6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • donatus13
    Kreálni is lehet.
  • gab00r
    jóvanna csak csekkoltam :)
  • Hegi90
    ja, mikor alapból olyanba hív meg 1 haver. De ott nyilván sokkal kevesebb a fogyatékos, ha már a csapatomban tudok tényleg EGYÜTT játszani vkivel.

Magamtól 10ből 1x ha megyek, mikor reggel nincs egy normális game se, csak ami EM. Kb ennyi, amikor olyanba megyek.
  • gab00r
    lol
    sosem játszol em-et? :D:D:D 27%-ban tolod.
    a ladder kiírja :D

1385 a psr
  • Hegi90
    Evilgood

Közel 1580+ psr-ről esett le, most vhol 1380 körül lehet....
    de szakadjon rám a plafon ha még vkit megmentek aki amúgyis egy fogyatékos.
  • gab00r
    mi a nicked?
  • Hegi90
    faszt

sose játszok EM-et mégis ez volt a 6. játékom zsinórban amit elvesztettem a leaverek meg a retardáltak miatt.

Már a KD-m is megy le mert vkit mindig meg akarok menteni vagy arra számítok, hogy ez a kurva szerencsétlen csapat tud még gankelni is. Hát kibaszottul nem, úgyhogy 0.8 KD FOR THE WIN.
  • gab00r
    sry fiúk, de nem EM-et kéne játszani. Normál gameben normál emberek vannak... ennyi. Ott az esetek 90%-ában rmk van ha esik valaki az elején.

200+ letolt játék alatt 1db em-et játszottam, hogy megmutassam barátnőmnek a játékot gyorsan. 1500+ game volt és lényegesen gyengébb játék folyt ott mint egy normál n00b gameben :) vakáció volt

aki akar, vegyen fel friendnek: catskull
  • RaSzTaH
    ha épp időd engedi próbálj meg magyarokkal játszani, bár ott se mindig rózsás a helyzet, de azért ki lehet fogni jó játékosokat... tegnap psr szerint 30 - 70% (30 volt a mienk) esély volt a győzelemre mégis simán nyertük kb a 20. percben fel is adták, allrandom: tempest/magmus/fa/behemoth kombót kaptunk :D kb ilyen lehetetlen hogy mégegyszer ilyet kapjuk randomba:D csináltam 2xer quadkillt :D
  • ToCsEk
    jobb minőségben:

• Zomil
    faszom kivan már a nyomorékokkal 2napja nem nyertem egyet sem kb. 1550-röl esett le a psr-em most 1396-nál jár...
    hiába van pozitiv statom, ha mások meg rohannak bele egyedül v ketten az 5fös push-ba....egyszerüen elkeserítő
  • donatus13
    "csak nem mindenki használja ki megfelelően a lehetőségeket" ahogy mondod , magebane ellen tökéletes a totem of kuldra csak senki nem szokott venni pedig ilyen herok ellen kiváló még az a pár sec is.

Amúgy meg szerintem itt is az mint a guild warsnál ,hogy hiába lesz valami imba azt bármikor patchelik és javítják ez volt a jó a guild warsban is ,hogy kb minden héten volt balance update itt is megvalósítható.De amúgy jól fejlesztik a játékot szerintem.
  • RaSzTaH
    "pedig a jól balanceolt dota" :D nah igen, van egy két op karakter, csak nem mindenki használja ki megfelelően a lehetőségeket...
    Magebane-el tegnap 1v5ben szedtem szét az embereket igazából nem nagyon tudtak mit csinálni a massbash/150%life steal/blink ellen :o
  • Hugh Hefner
    ja, kezdi átvenni teljesen a dota jellemzőit, a hibáival együtt. lycant pl itt is lehetetlen megfogni kb...
  • RaSzTaH
    csak visszaformálták "dota"-sra, nem is értem miért kellett erőltetni ezt a fakitépést...
    kentaurt viszont mai napig nagyon hiányolom a játékból.. :(
  • donatus13
    ez az új keeper valami eszméletlen király:D leverték majdnem towert épp ,hogy bedefeltük én meg rövid idő alatt vissza healeltem :D csak pár ganktól kellett megvédeni.
  • Hegi90
    lehet úgy kreálni. Asszem veto a neve.
  • RaSzTaH
    igazából a kick-et átállítanám 4 szavazatra... magyarul ha a team megszavazza, mert az ellen úgyse fogja kickeltetni...
    rmket meg 6 playerre... így fair lenne
  • Borgi
    szegény gép :C
  • Zomil
    pfff....

