • Zomil
    basszus megértem én, ha egy höst feed-elnek akkor az imba lesz, de azért az tényleg durva, h 2napja az a csapat nyer amelyikban az enginer van, és 0kill-el már van charged hammer neki, egy stunner lestunnol pár embert az meg ulti+turret elmegy vacsizni és annihilation....
  • prau
    sziasztok, erre a zárt bétára vki meg tud hivni? ha igen akkor tudna küldeni egy pmet? köszi :)
  • Hegi90
  • Zomil
    a charged hammerröl ne is beszéljünk :D
  • RaSzTaH
    nem akarom én mondani, hogy megmondtam :D igazából onnantól imba, mikor már megvan nékije a ministun (+100dmg az alapdmgn felül) nah akkor már oda se érsz a toronyhoz anélkül, hogy szarrá lőne :) gl hf :P
  • Hugh Hefner
    akkor csak nálunk volt egy olyan balfasz, hogy miatta vesztettünk...
  • Zomil
    sajnos be kell látnom azoknak volt igaza, akik azt mondták az enginer túl imba...sajnos tényleg az
    kicsit kiverte a biztositékot mikor 1v5-ben benyomot egy genocide-ot, csupán azzal, h benyomta azt ultiját lerakta a tornyot és elkezdte kalapálni :S