én csak azt utláom, h annyi gerinctelen ember van a játékban, a hös választó képernyön dc-zik valaki a csapatból, de azért sem szavaznák meg az rmk-t nehogymár egyenlö esélyekkel játszunk, free psr 'oszt jóvan
  • RaSzTaH

így már látszik
  • RaSzTaH

ez a lol :)
  • Hegi90
    nekem is maxon fut, nem azzal van a baj. Csak szarul van optimalizálva. Rendesen forrót fúj. Még a cod6nál is hidegebb a gép:D
  • Borgi
    nekem acer aspire 5536g-n, fullon röhögve fut
  • SipKab
    a játékokat nem laptopra tervezik...
  • donatus13
    Engi turret nerfet kapott így egész jó lett.
    Fa még jobban support hero lett a 3 képessége hp reget és armot ad :) már nem tud fát kitépni.

Forsaken meg update olva lett elég erős de azért meglehet fogni.
  • Hegi90
    egyébként elég szarul van optimalizálva... laptop tüzet okád alatta
  • Facek
    Mostanaban nem sokat jatszok, vki osszefoglalna miben valtoztak fa, engi ?
  • Hegi90
    ez a forsaken archer nagyon beteg :D

Kétszer nyomtam vele quad killt egy meccs alatt, és sikerült vele nyerni, annak ellenére, hogy egy maliken 7et feedelt az első 15 percben. Fuckyeah
  • Hugh Hefner
    maliken

- Life Essence now costs 7/8/9/10 mana per attack

lol, nice
  • SipKab
    szvsz engineer teljesen jó lett csak több attack speedes itmet kell venni.
  • donatus13
    Új update óta mindenki azért nyafog ,hogy milyen imba a forsaken pedig olyan könnyű szét szedni... minionokba van az ereje legalábbis az elején azokat meg pár lövésből szét lehet verni csak senki nem csinálja, razor jóval gyorsabban lő a forsakennél miden simán lelehet fogni laneen már kevésbé :D ezt csak azért írtam le hátha van aki nem bántja a minionjait^^

Új engineer meg totál felesleges lett semmire nem jó :D hála égnek elején nagyon tetszett de totál tönkre tette a játékot így örülök ,hogy lenerfelték.
  • undying talent
    kellene a barátomnak is egy béta kulcs, ha esetleg van még valakinek.
    előre is köszönöm
    gf7keli(kukac)freemail.hu
  • zsakosfrodo2
    Tegnap este (vagyishogy ma vagy mi) játszottunk meccset Zomil-val, és az első meccsre amire beléptünk, úgy kezdtük, hogy kilépett valaki tőlünk. De még a karakterválasztás során. Mondtuk legyen remake. A másik csapat meg nem egyezett bele, állandóan leszavazták a remake-t. A vége az lett, hogy kidobott minket a szerver idle miatt. Mivel nem akartunk rontani a statunkon.
  • Hegi90
    ma csak 3 játékot vesztettem el úgy, hogy már az elején kilépett legalább 1 csapattársam.
  • Zomil
    Righteous Strike nerfet nem értem eddig sem volt tul erös sztem

remélem rmk ujra müködik :)
  • donatus13
    Ez az új patch érdekes lett szerintem jere nerf nem kellett volna viszont engi meg forsaken rész nagyon király lett:) Keeper nek is szerintem átváltoztatott skillje egész jó de még így is gyenge szerintem.
  • RaSzTaH
    ahogy a gameből összevágott csatajelenetek voltak nagyon tetszett, remélem a Replayeknél teljesen szabadkezet kapunk a kamera forgatásánál is... wanna make a video!
  • RaSzTaH
    csak remélem lesz HD verzió is nem csak "mozis"
  • Nightwish006
    Sziasztok! Ha valakinek van esetleg egy beta kulcsa számomra nagyon megköszönném;>